طراحی ودکوراسیون / خاص‌ترین هتل‌های جهان

خاص‌ترین هتل‌های جهان

خاص‌ترین هتل‌های جهان


همواره طراحی و معماری خاص ساختمان در مراکز ارائه خدمات توریستی مانند هتل‌ها به‌عنوان یک مزیت رقابتی و متمایز کننده در صنعت هتلداری مطرح بوده است.

در واقع هتل‌ها معمولا سعی دارند از طریق ایجاد یک معماری خاص علاوه بر اینکه بیشتر شناخته شوند، هتل خود را نیز به‌ عنوان یک جذابیت گردشگری معرفی کنند.

حتی بعضی از این هتل‌ها ممکن است امکانات لوکس و گران‌قیمتی را در مقایسه با هتل‌ های دیگر ارائه ندهند، ولی به دلیل معماری خاص خود مورد توجه قرار بگیرند.

  
1. هتل ای سی ماریوت بلا اسکای کپنهاگ (AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen)، هلند

این هتل توسط شرکت 3XN طراحی‌ شده است. هتل ای‌ سی شامل دو برج می‌شود که ارتفاع برج بلند‌تر به 76.5 متر می‌رسد و حتی با زاویه‌ 15 درجه ساخته شده است. این دو برج توسط یک پل به یکدیگر متصل شده‌اند. هتل ای سی با 814 اتاق ضد صدا، 5 رستوران، 30 اتاق جلسه و یک سالن اسپا 850 متر مربعی شامل وان آب گرم، ماساژ، سونای خشک و بخار بزرگ‌ ترین هتل اسکاندیناوی محسوب می‌شود. طراحی این هتل به سبک نوردیک (Nordic، به‌نوعی طراحی ساده، شیک و کاربردی اشاره دارد که خواستگاه آن مناطق اسکاندیناوی است) صورت گرفته. این هتل در نزدیکی فرودگاه کپنهاگ و مرکز شهر قرار دارد و دسترسی از طریق آن به مرکز شهر و جاذبه‌های پایتخت دانمارک به آسانی امکان‌پذیر است.


. هتل کاسندا (Hotel Kosenda)، اندونزی


هتل کاسندا اندونزی توسط موسسه معماری تان تان (TonTon Studio) کشور اندونزی طراحی‌ شده است. سبک معماری آن ترکیبی از معماری محلی اندونزی با استانداردهای بین‌المللی است. فضای داخلی آن نیز توسط موسسه دومیسیلیوم (Domisilium) به صورتی طراحی‌ شده که عشق و علاقه مالک آن را به سفر، طراحی و هنر منعکس کند. نقاشی محلی که بر روی دیوار هتل طراحی‌ شده است، سعی دارد زندگی حال حاضر جاکارتا را نشان دهد. این هتل 8 طبقه که در فاصله 400 متری مراکز خرید بزرگ اندونزی قرارگرفته است، از 60 اتاق تشکیل شده.


. هتل دابلیو بارسلونا (W Barcelona Hotel)، اسپانیا


هتل دابلیو بارسلونا که به دلیل شکل ظاهری‌اش به هتل ولا (Vela، به معنی بادبان) معروف است، توسط معمار معروف ریکاردو بوفیل (Ricardo Bofill) طراحی‌ شده. این هتل از 473 اتاق مدرن، رستورانی شیک و جذاب، سالن اسپا به همراه وان آبگرم، سونای بخار و خشک و استخر ساخته‌ شده است. طراحی داخلی مدرن و جذاب هتل توسط چارلز فاروجیو (Charles Farruggio) صورت پذیرفته است. موقعیت هتل دابلیو در منطقه بارسلونتا (Barceloneta) بارسلونا و در نزدیکی ساحل و با چشم‌انداز دریای مدیترانه قرار دارد. این هتل با نمادهای آوانگارد (avant-garde، لغتی فرانسوی به معنی پیشرو است، در معماری نیز طراحی آوانگارد خط‌ها را در هم می‌شکند و طراحی نو به‌ واسطه اطلاعات معماری خود ایجاد می‌کند) و معماری بی‌نظیرش چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کند. فاصله هتل با ایستگاه مترو بارسلونتا 20 دقیقه است.


. هتل پاساژ (The Passage)، سوئیس


هتل پاساژ، هتلی 4 ستاره در مرکز شهر بازل سوئیس است. این هتل معماری و طراحی مدرن، زیبا و روشنی دارد. در طراحی‌اش سعی شده است از ترکیب امکانات مدرن با عناصر طبیعی و سبک معماری معاصر استفاده شود. دلیل این نام حضور هتل پاساژ در قسمت باستانی شهر بازل (مرز بین شهر قدیم و شهر جدید) است که پلی را بین دوره‌ها ایجاد می‌کند. هتل پاساژ نزدیک ایستگاه قطار و سایر امکانات حمل‌ونقل عمومی شهر قرار دارد. معمولا رویداد سالانه هُنرِ بازل نیز در این هتل برگزار می‌شود. هتلِ پاساژ که در سال 2014 افتتاح‌ شده است از 52 اتاق بزرگ، یک سوئیت مجلل همراه با تراس و بالکن اختصاصی به همراه یک مرکز فیتنس تشکیل‌ شده.


. هتل هانسار بانکوک (Hansar Bangkok)، تایلند


هتل هانسار در قلب بانکوک پایتخت تایلند واقع‌ شده است. این هتل مجلل که در نزدیکی مراکز خرید و پارک بزرگ شهر قرار دارد به صورتی طراحی‌ شده است که میزان استفاده از مساحت در طراحی آن به حداکثر برسد، با محیط‌ زیست سازگارتر باشد، صدای خارجی و گردوغبار را تا جای ممکن حذف کند و درون آن هوای خنک‌تری جریان داشته باشد. حدود 30 درصد مساحت هتل نیز از باغ آسمانی تشکیل‌ شده است که پنج طبقه از هتل را شامل می‌شود. هر واحد و اتاق نیز یا دارای ورودی مستقیم به باغ آسمانی است یا چشم‌اندازی به آن دارد. هتل هانسار از 94 اتاق لوکس به همراه استخر، جکوزی، اسپا و مرکز فیتنس تشکیل‌ شده است.


. هتل ای‌آی پالاس بارسلونا (El Palace Hotel, Barcelona)، اسپانیا


هتل ای‌آی پالاس در سال 2009 کاملا مورد بازسازی قرار گرفت و بازگشایی شد. معماری آن روح و روان معماری کلاسیک را حفظ کرده است و در بین هتل‌ های بارسلونا به‌ عنوان سمبل سنت معرفی می‌شود. این هتل کلاسیک در مرکز شهر و نزدیک به بلوار معروف لاس رامبلاس (Las Ramblas) و مراکز خرید متعدد و تئاترها قرار گرفته است. هتل ای‌آی از 120 اتاق تشکیل‌ شده که 42 واحد آن به‌ صورت سوئیت است. این هتل قدیمی به‌ وسیله بازسازی زیبا و بهینه‌ سازی زیرساخت‌های معماری، بار دیگر در معرض دید مهمان قرار گرفته. از جمله امکانات تفریحی و ورزشی هتل نیز می‌توان به استخر سرپوشیده و روباز، مرکز اسپا ، سونا، ماساژ و مرکز فیتنس اشاره کرد. هتل ای‌آی تنها 20 دقیقه با فرودگاه بارسلونا فاصله دارد.


. هتل بوتیک اندرونیس سانتورینی (Andronis Boutique Hotel)، یونان


این هتل زیبا با طراحی خاص در منطقه‌ای ساکت و آرام از شهر سانتورینی با فاصله‌‌ 4 کیلومتر از ساحل پارادیسوس (Paradisos) قرار گرفته است. مناظر دیدنی منطقه کالدرا به همراه امکاناتی مثل اسپا، استخر و رستوران ارگانیک از جمله فرصت‌های گذراندن اوقات فراغت مهمانان ساکن در این هتل به شمار می‌روند. مجموعه این هتل در کل قصد دارد سبک سنتی منطقه اژه را به همراه طراحی مینیمالیستی نشان دهد. بالکن اتاق‌های آن به‌صورت مبله و با چشم‌انداز دریا آرامش خاصی را برای مهمانان به ارمغان می‌آورد. میان وعده‌ ارگانیک نیز برای مهمانان ارائه می‌شود. همچنین بعضی تراس‌های اختصاصی آن به جکوزی مجهز است. فاصله این هتل با فرودگاه حدود 30 دقیقه است.


. هتل رزوود جورجیا (Rosewood Hotel Georgia)، کانادا


یکی دیگر از خاص ترین هتل ‌های دنیا هتل رزوود جورجیا نام دارد که طراحی مجدد آن توسط موسسه مونژ صورت گرفته است. فضای داخلی هتل نشان دهنده‌ لوکس بودن و زیبایی خاص مطابق با برند رزوود است. بازطراحی هتل ضمن حفظ عناصر اصلی بنا که از 1920 بر جای‌ مانده‌اند صورت گرفته است و به‌ نوعی اثر هنری معاصر با طراحی سفارشی محسوب می‌شود. این بازطراحی به‌ قدری دقیق و باکیفیت صورت گرفته است که موسسه‌ طراح آن، جایزه‌ افتخاری میراث شهری ونکوور را کسب کرده است. هتل رزوود 156 اتاق و سوئیت دارد که هرکدام علاوه بر لوکس بودن به‌نوعی میراث گران‌بها نیز محسوب می‌شوند.


. هتل مارکوس دریسکال السیگو (Marques de Riscal Elciego)، اسپانیا


هتل مارکوس دریسکال با طراحی خاص و عجیب‌ و غریب آقای فرانک گری، طراح مشهور بین‌المللی ساخته‌ شده است. این هتل مدرن در دهکده السیگو اسپانیا که به دهکده انگور مشهور است قرار دارد. علاوه بر طراحی بیرونی هتل، طراحی داخلی آن نیز بسیار مدرن و هنرمندانه طراحی‌ شده است. دیوارهای کج و پنجره‌های نامنظم یکی از جنبه‌های طراحی بیرونی و خاص این هتلِ لوکسِ 48 اتاقه است. رستوران هتل مارکوس دریسکال نیز انواع غذاهای محلی جنوب اسپانیا را سرو می‌کند و جزو رستوران‌های شناخته‌ شده‌ی اسپانیا محسوب می‌شود. از دیگر امکانات آن می‌توان به کافه، کتابخانه، 8 تراس با دید پانوراما، استخر سرپوشیده، خدمات اسپا، سونا فنلاندی و امکانات ورزشی بدنسازی اشاره کرد. به طور کلی همان طور که از تصویر این هتل مشخص است مارکوس دریسکال السیگو یکی از خاص‌ ترین هتل‌ های دنیا محسوب کرد.


10. هتل پورتا فیرا بارسلونا (Porta Fira Hotel, Barcelona)، اسپانیا


ساختمان هتل پورتا فیرا با فرمی ارگانیک و به رنگ قرمز در نزدیکی مرکز نمایشگاه‌های فیرا بارسلونا و توسط تویو ایتو (Toyo Ito) معمار ژاپنی طراحی‌ شده است. به دلیل پیچیدگی‌های هندسی خاصی که ساختمان و سازه‌ آن دارند، نمای هتل به‌صورت دو پوسته ساخته‌ شده است. این اثر معماری در سال 2010 به دلیل داشتن بهترین طراحی آسمان‌خراش برنده جایزه امپوریس (Emporis) شد و به عنوان یکی از متفاوت ترین هتل های دنیا شناخته می‌شود. طراحی داخلی اتاق‌های هتل پورتا فیرا نیز با دکوراسیونی به سبک مینیمالیستی براق صورت گرفته است. هتل پورتا فیرا با ارتفاع 110 متر و ساختمانی 24 طبقه به‌عنوان یکی از نمادهای منطقه محسوب می‌شود. همچنین این هتل فاصله بسیار کمی با مراکز خرید و فاصله‌ای ده‌ دقیقه‌ای با فرودگاه دارد.

  • معماری مساجد دردوره ایلخانان

    معماری مساجد دردوره ایلخانان

    در این دوره انواع ساختمان ها ، حالت سنتی و سبک سلجوقی خودرا حفظ کرده، ولی مغولان برای نمایش قدرت خود به ساخت بناهای عظیم با گنبدهای بسیار بزرگ و برج های بلند روی آوردند و برای افزایش هیبت بنا ، نماهای ساختمان را با قاب های باریک و بلند وهلال های نوک تیز آراستند .

  • معماری مساجد دردوره سلجوقیان

    معماری مساجد دردوره سلجوقیان

    ویژگی معماری این دوره را به اختصار می توان موقر ، نیرومند و دارای ساختاری زیبا توصیف کرد . در این دوره با وجود فاصله زمانی نزدیک به چهار قرن با ایران باستان باز هم می توان طرح کلی چهارایوانی ساسانی را مشاهده کرد .

  • معماری مساجد دردوره آل بویه

    معماری مساجد دردوره آل بویه

    ویژگی های معماری این دوره شبیه معماری ساسانی ( پیش از اسلام ) بوده و ابنیه مذهبی این دوره چهارایوانی ، دارای ستون های عظیم و ایوان های بلند طاقدار است . تزیین اصلی بنا در این دوره گچبری است که دارای رنگهای متنوع بوده و طرح های آن ، سنت های قدیمی ایران در دوره ساسانی را یادآوری می کند . از مساجد این دوره می توان بهمسجد جمعه نایین اشاره کرد. این مسجد که هنوز مورد استفاده است قدیمی ترین مناره به یادگار مانده در ایران را داراست .

  • معماری مساجد در دوره عباسی

    معماری مساجد در دوره عباسی

    در اوایل این دوره مساجد با طرح صحن روباز و ایوان های ستون دار ساخته می شدند که نمونه ای از معماری دوره اموی و به طور کل اعراب بوده است . در بناها بیشتر از خشت استفاده شده و ستون های یک پارچه بودند .

  • سبک معماری مساجد در ایران

    سبک معماری مساجد در ایران

    معماری مساجد در ایران تمامی مساجد با هر اسلوبی که ساخته شوند عناصر مشترکی دارند که عبارتند از: صحن، ایوان، رواق، مناره، گنبد، شبستان و محراب که هریک از این عناصر می تواند از معماری مسجد حذف گردد به جز محراب

  • معماری سروستان فارس؛ کاخ بهرام گور

    معماری سروستان فارس؛ کاخ بهرام گور

    هرچند شهر سروستان در استان فارس، امروزه شهری کوچک و آرام است اما در دوره ساسانیان یکی از مهم‌ترین شهرهای جنوب ایران بود و جای تعجب نیست که یکی از سالم‌ترین کاخ های بازمانده از این دوره را در سروستان مشاهده کنیم.

  • معماری تیسفون؛ طاق کسرا

    معماری تیسفون؛ طاق کسرا

    طاق کسرا یا ایوان مدائن امروزه در قلمرو کشور عراق قرار دارد اما از نظر تاریخی و معماری و بازتابی که در شعر و ادب پارسی داشته، آنقدر مهم است که نمی‌توان از کاخ‌های باستانی ایران نام برد و از این کاخ یاد نکرد. در دوره‌ای طولانی از عصر ساسانیان، پایتخت ایران بر کرانه رود دجله قرار داشت.

  •  معماری کاخ سه درگاهی

    معماری کاخ سه درگاهی

    کاخ اختصاصی داریوش نخستین بنا و اقامتگاه خصوصی شاهان هخامنشی است که در بخش جنوبی تخت جمشید ساخته شده‌است. زمان حکومت اردشیر بنای کوچکی در انتهای جنوبی حیاط وسیع جلوی پلکان شرقی آپادانا ساخته شد که به نظر می‌رسد محلی است برای ورود به قسمت کاخ‌های خصوصی که بعد از داریوش، خشایارشا و اردشیر نیز اقامتگاه خصوصی خود را در جنوب تخت جمشید ساخته بودند

  • سبک های معماری ایرانی "سبک اصفهانی"

    سبک های معماری ایرانی "سبک اصفهانی"

    معماری بومی آذربایجان پدید آوردنده ی سه شیوه، رازی، آذری و اصفهانی بوده است؛ پس خاستگاه این شیوه شهر اصفهان نبوده ولی در آنجا رشد و بهترین ساختمان ها در آنجا رشد کرده است. از دیدگاه استاد پیرنیا شیوه ی اصفهانی آخرین معماری شیوه معماری ایران است که در نوشته های غربی به شیوه صفوی، افشاری و زند... قاجار نامیده شده اند.

  • سبک های معماری ایرانی "سبک آذری"

    سبک های معماری ایرانی "سبک آذری"

    سبک آذری دارای دو دوره است، دوره نخست از زمان هولاگو و پایتخت شدن مراغه و دوره دوم آن از زمان تیمور و پایتختی سمرقند آغاز می شود. در آن زمان نیاز به ساخت و ساختمان های گوناگون بود که باید هرچه زودتر آمادهه می شدند. از همین رو در روند ساختمان سازی شتاب گرفتند، پس به بهره گیری از عناصر یکسان روی آوردند ( مانند کاربندی در سازه).

  • سبک معماری در تزئینات و زینت

    سبک معماری در تزئینات و زینت

    به عنوان یک ویژگی مشترک، معماری اسلامی از اشکال زینتی خاصی استفاده می‌کند. از جمله الگوهای ریاضی پیچیده، طرح‌های هندسی استادانه و الگوهای درهم تنیده، نقوش گل مانند اسلیمی و کتیبه‌های خوشنویسی دقیق، که برای تزئین ساختمان هستند.

  • معرفی کاخ های شوش

    معرفی کاخ های شوش

    کاخ‌های شوش نیز به دست داریوش ساخته شدند. این مجموعه هم مانند دیگر کاخ‌های هخامنشی از چهار جزء تالار پذیرایی، تالار بارعام، اتاق‌های مسکونی و دروازه اصلی تشکیل شده‌است.

  • معماری تخت جمشید

    معماری تخت جمشید

    آنگونه که در منابع متعدد و گوناگون تاریخی آمده‌است ساخت تخت جمشید در حدود ۲۵ قرن پیش در دامنه غربی کوه رحمت، به عبارتی میترا یا مهر و در زمان داریوش کبیر آغاز گردید و سپس توسط جانشینان وی با تغییراتی در بنای اولیه آن ادامه یافت.

  • معماری کاخ های پاسارگارد

    معماری کاخ های پاسارگارد

    مجموعه کاخ‌های پاسارگاد اقامتگاه کوروش کبیر، در ۴۸ کیلومتری شمال تخت جمشید واقع است. این مجموعه شامل دروازه اصلی، تالار بارعام و کاخ مسکونی است. دروازه اصلی تالار ستون‌داری بوده که دو ردیف چهارتایی از ستون‌های سنگی ساخته شده بوده‌است.

  • سبک های پس از اسلام(سبک خراسانی)

    سبک های پس از اسلام(سبک خراسانی)

    سبک معماری خراسانی در قرن اول هجری و با طلوع اسلام در ایران ، آغاز شد. بنابراین می توان گفت متاثر از سبک معماری اسلامی است. این سبک معماری تا قرن چهارم هجری ادامه داشت. اما چرا این سبک معماری، خراسانی نام گرفت؟ چون پس از آمدن اسلام ، ساخت بناهای مذهبی و مساجد آغاز شد. اولین بناها هم در خراسان ساخته شدند؛ بنابراین این سبک به خراسانی معروف شد.

  • سبک معماری پیش از اسلام ، سبک پارسی و سبک پارتی

    سبک معماری پیش از اسلام ، سبک پارسی و...

    سبک های معماری خانه های ایرانی به دو دوره کلی تقسیم می شوند که عبارت اند از: سبک های پس از اسلام

  • معماری خانه سنتی

    معماری خانه سنتی

    فضای لایتناهی منبع تغذیه معماری است. معماری خانه های تاریخی قسمتی از فضا را برای حضور ، تعریف و تنظیم می کند. در این فرآیند خصلت پیوسته بودن فضای محصور شده به فضای لایتناهی را حفظ می کند.

  • دکوراسیون  آشپزخانه در چهار سبک رایج

    دکوراسیون آشپزخانه در چهار سبک رایج

    سبک مدرن یکی از سبک های پرطرفدار در طراحی آشپزخانه های امروزی به شمار می رود. به ویژه در آپارتمانهای کوچک امروزی جوابگوی مناسبی برای طراحی آشپزخانه و کابینت آشپزخانه می باشد.استفاده از کابینت ام دی اف و های گلاس برای طراحی و اجرای این سبک مرسوم است.از ویژگیهای سبک مدرن سادگی، خطوط منظم هندسی، رنگ های خنثی و پرهیز از تزئینات زیاد می باشد و این خود دلیلی است برای بزرگتر جلوه دادن فضای آشپزخانه که نمونه هایی از آن را می بینیم.

  • سایه و نیم سایه در معماری و طراحی داخلی

    سایه و نیم سایه در معماری و طراحی داخلی

    استادان نقاشی های ناموزون و بی تناسب، مثل زارباران اولین کسانی بودند که فهمیدند برای روشن کردن یک شی بهترین روش سایه زدن اطراف آن نیست همین اثر به معماری منتقل می شود . در یک کلیسا وقتی نور از روزنه های پنجره یا سقف خودش را به فضای داخل می رساند ایجاد سایه می کند. محیطی رمانتیک ایجاد می کند بدین ترتیب در روز ، روزنه ها و … که نور را فیلتر می کنند همگی مناسب ترین راه برای نشان دادن حضور نور هستند.

  • نور شرق(صبحگاهی) و نور غرب (غروب)در معماری و طراحی داخلی

    نور شرق(صبحگاهی) و نور غرب (غروب)در...

    نور شرق( صبحگاهی روشنایی صبح بهترین ابزار برای بیدار شدن از خواب است . خوردن صبحانه کامل بدون شتابزدگی در کنار روشنایی روز ارامش و نیروی کافی به انسان می دهد. نور غربی (غروب) با به اتمام رسیدن روز شدت نور کاسته می شود . اما انعکاسان هنوز وجود دارد دیوارهای سفید با شدت بیشتر و با رنگ مایل به زرد می درخشند و دیوارهای بتونی رنگ نارنجی تندی به خود می گیرند.

  • نور جنوبی در معماری و طراحی داخلی

    نور جنوبی در معماری و طراحی داخلی

    نور خورشید در نیمکره شمال در قسمت جنوب با انحراف بیشتر و شدت گرم کنندگی کمتر در زمستان است و برعکس آن در تابستان می باشد . معمولا فرض می شود که نمای جنوبی بهترین جهت یابی برای فضاهای خانگی است .