طراحی ودکوراسیون / رنگ‌هایی با تاثیر منفی در دکوراسیون داخلی

رنگ‌هایی با تاثیر منفی در دکوراسیون داخلی

انتخاب طیف مناسب صورتی کمی سخت است، چون خیلی از آن‌ها کودکانه و بیش از حد دخترانه هستند. مثل صورتی پاستلی که یک فضای افسرده کننده ایجاد می‌کنند.


روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ رنگ‌هایی که تاثیر منفی روی احساسات دارند نباید در رنگ آمیزی خانه به کار برده شوند در ادامه این مطلب از روانشناسی رنگ‌ها آکاایران با رنگ‌هایی که تاثیر منفی روی احساسات دارند و نباید در رنگ آمیزی خانه به کار برده شوند بیشتر آشنا شویم.




قهوه‌ای تیره

اگر می‌خواهید برای اتاق از رنگ آرام بخش قهوه‌ای استفاده کنید باید در انتخاب طیف آن دقت کنید. به عنوان مثال رنگ قهوه‌ای تیره باعث افسردگی و تحلیل انرژی می‌شود. از این رنگ به عنوان رنگ حاشیه استفاده کنید و برای دیوار اتاق از طیف‌های روشن‌تر استفاده کنید.

صورتی پاستلی

رنگ‌هایی با تاثیر منفی در دکوراسیون داخلی‬‎

خاکستری در آشپزخانه و پذیرایی

این رنگ در اتاق خواب و حمام آرامش بخش است، اما طراحان استفاده از آن را در آشپزخانه و اتاق‌های دیگر توصیه نمی‌کنند. رنگ خاکستری را در آشپزخانه و پذیرایی به کار نبرید مگر این که بخواهید اشتهای خود را کم کنید.

قرمز روشن

اگر تمام دیوار اتاق را قرمز کنید در شما احساس خشونت و استرس ایجاد می‌کند. اگر علاقه زیادی به این رنگ دارید از آن به عنوان رنگ حاشیه استفاده کنید.

رنگ‌هایی با تاثیر منفی در دکوراسیون داخلی

مردم معمولا رنگ‌ها را بر اساس سلیقه شخصی یا هماهنگ با رنگ دیگر وسایل خانه انتخاب می‌کنند. اما هنگام انتخاب رنگ باید تاثیر آن روی احساسات مان را نیز در نظر بگیریم. بعضی رنگ‌ها مثل خاکستری بعد از یک روز طولانی و پر استرس حس خوبی به ما نمی‌دهند و حتی باعث ایجاد احساس خستگی و افسردگی می‌شوند.

زرد روشن

رنگ زرد به بعضی افراد احساس اضطراب می‌دهد. درست است که این رنگ ویژگی‌های خوبی نیز دارد، اما استفاده از آن در اتاق کمی تند و خشن است.

قهوه‌ای مایل به قرمز سوخته

مراقب باشید که این رنگ را با رنگ قرمز بورگاندی اشتباه نگیرید. رنگ قهوه‌ای یک رنگ آرام بخش است، اما وقتی ترکیبی از رنگدانه‌های قرمز در آن وجود داشته باشد باعث ایجاد احساس اضطراب و عصبانیت می‌شود. به علاوه، چون یک رنگ گرم و تیره است فضا را کوچک‌تر نشان می‌دهد.

زرد آفتابی

این رنگ صرف نظر از این که به دکوراسیون پاییزی جلوه زیبایی می‌دهند اگر در به کار بردن آن زیاده روی شود ذهن را بیش از حد تحریک کرده و باعث سردرد می‌شود.

بازسازی ساختمان

همسایه‌ای که به‌جای بازسازی خانه‌اش، مدام گلایه می‌کرد

زیباسازی نمای ساختمان و ویلا

چگونه رنگ فرش و مبلمان را ست کنیم

مبل و فرش در دنیای امروزی با استفاده از مصالح متنوع در طرح‌ها، مدل‌ها و رنگ‌های مختلفی طراحی و ساخته می‌شوند و کار را برای انتخاب، خرید و ست کردن سخت‌ و سخت‌تر می‌کنند. ست شدن مبل و فرش عوامل مختلفی وجود دارند که می‌توانند در ست شدن مبل و فرش منزل تاثیر گذار باشند. در این مطلب از مجله دلتا به عامل رنگ که یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین موارد در ست کردن مبل و فرش در دکوراسیون منزل است و در دنیای اطراف ما چیزی بدون رنگ معنا و مفهوم ندارد؛ پرداخته‌ایم.

همه چیز در مورد گچبری پیش ساخته سقف...

قبل از هر چیزی بد نیست توضیحی مختصر در مورد کلمه رابیتس ارائه دهیم و بگوییم که تلفظ آن به شکل کلمه؛ راویز اشتباه است. در زبان انگلیسی کلمه رابیتس معادل Expanded Metal Lath بوده و نوعی ورقه فولادی است که برای ساخت سقف کاذب از آن استفاده می‌گردد.

تفاوت موکت با سایر کفپوش ها

موکت از جمله کف‌پوش‌هایی است که در اکثر خانه‌های ایرانی می‌توانید مشاهده کنید چرا که زیبایی خاصی را به فضای خانه می‌بخشید ولی به مرور دیگر کف‌پوش‌هایی مانند لمینت، پارکت و ... به بازار آمده‌اند که تحولی خاصی را در دکوراسیون داخلی منازل ایجاد کردند البته هنوز که هنوزه موکت طرفداران خاص خودش را در فرهنگ ایرانی دارد.

میز تلویزیون مدرن

دکور کردن منزل با مبل چستر