قوانین املاک / خسارت تاخیر در تسلیم ملک به خریدار

خسارت تاخیر در تسلیم ملک به خریدار

مبلغ خسارت تاخیر در تسلیم ملک به خریدار، با توافق طرفین و بر حسب روز یا ماه در قرارداد  نوشته میشود. به طور مثال فروشنده  قبول میکند که به ازای هر یک روز تاخیر در تحویل ملک، مبلغ 100 هزار تومان به خریداربدهد..

اگر هنگامی که معامله انجام میشود بعضی از  شروط طرفین به صورت شفاهی و در حضور حداقل دو شاهد بیان شود، این شروط نیز لازم اجرا هستند و میتوان در دادگاه به آنها استناد کرد.
زمانی که خریدار ملک را دریافت کرده باشد میتواند این مبلغ را مطالبه و دریافت می‌کند . دریافت خسارت و جریمۀ تاخیر در تحویل ملک پیش از آن امکان ندارد.

در صورتی که در صورتجلسه تحویل ملک به خسارت دیرکرد تحویل آپارتمان اشاره نشده باشد  حق خریدار را نسبت به دریافت مبلغ جریمه باطل کند

 مشتری در صورتی می تواند به دادگاه مراجعه کرده و در خصوص  تخلیه نکردن یا تحویل ندادن ملک توسط فروشنده خواستار حقوق خود باشد که خود نیز به تعهدات‌اش به عنوان مشتری عمل کرده باشد.

 چنان‌چه در قرارداد در مورد خسارت دیرکرد و تاخیر چیزی ذکر نشده باشد، مشتری برای قدم اول می‌تواند درخواست الزام به ایفای تعهد بدهد و پس از مدتی دادخواستی مبنی بر دریافت خسارت تاخیر در انجام تعهد را به دادگاه ارائه کند. در این صورت برای تعیین خسارت، پرونده به کارشناسان دادگستری ارجاع داده می شود.

اگر مبلغ جریمه بابت تاخیر در تحویل ملک در قرارداد ذکر نشده باشد، توسط کارشناس مربوطه این مبلغ  تعیین میگردد.

‏‎✅جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید✅

‏‎‏🌐 www.alonak.com
‏‎‏📧 info@alonak.ir

نکته اول نوشتن قولنامه

منظور از عملیات ساختمانی چیست؟

مشاعات ساختمان

شناسایی کامل فروشنده ملک

بررسی وضعیت سند ملک

پرداخت نکردن کل مبلغ قرارداد

مطالبه مفاصا حساب از فروشنده

قانون بازسازی ساختمان فرسوده

عدم پرداخت هزینه های ساختمان

تقسیم بندی پارکینگ ساختمان

قانون انتخاب مدیر ساختمان

با قوانین و مسائل حقوقی املاک در فروش و...

مسائل حقوقی املاک عرصه و اعیان خرید، فروش یا اجاره مسکن مانند بسیاری از مناسبات انسانی و اقتصادی مسائل حقوقی خود را دارد. آگاهی از این مسائل می‌تواند معامله مورد نظر را به معامله‌ای دلچسب و موفق تبدیل کند. عدم آگاهی کافی از قوانین حقوقی املاک نیز ممکن است چالش‌ها و مشکلاتی جدی را برای دو طرف به همراه داشته باشد. به همین دلیل توجه به مسائل حقوقی املاک در هنگام خرید، فروش، رهن یا اجاره می‌تواند بسیار مهم و حتی در بعضی مواقع سرنوشت‌ساز باشد.

قوانین مشاعات ساختمان

قانون ثبت اسناد و املاک3

‌فصل سوم - در آثار ثبت_ بند 21الی 25

‌قانون ثبت اسناد و املاک2

‌فصل دوم - اعتراض بند 13 الی 20

‌قانون ثبت اسناد و املاک1

‌باب اول - تشکیلات اداری ثبت_‌باب دوم - ثبت عمومی_بند 1الی 13

آزاد بودن ملک