طراحی ودکوراسیون / معماری منارجنبان

معماری منارجنبان

منارجنبان با مساحتی حدود ۱۴۶ متر مربع و مناره هایی به ارتفاع هفت و نیم متر از سطح بام، یکی از آثار معماری دوره ایلخانیان به شمار می رود. سقف بنای منارجنبان با کاشی کاری های لاجوردی و فیروزه ای پوشانده شده و چشم هر بیننده ای را بخود خیره می کند. بر فراز منار جنبان که از شاهکارهای معماری ایران است، دو مناره ی زیبا قرار گرفته که ارتفاع هرکدام از سطح زمین ۱۷.۵ متر و پهنایشان هم ۹ متر می باشد.

تزئینات کاشی کاری به شیوه مغولی در ساختمان این بنای تاریخی قابل رویت است. 
زینت دیگر منارجنبان که میتوان به آن اشاره نمود ایوان دوره مغول است که با خط های ظریف و نقش های ستاره ای و کاشی های لاجوردی آراسته شده است. 

ایوان منارجنبان در واقع مقبره عمو عبدالله از عارفان دوران ایلخانی است که در گذشته از یک سنگ بزرگ مرمری و یک پارچه روی قبر تشکیل شده بود.
 ایوان را با آجر ساخته بودند و دور تا دور سنگ قبر هم به خط ثلث و برجسته سوره مبارکه یاسین حجاری شده بود. در واقع زائران برای زیارت قبر عمو عبدالله به این ایوان آجری می آمدند.

 راه صعود به بام و مناره ها هم به وسیله درگاه کوچکی است؛ که با پلکانی مارپیچ به بام مربوط می شود. ولی چیزی که این بنای کوچک را مشهور کرده، تکان خوردن آن است. 
یعنی با تکان دادن یکی از مناره ها مناره دیگر و کل ساختمان نیز تکان می خورد. 

ایوان منارجنبان به سبک مغول ساخته شده؛ ولی شکل مناره ها نشان می دهد که آن ها را اواخر دوره صفویه به ایوان اضافه کرده اند. 
به کاربردن آجرهایی با ویژگی های خاص که ضریب ارتجاعی بالاتری نسبت به آجرهای بکار رفته در قسمت های دیگر دارد .

کاربرد قوانین فیزیکی در منارجنبان نه تنها راز جنبیدن معروف ترین مناره جنبان جهان را آشکار می کند بلکه تبیین گر دانش فنی عمیق سازندگان آن در هفت قرن پیش بوده است.
 سازندگانی که نامی از آن ها بطور مشخص در دست نیست با گذر زمان و افزایش چشمگیر علوم گوناگون، من جمله علم فیزیک

برخی از محققان تکان خوردن مناره های منارجنان اصفهان را پدیده ای ناشی از تغییرات فیزیکی و یا همان پدیده ی زئونانس اعلام نمودند. 
پدیده ای که با اعمال نیرویی کوچک منجر به تکان خوردن و جنب و جوش می شود.

 اگر چه این ها میتواند دلایلی علمی و تا حدودی منطقی باشند.
ولی لازم است بدانید که تمامی این ها فرضیه می باشند و هنوز هم معماری اعجاب انگیز منارجنبان  و حل معمای آن در هاله ای از ابهام قرار گرفته است .
علت تکان خوردن منارجنبان اصفهان با قطعیت به اثبات نرسیده است.

در زمان کوتاه طراحی دکوراسیون داخلی...

قصد داریم روش‌ های سریع و ساده بهبود و تغییر دکوراسیون داخلی را به شما ارائه دهیم. اگر شما هم می‌ خواهید با صرف زمان و هزینه کمی دکوراسیون منزل خود را جذاب‌ تر کنید. گاهی اوقات تغییرات کوچک در دکوراسیون داخلی، ظاهر کلی محیط را به صورت چشمگیری تغییر می‌ دهند و باعث زیباتر شدن و دلنشین‌ تر شدن فضا می‌ گردند. برای بهبود طراحی دکوراسیون داخلی ایده‌ های مختلفی را می‌ توان اجرا نمود، اما ممکن است پر هزینه و زمانبر باشند.

کاخ چهلستون اصفهان

کاخ چهلستون بیست ستون بیشتر ندارد.نام این کاخ چهل ستون است چرا که انعکاس بیست ستون آن در آب، مجموع ستون ها را به چهل می رساند. اینکه می گویند عدد چهل در ادبیات ایران چون بسیار کاربرد دارد کاخ چهلستون نام گرفته بی ربط است. در ادامه متن همراه سفرزون باشید. از آن دسته بناهایی است که بیشتر از اینکه شبیه کاخ باشد، یک باغ ایرانی است. باغ چهلستون شکلی محصور دارد، از شرق به خیابان چهارباغ عباسی می رسد از جنوب به خیابان سپه و از غرب مشرف به میدان نقش جهان است. این باغ ابعادی در حددود ۲۲۵ در ۲۷۵ متر دارد

سبک دکوراسیون اسکاندیناوی

سبک دکوراسیون اسکاندیناوی تجلی از سادگی سبک زندگی ساده مردم شمال اروپا است. در طراحی اسکاندیناوی .مبلمان استفاده شده مانند یک اثر هنری نستا ساده هستند.

سبک دکوراسیون مدرن قرن بیستم و سنتی...

سبک مدرن دهه نود میلادی که از آن با عنوان Mid-Century modern یاد می‌شود. در واقع بازگشتی به طراحی‌های اواسط دهه ۱۹۰۰ میلادی (۱۹۵۰ تا ۱۹۶۰) است که حس نوستالژی را به فرد القا می‌کند.

سبک دکوراسیون صنعتی

سبک دکوراسیون مینیمال

بازسازی نمای ساختمان

باز سازی انواع نمای ساختمان

باز سازی انواع نمای ساختمان

بازسازی آشپزخانه

سبک دکوراسیون مدرن و امروزی

قوس

بام و شیب بندی آن

نعل درگاهی

دیوار سازی ساختمان

کف سازی ساختمان

بازسازی لوله کشی ساختمان

متریال های شیشه و آینه

انواع روف گاردن(roof garden) با بام...

روف گاردن(roof garden)

درز انبساط و درز انقباض