بازار املاک / ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک برگ تبدیل می‌شود

۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک برگ تبدیل می‌شود

مدیرکل ثبت اسناد اردبیل: اردبیل- مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی به صورت مجلد در دست مردم است که تلاش می‌کنیم آنها را به اسناد تک برگی تبدیل کنیم.

رحیم محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اسناد تا آخر امسال دارای اعتبار است و از هموطنان انتظار داریم هر چه سریع‌تر اسناد قدیمی و مجلد که در دستشان است، به ثبت اسناد تحویل داده و در کمترین زمان اسناد تک برگی معتبر دریافت کنند.

وی تصریح کرد: از یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار مساحت استان ۹۶۸ هزار هکتار اراضی ملی و مابقی زراعی و شهری است که تا آخر سال ۹۸ تنها ۲۸۷ هزار هکتار اراضی ملی در قالب طرح کاداستر منجر به صدور اسناد تک برگی شده بود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: در سال گذشته و با یک اقدام جهادی ۳۶۵ هزار هکتار از اراضی ملی در سامانه تثبیت، جانمایی و صدور اسناد تک برگی آنها صادر شد که این میزان صدور اسناد ۱.۵ برابر ۱۰ سال گذشته بوده است.

محمدی افزود: تا آخر شهریورماه امسال تمام اراضی ملی استان اردبیل به سند مالکیت تک برگی تبدیل خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت با تعیین محدوده نقشه‌برداری و برداشت اطلاعات انجام شده و در سامانه کاداستر این اطلاعات به ثبت رسیده است.

محمدی ضرورت رفع تداخل روستاها را از دیگر رویکردهای اجرای طرح کاداستر اعلام کرد و ادامه داد: در تمامی روستاها با تعیین حدود و محدوده برداشت اراضی ملی با استفاده از تصاویر و عکس‌های هوایی و بررسی مستندات قانونی انجام شده و سند مالکیت رسمی صادر می‌شود تا اختلاف مردم و منابع طبیعی به حداقل برسد.

وی اضافه کرد: در ۲۰۰ روستا رفع تداخل که یک کار سنگین و زمان‌بر بوده، انجام شده و این کار در برخی از مناطق استان اردبیل همچنان ادامه دارد.

محمدی بیان کرد: ۶۵ مسیر رودخانه مشخص و سند مالکیت برای آنها صادر شده و تصمیم داریم برای کل بسترهای رودخانه استان سند مالکیت صادر کنیم.

وی اظهار کرد: حتی جاده‌های استان اردبیل نیز دارای سند مالکیت خواهند بود تا هیچ‌گونه دخل و تصرفی در آینده در این اراضی و محدوده‌های آن انجام نشود.

۱۴ هزار پرونده چک، اسناد بانکی و مهریه مختومه شد

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل به فعالیت‌های حوزه اجرا نیز اشاره کرد و گفت: ما از تمامی دستگاه‌های دولتی خواسته‌ایم تا برای زمین‌ها و اراضی خود سند مالکیت دریافت کنند که با تاکید رئیس کل سابق دادگستری استان و دادستان، نهادها و ارگان‌های دولتی پای کار آمدند تا در سامانه کاداستر بارگذاری اطلاعات انجام شود.

محمدی تصریح کرد: در سال ۹۸ از لحاظ ثبت اراضی دستگاه‌های دولتی رتبه ۲۹ کشور را داشتیم که سال گذشته با فعالیت گسترده در این حوزه این جایگاه به ششم ارتقا یافت.

وی در ادامه سخنان خود افزود: ۶۰ درصد اراضی دستگاه‌های دولتی تثبیت و سند مالکیت برای آنها صادر شده به طوری که در آموزش و پرورش یک‌هزار قطعه زمین برداشت اطلاعات و نقشه‌برداری انجام و صدور اسناد مالکیت به انجام رسیده است.

محمدی خاطر نشان کرد: در سه حوزه چک‌، اسناد بانکی و مهریه تا آخر سال ۹۸، ۲۳ هزار پرونده فعال داشتیم که سال قبل با حرکت جهادی ۱۴ هزار پرونده در طول یک سال مختومه شده و ما امروز وضعیت به روزتری را در این حوزه داریم.

وی اضافه کرد: امسال سعی می‌کنیم تا با رسیدگی کامل به پرونده‌های معوق به روزرسانی پرونده‌ها را انجام دهیم.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل بیان کرد: در بحث استعلامات و پاسخ به دفاتر اسناد رسمی ۹۹ درصد این فعالیت‌ها در بستر الکترونیکی و در کمتر از دو روز پاسخگویی به این استعلامات انجام شده و با لینک به سامانه احراز هویت ثبت احوال به سرعت کارهای تنظیم سند در دفاتر به انجام می‌رسد.

منبع خبرگزاریه مهر

دولت کم‌کاری خود را به گردن مشاوران...

رییس اتحادیه مشاوران املاک با انتقاد از دستورالعملهای ستاد کرونا مبنی بر تعطیلی و بازگشایی مکرر دفاتر املاک گفت: در شرایطی که معاملات در رکود شدید به سر می‌برد تعطیلات کرونایی وضعیت معیشتی مشاوران املاک را بدتر کرده و بسیاری از همکاران ما به رانندگی تاکسی‌های اینترنتی، میوه‌فروشی و حتی دستفروشی رو آورده‌اند.

با افزایش قیمت مسکن، بازسازی جای خرید و...

موج جهش قیمت مسکن باعث خروج سنگین «خانه‌اولی»ها از بازار خرید شد اما «متقاضیان تبدیل آپارتمان» را به بازار جدید منتقل کرد. رکود «تبدیل خانه» باعث رونق «تعمیر خانه» شده است. مشتریان شرکت‌های بازسازی آپارتمان طی یکسال اخیر تا ۲ برابر افزایش یافته به‌طوری‌که با هجوم تقاضا هزینه تعمیر ساختمان ۵۲ درصد رشد کرده است. تحقیقات میدانی نشان می‌دهد، یک معادله برای محاسبه هزینه هر مترمربع تعمیر و بازسازی با اقلام متوسط رو به بالا وجود دارد. تعمیرات شامل ۹ مرحله اصلی می‌شود.

سرنوشت مسکن در دولت سیزدهم؛ رونق یا...

یک کارشناس اقتصاد مسکن گفت:دولت سیزدهم نباید وعده سه تا چهار ساله برای حل مشکلات بخش مسکن بدهد؛ زیرا حتی اگر با یک برنامه‌ریزی اصولی حرکت کنیم ثبات بازار مسکن حداقل ۱۰ سال طول می‌کشد. دولت رئیسی فقط باید بستر را آماده کند تا دولت آینده بتواند به رفع مشکل مسکن بپردازد.

ساخت مسکن، اولویت دولت سیزدهم / رئیسی :...

رئیس جمهور منتخب بر اولویت و فوریت تامین زمین برای ساخت مسکن تاکید کرد و گفت: هم مسکن مهر و هم طرح ساخت ۵۳۰ هزار واحد مسکونی باید تکمیل شود.

سرانجام پرونده مسکن مهر

مسکن مهر چقدر نقدینگی خلق کرد؟ / سرانجام پرونده مسکن مهر

وزیر راه: معادل ۵۵ درصد قیمت مسکن‌ملی،...

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با هدف تسهیل دستیابی جامعه هدف به مسکن، ۵۵ درصد قیمت مسکن ملی وام داده می‌شود، گفت: مسکن مهر را تکمیل کردیم و به دولت سیزدهم انتقال داده نمی‌شود

طاهرخانی خبر داد: وام ملی مسکن ۲۵۰...

معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش وام طرح ملی مسکن به ۲۵۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: این تسهیلات با توجه به هزینه ساخت هر متر مربع چهار میلیون تومان، حدود ۵۰ درصد هزینه‌های ساخت واحدهای طرح مذکور را تامین می‌کند.

مالیات مصوب بر خانه های خالی از سکنه

طی دو مرحله از قانون تصویب شده‌ی مجلس، در ارتباط با خانه‌های خالی از سکنه هم‌اکنون خبری که پیش روی شماست به گزارش ملک هفت و به نقل از اقتصاد آنلاین و تسنیم از تایید طرح نهایی چگونگی برخورداری مالیات خانه‌های خالی از سکنه توسط شورای نگهبان خبر می‌دهد

تورم 22 درصدی سال 1400 چه بر سر بازار...

بانک مرکزی طی بیانیه‌ای، چارچوب هدف‌گذاری نرخ تورم را اعلام و هدف نرخ تورم را برای یک‌سال آینده ۲۲ درصد، با دامنه مثبت و منفی دو واحد درصد تعیین کرد یس کل بانک مرکزی از آمادگی این بانک برای اجرای هدف‌گذاری نرخ تورم خبر داد. در قالب این هدف‌گذاری، قطب نمای اصلی سیاست‌های پولی و ارزی بانک مرکزی، "تورم هدف" خواهد بود و برای تحقق آن، از ابزار مدیریت نرخ سود در بازار باز استفاده خواهد شد.

شرایط و نحوه ثبت نام دومین مرحله طرح...

ثبت نام طرح ملی مسکن 1400,ثبت نام طرح ملی مسکن تهران,ثبت نام طرح ملی مسکن چابهار,ثبت نام طرح ملی مسکن کرمانشاه,ثبت نام طرح ملی مسکن اصفهان,ثبت نام طرح ملی مسکن مشهد,ثبت نام طرح ملی مسکن بم,ثبت نام طرح ملی مسکن زاهدان,ثبت نام,طرح ملی مسکن کارگران در سال 1400,شرایط ثبت نام طرح ملی مسکن,پیگیری ثبت نام مسکن ملی,ثبت نام سری دوم مسکن ملی,سامانه ثبت نام طرح ملی مسکن 1400,ثبت نام طرح ملی مسکن تهران سایت,قبول شدگان طرح ملی مسکن,مرحله چهارم ثبت نام مسکن ملی,نتیجه ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن

یک پیش بینی متفاوت از قیمت مسکن در سال...

اقتصادنیوز : رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک کشور گفت: ما معتقدیم که قیمت ملک حداقل باید 30 درصد کاهش پیدا کند اما بعضی بساز و بفروش ها نمی خواهند باور کنند که قیمت ملک روندی کاهش دارد.

سقف افزایش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۰ اعلام...

معاون دفتر اقتصادی وزارت راه و شهرسازی در خصوص تمدید خودکار اجاره‌نامه‌ها و سقف افزایش اجاره‌بها توضیحاتی داد.

هفت راه برای خریدن خانه ارزان

خانه دار شدن و خریدن خانه یکی از معضلات جوانان امروزی است. اگر شما هم به دنبال راه هایی برای خریدن خانه هستید به شما راه های زیر را پیشنهاد می کنیم

پیش بینی های جدید از افزایش قیمت مسکن...

به گزارش رکنا، بانک مرکزی چند روز پیش گزارش وضعیت بازار مسکن در فروردین امسال را منتشر کرد که حکایت از آن داشت که در فروردین امسال متوسط قیمت مسکن که در اسفند ماه سال گذشته برای نخستین بار به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود، به زیر ۳۰ میلیون تومان بازگشته و کاهش ۳.۱ درصدی متوسط قیمت مسکن ثبت شده است

پیش‌بینی کاشناسان از قیمت مسکن در...

برخی کارشناسان اقتصاد مسکن معتقدند: کاهش ۳ درصدی متوسط قیمت مسکن در فروردین ماه امسال، می تواند سرآغاز توقف رشد جهش گونه قیمت مسکن در سال جاری باشد. بانک مرکزی چند روز پیش گزارش وضعیت بازار مسکن در فروردین امسال را منتشر کرد که حکایت از آن داشت که در فرودین امسال متوسط قیمت مسکن که در اسفند ماه سال گذشته برای نخستین بار به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود، به زیر ۳۰ میلیون تومان بازگشته و کاهش ۳.۱ درصدی متوسط قیمت مسکن ثبت شده است