بازار املاک / قیمت اوراق مسکن

قیمت اوراق مسکن

ارزش اوراق مسکن در روند معاملات امروز بازار سرمایه، تغییراتی را تجربه کرده است.

 اطلاعات دقیق از آخرین ارزش اوراق مسکن در روند معاملات امروز بازار سرمایه به شرح زیر است:

- امتیاز تسهیلات مسکن شهریور ۹۸ (نماد تسه ۹۸۰۶۱)، روز گذشته ۶۰۳ هزار و ۴۸۶ ریال، امروز ۶۰۲ هزار و ۵۸۴ ریال و قیمت عرضه آن ۶۰۱ هزار و ۹۹۸ ریال و قیمت تقاضا آن ۵۹۶ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن مهر ۹۸ (نماد تسه ۹۸۰۷۱)، روز گذشته ۶۰۹ هزار و ۷۵۱ ریال، امروز ۶۱۷ هزار و ۸۶۸ ریال و قیمت عرضه آن ۶۱۶ هزار و ۹۰۰ ریال و قیمت تقاضا آن ۶۱۰ هزار و ۱۰۰ ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن آبان ۹۸ (نماد تسه ۹۸۰۸۱)، روز گذشته ۶۱۱ هزار و ۲۳۲ ریال، امروز ۶۲۰ هزار و ۳ ریال و قیمت عرضه ۶۲۴ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۱۵ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن آذر ۹۸ (نماد تسه ۹۸۰۹۱)، روز گذشته ۶۱۶ هزار و ۷۹۹ ریال، امروز ۶۲۰ هزار و ۱۴ ریال و قیمت عرضه ۶۱۹ هزار و ۹۹۸ ریال و قیمت تقاضا آن ۶۰۲ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن دی ۹۸ (نماد تسه ۹۸۱۰۱)، روز گذشته ۶۰۹ هزار و ۵۲۰ ریال، امروز ۶۱۶ هزار و ۵۶۵ ریال و قیمت عرضه ۶۲۵ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۵۹۰ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن بهمن ۹۸ (نماد تسه ۹۸۱۱۱)، روز گذشته ۶۱۱ هزار و ۴۷۴ ریال، امروز ۶۱۶ هزار و ۴۴۰ ریال و قیمت عرضه ۶۲۵ هزار و ۹۶۰ ریال و قیمت تقاضا آن ۶۲۰ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن اسفند ۹۸ (نماد تسه ۹۸۱۲۱)، روز گذشته ۶۱۳ هزار و ۵۳ ریال، امروز ۶۱۸ هزار و ۶۰۳ ریال و قیمت عرضه ۶۲۵ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۱۸ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن فروردین ۹۹ (نماد تسه ۹۹۰۱۱)، روز گذشته ۶۱۵ هزار و ۳۴۵ ریال، امروز ۶۱۷ هزار و ۲۰۴ ریال و قیمت عرضه ۶۲۴ هزار و ۵۵۰ ریال و قیمت تقاضا آن ۶۱۵ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن اردیبهشت ۹۹ (نماد تسه ۹۹۰۲۱)، روز گذشته ۶۰۹ هزار و ۷۲۸ ریال، امروز ۶۱۸ هزار و ۶۸ ریال و قیمت عرضه ۶۱۰ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۵۸۰ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن خرداد ۹۹ (نماد تسه ۹۹۰۳۱)، روز گذشته ۶۱۳ هزار ۴۳۶ ریال، امروز ۶۲۰ هزار و ۲۴۵ ریال و قیمت عرضه ۶۲۹ هزار و ۹۹۹ ریال و قیمت تقاضا آن ۶۱۰ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن تیر ۹۹ (نماد تسه ۹۹۰۴۱)، روز گذشته ۶۰۸ هزار و ۸۴۶ ریال، امروز ۶۲۱ هزار و ۹۶۴ ریال و قیمت عرضه ۶۳۵ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۰۰ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن مرداد ۹۹ (نماد تسه ۹۹۰۵۱)، روز گذشته ۶۱۰ هزار و ۵۸۶ ریال، امروز ۶۱۹ هزار و ۱۴۴ ریال و قیمت عرضه ۶۲۵ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۱۳ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن شهریور ۹۹ (نماد تسه ۹۹۰۶۱)، روز گذشته ۶۱۰ هزار و ۲۷۶ ریال، امروز ۶۱۹ هزار و ۵۴۶ ریال و قیمت عرضه ۶۲۷ هزار و ۵۰۰ ریال و قیمت تقاضا آن ۶۲۷ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن مهر ۹۹ (نماد تسه ۹۹۰۷۱)، روز گذشته ۶۰۸ هزار و ۹۰۸ ریال، امروز ۶۲۰ هزار و ۹۱۶ ریال و قیمت عرضه ۶۲۰ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۵۸۰ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن آبان ۹۹ (نماد تسه ۹۹۰۸۱)، روز گذشته ۶۰۹ هزار و ۲۱۶ ریال، امروز ۶۱۹ هزار و ۵۵۸ ریال و قیمت عرضه ۶۲۵ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۱۲ هزار و ۱۱۱ ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن آذر ۹۹ (نماد تسه ۹۹۰۹۱)، روز گذشته ۶۰۹ هزار و ۵۲۴ ریال، امروز ۶۱۹ هزار و ۱۲۸ ریال و قیمت عرضه ۶۱۳ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۵۹۴ هزار و ۵۰۰ ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن دی ۹۹ (نماد تسه ۹۹۱۰۱)، روز گذشته ۶۱۰ هزار و ۶۴۵ ریال، امروز ۶۲۰ هزار و ۲۶۸ ریال و و قیمت عرضه ۶۱۷ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۱۵ هزار و ۱۳۲ ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن بهمن ۹۹ (نماد تسه ۹۹۱۲۱)، روز گذشته ۶۰۷ هزار و ۵۵۲ ریال، امروز ۶۲۱ هزار و ۳۶۹ ریال و قیمت عرضه ۶۳۰ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۱۰ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن اسفند ۹۹ (نماد تسه ۹۹۱۳۱)، روز گذشته ۶۱۳ هزار و ۲ ریال، امروز ۶۲۲ هزار و ۴۱۸ ریال و قیمت عرضه ۶۳۰ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۲۰ هزار ریال است.

-امتیاز تسهیلات مسکن فروردین ۱۴۰۰ (نماد تسه ۰۰۰۱۱)، روز گذشته ۶۱۲ هزار و ۱۴۹ ریال، امروز ۶۲۵ هزار و ۵۲۶ ریال و قیمت عرضه ۶۳۰ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۲۰ هزار ریال است.

- امتیاز تسهیلات مسکن اردیبهشت ۱۴۰۰ (نماد تسه ۰۰۰۲۱)، روز گذشته ۶۱۳ هزار و ۳۷۲ ریال، امروز ۶۳۱ هزار و ۱۹۰ ریال و قیمت عرضه ۶۳۱ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۳۰ هزار ریال است.

-امتیاز تسهیلات مسکن خرداد ۱۴۰۰ (نماد تسه ۰۰۰۳۱)، روز گذشته ۶۱۱ هزار و ۲۹۳ ریال، امروز ۶۲۵ هزار و ۸۶۹ ریال و قیمت عرضه ۶۴۰ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۳۰ هزار و ۱ ریال است.

-امتیاز تسهیلات مسکن تیر ۱۴۰۰ (نماد تسه ۰۰۰۴۱)، روز گذشته ۶۱۳ هزار و ۹۷۶ ریال، امروز ۶۲۸ هزار و ۹۴۷ ریال و قیمت عرضه ۶۳۷ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۲۹ هزار ریال است.

-امتیاز تسهیلات مسکن مرداد ۱۴۰۰ (نماد تسه ۰۰۰۵۱)، روز گذشته ۶۱۷ هزار و ۴۲۳ ریال، امروز ۶۰۸ هزار و ۵۵۸ ریال و قیمت عرضه ۶۰۲ هزار ریال و قیمت تقاضا آن ۶۰۱ هزار و ۱۱ ریال است.

به گزارش خبرنگار ایمنا

مشاوران املاک چگونه از افزایش قیمت‌ها...

یک کارشناس اقتصادی گفت: تا زمان تحقق ثبات شرایط اقتصادی و امکان تولید سالیانه یک میلیون واحد مسکونی، بازار اجاره با تغییر ساختار مشاوران املاک بهبود خواهد یافت.

راهکار کنترل و ساماندهی بازار اجاره...

یک کارشناس اقتصادی گفت: تا زمان تحقق ثبات شرایط اقتصادی و امکان تولید سالیانه یک میلیون واحد مسکونی، بازار اجاره با تغییر ساختار مشاوران املاک بهبود خواهد یافت.

بازار مسکن در زنجان همچنان در رکود است

رئیس اتحادیه مشاوران املاک زنجان گفت: با وجود افزایش قیمت مسکن در زنجان، بازار در وضعیت راکد است.

کوچ مستاجران به جنوب شرق تهران

58 محله از 60 محله‌ای که بیشترین بازدید به ازای هر آگهی فروش آپارتمان در دیوار را داشته‌اند، مربوط به نیمه جنوبی شهر تهران هستند. این شاید یکی از مهمترین نکاتی باشد که می‌توان از گزارش سال دیوار 99 استخراج کرد. این گزارش پر است از سرنخ‌هایی که نشان می‌دهد ترکیب جمعیتی محله‌های مختلف تهران تا چه حد در حال تغییر است. بالاشهرنشین‌ها به مرکز شهر و مرکزنشین‌ها به جنوب شهر می‌روند تا بلکه بتوانند با بودجه‌ای دارند خانه‌ای اجاره کنند. حتی خیلی‌ها کوچ به شهرهای اقماری مثل پردیس را ترجیح داده‌اند

لوکس‌ترین خانه شناور دنیا

شرکت ARKUP با تولید یک خانه شناور لوکس نام خود را بر سر زبان‌ها انداخت.

کاهش تورم سالیانه در بازار مسکن

با وجود افزایش ۳.۱ درصدی قیمت مسکن در شهر تهران طی یک ماه اخیر رشد نقطه به نقطه سالیانه آن در یک روند نزولی از حدود ۹۲ درصد در ابتدای سال جاری به ۳۴ درصد در مردادماه رسیده است.

نامه رییسی برای مسکوت ماندن طرح تفکیک...

پرییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه رئیس جمهور برای مسکوت ماندن طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی، تاکید کرد: بدون ایجاد وزارت مسکن ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی با چالش مواجه خواهد شد.

تورم ۴۰ درصدی در بازار مسکن یزد| انتظار...

یزد- تورم ۴۰ درصدی بازار مسکن طی سه ماهه نخست سال جاری به عقیده برخی کارشناسان به انتخابات مربوط بود اما حالا که انتخابات نیز تمام شده بازهم تورم پابرجاست؛ تورمی که خانه دار شدن مردم را سخت کرده است.

مردم از مشاوران املاک قراردادهای...

بوشهر سرپرست اتحادیه ابزارو یراق ومصالح ساختمانی و مشاوران املاک گناوه گفت: مردم فقط قراردادهای ممهور به هولوگرام را از مشاوران املاک بخواهند.

اعلام نرخ کارمزد مشاوران املاک در ساری/...

ساری- برزگر، نایب رئیس اتحادیه املاک ساری نرخ کارمزد مشاوران املاک در استان را اعلام کرد و خواستار توجه به این مصوبه شد.

قراردادهای اجاره باید هولوگرام‌دار باشد

سرپرست اتحادیه ابزار و یراق و مصالح ساختمانی و مشاوران املاک گناوه گفت: مردم فقط قراردادهای ممهور به هولوگرام را از مشاوران املاک بخواهند.

چگونه مسکن متری بخریم؟ / شروط و جزئیات

به گفته مدیر توسعه بازار فیزیکی بورس کالای ایران، افراد با خرید اوراق سلف موازی مسکن در بورس کالا، می‌توانند مسکن متری را خریداری کنند.

کم آبی اهوازی‌ها را راهی پردیس کرد /...

رئیس سابق اتحادیه مشاوران املاک پردیس خبر داد سرمایه‌گذاری در پردیس جذاب شده و تقاضا خرید برای مسکن بالا رفته است. رئیس سابق اتحادیه مشاوران املاک پردیس با اعلام این خبر گفت: تقاضا برای خرید مسکن در شهر پردیس زیاد شده است و پنج تا ۱۰ درصد متقاضیان خرید مسکن از شهرهای جنوبی از جمله اهواز هستند.

تغییرات تابستانی در جنس فایل‌های اجاری

با شروع فصل طلایی نقل‌و‌انتقالات ملکی به نظر می‌رسد به تدریج تعداد فایل‌های رهن کامل در بازار اجاره مسکن افزایش یافته است. در ماه‌های اخیر نه تنها بازار اجاره به لحاظ تعداد فایل بسیار کم‌رونق بود، بلکه از تعداد فایل‌های رهن کامل نیز به شدت کاسته شده بو

مصالح ساختمانی در تعقیب ملک

رشد تند قیمت مصالح ساختمانی در تهران طی بهار امسال، یک پیام ساده دارد و یک پیام «نیازمند رمزگشایی». پیام اول، تغییر معادله هزینه ساخت مسکن است که دست‌کم حدود ۲۰درصد نسبت به ابتدای سال افزایش یافته است. این میزان تورم فصلی در بازار نهاده‌های ساخت خانه، سومین صعود بزرگ قیمت‌ها در این بازار طی یک‌سال گذشته است. اما پیام دوم با «دید کامل به نبض بلندمدت قیمت‌ها» قابل دریافت است. طی دوره جهش، تورم مصالح‌ساختمانی از تورم مسکن جاماند و اکنون در فاز تنظیم است. سه سناریو از آینده ساخت، بررسی شد.

ساخت بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی در...

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان خبر داد؛ زنجان-مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: ساخت ۱۰ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی طی چهار سال آینده در استان زنجان برنامه ریزی شده است.

آمار بانک مرکزی از قیمت مسکن اشتباه است

معاون وزیر راه و شهرسازی آمار بانک مرکزی از قیمت مسکن اشتباه است/ خردادماه در ۲۵۵ محله تهران هیچ معامله‌ای منعقد نشد/ در ۸۰ محله تهران کمتر از ۱۰ معامله به قرارداد رسید

سیگنال مثبت برای خریداران پیش‌فروش مسکن

سیگنال مثبت برای خریداران پیش‌فروش مسکنکارشناس بازار مسکن گفت: بازار پیش فروش مسکن برای خریداران هم اکنون دربردارنده یک فرصت مهم است که ورود به این بازار را برای متقاضیان، توجیه پذیر می‌کند.

قیمت مسکن تا شهریور 1400 کاهش پیدا می...

در دو سال اخیر با گرانی بیش از حد مسکن خیلی ها از کاهش قیمت آن ناامید شده اند و توان خرید آن را ندارند.

۳۰۰ هزار واحد مسکن مهر تکمیل نشده است

بر اساس اطلاعات بانکی با وجود گذشته نزدیک به یک دهه از شروع پروژه مسکن مهر، نزدیک به ۳۰۰ هزار واحد مسکونی از این پروژه همچنان باقی مانده و تکمیل نشده است.

سوادکوه زیر تیغ ساخت و ساز

ساخت و سازهای انبوه چهره روستای منطقه سوادکوه را به شهری تغییر داده است.