بازار املاک / ساخت بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی در استان زنجان

ساخت بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی در استان زنجان

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان خبر داد؛ زنجان-مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: ساخت ۱۰ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی طی چهار سال آینده در استان زنجان برنامه ریزی شده است.

 مسعود بیات منش ظهر سه شنبه در آئین رونمایی از دومین فصل نامه اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان «بناراه» در محل پروژه گلشهر؛ کوی زنگان و پروژه ۱۲۹۶ واحدی زون m۶ گفت: در پروژه شرق زنجان هشت شرکت در قالب پنج هزار واحد مسکونی فعالیت خواهند کرد.

وی اظهار کرد: در این پروژه‌ها از پیمانکاران و مشاورین بومی استان که از توان فنی و مهندسی برخوردار هستند استفاده شده است تا شاهد ساخت واحدهای مسکونی با کیفیت در استان باشیم.

مدیرکل راه و شهرسازی زنجان گفت: پروژه‌های طرح اقدام ملی مسکن به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم شده است و این پروژه‌ها بیش از ۷ تا هفت هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داشته و اجرای این پروژه‌ها باعث توسعه و رونق شهر زنجان خواهد شد

بیات منش تاکید کرد: در شهر زنجان به ازای هر ۱۰۰ خانواده حدود ۹۸ واحد مسکونی باید داشته باشیم و این در کشور ۹۶ واحد است.

وی با بیان اینکه ۳۴ درصد زنجانی‌ها مستاجر هستند، ابراز داشت: تولید مسکن نیازمند عزم جدی و ملی است و در این راستا برای تامین مسکن در استان طرح اقدام ملی تامین مسکن در دولت یازدهم و سیزدهم مطرح شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی زنجان با بیان اینکه تسهیلات ۲۵۰ میلیون مصوب شورای پول و اعتبار برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن است، افزود: طی هفته آینده این تسهیلات به استان‌ها ابلاغ خواهد شد و کمک شایانی را به ساخت واحدهای مسکونی خواهد کرد.

بیات منش با بیان اینکه طی سال گذشته با اجرای این طرح قرار داد هر متر زمین یک میلیون و ۹۸۰ هزار تومان بود که یک واحد مسکونی ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان تمام می‌شود، گفت: در استان زنجان بسترهای لازم برای ساخت چهار میلیون واحد که از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است آماده شده است.

وی با بیان اینکه ساخت مسکن در شهر زنجان به ۱۵ هزار واحد می‌رسد، تصریح کرد: زنجان در اجرای طرح اقدام ملی مسکن در کشور پیشتاز است.

مدیرکل راه و شهرسازی زنجان با بیان اینکه حاشیه نشینی شهرها را تهدید کرده و یک آسیب است، گفت: در این میان به کیفیت اجرای پروژه‌ها بسیار توجه شده است تا به سکونت گاه‌های غیر رسمی تبدیل نشوند.

بیات منش یاد آور شد: ساخت ۱۰ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی طی چهار سال آینده در استان زنجان برنامه ریزی شده است و راه و شهرسازی و سازمان ملی منابع خوبی در شهر زنجان دارد و الزامات قانونی و مواد قانونی که طرح اقدام ملی را پشتیبانی می‌کند.

وی گفت: کوی زنگان یکی از طرح‌های ویژه شهری است که طی سالهای اخیر در سطح استان طراحی شده که بعد از آماده سازی و تامین زیر ساخت‌ها و خدمات روبنایی امکان سکونت با کیفیت بالا را برای مردم استان فراهم کرده است.

مدیرکل راه و شهرسازی زنجان گفت: متقاضیان اقدام ملی مسکن در استان در پرداخت آورده‌های خود همکاری خوبی کردند.

بیات منش با بیان اینکه کوی زنگان نقطه انتهایی زنجان است و شهر تمام می‌شود، گفت: در این راستا اسیب و تهدیدی در خصوص ورودی‌ها و حاشیه‌های شهر است که اگر به کیفیت و ارتقای سطح زندگی در این مناطق پرداخته نشود به سکونت گاه‌های غیر رسمی و حاشیه نشینی تبدیل می‌شود و در این راستاطرحی که در پروژه کوی زنگان بازنگری شده از کیفیت بسیار عالی برخوردار است.

مدیرکل راه و شهرسازی زنجان گفت: طبق شرایط تعیین شده از سوی وزارت راه و شهرسازی افرادی که از سال ۱۳۸۴ به بعد و از تاریخ ۲۲ بهمن سال ۵۷ از هیچ‌یک از امکانات نهادهای عمومی غیردولتی مربوط به تأمین مسکن شامل زمین، واحد مسکونی و یا تسهیلات یارانه‌ای خرید و یا ساخت واحد مسکونی استفاده نکرده باشد و افرادی که متقاضی متأهل و یا سرپرست خانوار باشند، مشمول استفاده از تسهیلات طرح اقدام ملی مسکن می‌شوند.

بیات منش افزود: خودسرپرست مشروط به داشتن حداقل ۳۵ سال سن، افراد دارای حداقل پنج سال سابقه سکونت در پنج سال اخیر در شهر مورد تقاضا، نداشتن منع قانونی برای دریافت تسهیلات بانکی (نظیر چک برگشتی، تسهیلات معوقه و …) از جمله این موارد است.

وی ادامه داد: تأمین هزینه ساخت مسکن (مازاد بر تسهیلات بانکی، امکان سپرده‌گذاری حداقل ۳۰ درصد هزینه ساخت مازاد بر تسهیلات بانکی، در درباره متقاضیان واجد شرایط بر اساس اعلام دستگاه یا نهاد مربوطه و توانایی پرداخت اقساط ماهیانه بانکی تسهیلات دریافتی از دیگر شرایط تعیین شده توسط وزارت راه و شهرسازی برای ثبت‌نام در مسکن ملی اقدام است.


به گزارش خبرنگار مهر

مالکیت زمین‌های وقفی حصه اصفهان

ضرغامی: مالکیت زمین‌های وقفی بافت مسکونی منطقه حصه در شمال شرق اصفهان تعیین تکلیف می‌شود گروه استان‌ها- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در بازدید از منطقه حصه از لزوم تعیین تکلیف اسناد مالکیت مردم از یک سو و ارائه خدمات عمومی از جمله لزوم آزادسازی برخی زمین‌های وقفی برای ایجاد مدرسه، مسجد و اماکن تفریحی خبر داد.

ورود بازرس کل و بررسی ساختمان های...

ورود بازرسی کل استان قزوین به رفع مشکل ساختمان های ناایمن بازرس کل قضایی استان قزوین گفت: با تشکیل کمیته ای، واحدهای مسکونی ناامن و در معرض خطر شناسایی و برای رفع مشکل آنها اقدام می شود. عبدالله آقاعلیخانی با حضور در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گفت:

تیغ تیز اجاره مسکن روی گلوی مردم

وزیر راه و شهرسازی: تیغ تیز بی‌سروسامانی اجاره مسکن را از گلوی مردم بر می‌داریم رستم قاسمی از ارائه بسته جدید خروج بازار اجاره‌بها از بحران به رئیس‌جمهور خبر داد و گفت: با تایید سران قوا این بسته حرکتی اساسی به جای مُسکن‌های زودگذر است.

آغاز عملیات احداث واحد مسکونی

آغاز عملیات احداث پنج هزار واحد مسکونی در ایلام مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در جلسه شورای تأمین مسکن استان ایلام با اشاره به اینکه سهم این استان از نهضت ملی مسکن ۳۲ هزار و ۶۰۱ واحد است گفت: عملیات احداث پنج هزار واحد مسکونی در استان ایلام آغاز شده است. عملیات احداث این واحدها شامل پروژه واقع در بلوار دانشجو شهر ایلام با مساحت چهار هزار و ۶۹۹‌ متر مربع و زیربنای ۲۱ هزار و ۲۰۰ متر مربع در ۹ طبقه احداث خواهد شد.

منزلتان را با سوسک ها شریک شوید

مسئولان این شرکت اعلام کردند درمان‌هایی که برای مبارزه با سوسک‌ها کشف شده کاملاً بی‌خطرند و برای اعضای خانواده یا حیوانات خانگی ضرری نخواهند داشت. 2 هزار دلار پول بگیرید ولی منزلتان را با سوسک ها شریک شوید پیشنهاد عجیب یک شرکت کنترل آفاتبه گزارش ورنداز : مسئولان این شرکت اعلام کردند درمان‌هایی که برای مبارزه با سوسک‌ها کشف شده کاملاً بی‌خطرند و برای اعضای خانواده یا حیوانات خانگی ضرری نخواهند داشت.شرکتی به صاحب‌خانه‌ها 2 هزار دلار پیشنهاد می‌دهد تا 100 سوسک را در خانه‌‌شان رها کنند

دلار مانع رشد بازار مسکن

ورود تعداد قابل‌توجهی از تقاضای سرمایه‌ای به بازار معاملات مسکن و اثرگذاری تورمی افزایش نرخ دلار دو عامل تاثیرگذار بر جهش قیمت مسکن در سال ۹۷ بودند که بازار این روز‌های مسکن را نیر تحت‌تاثیر قرار داده‌اند. رشد شدید قیمت دلار در دو ماه ابتدایی سال‌جاری، به‌عنوان یک مانع مهم در مسیر بازگشت قیمت مسکن به سطح متعارف، شناسایی شد. وضعیت قیمت در بازار معاملات مسکن همواره با دو دماسنج درونی و بیرونی ملکی مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌گیرد.

دلایل رشد نجومي اجاره‌بها

وضعيت اجاره‌نشيني در تهران به نقطه بحراني رسيده است مهدي سلطان‌محمدي، كارشناس بخش مسكن در خصوص وضعيت اجاره‌بها در تهران به «اعتماد» گفت: همان‌گونه كه شاهد آن هستيم، سقف 25 درصدي كه از سوي دولت براي اجاره مسكن مطرح شده بود از سوي مالكين رعايت نشد. با نزديك شدن به فصل تابستان، فصل جابه‌جايي مستاجران هم شروع مي‌شود. اما گراني اجاره‌ها باعث نگراني بسيار شديد مستاجران شده كه اين خود تهديدي براي افزايش حاشيه‌نشيني نيز شده است.

راه اندازی سامانه پایش ساختمان‌های نا...

مدیرکل بازرسی لرستان مطرح کرد؛ راه اندازی سامانه پایش ساختمان‌های نا ایمن در استان مدیرکل بازرسی لرستان گفت: سامانه الکترونیکی پایش ساختمان‌های ناایمن در استان باید با همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری‌های راه اندازی شود.

قیمت سیمان صعودی شد

همانند سال گذشته محدودیت‌های ایجاد شده برای برق کارخانجات فولاد و سیمان منجر به گران شدن این کالاها در بازار شده. به نحوی که قیمت سیمان در خرده فروشی‌ها از حدود پاکتی ۵۰ هزار تومان به ۶۵ هزار تومان و در مناطقی تا ۹۰ هزار تومان رسیده است. پس از اعمال محدودیت برق صنایع فولادی و سیمانی، سازندگان مسکن از افزایش ۲۰۰۰ تومانی هر کیلوگرم میلگرد خبر می‌دهند و می‌گویند . که قیمت‌ها از کیلویی ۱۸ هزار تومان در روزهای اخیر به کیلویی ۲۰ هزار تومان رسیده و احتمال افزایش این نرخ نیز وجود دارد.

افتتاح بخشی از واحدهای نهضت ملی

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی خبر داد افتتاح بخشی از واحدهای نهضت ملی تا پیش از تابستان محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: تا قبل از پایان تابستان تعداد قابل ملاحظه‌ای از طرح نهضت ملی افتتاح می‌شوند. بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار واحد مسکونی در مراحل مختلف اجرا قرار دارد و تا قبل از پایان تابستان تعداد قابل ملاحظه‌ای از طرح نهضت ملی افتتاح می‌شوند.

5خانه در آمل تخریب شد

رئیس کل دادگستری مازندران: ۵ واحد مسکونی ویلایی غیرمجاز در آمل تخریب شد رئیس کل دادگستری مازندران گفت: دو مورد احکام قضایی موضوع ماده ۳ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها در بخش مرکزی شهرستان آمل اجرا شد.

تخلیه مجتمع مسکونی در پاکدشت

یک مجتمع مسکونی در پاکدشت به دلیل بروز ترک‌های عمیق با دستور مقام قضایی تخلیه شد. به علت ایجاد ترک‌های عمیق در یکی از واحدهای یک مجتمع مسکونی در پاکدشت با دستور مقام قضائی این مجتمع تخلیه شده است. بر اساس این گزارش طبق بررسی‌های آتش نشانی در قسمت بالکن قسمتی به مساحت خانه اضافه شده که به دلیل عدم استحکام احتمال ریزش را قوت داده است.

کلنگ‌ احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی

کلنگ‌ احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی در استان با حضور وزیر کشور به زمین زده شد سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با حضور وزیر کشور احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن در استان کلنگ‌زنی شد.

خرید و فروش مسکن در بورس

خرید و فروش متری مسکن در بورس ممکن می‌شود رییس اداره مطالعات اقتصادی بورس کالا از دریافت موافقت اصولی دو صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات برای طی مراحل پذیره نویسی و امکان خرید و فروش متری واحد‌های تجاری یا مسکونی خبر داد.

تغییر جدیدکاهش قیمت بازار مسکن

احتمال جدی درباره بازار مسکن در تهران وجود دارد. آمارهای رسمی در مدت اخیر، دو سیگنال را درباره بخش عرضه، به بازار مسکن ارسال کرده‌اند؛ نخست روند صعودی در صدور پروانه‌های ساختمانی و دیگری کاهش تعداد پروانه‌ها در تهران و افزایش آن‌ها در شمال کشور. این سیگنال‌ها چه پیامدی برای بازار دارند؟

متقاضیان وام ودیعه مسکن

معرفی متقاضیان وام ودیعه مسکن به بانک ظرف ۲۴ ساعت استعلام افراد واجد شرایطی که برای دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن ثبت نام می‌کنند ظرف ۲۴ ساعت توسط وزارت راه و شهرسازی انجام می‌شوند. متقاضیان وام اجاره به بانک ظرف ۲۴ ساعت معرفی می‌شوند. و گویا فرآیند تشکیل پرونده به وسیله بانک‌ها در حال انجام است.

باغ ویلا از آب شرب یارانه ای در نیشابور

استفاده ۱۵ هزار باغ ویلا از آب شرب یارانه ای در نیشابور در شهرستان نیشابور وجود دارد که با تعرفه مسکونی و یارانه ای از آب شرب استفاده می کنند. شهرستان نیشابور بعد از شهرستان طرقبه و شاندیز بیشترین ییلاقات را در استان دارد . که باعث افت فشار در روزهای آخر هفته و تخریب تاسیسات آب رسانی به روستاها می شود.

طرح کنترل و ساماندهي اجاره بهاي املاک

بررسي طرح کنترل و ساماندهي اجاره بهاي املاک مسکوني؛ فردا در مجلسخبرگزاری آریا-مجلس شورای اسلامی هفته جاری روز‌های یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه جلسات علنی خواهد داشت و قرار است در جلسه فردا به عنوان اولین دستور طرح دو فوریتی محرومیت زدایی به بررسی گذاشته شود.

آغاز ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی

آغاز ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی در منظریه ایستگاه راه‌آهن شهرکرد با حضور وزیر کشور کلنگ‌زنی می‌شود هم‌زمان با سفر استانی رئیس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری، ایستگاه راه‌آهن شهرکرد با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و وزیر کشور کلنگ‌زنی می‌شود.

رکورد فروش مسکن در تهران

شیب صعودی قیمت ارز در اردیبهشت‌ ماه، عامل اصلی تغییر قیمت در بازار مسکن بوده به طوری که هر متر مربع واحد مسکونی در تهران با رشد 6 درصدی مواجه شده است. با توجه به آمار‌های اعلام شده از سوی بانک مرکزی، شاخص قیمت مسکن در تهران به رشد 6.1 درصدی خود رسید. بررسی رشد ماهانه شاخص قیمت مسکن نشان می‌دهد که طی یک‌ سال گذشته این دومین رکورد در افزایش قیمت مسکن است.

بافت فرسوده و غیر مسکونی بازار جیرفت

دستگاه قضایی به موضوع بافت فرسوده و غیر مسکونی مخروبه در حاشیه بازار جیرفت ورود کرد دادگستری شهرستان جیرفت کرمان به موضوع بافت فرسوده و غیر مسکونی مخروبه در حاشیه بازار این شهرستان ورود کرد. اصغر ستایی مختاری، در بازدید از بافت فرسوده وغیر مسکونی جیرفت که با همراهی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان و رئیس پلیس پیشگیری انجام شد، افزود: