بازار املاک / فراخوان وزیر به خانه اولی ها

فراخوان وزیر به خانه اولی ها

وزیر راه و شهرسازی شرط اصلی ورود متقاضیان مسکن به طرح ساخت یک میلیون مسکن در سال را اعلام کرد.

 بانک مسکن-هیبنا، رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی شرط اصلی ورود متقاضیان مسکن، به طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی (مجموعا چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال فعالیت دولت سیزدهم) را تشریح کرد و به این افراد برای ورود به این طرح فراخوان داد.

رستم قاسمی روز گذشته اعلام کرد: همه افرادی که فاقد مسکن هستند و فرم جیم آن ها قرمز است برای ثبت نام در طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی اقدام کنند. این ثبت نام از طریق سامانه ای خواهد بود که آدرس اینترنتی آن به منظور دسترسی متقاضیان واجد شرایط از سوی وزارت راه و شهرسازی اعلام خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی در این اعلام عمومی از مردم فاقد مسکن درخواست کرده است که دغدغه ای برای تامین مسکن نداشته باشند چرا که به واسطه اجرای طرح ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال می توان متقاضیان فاقد مسکن را که از طریق مکانیزم بازار قادر به تامین نیاز خود در این بازار نیستند صاحبخانه کرد. بنابراین از همه افرادی که فرم جیم آن ها قرمز است یعنی فاقد مسکن هستند و سابقه مالکیت ندارند درخواست کرده تا با ورود به طرح ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، از مزایای این طرح که خانه دار شدن است استفاده کنند.

در واقع بنا بر اعلام وزیر راه وشهرسازی اولویت این طرح خانه اولی ها هستند.

قاسمی همچنین به دیگر برنامه وزارت راه و شهرسازی در دولت جدید یعنی خلع ید واسطه ها از بازار مصالح اصلی و پرکاربرد ساختمانی اشاره کرده است. به گفته وی دولت سیزدهم و مدیریت جدید وزارت راه وشهرسازی در تلاش است تا در اجرای طرح های تامین مسکن تامین مستقیم مصالح پرکاربردی مانند سیمان و میلگرد را در دستور کار قرار دهد تا از طریق حذف واسطه گری و خرید مستقیم مصالح از کارخانه های تولیدکننده هزینه تولید مسکن کاهش یابد و واحدهای مسکونی با کمترین هزینه وقیمت تمام شده حداقلی به دست مردم برسد.

وزیر راه شهرسازی همچنین با اشاره به ظرفیت های قانونی که در این مسیر به وزارت راه وشهرسازی،دولت و مردم کمک خواهد کرد، ابراز کرد: با تصویب قانون جدید جهش و رونق تولید مسکن که از سوی مجلس مصوب و به تازگی از طرف شورای نگهبان تایید شده است، همچنین ظرفیت های قانونی مناسبی برای پیشبرد طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی در اختیار دولت و وزارت راه و شهرسازی قرار خواهد گرفت که در نهایت این امکانات قانونی واجرایی به نفع مردم و در مسیر خانه دار شدن آن ها خواهد بود. یکی از مهمترین مزایای تصویب این طرح، امکان واگذاری اراضی، پرداخت تسهیلات یارانه ای و همچنین کمک هایی است که در مسیر پیشبرد این طرح مهیا شده است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به نقش بنیاد مسکن در ساخت واحدهای مسکونی در شهرهای با جمعیت کمتر از ۱۰۰ هزار نفر اشاره کرده و افزود: در بسیاری از شهرها مسوولیت ساخت واحدهای مسکونی برعهده بنیاد مسکن قرار دارد.

گفتنی است مدیر عامل بانک مسکن و دیگر مدیران این بانک نیز در موارد متعدد برای پیشبرد طرح های تامین مسکن به نفع خانوارهای فاقد مسکن در جهت پرداخت تسهیلات و انجام فرآیندهای بانکی وتامین مالی پروژِه ها در جریان همکاری با دولت و وزارت راه وشهرسازی اعلام آمادگی کرده اند.

به گزارش پیام فوری 

سهم اصفهان از برنامه دولت چقدر است؟

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص برنامه دولت مبنی بر تولید یک میلیون واحد مسکونی در کشور طی یکسال و سهم استان اصفهان از این میزان گفت: معمولاً از این تعداد بین ۷ تا ۱۰ درصد مشمول استان اصفهان می‌شود که چیزی حدود ۷۰ هزار واحد سهم این استان خواهد بود و این عدد برای چهار سال حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار واحد می‌شود.

یک میلیون سرپناه_۱ میلیون مسکن چقدر برق...

در شرایطی که مدل ساخت 1 میلیون واحد مسکونی بر اساس خانه 1 طبقه در دستور کار قرار گیرد، می‌توان نیاز به برق 1150 مگاواتی این واحدها را از طریق برق تجدیدپذیر تامین کرد.

احداث ۵ هزار واحد مسکونی در مناطق محروم...

رئیس سازمان بازرسی کل کشور خبر از احداث حدود ۵ هزار واحد مسکونی در مناطق محروم یا آسیب‌دیده ناشی از آب‌گرفتگی در استان خوزستان داد.

ریزش قیمت مسکن در محله‌های هدف...

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قیمت مسکن در محله‌هایی از تهران که دارای ماهیت سرمایه‌ای هستند با افت بیشتری نسبت به مناطق مصرفی مواجه شده است گفت: معتقدم تقاضای واقعی هیچگاه دچار رکود نمی‌شود و دولت از سازندگانی که در این بخش اقدام به ساخت و ساز کنند حمایت می‌کند.

آخرین خبرها از اخذ مالیات از...

با توجه به گزارش دیوان محاسبات مبنی بر صفر بودن اجرای مالیات خانه و خودروهای لوکس به جهت عدم تصویب مقررات در دولت، معاون سازمان امور مالیاتی توضیحاتی درباره اقدامات و آمادگی این سازمان برای اخذ مالیات از لوکس‌نشینان ارائه کرد.

شیوع «معاوضه» در معاملات مسکن

یک محرک در بازار مسکن «تقاضای تبدیل مصرفی» و «صاحبان املاک سرمایه‌ای» را پای میز معامله ملک آورد. نتایج تحقیقات میدانی نشان می‌دهد طی هفته‌های اخیر با وجود «تداوم رکود سنگین معاملات مسکن» دو گروه خریدار و فروشنده مقابل هم نشسته و در حال انجام معامله هستند. معاملات ملکی این دو گروه، شکل جدیدی از معاوضه است.

224 واحد تعاونی مسکن در بندرعباس افتتاح...

224 واحد تعاونی مسکن در بندرعباس افتتاح شدخبرگزاری آریا - مراسم افتتاح 224 واحد مسکونی با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان برگزار شد.

روند کاهشی قیمت سیمان و فولاد مانع...

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مجلس برای کاهش قیمت مصالح ساختمانی گفت: روند کاهشی قیمت سیمان و فولاد باید مانع تداوم قیمت کاذب مسکن شود.

سومین جشنواره شهر ایمن در شیراز برگزار...

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز از برگزاری سومین جشنواره شهر ایمن با مشارکت شهروندان از هفتم مهر ماه سال جاری خبر داد.

احتمال شوک قیمتی به بازار مسکن

براساس گفته‌های مدیرعامل بانک مسکن، تسهیلات خرید مسکن جوانان در تهران به یک میلیارد، در شهرهای بزرگ به ۸۵۰ میلیون تومان و در سایر شهرها نیز به ۷۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. آیا حالا باید منتظر شوک قیمتی به بازار مسکن باشیم؟

آیا ماه صفر نحس است؟ آیا خرید خانه در...

حضرت آیت الله العظمی مکارم به پرسشی درباره ماه صفر پاسخ گفته است.

چگونه برای کف خانه خود، پوشش مناسب...

موکت و پارکت دو نوع کفپوش هستند که هر کدام طرفداران خاص خودشان را دارند. بنابر اعلام ساختمانچی، گاهی اوقات افراد بین خرید موکت یا خرید پارکت به عنوان کفپوش، دچار تردید می شوند. در اینجا سعی داریم فواید این دو کفپوش را مورد مقایسه قرار دهیم تا افرادی که به دنبال خرید آن هستند؛ بتواند خرید مناسب تری داشته باشند. بنابراین اگر بین انتخاب موکت یا پارکت دچار تردید هستید؛ با ما همراه باشید.

خرید منبع کویل دار

منبع کویل دار که به آن منبع کویلی نیز گفته می‌شود، یک نوع مبدل حرارتی می‌باشد که آب گرم مصرفی ساختمان‌ها و مجتمع‌ها را تامین و ذخیره می‌کند و به جای منابع دو جداره در موتورخانه‌ها و پکیج‌ های مخزن ‌دار نصب می‌شود. منبع کویلی یک کویل مسی دارد که شامل لوله‌های رفت و برگشتی می‌باشد و آب داغ یا بخار در آنها جریان می‌یابد.

کارت اعتباری مصالح ساختمانی چیست و چه...

بسیاری از کارشناسان و فعالان حوزه مسکن معتقدند قیمت مصالح ساختمانی در رقابت با قیمت مسکن قرار گرفته و ساختمان‌سازی نیازمند برنامه‌ریزی جدی است. با توجه به افزایش چشم گیر قیمت مصالح ساختمانی از جمله سیمان، فولاد و آهن آلات بسیاری از سازندگان با مشکل گرانی و همچنین کمبود مصالح ساختمانی روبه‌رو شده‌اند که همین خود باعث کاهش چشم گیر صدور پروانه ساختمانی و میزان ساخت‌وساز در کشور شده است که این خود زمینه ساز نگرانی بسیاری از سازندگان و انبوه سازان شده است.

بالاترین نرخ میلگرد در بازار باید کمتر...

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: بالاترین نرخ میلگرد در بازار باید کمتر از ۱۰ هزار تومان باشد

ثبت بیش از هزار پرونده واحد‌های مسکونی...

ثبت بیش از هزار پرونده واحد‌های مسکونی مناطق زلزله زده دنابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون بازسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی اداره کل بنیاد مسکن استان در جلسه ستاد بازسازی شهر سی‌سخت گفت: تاکنون هزار و ۱۰۰ پرونده واحد های مسکونی در مناطق زلزله زده شهرستان دنا در مرحله اجرا به ثبت رسیده است که از این تعداد ۵۰۰ پرونده مربوط به روستا‌های این شهرستان است. سهراب اصالت زاده با بیان اینکه ۲۸۰ واحد در مناطق زلزله زده به مرحله بهره برداری است

۳۰۰۰ واحد مسکونی در استان ایلام ساخته...

استاندار ایلام گفت: در قالب طرح اقدام ملی مسکن سه هزار و ۲۵ واحد مسکونی در استان ایلام ساخته می‌شود.

دلایل کندی اجرای طرح نوسازی املاک...

زندگی زیر سقف ۱۱۳۸۲ خانه لرزان یکی از پیامدهای توسعه شهرها و افزایش به دور از انتظار جمعیت، فرسودگی و فشردگی بافت‌های مسکونی و شهری است.

خانواده‌های نیازمند گلپایگانی از طرح...

گلپایگان- رئیس کمیته امداد گلپایگان گفت: به دلیل قیمت بالای زمین در گلپایگان، خانواده‌های محرومان از ثبت نام در طرح ملی مسکن استقبال نکردند و ضرورت دارد خیران در این امر خیر سهیم شوند. محمد سوادکوهی اظهار داشت: در شهرستان گلپایگان چهار و هزار و ۲۰۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد هستند که در مجموع ۶ هزار و ۵۰۰ نفر را شامل می‌شوند.

هیچ دولتی در جهان تجربه ساخت یک میلیون...

نائب رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: اجرای پروژه ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال بسیار سخت و پیچیده است و در هیچ کشوری، دولت چنین تجربه ای را نداشته است. حسین سلاح ورزی در کلاب‌هاوس با موضوع ساخت یک یملیون واحد مسکونی در یک سال امکان‌پذیر است؟