بازار املاک / فراخوان وزیر به خانه اولی ها

فراخوان وزیر به خانه اولی ها

وزیر راه و شهرسازی شرط اصلی ورود متقاضیان مسکن به طرح ساخت یک میلیون مسکن در سال را اعلام کرد.

 بانک مسکن-هیبنا، رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی شرط اصلی ورود متقاضیان مسکن، به طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی (مجموعا چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال فعالیت دولت سیزدهم) را تشریح کرد و به این افراد برای ورود به این طرح فراخوان داد.

رستم قاسمی روز گذشته اعلام کرد: همه افرادی که فاقد مسکن هستند و فرم جیم آن ها قرمز است برای ثبت نام در طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی اقدام کنند. این ثبت نام از طریق سامانه ای خواهد بود که آدرس اینترنتی آن به منظور دسترسی متقاضیان واجد شرایط از سوی وزارت راه و شهرسازی اعلام خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی در این اعلام عمومی از مردم فاقد مسکن درخواست کرده است که دغدغه ای برای تامین مسکن نداشته باشند چرا که به واسطه اجرای طرح ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال می توان متقاضیان فاقد مسکن را که از طریق مکانیزم بازار قادر به تامین نیاز خود در این بازار نیستند صاحبخانه کرد. بنابراین از همه افرادی که فرم جیم آن ها قرمز است یعنی فاقد مسکن هستند و سابقه مالکیت ندارند درخواست کرده تا با ورود به طرح ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، از مزایای این طرح که خانه دار شدن است استفاده کنند.

در واقع بنا بر اعلام وزیر راه وشهرسازی اولویت این طرح خانه اولی ها هستند.

قاسمی همچنین به دیگر برنامه وزارت راه و شهرسازی در دولت جدید یعنی خلع ید واسطه ها از بازار مصالح اصلی و پرکاربرد ساختمانی اشاره کرده است. به گفته وی دولت سیزدهم و مدیریت جدید وزارت راه وشهرسازی در تلاش است تا در اجرای طرح های تامین مسکن تامین مستقیم مصالح پرکاربردی مانند سیمان و میلگرد را در دستور کار قرار دهد تا از طریق حذف واسطه گری و خرید مستقیم مصالح از کارخانه های تولیدکننده هزینه تولید مسکن کاهش یابد و واحدهای مسکونی با کمترین هزینه وقیمت تمام شده حداقلی به دست مردم برسد.

وزیر راه شهرسازی همچنین با اشاره به ظرفیت های قانونی که در این مسیر به وزارت راه وشهرسازی،دولت و مردم کمک خواهد کرد، ابراز کرد: با تصویب قانون جدید جهش و رونق تولید مسکن که از سوی مجلس مصوب و به تازگی از طرف شورای نگهبان تایید شده است، همچنین ظرفیت های قانونی مناسبی برای پیشبرد طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی در اختیار دولت و وزارت راه و شهرسازی قرار خواهد گرفت که در نهایت این امکانات قانونی واجرایی به نفع مردم و در مسیر خانه دار شدن آن ها خواهد بود. یکی از مهمترین مزایای تصویب این طرح، امکان واگذاری اراضی، پرداخت تسهیلات یارانه ای و همچنین کمک هایی است که در مسیر پیشبرد این طرح مهیا شده است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به نقش بنیاد مسکن در ساخت واحدهای مسکونی در شهرهای با جمعیت کمتر از ۱۰۰ هزار نفر اشاره کرده و افزود: در بسیاری از شهرها مسوولیت ساخت واحدهای مسکونی برعهده بنیاد مسکن قرار دارد.

گفتنی است مدیر عامل بانک مسکن و دیگر مدیران این بانک نیز در موارد متعدد برای پیشبرد طرح های تامین مسکن به نفع خانوارهای فاقد مسکن در جهت پرداخت تسهیلات و انجام فرآیندهای بانکی وتامین مالی پروژِه ها در جریان همکاری با دولت و وزارت راه وشهرسازی اعلام آمادگی کرده اند.

به گزارش پیام فوری 

چه تعداد از مسکن مهر هنوز تکمیل نشده...

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر، فقط تکمیل ۳۰ تا ۴۰ هزار واحد آن باقی مانده است که تا اواخر شهریور یا مهر سال جاری، به پایان می‌رسد.

کمبود فایل در بازار اجاره

جست وجوی موتورهای جستجوی آگهی‌های ملکی از کاهش نسبی فایل اجاره نزد واسطه‌ها و مشاورین املاک، حکایت دارد.

قیمت یک خانه نقلی در تهران چند؟

در چند روز اخیر قیمت تعدادی خانه نقلی در نقاط مختلف تهران که برای فروش به آژانس های املاک سپرده شده بودند مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به شرایط اقتصادی موجود خرید خانه های بزرگ سخت شده است و بیشتر خرید ها به سمت و سوی خانه های نقلی و کوچک حرکت کرده است

داستان پرغصه اجاره بها در اصفهان و...

گروه استان‌ها-هر چند وعده‌هایی داده شده بود که با طرح‌هایی مثل مالیات بر خانه‌های خالی، قیمت مسکن و اجاره کنترل شود اما این وعده‌ها محقق نشد و قیمت‌ها هم افزایش نجومی پیدا کرد و مستاجران با مشکل مواجه شدند. - اخبار استانها -

مستاجران بدون خانه و قیمت‌های نجومی

رسول جهانگیری رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: بازار مسکن درحال رکود تورمی است، یعنی تورم به اندازه‌ای افزایش پیدا کرده که خرید و فروش دچار رکود شده است.

تعطیلی ادارات و بانک ها

تعطیلی دو هفتگی سراسر کشور 16 مرداد تا 31 مرداد 1400 به علت کرونا

برای تسلیم اظهارنامه صاحبان املاک اجاری...

معاون اشخاص حقیقی اداره کل امور مالیاتی آذربایجان‌غربی با اشاره به تمدید مهلت ارائه اظهارنامه صاحبان املاک اجاری گفت: صاحبان املاک اجاری اعم از مسکونی، تجاری و اداری تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند اظهارنامه مربوط به سال ۱۳۹۹ خود را به سازمان امور مالیاتی تسلیم کنند .

موافقت بانک مرکزی با عرضه املاک بانک‌ها...

مدیرعامل بورس کالا در نامه‌ای به مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی از موافقت بانک مرکزی برای عرضه املاک و مستغلات مازاد بانک‌ها در بورس خبر داد.

سقوط قیمت مسکن در راه است؟

سقوط قیمت مسکن در راه است؟ قیمت هر مترمربع مسکن که پارسال به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود با شروع سال ۱۴۰۰ به زیر ۳۰ میلیون تومان کاهش داشته است اما آیا این روند ادامه دارد؟

اتفاقی عجیب در بازار مسکن / فروشندگان...

در اواسط بهار امسال وزیر راه و شهرسازی مدعی شده بود قیمت مسکن حباب دارد و باید منتظر ارزانی قیمت مسکن بود. با این حال روند قیمت مسکن از خرداد ماه امسال مجددا در گزارش‌های بانک مرکزی صعودی گزارش شده است.

۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک...

مدیرکل ثبت اسناد اردبیل: اردبیل- مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی به صورت مجلد در دست مردم است که تلاش می‌کنیم آنها را به اسناد تک برگی تبدیل کنیم.

پرداخت وام ۲۰۰ میلیونی خرید مسکن به...

قرار است زنان سرپرست خانوار با ۳۰ میلیون تومان صاحبخانه شوند. دولت قرار است به زنان سرپرست خانوار وام ۲۰۰ میلیونی خرید مسکن بدهد و ۶۰ میلیون کمک بلاعوض. اما با این همه، قیمت مسکن چنان جهشی داشته که با تمام این حمایت‌ها فقط می‌توان ۱۰ متر خانه در تهران خرید!

خبر جدید درباره مسکن فرهنگیان

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: با همکاری وزارت راه و شهرسازی، در ۳۱ استان کشور و ۲۵۱ شهر، زمین مورد نیاز برای ۴۳ هزار و ۷۷۵ واحد مسکونی معلمان تأمین شده است و ۲۵ هزار فرهنگی واجد شرایط مسکن، در مرحله افتتاح حساب، واریز وجه، تکمیل موجودی و اتصال به پروژه‌ها هستند.

قیمت اجاره مسکن در مشهد / مناطق ارزان...

بر اساس قیمت و نرخ اجاره مسکن در مشهد، لیستی از متوسط قیمت اجاره مسکن در برخی از مناطق مشهد به دست آمده است.

ترکیه همچنان از ملک سود می‌برد / چند...

رئیس خانه اقتصاد ایران و ترکیه می‌گوید که با وجود تغییراتی که اقتصاد دنیا پس از شیوع کرونا تجربه کرده، همچنان مسکن یکی از مهم‌ترین پیشران‌های اقتصاد این کشور به شمار می‌رود و ایرانی‌ها نیز از مشتریان خرید ملک در ترکیه هستند.

هزینه ساخت مسکن ۲ برابر شد

مرکز آمار از شاخص قیمت میانگین مصالح ساختمانی در شهر تهران از رشد ۱۰۱ درصدی هزینه ساخت مسکن خبر می‌دهد که نشان دهنده ۲ برابر شدن هزینه‌های ساخت مسکن نسبته به سال گذشته است.

خانه های ولیعصر و سعادت آباد هم قیمت...

قیمت آپارتمان در تهران با عمر بنای بین یک تا ۲۵ سال را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید.

دولت کم‌کاری خود را به گردن مشاوران...

رییس اتحادیه مشاوران املاک با انتقاد از دستورالعملهای ستاد کرونا مبنی بر تعطیلی و بازگشایی مکرر دفاتر املاک گفت: در شرایطی که معاملات در رکود شدید به سر می‌برد تعطیلات کرونایی وضعیت معیشتی مشاوران املاک را بدتر کرده و بسیاری از همکاران ما به رانندگی تاکسی‌های اینترنتی، میوه‌فروشی و حتی دستفروشی رو آورده‌اند.

با افزایش قیمت مسکن، بازسازی جای خرید و...

موج جهش قیمت مسکن باعث خروج سنگین «خانه‌اولی»ها از بازار خرید شد اما «متقاضیان تبدیل آپارتمان» را به بازار جدید منتقل کرد. رکود «تبدیل خانه» باعث رونق «تعمیر خانه» شده است. مشتریان شرکت‌های بازسازی آپارتمان طی یکسال اخیر تا ۲ برابر افزایش یافته به‌طوری‌که با هجوم تقاضا هزینه تعمیر ساختمان ۵۲ درصد رشد کرده است. تحقیقات میدانی نشان می‌دهد، یک معادله برای محاسبه هزینه هر مترمربع تعمیر و بازسازی با اقلام متوسط رو به بالا وجود دارد. تعمیرات شامل ۹ مرحله اصلی می‌شود.

سرنوشت مسکن در دولت سیزدهم؛ رونق یا...

یک کارشناس اقتصاد مسکن گفت:دولت سیزدهم نباید وعده سه تا چهار ساله برای حل مشکلات بخش مسکن بدهد؛ زیرا حتی اگر با یک برنامه‌ریزی اصولی حرکت کنیم ثبات بازار مسکن حداقل ۱۰ سال طول می‌کشد. دولت رئیسی فقط باید بستر را آماده کند تا دولت آینده بتواند به رفع مشکل مسکن بپردازد.

ساخت مسکن، اولویت دولت سیزدهم / رئیسی :...

رئیس جمهور منتخب بر اولویت و فوریت تامین زمین برای ساخت مسکن تاکید کرد و گفت: هم مسکن مهر و هم طرح ساخت ۵۳۰ هزار واحد مسکونی باید تکمیل شود.