بازار املاک / خطر سیل بیش از ۲۴ هزار خانه روستایی در زنجان را تهدید می کند

خطر سیل بیش از ۲۴ هزار خانه روستایی در زنجان را تهدید می کند

زنجان-مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: ۲۴ هزار و ۳۸۶ خانه روستایی در زنجان در محدوده سیل است.
رضا خواجه‌ای، گفت: تعداد روستاهای محدوده سیل در استان زنجان ۲۷۵ روستا با ۴۲ هزار و ۵۵۵ واحد مسکونی است که می‌توان گفت ایمن‌سازی این روستاها، اولویت اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان است.
وی با بیان اینکه، به دلیل شرایط جغرافیایی و اقلیمی، شهرها و روستاها در دامنه کوه ساخته شده و به دلیل شیب‌دار بودن زمین و تغییر الگوی بارش‌ها در چند سال گذشته بروز سیل، ریزش سنگ و رانش زمین دور از انتظار نیست، افزود: از ۴۲ هزار و ۵۵۵ واحد مسکونی روستایی در معرض سیل و خطر، ۱۸ هزار و ۱۶۹ واحد مقاوم‌سازی شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به روستاهایی که بر روی گسل قرار دارند، ادامه داد: همچنین تعداد روستاهای محدوده گسل ۱۵۳ روستا با ۱۸ هزار و ۷۳۴ واحد مسکونی بود که از این تعداد ۱۱ هزار و ۸۷۷ واحد مقاوم‌سازی شده است.
خواجه‌ای با اشاره به اینکه، با توجه به وضعیت و پتانسیل‌های موجود روستاها تعداد ۱۳۴ ناظر فنی دارای صلاحیت جهت نظارت بر ساخت و سازهای روستایی و همچنین ۱۵ دفتر فنی و مهندسی دیگر جهت طراحی واحدهای مسکونی روستایی وجود دارد، تصریح کرد: زمانی که برای ساخت یک مسکن از مصالح باکیفیت استفاده و بر اساس استانداردهای لازم ساخت‌وساز انجام شود، احتمال ورود خسارت بسیار پایین می‌آید.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان یادآور شد: اعطای تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم‌سازی با کارمزد ۵ درصد تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به واحدهای مسکونی روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر پرداخت می‌شود.
خواجه‌ای با بیان اینکه، از مجموع ۹۲ هزار و ۶۷۸ واحد مسکونی روستایی ۵۱ هزار واحد مسکونی (معادل ۵۵ درصد) توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سطح استان مقاوم‌سازی شده است، خاطرنشان کرد: تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی اعتبارسال ۹۹ در استان زنجان به تعداد ۴۴۳۰ واحد ابلاغ شده که از این تعداد ۴۳۲۵ واحد معادل ۹۸ درصد نسبت به سهمیه ابلاغی انعقاد قرار شده که میانگین این میزان در سطح کشور ۵۵ درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.


به گزارش خبرگزاری مهر

هفت استعلام حیاتی قبل از معامله ملک

برای جلوگیری از ضرر و زیان، با چند استعلام ساده پیش از پرداخت وجه بیعانه، در مراحل اولیه معامله ملک، استعلامات ضروری را انجام دهید

تلاقی رکود و تورم

این سکوت بازار، آرامشی پیش از طوفان نیست، بلکه نقطه‌ای است که در آن قیمت‌ها در سطح بالا تثبیت شده‌اند.

تفاوت اجاره به شرط تملیک با رهن و اجاره...

وقتی قیمت مسکن بالا می‌رود، کارشناسان تلاش می‌کنند طرح تازه‌ای پیش بکشند تا شاید زهر بازار را بگیرند. ایده اجاره به شرط تملیک فقط یکی از این موارد است.

متوسط قیمت دلاری مسکن مشخص شد

با ثبات ارز و طلا، تقاضای سرمایه‌ای به مسکن رفته اما به‌دلیل ضعف قدرت خرید و رشد دوبرابر قیمت نسبت حقوق، رکود بازار ادامه‌دار است.

جهش شدید قیمت مسکن در راه است؟

برخی کارشناسان و فعالان بازار ملک انتظار دارند این فاصله جبران شود. اما بعید است در کوتاه مدت و دست کم تا پنج ماه آینده جهش قابل توجهی در بازار ملک رخ دهد.

انقلاب بزرگ در بازار مسکن ایران

ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی به تقریبا ۲۰ میلیارد دلار منابع مالی نیاز دارد. با توجه به وضعیت کنونی نظام بانکی، تورم بالا، نرخ بهره سنگین و محدودیت درآمدی خانوارها که امکان پرداخت اقساط کلان را ندارند، تأمین این حجم سرمایه تقریباً غیرممکن به نظر می‌رسد.

راهکار دولت برای تحرک بازار مسکن

دولت طرحی با عنوان «مسکن توکنی» را به‌عنوان یک نظام جدید تامین مالی برای تحرک بازار مسکن مطرح کرده است.

وام مسکن ۲ برابر شد

بانک مسکن در اقدامی مهم و حمایتی، سقف تسهیلات خرید و تعمیر مسکن را در سال ۱۴۰۴ به‌طور رسمی افزایش داد.

تحرکِ شکننده در بازار مسکن

بازار پس از ماه‌ها سکون، دوباره در حال حرکت صعودی است؛ با این حال، مشکلات سامانه‌های ثبت قرارداد همچنان یکی از موانع اصلی در مسیر رونق معاملات محسوب می‌شود.

دروغی بزرگ به نام کاهش قیمت مسکن

هیچ کاهش قیمتی در بازار مسکن ثبت نشده و تمامی آمار‌هایی که پیش از این برای کاهش قیمت مطرح شده بود، غیرکارشناسی و بدون آمار بود

ترفند جدید دلال‌ها برای جیب خریداران...

نبود آمارهای رسمی از قیمت مسکن در تهران سبب شده تا فضای خریدوفروش به نفع واسطه‌ها باشد.

طرح مسکن استیجاری به کجا می‌رسد؟

وعده ساخت مسکن استیجاری به‌عنوان یکی از طرح‌های حمایتی دولت هنوز از مرحله کاغذ فراتر نرفته است.

شایعه ریزش قیمت مسکن چقدر حقیقت دارد؟

برخی کارشناسان بازار مسکن معتقدند که پس از جنگ ۱۲ روزه، قیمت مسکن با ریزش قابل توجهی مواجه شده و در برخی مناطق، کاهش قیمت‌ها به بیش از ۳۰ درصد رسیده است. این در حالی است که گزارش‌های رسمی از افزایش متوسط قیمت مسکن در سطح پایتخت حکایت دارد.

بازار مسکن در رکود بی‌سابقه

برخی گزارش‌ها از کاهش شدید قیمت‌ها خبر می‌دهند، اما کارشناسان بازار این شایعات را رد می‌کنند و می‌گویند شرایط رکودی فعلی ناشی از کمبود خریدار و افزایش هزینه‌های ساخت است

منتظر جهش دوباره قیمت مسکن در بازار...

برای بازگشت رونق به بازار مسکن، باید قدرت خرید مردم تقویت شود، نظام قیمت‌گذاری منطقه‌ای و شفاف برقرار گردد و نظارت مؤثری بر جریان سرمایه‌ها صورت گیرد.

رکود سنگین بازار مسکن ادامه دارد

در حالی بازار مسکن کشور با کم‌ترین معاملات دو سال اخیر مواجه است که شهرهای جدید اطراف تهران با قیمت مناسب‌تر و انتخاب بیشتر هنوز فعال هستند.

خرید طلا و سکه سودآورتر است یا مسکن؟

بازارهای طلا و ارز به دلیل نقدشوندگی فعلا رونق دارند و مسکن در رکود به سر می‌برد.

بازار اجاره مسکن از کنترل خارج شد

یافته‌های جدید از بازار اجاره تهران حاکی از پدیده‌ای شگفت‌انگیز است، رهن کامل آپارتمان نوساز در شهرری، با وجود امکانات کمتر و کیفیت هوای پایین‌تر، از تهرانپارس پیشی گرفته و معادله منطقی قیمت‌گذاری در پایتخت را برهم زده است.

زلزله قیمتی در مسکن نیمه دوم ۱۴۰۴

بازار مسکن در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ با نوساناتی مواجه است که خریداران و سرمایه‌گذاران را به دو راهی سخت می‌کشاند. کارشناسان توصیه می‌کنند قبل از تصمیم‌گیری، وضعیت قیمت‌ها و روند معاملات را به دقت بررسی کنید.

شناسایی واحدهای مسکن استیجاری آغاز شد

روند شناسایی این واحدهای مسکونی در قالب طرح مسکن استیجاری آغاز شده و مدیران کل بازدیدهای خود را شروع کرده اند.

باید منتظر گران شدن قیمت مسکن باشیم؟

اثر تحریم‌ها روی بازار مسکن چگونه است؟ آیا تحریم‌ها می‌تواند جهشی در قیمت‌ها ایجاد کنند؟