بازار املاک / وعده مسئولان برای ساخت خانه‌های زلزله‌زدگان "رامیان" پس از یکسال محقق نشد

وعده مسئولان برای ساخت خانه‌های زلزله‌زدگان "رامیان" پس از یکسال محقق نشد

گروه استان‌ها ــ هفدهم شهریورماه پارسال بود که زلزله ۵.۱ ریشتری به برخی از واحدهای مسکونی در روستاهای شهرستان رامیان و به صورت محدودتر در آزادشهر خسارت وارد کرد، مسئولان وعده داده بودند خانه‌های مردم زلزله‌زده حداکثر در یکسال احداث شود...

 از رامیان، لحظات ابتدایی بامداد هفدهم شهریورماه بود که تکان‌های شدید، لرزه بر اندام نحیف خانه‌های کاهگلی روستاییان انداخت، دیوارها ترک‌های عمیقی برداشت و پایه‌ها آنقدر سست شده بود که دیگر تاب و توان تحمل سقف بالای سر را نداشت. زلزله به برخی از روستاهای شهرستان رامیان خسارت وارد و خانه‌های مردم آسیب فراوانی دید.
در همان ساعت اولیه پس از زمین لرزه، مسئولان از نقاط دور و نزدیک استان خود را به رامیان رساندند، کانون زلزله در روستاهای " قورچای" و " ویرو" بود و به تبع بیشترین خسارت‌ها هم در همین مناطق رخ داده بود.
با اینکه آوارشدگی در پی زلزله 5.1 ریشتری رامیان اتفاق نیفتاد اما به علت ترک‌ها و شکاف‌های عمیقی که در دیوارها و سقف خانه‌های روستایی ایجاد شده بود این واحدهای را برای سکونت کاملا غیرایمن کرده بود.
بازسازی خسارت‌های ناشی از زلزله در بخش مسکونی روستاهای رامیان پس از گذشت چند ساعت آغاز شد و نخستین واحد مسکونی بازسازی شده نیز در مدت یکماه در روستای قورچای به بهره برداری رسید. همین موضوع مردم را برای بازسازی خانه‌هایشان امیدوار کرده بود اما برخی قول‌ها و وعده‌های غیرکارشناسی مسئولان به مردم زلزله‌زده، در کنار مشکلات اقتصادی و گرانی مصالح و فقر انباشت شده از گذشته سبب شد ساخت خانه‌های جدید با چالش‌های زیادی مواجه شود.
با اینکه گفته شده بود خانه‌های تخریب شده در زلزله رامیان حداکثر در مدت یکسال ساخته می‌‌شود اما هنوز روستاییان به ویژه در روستای ویرو با ساختمان‌های نیمه تمام و دست خالی مواجه هستند.
یکی از روستاییان که خانه‌اش در زلزله 17 شهریور پارسال تخریب شده بود در این باره اظهار داشت: بعد از زلزله بسیاری از مسئولان به روستا آمدند هرکدام شان، وعده‌ای به مردم دادند و قرار بود تا آخر کنار مردم بمانند تا خانه‌هایشان ساخته شود.
وی گفت: بعد از چند هفته دیگر سرزدن‌های مسئولان مختلف به روستاییان به پایان رسید و الان که خیلی از خانه‌ها نیمه تمام مانده، کسی سراغی از ما نمی‌گیرد.
ساخت منازل مسکونی زلزله‌زدگان رامیانی پس از 8 ماه به کجا رسید؟
قالیباف در رامیان: تلاش گروه‌های جهادی در مناطق زلزله زده و سیل زده گلستان ستودنی است
بازسازی خانه‌های زلزله‌زدگان رامیانی بعد از 5 ماه به کجا رسید؟
این پیرمرد درباره اینکه ساخت برخی خانه‌ها به اتمام رسیده است، هم گفت: کسانی که خانه‌هایشان به پایان رسیده گاو و گوسفندشان را فروختند یا یک قطعه زمین فروختند تا خانه‌هایشان را کامل کند اما همه روستاییان وضع خوبی ندارند که بتوانند خانه‌هایشان را بسازند. مردم در این کار مانده‌اند و فقر هم دست‌شان را بسته است.
یکی دیگر از اهالی روستای ویرو هم گفت: با 60، 70 میلیون تومان که نمی‌شود خانه ساخت. تقریبا همین مبلغ به مردم داده شده و با این پول یک اتاقک هم نمی‌توان ساخت.
وی افزود: روستای ما دور افتاده و محروم است و اغلب مردم شرایط اقتصادی خوبی ندارند. همانقدر گاو و گوسفند یا زمین دارند که بتوانند خرج زندگی‌شان را بدهند. الان یکسال از زلزله گذشته و تقریبا نیمی از خانه‌های مردم زلزله زده این روستا ساخته نشده است.
مرتضی احمدی، مدیر بنیاد مسکن شهرستان‌های آزادشهر و رامیان در این باره اظهار داشت: بعد از زلزله پارسال 250 واحد مسکونی در 10 روستای شهرستان رامیان و یک روستا در آزادشهر خسارت دید.
وی گفت: الان که یکسال از آن حادثه گذشته از مجموع 250 واحد خسارت دیده، 234 واحد عملیات ساخت آن اجرایی شد و مالکان برخی واحدها نیز از ساخت و بازسازی خانه‌های خود به دلایلی که داشتند، انصراف دادند یا استقبال نکردند.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان‌های آزادشهر و رامیان افزود: 205 واحد مسکونی، عملیات اجرایی آن به پایان رسیده است و واحدهای باقی مانده نیز در مرحله سقف قرار دارد.
به گفته وی در مجموع بازسازی خانه‌های مردم زلزله زده رامیان پس از گذشت یکسال 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. احمدی درباره عدم تحقق وعده ساخت یکساله خانه‌های روستاییان گفت: در بازسازی، مشارکت مردم حرف اول را می‌زند و در روستای ویرو در روزهای اول بعد از حادثه برخی از مالکان به رغم اینکه شرایط و تسهیلات برای شروع عملیات ساخت و ساز فراهم شده بود، با تأخیر ورود کردند و برای همین اکنون کمی با مشکل مواجه شده‌اند.
وی افزود: در کنار آن، شرایط اقتصادی که بر جامعه حاکم شد و افزایش قیمت‌ها سبب شد که کار با کندی پیش برود. با اینحال برای این واحدهای باقی مانده از هر طریق ممکن پیگیری می‌کنیم تا ساخت و ساز آنها به اتمام برسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم 

خسارت زلزله 4.2 ریشتری در پارسیان

فرماندار پارسیان گفت: زلزله 4.2 ریشتری روز گذشته در بندرمقام، سبب خسارت به 3 منزل مسکونی مردم در بخش مرکزی این شهرستان شده است. خسارت زلزله 4.2 ریشتری به 3 منزل مسکونی در پارسیان فرهنگ سالمی فرماندار پارسیان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پارسیان اظهار کرد: دنبال وقوع زلزله 4.2 ریشتری روز گذشته در بندرمقام، گزارش خسارت در روستاهای دمتیر شمالی و جنوبی دریافت شد که بازدیدی از این دو روستا داشتم.

نوسازی بافت‌های فرسوده در تهران کلید...

شهردار تهران گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده در ۱۳۰ هزار واحد مسکونی شهر تهران کلید خورد. نوسازی بافت‌های فرسوده در شهر تهران کلید خورد زاکانی گفت: نیار تهران به ساخت وساز بالا است و باید در این بخش توجه ویژه‌ای به آن شود‌.

مالیات بر خانه‌های خالی به 60 نفر...

تعداد پرداخت‌کننده‌های مالیات بر خانه‌های خالی به 60 نفر نرسید! اعتماد نوشت:به نظر می‌رسد مالیات بر خانه‌های خالی به بن‌بست رسیده باشد؛ این را می‌توان از پرداخت مالیات تنها 60 نفر از دارندگان ملک خالی فهمید.براساس گفته‌های جهانگیر رحیمی، مدیرکل دفتر طراحی و تحلیل فرآیندهای مالیاتی سازمان مالیات «از ۵۶۸ هزار واحد مسکونی خالی شناسایی شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، بین ۵۰ تا ۶۰ مالک مالیات خود را پرداخت کرده‌اند.»

محاسبه مالیات خانه‌های خالی

سرپرست تحلیل فرآیندهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی درخصوص نحوه محاسبه مالیات بر خانه‌های خالی توضیحاتی ارائه داد. مالیات خانه‌های خالی چگونه محاسبه می شود؟ سرپرست تحلیل فرآیندهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی درخصوص نحوه محاسبه مالیات خانه‌های خالی توضیحاتی ارائه داد.

۳ وام بدون ضامن مسکن

در حال حاضر سه نوع وام بدون ضامن در بانک مسکن پرداخت می شود که البته سقف این وام ها ۸۰ میلیون تومان است. پریسا شاکری؛ در حال حاضر سه نوع وام بدون ضامن در بانک مسکن پرداخت می شود. اولین مدل وامی که در بانک مسکن پرداخت می شود وام جعاله یا تعمیرات مسکن است که تا سقف ۸۰ میلیون تومان پرداخت می شود.

عرصه‌های ملی کشور سند کاداستری شدند

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از صدور اسناد کاداستری به اراضی کشاورزی و مسکونی خبر داد حسن بابایی، معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در تبریز با اشاره به برنامه‌ریزی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در تعمیم صدور اسناد کاداستری به اراضی کشاورزی و مسکونی اظهار کرد:

باید شهردار تهران درباره مسکن به شورای...

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران گفت: یکی از راه حل‌های سریع و عاجل برای حل مشکل بافت‌های فرسوده در تهران همکاری تنگاتنگ و ویژه دولت و شهرداری تهران برای استفاده از ظرفیت بافت‌های فرسوده در طرح مسکن ملی است.

مشمولان مالیات خانه‌های خالی

در شرایطی که براساس اعلام سازمان امور مالیاتی، صاحبان خانه‌های خالی فقط یک روز دیگر برای پرداخت مالیات متعلقه فرصت دارند، آن دسته از مشمولان که نسبت به مشمولیت خود به دلیل خالی نبودن واحد مسکونی مورد نظر، ثبت نکردن اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان و ... اعتراض دارند، می‌توانند پرداخت این مالیات را با ذکر توضیح قبول نکنند.

مشارکت خیرین برای احداث مسکن به...

ساخت ۱۵۰ واحد مسکونی برای محرومان ماکو امسال برای ۱۵۰ خانوار شهری و روستایی در قالب طرح مسکن محرومان، اماکن مسکونی احداث می‌شود

میلگرد در بازار آهن ایران

کارخانه‌هایی که با یک جستجوی ساده می‌توانید به میزان اعتبار آن‌ها پی ببرید.ملاک شما برای انتخاب میلگرد مناسب چیست؟ برخی بر اساس توصیه همکاران و دوستان متخصص میلگرد می‌خرند، برخی بر اساس توصیه فروشنده و برخی هم بر اساس تحقیق و جستجوی شخصی. اگر جزء دسته سوم هستید، ممکن است در تحقیقات شما بسیار کارآمد باشد. اگر هم جزء دسته اول و دوم هستید، شاید نظر شما را در مورد روش انتخاب میلگرد، عوض کند.

تحولات منطقه در قیمت مسکن

پیش بینی بازار مسکن در سال آینده معاملات مسکن درحال‌حاضر به دو سوم وضعیت نرمال خود رسیده است، اما با اتفاقات سیاسی و اقتصادی مهمی که اقتصاد ایران در شرف آن است تحرکات بازار مسکن در سال آینده چگونه پیش‌بینی می‌شود؟ تحولات منطقه چه تاثیری در قیمت مسکن خواهد داشت؟

شهردار کرمانشاه : تخفیف ٢۵ درصدی برای...

کرمانشاه شهردار کرمانشاه گفت: مالکین واحدهای مسکونی که جرائم ماده 100 خود را تا پایان سال پرداخت کنند، از تخفیف ٢۵ درصدی برخوردار خواهند شد. نادر نوروزی اظهار داشت: براساس مصوبه شورای اسلامی شهر کرمانشاه، برای پرونده جرائم ماده 100 مالکین واحدهای مسکونی(غیر دولتی)، تخفیفاتی در نظر گرفته شده است.

اجاره خانه در منطقه افسریه

اجاره خانه در منطقه افسریه چقدر است؟ یک دستگاه واحد مسکونی حدود ۷۰ متر، واقع در منطقه افسریه با عمر بنای ۱۱ سال، با مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان ودیعه و ۳ میلیون تومان اجاره داده می‌شود. فهرست رهن و اجاره آپارتمان در منطقه افسریه تهران به شرح زیر است؛

فروش خانه برای خرید حلقه!

یکی از مهم ترین و گران قیمت ترین وسایلی که باید برای عروسی با فرد مورد علاقه تان تهیه کنید، انگشتر یا حلقه ازدواج می باشد. اما به چه قیمتی؟! یکی از بزرگترین و اصلی ترین آرزوهای هر یک از ما ازدواج با شخص مورد علاقه مان و تشکیل زندگی جداگانه با او می باشد تا بتوانیم زندگی جدید و جذابی را با شریکی جدید آغاز کنیم. اما شاید همیشه همه چیز اونجوری که تصور می کنیم، پیش نرود و با برخی کلمات و جملات شوکه شویم که شاید ساعت های طولانی ما را درگیر خود کند.

بهای گاز و برق مشترکان مشخص شد

نمایندگان مجلس در جلسه امروز خود میزان بهای گاز و برق مشترکان واحد‌های مسکونی، تجاری و روستایی را برای سال ۱۴۰۱ تعیین کردند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی، میزان بهای گاز و برق مشترکان واحد‌های مسکونی، تجاری و روستایی را برای سال آینده تعیین کردند. نمایندگان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۴ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با بند (ه) تبصره ۶ لایحه بودجه ۱۴۰۱ موافقت کردند.

اوراق تسه مسکن سقوط قیمت کرد

حمیدرضا جیهانی گفت: با توجه به افزایش عرضه، قیمت اوراق کاهش خواهد یافت و احتمالاً بازگشت قیمت‌ها به محدوده ۷۰هزار تومان در بهار یا تابستان رخ خواهد داد. افزایش قیمت اوراق تسه کارشناس بازار سرمایه درخصوص عوامل افزایش قیمت اوراق تسه مسکن گفت: اوراق تسهیلات مسکن در حقیقت برای تسهیل روند دریافت وام مسکن کسانی است که قصد خرید مسکن دارند اما سپرده‌گذاری قبلی نداشتند.

پیش‌بینی جذاب قیمت مسکن

پیش‌بینی جذاب از قیمت مسکن بعد از احیای برجام توافق برجامی، حباب قیمت مسکن را می‌ترکاند دستیابی به توافق‌های بین‌المللی در قیمت مسکن مؤثر است و نرخ‌ها را به قیمت واقعی آن برمی‌گرداند.

وام های قرض الحسنه بانک سینا

وام های قرض الحسنه پرداختی بانک سینا در سال 1400 به 11 هزار میلیارد ریال رسید. بانک سینا در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی و کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه با اجرای طرح‌های متعدد قرض‌الحسنه حدود 11 هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان بهمن ماه جاری پرداخت کرده است.

تسهیلات ساخت مسکن قیمت مصالح ساختمانی...

نائب رئیس اول کمیسیون عمران مجلس به بیان توضیحاتی درباره میزان راهگشا بودن تسهیلات اعطایی بانک ها برای ساخت و ساز و خرید مسکن پرداخت.اسماعیل حسین زهی نائب رئیس اول کمیسیون عمران مجلس درباره تسهیلات اعطایی مسکن از سوی بانک ها گفت: قانون جهش تولید ملی مسکن مصوب مجلس در جهت رونق ساخت و ساز مسکن داشته ایم که تسهیلات مسکن نیز یکی از مسائلی است که در آن در نظر گرفته شده است.

سال آینده بازار مسکن راکد می‌شود

یک کارشناس بازار مسکن با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ رشد قیمت مسکن نهایتا به اندازه افزایش نرخ مصالح ساختمانی خواهد بود بیان کرد: احتمالا با وقوع توافق هسته‌ای، تثبیت نسبی نرخ ارز، کنترل روند کسری بودجه و فروش نفت بیشتر، تورم تا حدودی کنترل می‌شود؛ بازار مسکن نیز با رکود ساخت و ساز و معاملات مواجه خواهد شد.فردین یزدانی اظهار کرد: در حال حاضر اگر توافقی صورت گیرد که ظاهرا دارد صورت می‌گیرد، بازار مسکن دچار رکود تورمی خواهد شد. کما اینکه امسال هم دچار رکود تورمی بود

خرید ارزان‌ترین خانه در تهران

قیمت مسکن در مناطق ۲۲گانه تهران را منتشر کرد. قیمت آپارتمان در مناطق ۲۲ گانه تهران را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید.