بازار املاک / مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند گفت: طی جلسه‌ای، زمین های ۱۳۵ هکتاری بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمین های تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد تعیین تکلیف شد.


مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد
در سال ۱۳۷۵ بنیاد تعاون سپاه با خرید تضمینی از مسکن و شهرسازی طی قراردادی ۸۷۸ قطعه زمین که ۶۳ قطعه مازاد بر سهم خود فروخته بود، قطعات به نام دولت صادر شد.

در این اختلاف مشکل زمین، سند ۷۷۸ نفر صادر نشده و تاکنون بیش از ۲۵ سال بلاتکلیف مانده است.

مشکل زمین نیروی انتظامی در محدوده یکصد هزار متر و تفکیک در ۲۳ هزار متر آن از دیگر مشکلات زمین است این شهرستان بوده که از سال ۱۳۴۷ که بلاتکلیف مانده است.

همچنین مشکلات تعاونی سه گانه  مسکن دادگستری منابع طبیعی و ثبت اسناد که ۱۲۱ قطعه به مردم واگذار شده و ساخت و ساز صورت گرفته امروز برای واگذاری سند با مشکل روبرو شده که در این جلسه مطرح و بر اساس توافقاتی تعیین تکلیف شد.

در این راستا  نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در  روند جلسه ای جهت تعیین تکلیف این زمین ها در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: ۱۳۵هکتار از زمین‌های این منطقه که بیش از ۲۵ سال پیش به مردم واگذار و در ثبت و صدور با مشکل روبرو شده از جمله مباحث این جلسه بود که با دعوت از هیات مدیره سازمان ملی زمین و اداره کل مسکن و شهرسازی و...تلاش شد تا تکلیف مالکیت ۷۷۸ ملک مشخص شود.

محمدمهدی فروردین افزود: با این مشکل مردم در خصوص ملک شخصی خریداری شده خود نمی توانستند تصمیم گیری کنند و ۲۵ سال به این مردم نگرانی هایی وارد شده است.

وی  ادامه داد: تاخیر و نگرانی بیش از دو دهه دوره مسئولانی که برای رفع مشکلات مردم پا در عرصه خدمت گذاشته اند و به میدان آمده زمان بسیار  طولانی است.

فروردین اضافه کرد: امروز دولت و مجلس انقلابی برای کاهش رفع مشکلات و نگرانی‌های مردم تمام وقت به میدان آمده تا گرهی از مشکلات مردم باز کنند.

وی بیان داشت: بر اساس منویات مقام معظم رهبری ما حق نداریم حتی یک روز کار مردم را به تاخیر اندازیم و این تفکر در اندیشه رئیس‌جمهور انقلابی یافت می‌شود و به جد پیگیر رفع مشکلات و دغدغه های مردم می باشد.

نماینده مردم فیروزآباد قیروکارزین و  فراشبند ابراز داشت: مسئولان نباید دست روی دست گذاشته تا مشکلات مردم انباشته و دردی از درد مردم دوا نشود.

فروردین خاطرنشان کرد: امید است این تصمیم‌گیری مقدمه راهی باشد که مردم را به دولت انقلابی و مردمی امیدوار کند.

وی تصریح کرد: در این جلسه زمینهای ۱۳۵ هکتاری شمال بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمینهای تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد با توافق اداره کل راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن بنیاد تعاون سپاه و دیگر ادارات تعیین تکلیف شده و با انعقاد قرارداد فی مابین، اسناد مالکیت مالکان صادر می‌شود.

در ادامه فرماندار شهرستان فیروزآباد اظهار داشت: جهت بررسی زمین های فاز ۳ با حضور نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس شورای اسلامی، هیئت ‌مدیره سازمان ملی مسکن و معاونین مسکن و املاک اداره کل راه و شهرسازی، نمایندگان بنیاد تعاون سپاه و دیگر مسئولان محلی کنار هم گرد آمده تا مشکلات زمین را مرتفع کنند.

وی افزود: در تعیین تکلیف انتقال قطعات سهم بنیاد تعاون سپاه و سهم شهرداری قرارداد با توجه به مباحث مطرح شده و مستندات اماده سازی شده و از آنجایی که تعداد ۶۳ قطعه مسکونی از ناحیه بنیاد تعاون سپاه از سهمیه دولت به مردم واگذار شد، مقرر شد نحوه پرداخت مطالبات دولت به شرح اعلامی در محاسبات فی مابین بر اساس تکلیف و پس از اتخاذ تصمیم در خصوص انتقال سند اقدام گردد.

حسین آرگیو در خصوص سهم ۱۰ درصدی شهرداری در طرح ۱۳۵ هکتاری ادامه داد: مقرر شد جلسه ای در محل دفتر معاونت مسکن اداره کل راه و شهرسازی تشکیل و مجدد بررسی شود و در خصوص سهام قانونی شهرداری طبق صورتجلسه مالکان سهام محاسبه به عمل و در صورت عدم تسویه حساب پرداخت گردد.

فرماندار شهرستان فیروزآباد در خصوص تکمیل موضوع عملیات آماده سازی ناشی از قرارداد منعقد شده با شهرداری اعم از رفع نواقص و آسفالت اضافه کرد: تعداد قطعات باقیمانده از سهم شهرداری بابت تکمیل آماده سازی موضوع قرارداد تحویل به شهرداری و در قبال آن شهرداری فیروزآباد نسبت به تکمیل آماده سازی اقدام کند.

وی با اشاره به درخواست فرماندهی انتظامی استان فارس با توجه به صورت جلسه منعقد شده، بیان داشت: مقرر شد مطابق صورتجلسه سال ۱۳۸۳  فرماندهی انتظامی فارس و مسکن و شهرسازی مراتب به صورت هیئت نمایندگی توسط اداره کل راه و شهرسازی فارس به سازمان ملی زمین و مسکن با پیشنهاد معاوضه به صورت معادل سازی پس از تغییر کاربری قطعه فضای سبز به مسکونی و در صورت اخذ تعهد نامه رسمی و تایید و تنفیذ و درصورت قطعه معوضه در مالکیت نیروی انتظامی با توجه به مستندات مشروط به پرداخت سهم شهرداری توسط نیروی انتظامی به صورت خام جهت اخذ مجوز هیئت مدیره مطرح گردد. 

آرگیو همچنین در خصوص تعاونی‌های سه‌گانه منابع طبیعی اداره ثبت و دادگستری تصریح کرد: با توجه به اخذ بهای دولتی توسط سازمان مسکن و شهرسازی وقت و تسویه حساب باید مراتب طی مصوبه هیئت نمایندگی به سازمان ملی زمین و مسکن جهت اخذ مجوز منعکس تا مجوز لازم صادر گردد.

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزاباد

پیش‌بینی مهم درباره بازار مسکن تا پایان...

آمار‌های رسمی جدید، نشان می‌دهند که میانگین سهم مسکن از کل هزینه‌های خانواده از مرز ۳۸ درصد عبور کرده‌است. این روند که قدرت خرید خانوار در سایر بخش‌ها را تحلیل می‌برد، نشان‌دهنده عمیق‌تر شدن یک بحران ساختاری در اقتصاد و معیشت شهروندان‌است.

بساز بفروش‌ها نابود شدند!

هزینه ساخت هر متر مربع مسکن در تهران بدون احتساب قیمت زمین به ۳۰ میلیون تومان رسیده است؛ فعالان صنعت ساختمان خواستار مشارکت گسترده‌تر بخش خصوصی و اصلاح قوانین محدودکننده در اجرای طرح نهضت ملی مسکن شدند.

چوب حراج به بازار مسکن

تعداد پیامک‌های «فروش واحد مسکونی با تخفیف‌های ۱۰ درصد، ۱۵ درصد و ۲۰ درصد» در بازار مسکن تهران به شکل محسوس افزایش یافته است.

خدمات بدون ثبت‌نام متوقف می‌شود

مطابق اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۱۳۹۴، ایجاد سامانه ملی املاک و اسکان کشور به موجب تبصره ۷ ماده ۱۶۹ مکرر و با هدف شناسایی برخط مالکان و ساکنان واحدهای مسکونی، تجاری، خدماتی و اداری، بر عهده وزارت راه و شهرسازی گذاشته شد.

گران‌سازی مسکن توسط مشاوران املاک

درحالی که بازار مسکن با کاهش تقاضا مواجه شده است اما عده‌ای به دنبال افزایش قیمت در همین شرایط هستند. با نگاهی به آگهی‌های موجود در پلتفرم‌های مجازی، بازار اجاره‌ مسکن این روزها شاهد پدیده‌ «فروش دلاری» است.

قیمت مسکن در سال جاری تغییر می‌کند؟

کاهش چند درصدی قیمت‌ها در شمال تهران به دلیل جنگ، تقریبا همزمان با اخراج اتباع غیرمجاز رخ داد که باعث شد اجاره‌بها در مناطق جنوبی تهران هم نزولی شود. اینها در کنار رکود معاملات در سایر مناطق، این تصور را ایجاد کرد که شاید بازار وارد مسیر تازه‌ای شود، اما چندی نگذشت که خبر بازگشت معاملات و ثبات نسبی شرایط منتشر شد.

وضعیت نابسامان بازار مسکن

وضعیت نابسامان بازار مسکن سبب شده تا بسیاری از زوج‌های جوان توانایی مالی برای خرید یا رهن مسکن را نداشته باشند.

مستأجران، قربانی آمار

میانگین رشد تورم اجاره شهری در مردادماه امسال نسبت به سال قبل 34.6‌درصد بوده که 8 واحد درصد کمتر از دوره مشابه (مرداد1403 نسبت به مرداد1402) است.

نسخه کره جنوبی برای مستاجران ایرانی

بازار اجاره در ایران همواره یکی از پرچالش‌ترین حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی بوده است. نوسان‌های شدید، تورم عمومی و کمبود عرضه مسکن سبب شده‌اند که مستاجران در شرایط دشواری قرار گیرند.

حباب قیمت مسکن ترکید

با توجه به تغییر سبک زندگی در کشورمان، جنس تقاضای مسکن تغییر کرده است.

تورم اجاره مسکن به کف رسید

تورم نقطه به نقطه اجاره مسکن در شهرهای کشور به ۳۴.۶ درصد رسیده که کمترین میزان طی دست‌کم چهار سال اخیر است.

مصائب متقاضیان مسکن ملی

کامل کردن واحد مسکن ملی با خرید تجهیزات داخلی مانند کابینت، پکیج، شیرآلات، در و پنجره و... چقدر بودجه نیاز دارد

وضعیت بازار اجاره مسکن در سال ۱۴۰۴

امسال بازار اجاره در بخش تمدیدها متعادل‌تر از سال گذشته بود و یکی از عوامل اثرگذار بر کاهش تقاضا، تغییرات جمعیتی بوده است.

آغاز ثبت‌نام جدید مسکن ملی

طرح نهضت ملی مسکن یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های دولت برای تأمین سرپناه اقشار مختلف جامعه است. این طرح که در ادامه سیاست‌های «مسکن مهر» اجرا می‌شود، با هدف ساخت میلیون‌ها واحد مسکونی در سراسر کشور دنبال می‌شود.

وضعیت بازار مسکن حسابی وخیم شد

بازار مسکن کشورمان که در سال‌های اخیر جهش مستمر و افسارگسیخته قیمت‌ها را تجربه کرده بود، در روزهای بعد از جنگ ۱۲ روزه فصل جدیدی را آغاز کرد.

وعده جدید برای متقاضیان مسکن ملی

تورم و افزایش قیمت مصالح ساختمانی فشار را به مبلغ آورده اولیه متقاضیانی که باید به تدریج مبلغ خرید مسکن از نهضت ملی را پرداخت کنند، به شدت افزایش داده است.

کاهش ۳۰ درصدی جابجایی مستاجران

کارشناس بازار مسکن گفت: مستاجران و حتی صاحبخانه‌ها به دلیل نبود ثبات در وضعیت سیاسی کشور ترجیح داده‌اند که جابجایی محل سکونت را به تعویق بیندازند و تا حد امکان انجام ندهند و طوری که وضعیت بازار نشان می‌دهد حدود ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته جابجایی مردم در شهر تهران کاهش داشته است.

منتظر سقوط شدید قیمت مسکن باشید

بازار مسکن پس از تخلیه کامل حباب قیمتی، در مسیر ثبات قرار گرفته و پیش‌بینی می‌شود تا دو سال آینده خبری از افزایش قیمت‌ها نباشد؛ این در حالی است که به گفته رئیس کانون انبوه‌سازان، در برخی مناطق حتی کاهش نرخ نیز مشاهده شده است.

سقوط تاریخی بازار اجاره

در سال ۱۴۰۲، بحران مسکن در ایران وارد مرحله‌ای بی‌سابقه و نگران‌کننده شد؛ مرحله‌ای که نه‌تنها امید بسیاری از خانوارهای مستأجر برای ورود به بازار خرید یا بهره‌مندی از طرح‌های ملی مسکن را به یأس بدل کرد، بلکه شمار زیادی از آنان را به دلیل فشار طاقت‌فرسای اجاره‌بها و هزینه‌های جانبی تأمین سرپناه، به مرز فروپاشی اقتصادی کشاند.

ناترازی بانک‌ها سد راه پرداخت وام نهضت...

علیرضا نوین، عضو کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از عملکرد بانک‌ها و وزارت راه در اجرای نهضت ملی مسکن، ناترازی مالی، اختلاف آماری، احتکار زمین و اختلال سامانه ثبت‌نام را از مهم‌ترین موانع ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی دانست و خواستار هماهنگی جدی میان دستگاه‌ها شد.

مسکن ایران در کما

بازار مسکن ایران وارد بحرانی شده که بسیاری از کارشناسان آن را «کم‌سابقه» و برخی «بی‌سابقه در ۵۰ سال گذشته» توصیف می‌کنند. رکودی که … آرمان امروز: بازار مسکن ایران وارد بحرانی شده که بسیاری از کارشناسان آن را «کم‌سابقه» و برخی «بی‌سابقه در ۵۰ سال گذشته» توصیف می‌کنند.