بازار املاک / مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند گفت: طی جلسه‌ای، زمین های ۱۳۵ هکتاری بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمین های تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد تعیین تکلیف شد.


مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد
در سال ۱۳۷۵ بنیاد تعاون سپاه با خرید تضمینی از مسکن و شهرسازی طی قراردادی ۸۷۸ قطعه زمین که ۶۳ قطعه مازاد بر سهم خود فروخته بود، قطعات به نام دولت صادر شد.

در این اختلاف مشکل زمین، سند ۷۷۸ نفر صادر نشده و تاکنون بیش از ۲۵ سال بلاتکلیف مانده است.

مشکل زمین نیروی انتظامی در محدوده یکصد هزار متر و تفکیک در ۲۳ هزار متر آن از دیگر مشکلات زمین است این شهرستان بوده که از سال ۱۳۴۷ که بلاتکلیف مانده است.

همچنین مشکلات تعاونی سه گانه  مسکن دادگستری منابع طبیعی و ثبت اسناد که ۱۲۱ قطعه به مردم واگذار شده و ساخت و ساز صورت گرفته امروز برای واگذاری سند با مشکل روبرو شده که در این جلسه مطرح و بر اساس توافقاتی تعیین تکلیف شد.

در این راستا  نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در  روند جلسه ای جهت تعیین تکلیف این زمین ها در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: ۱۳۵هکتار از زمین‌های این منطقه که بیش از ۲۵ سال پیش به مردم واگذار و در ثبت و صدور با مشکل روبرو شده از جمله مباحث این جلسه بود که با دعوت از هیات مدیره سازمان ملی زمین و اداره کل مسکن و شهرسازی و...تلاش شد تا تکلیف مالکیت ۷۷۸ ملک مشخص شود.

محمدمهدی فروردین افزود: با این مشکل مردم در خصوص ملک شخصی خریداری شده خود نمی توانستند تصمیم گیری کنند و ۲۵ سال به این مردم نگرانی هایی وارد شده است.

وی  ادامه داد: تاخیر و نگرانی بیش از دو دهه دوره مسئولانی که برای رفع مشکلات مردم پا در عرصه خدمت گذاشته اند و به میدان آمده زمان بسیار  طولانی است.

فروردین اضافه کرد: امروز دولت و مجلس انقلابی برای کاهش رفع مشکلات و نگرانی‌های مردم تمام وقت به میدان آمده تا گرهی از مشکلات مردم باز کنند.

وی بیان داشت: بر اساس منویات مقام معظم رهبری ما حق نداریم حتی یک روز کار مردم را به تاخیر اندازیم و این تفکر در اندیشه رئیس‌جمهور انقلابی یافت می‌شود و به جد پیگیر رفع مشکلات و دغدغه های مردم می باشد.

نماینده مردم فیروزآباد قیروکارزین و  فراشبند ابراز داشت: مسئولان نباید دست روی دست گذاشته تا مشکلات مردم انباشته و دردی از درد مردم دوا نشود.

فروردین خاطرنشان کرد: امید است این تصمیم‌گیری مقدمه راهی باشد که مردم را به دولت انقلابی و مردمی امیدوار کند.

وی تصریح کرد: در این جلسه زمینهای ۱۳۵ هکتاری شمال بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمینهای تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد با توافق اداره کل راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن بنیاد تعاون سپاه و دیگر ادارات تعیین تکلیف شده و با انعقاد قرارداد فی مابین، اسناد مالکیت مالکان صادر می‌شود.

در ادامه فرماندار شهرستان فیروزآباد اظهار داشت: جهت بررسی زمین های فاز ۳ با حضور نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس شورای اسلامی، هیئت ‌مدیره سازمان ملی مسکن و معاونین مسکن و املاک اداره کل راه و شهرسازی، نمایندگان بنیاد تعاون سپاه و دیگر مسئولان محلی کنار هم گرد آمده تا مشکلات زمین را مرتفع کنند.

وی افزود: در تعیین تکلیف انتقال قطعات سهم بنیاد تعاون سپاه و سهم شهرداری قرارداد با توجه به مباحث مطرح شده و مستندات اماده سازی شده و از آنجایی که تعداد ۶۳ قطعه مسکونی از ناحیه بنیاد تعاون سپاه از سهمیه دولت به مردم واگذار شد، مقرر شد نحوه پرداخت مطالبات دولت به شرح اعلامی در محاسبات فی مابین بر اساس تکلیف و پس از اتخاذ تصمیم در خصوص انتقال سند اقدام گردد.

حسین آرگیو در خصوص سهم ۱۰ درصدی شهرداری در طرح ۱۳۵ هکتاری ادامه داد: مقرر شد جلسه ای در محل دفتر معاونت مسکن اداره کل راه و شهرسازی تشکیل و مجدد بررسی شود و در خصوص سهام قانونی شهرداری طبق صورتجلسه مالکان سهام محاسبه به عمل و در صورت عدم تسویه حساب پرداخت گردد.

فرماندار شهرستان فیروزآباد در خصوص تکمیل موضوع عملیات آماده سازی ناشی از قرارداد منعقد شده با شهرداری اعم از رفع نواقص و آسفالت اضافه کرد: تعداد قطعات باقیمانده از سهم شهرداری بابت تکمیل آماده سازی موضوع قرارداد تحویل به شهرداری و در قبال آن شهرداری فیروزآباد نسبت به تکمیل آماده سازی اقدام کند.

وی با اشاره به درخواست فرماندهی انتظامی استان فارس با توجه به صورت جلسه منعقد شده، بیان داشت: مقرر شد مطابق صورتجلسه سال ۱۳۸۳  فرماندهی انتظامی فارس و مسکن و شهرسازی مراتب به صورت هیئت نمایندگی توسط اداره کل راه و شهرسازی فارس به سازمان ملی زمین و مسکن با پیشنهاد معاوضه به صورت معادل سازی پس از تغییر کاربری قطعه فضای سبز به مسکونی و در صورت اخذ تعهد نامه رسمی و تایید و تنفیذ و درصورت قطعه معوضه در مالکیت نیروی انتظامی با توجه به مستندات مشروط به پرداخت سهم شهرداری توسط نیروی انتظامی به صورت خام جهت اخذ مجوز هیئت مدیره مطرح گردد. 

آرگیو همچنین در خصوص تعاونی‌های سه‌گانه منابع طبیعی اداره ثبت و دادگستری تصریح کرد: با توجه به اخذ بهای دولتی توسط سازمان مسکن و شهرسازی وقت و تسویه حساب باید مراتب طی مصوبه هیئت نمایندگی به سازمان ملی زمین و مسکن جهت اخذ مجوز منعکس تا مجوز لازم صادر گردد.

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزاباد

ظرفيت ساخت دو ميليون مسکن در سال

مشاور وزیر مسکن در دولت نهم و دهم می‌گوید ظرفیت ساخت دو میلیون مسکن در سال وجود دارد. مهندس مقداد همتی مشاور وزیر مسکن در دولت نهم و دهم در برنامه عیار شبکه افق سیما گفت: در دولت نهم و دهم ساخت حداقل 700 الی 800 هزار مسکن در سال در بخش شهری و روستایی تجربه شده است.

انتقاد از اجاره بهای نجومی

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس به افزایش سرسام آور اجاره بها مسکن اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بخش عظیمی از جوانان بعد از ازدواج به دنبال اجاره مسکن بوده که با چنین قیمت هایی به شدت دچار مشکل هستند.

حذف ارز یارانه‌ای بازار مسکن را متلاطم...

گرگان- رسایی، عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان گلستان گفت که رشد نرخ مصالح ساختمانی پس از حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی موجب جهش مشهود قیمت تمام شده مسکن و تلاطم بازار می شود. با حذف ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی برخی مصالح مانند سیمان و فولاد دچار افزایش چشمگیر قیمت می شوند که به صورت مستقیم بازار مسکن را متلاطم خواهد کرد.

شیرین شدن کام مستاجران با این خبر خوش

وعده‌های جدید داده شد سخنگو و رییس شورای اطلاع رسانی دولت نوشت: دولت مردمی با «نهضت ملی مسکن» و وعده ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال درصدد است بخشی از مشکلات موجود در حوزه مسکن را برطرف کند.

هزینه اجاره خانه در تهران ویلا

در جدول زیر، قیمت رهن و اجاره امروز آپارتمان در منطقه تهران ویلا گردآوری شده است. فهرست رهن و اجاره آپارتمان در منطقه تهران ویلا به شرح زیر است: توجه کنید که قیمت‌ها بر حسب مترمربع به تومان بوده و تقریبی است. چراکه قیمت اجاره مسکن با توجه به نوع ساختمان، امکانات، خیابان و یا نظر مالک تغییر می‌کند.

ثبت یک رکود در بازار مسکن

بررسی آمارهای ثبت شده در تعداد معاملات مسکن در اسفند سال گذشته حکایت از رکودی کم سابقه در دهه 90 دارد. تعداد معاملات اسفند ماه همچنین 19 درصد از ماه قبل از خود کمتر شده است.قیمت مسکن و سایر داده های آماری منتشر شده در خصوص این مقوله در اسفند ماه 140 حاوی نکات مهمی بود. یکی از مهم ترین رویدادهای ثبت شده در این خصوص به کمترین میزان معماملات اسفند در سال های اخیر اشاره داشته است.

وام برای مجردهای تهرانی

دو اتفاق مهم برای هزینه وام مسکن . سرنوشت هزینه وام مسکن در سال جدید دستخوش دو تغییر مهم بود. نخست آنکه تخفیفی که برای آن اعمال شده بود متوقف شده و دوم آنکه قیمت هر برگ از این اوراق پس از مدت ها به زیر ۱۰۰ هزار تومان رسید.

امیدبه سقوط قیمت مسکن

یک کارشناس بازار مسکن معتقد است افزایش قیمت خانه در اسفندماه ناشی از انتظارات تورمی بوده که در ماه‌های آینده تعدیل می‌شود و بازار به آرامش خواهد رسید، اما کاهش قیمت اتفاق نمی‌افتد.افزایش قیمت مسکن در سال گذشته چندان قابل ملاحظه نبود، اما این‌که در اسفندماه شاهد رشد شش درصدی در تهران بودیم به تصور عمومی از وضعیت اقتصاد در سال آینده برمی‌گردد.

در بازار بی صاحب مسکن مافیا می‌تازد

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: بازار مسکن در حال حاضر بی صاحب است که با رشد ۱۶ درصدی آن نسبت به سال گذشته روبرو هستیم، متاسفانه هر کسی در هر جایگاهی خودجوش وارد این میدان شده و می‌تازد.افزایش چندین برابری قیمت مسکن و تاثیر آن در ازدواج جوانان در حال حاضر بی صاحب است که با رشد ۱۶ درصدی آن نسبت به سال گذشته روبرو هستیم.

طرح نهضت ملی مسکن صنعتی سازی شد

استاندار سیستان و بلوچستان بر صنعتی سازی واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در این استان با هدف ارتقای کیفیت، کاهش هزینه ساخت و مدت زمان اتمام پروژه ها تاکید کرد. حسین مدرس خیابانی در ششمین جلسه شورای تامین مسکن استان که با محوریت طرح نهضت ملی مسکن برگزار گردید شرکت های دانش بنیان در رونق تولید نهضت ملی مسکن نقش مهمی را می توانند ایفا نمایند. از آنجایی که یکی از نیازهای کنونی برای مدیریت نیاز مسکن در جامعه وارد کردن فناوری به عرصه ساخت و ساز برای شتاب بخشیدن به اجرای پروژه هاست ضروری است کارخانه س

متوسط قیمت مسکن در تهران

علت افزایش قیمت مسکن شهر تهران در اسفندماه تقاضای انباشته‌ای بود که به قصد ارزانی یک سال منتظر مانده بود و با توجه به احتمال تورم ۳۰ درصدی کالاها و خدمات، کسانی که خرید کردند برنده شدند.مردم از آن‌جا که دیدند برجام فعلا به نتیجه نرسیده و قیمت دلار کاهش چشمگیری نیافته، مقداری نگران شدند و برای مصون ماندن از تورم احتمالی سال بعد اقدام به خرید مسکن کردند. اصلی‌ترین دلیل رشد ۶ درصدی قیمت مسکن شهر تهران در اسفندماه، انجام خریدهایی بود که طی یک سال به امید ارزانی جمع شده بود.

دولت کانادا خرید مسکن برای خارجی‌های...

دولت جاستین ترودو، نخست وزیر لیبرال کانادا قصد دارد سرمایه گذاران خارجی که مقیم کانادا نیستند را به مدت دست کم دو سال از خرید ملک در کانادا منع کند.کریستیا فری لند، وزیر اقتصاد کانادا دلیل آنرا کاهش تورم بی سابقه دراین بازار را در کانادا عنوان کرد. دولت جاستین ترودو، نخست وزیر لیبرال کانادا قصد دارد سرمایه گذاران خارجی که مقیم کانادا نیستند را به مدت دست کم دو سال از خرید ملک در کانادا منع کند.

هزینه رهن و اجاره خانه در منطقه استخر...

برای رهن کامل یک واحد آپارتمان ۶۰ متری در منطقۀ استخر به سرمایه ۲۵۰ میلیون تومانی نیاز است. به طور معمول برای محاسبه قیمت رهن کامل هر خانه باید قیمت هر متر مربع از ملک را در متراژ خانه ضرب کرد و سپس با توجه به سن بنا قیمت کل ملک را تقسیم بر ۴ یا ۶ کرد به طوریکه اگر خانه نوساز باشد یک چهارم و هرچه که عمر خانه بالاتر رود این ضریب به یک ششم نزدیک می‎ شود.

قیمت آپارتمان امروز پنج‌شنبه ۱۸ فروردین...

قیمت آپارتمان در تهران با عمر بنای بین یک تا ۳۰ سال را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید. براساس مشاهدات میدانی در مناطق مختلف تهران با توجه به امکانات اطراف منزل و موقعیت آن قیمت‌های مختلفی را می‌بینیم. در این گزارش سعی کردیم از هر منطقه ۲۲ گانه تهران یک مورد قیمت مسکن را با عمر بنای بین یک تا ۳۰ سال و متراژ بین ۴۰ تا ۲۰۰ متر گردآوری کنیم.

قیمت خانه در کدام مناطق تهران ارزان شد

در اسفند ماه سال گذشته در مناطق ۱ و ۱۸ تهران به ترتیب معادل ۳۷۴ و ۱۵۲ فقره خانه معامله شده که نسبت به ماه قبل به ترتیب ۱۶.۱ و ۶۶.۴ درصد با کاهش مواجه شده است.در حالی آخرین آمار منتشر شده از متوسط قیمت هر متر خانه در تهران حاکی از ثبت مبلغ ۳۵ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان در آخر سال گذشته است، بررسی‌ها نیز نشان می‌دهد که در این ماه قیمت خانه فقط در دو منطقه تهران کاهشی و در ۲۰ منطقه دیگر افزایشی بوده است.

رهن و اجاره آپارتمان در جمال‌زاده

برای رهن یک واحد آپارتمان ۷۲ متری در منطقۀ جمال‌زاده به سرمایه ۵۵۰ میلیون تومانی نیاز است. به طور معمول برای محاسبه قیمت رهن کامل هر خانه باید قیمت هر متر مربع از ملک را در متراژ خانه ضرب کرد و سپس با توجه به سن بنا قیمت کل ملک را تقسیم بر ۴ یا ۶ کرد به طوریکه اگر خانه نوساز باشد یک چهارم و هرچه که عمر خانه بالاتر رود این ضریب به یک ششم نزدیک می‎ شود.

نرخ‌ ساخت مسکن اعلام شد

در حالی که رئیس پیشین نظام مهندسی کشور نرخ‌های ساخت مسکن برای امسال را اعلام کرده بود، سرپرست جدید این سازمان با کاهش ۴۰ درصدی هزینه ها، نرخ نامه جدید را ابلاغ کرد.حمزه شکیب سرپرست شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور قیمت تمام شده ساخت هر متر مربع واحد مسکونی را که در ۲۸ اسفند سال گذشته و برای سال ۱۴۰۱ تعیین شد.

قیمت مسکن به ۱۴۰۱ رسید

عضو هیات‌مدیره انجمن انبوه‌سازان استان تهران می‌گوید: انتقال رشد خزنده قیمت مسکن به سال جاری، وضعیت معاملات در این بازار را با تنش جدی مواجه خواهد کرد. شاید رشد قیمت مسکن در سال ۱۴۰۰ کُند شد، اما سوداگری باعث ایجاد تنش قیمت در بازار شد که در ادامه به دلیل کاهش ساخت و ساز احتمال بروز تنش قیمت مسکن در سال جاری بیشتر شده است.

صدور ۳۵۰ هزار پروانه ساختمانی بی‌دوام

در حالی‌ که قوانین نظام مهندسی ساخت‌وساز ناایمن را منع کرده و کشور ۶ میلیون واحد مسکونی فرسوده دارد، سالانه ۳۵ هزار پروانه ساختمانی با مصالح ناایمن صادر می‌شود.پروانه ساختمان سندی است که شهرداری‌ها صادر کرده‌اند و در اختیار مالک قرار می‌دهند، برای احداث هرگونه ساختمان باید مجوز لازم از شهرداری‌ها دریافت شود.

واریز سهم از طرح جهش ملی مسکن

رئیس اداره راه و شهرسازی خلخال تاکید کرد:واریز سهم متقاضی ملاک بهره‌مندی از طرح جهش ملی مسکن ملاک بهره‌مندی از واحدهای مسکونی طرح ملی جهش مسکن، واریز به موقع آورده و سهم متقاضی به شماره حساب‌های اعلام شده است. در بازدید از عملیات ساخت ۱۴۰ واحد مسکن در شهرستان خلخال اظهار کرد: از آغاز زمان ثبت‌نام از متقاضیان مسکن، بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ متقاضی در طرح جهش ملی مسکن این شهرستان ثبت‌نام کرده‌اند.

اجاره مسکن به افغانستانی ممنوع

رئیس اتحادیه مشاوران املاک:چرا همه اتفاقات به حساب املاکی ها نوشته می شود! خسروی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه متاسفانه هر اتفاقی در بازار مسکن را به حساب املاکی ها می نویسند، گفت: بخشنامه ممنوعیت اجاره مسکن به اتباع خارجی و تبعه افغانستانی به املاکی ها ابلاغ شد.