بازار املاک / ثبت بیشترین افزایش قیمت مسکن انگلیس در ۱۴ سال اخیر

ثبت بیشترین افزایش قیمت مسکن انگلیس در ۱۴ سال اخیر

متوسط قیمت خانه در انگلیس به بالای ۲۴۲ هزار پوند رسیده است.




 به نقل از گاردین، برخلاف انتظارات قبلی قیمت مسکن در دومین اقتصاد بزرگ اروپا روندی صعودی داشته است تا جایی در ماه آگوست متوسط قیمت مسکن در این کشور با ۱.۷ درصد افزایش (معادل ۳۸۰۰ پوند) نسبت به ماه قبل به ۲۴۲ هزار و ۵۰۴ پوند رسید که بالاترین رشد ثبت شده در ۱۴ سال اخیر محسوب می شود. قیمت مسکن در انگلیس از ابتدای امسال تاکنون ۷.۴ درصد بیشتر شده است.

علاوه بر مسکن، قیمت ها در سایر بخش ها نیز بیشتر شده اند تا جایی که نرخ تورم سالانه این کشور تا پایان ماه آگوست با ۰.۷ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه منتهی به ماه قبل به ۳.۲ درصد رسیده است که این نرخ تورم، بالاترین نرخ تورم انگلیس در طول ۹ سال اخیر محسوب می‌شود.



راسل گالی- مدیر موسسه هالیفاکس در همین رابطه گفت: کمبود عرضه مسکن کماکان بزرگ ترین عامل موثر بر روند قیمتی این بخش در اینده خواهد بود و به نظر می رسد تا سال آینده شاهد افزایش بیشتر قیمت ها خواهیم بود.

در نتیجه شیوع کرونا و اخلال جدی در روند تجارت و بازرگانی، برخی از سرمایه گذاران انگلیسی ترجیح داده اند دارایی های خود را روانه مقاصد امن تری نظیر طلا و مسکن کنند. لندن کماکان گران ترین منطقه از نظر قیمت خانه در انگلیس محسوب می شود در حالی که مناطق شمالی کشور به نسبت ارزان تر هستند.

جرمی لیف- یک معامله گر مسکن در شمال لندن گفت: تقاضا برای تمامی خانه ها بیشتر شده اما مسکن های نوساز بیش از سایر خانه ها مورد علاقه خریداران بوده است. با وجود این تقاضای نیرومند شاهد بوده ایم  که عرضه در مقایسه با ماه های قبل کمتر شده است. آینده بازار مسکن خیلی به این بستگی خواهد داشت که پیامدهای کرونا روی بخش های مختلف تا چه زمانی ادامه داشته باشد بنابراین با شواهد فعلی نمی توان برآورد دقیقی از ماه های آینده داشت.

مجله خبریفن آوری و بین الملل

جزئیات پرداخت وام ۵۰۰ میلیونی مسکن

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اعلام اینکه بیش از ۹۰ درصد واحدهای تعمیری آسیب‌دیده از جنگ تکمیل شده‌اند، گفت: پیش‌بینی می‌شود تعمیر سایر واحدها تا پایان ماه جاری به اتمام برسد.

قیمت مسکن صعودی‌تر شد

قیمت آپارتمان در تهران طی مهر ماه، ۱۱ درصد نسبت به شهریور افزایش پیدا کرد.یک رشد ماهانه ۲ رقمی که حکایت از اوج‌گرفتن تورم مسکن در ابتدای نیمه دوم سال دارد.

رشد سه‌برابری قیمت آپارتمان در شمال...

بازار مسکن شهر‌های شمالی کشور در سال ۱۴۰۵ با دو مسیر متفاوت روبه‌رو شده است؛

گران‌ترین شهرهای ایران برای خرید مسکن

متوسط قیمت مسکن در شیراز براساس جدیدترین فایل‌های فروش مسکن متری 121 میلیون و 500 هزار تومان است. تقریبا متری 100 میلیون زیر قیمت مسکن در تهران.

ثبت نام زمین رایگان دولتی ۱۴۰۵

بر اساس اطلاعیه منتشرشده در مهرماه ۱۴۰۵، ثبت درخواست واگذاری اراضی مسکونی در بیش از ۱۴۰۰ روستای کشور از طریق سامانه طرح‌های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی امکان‌پذیر شده است.

تاثیر تورم ۱۰۶ درصدی مصالح ساختمانی بر...

مصالح ساختمانی حدود ۱۵ درصد از بهای تمام‌شده مسکن را تشکیل می‌دهند و برای اصلاح قیمت‌گذاری در این بازار باید بهای تمام‌شده تاریخی مورد توجه قرار گیرد.

روش جدید شناسایی خانه‌های خالی

شناسایی خانه‌های خالی در کشور وارد مرحله تازه‌ای شده و قرار است با بررسی اطلاعات سکونتی خانوارها و تطبیق آن با میزان مصرف انرژی، آمار دقیق‌تری از واحدهای مسکونی بدون سکنه تهیه شود.

رئیس اتحادیه املاک: انتظار جهش قیمت...

با وجود رشدی که ابتدای سال جاری در هزینه ساخت و قیمت‌ها در بازار مسکن ایجاد شد پیش‌بینی نمی‌کنم این بازار تا پایان سال ۱۴۰۵ با جهش قیمتی قابل‌توجهی مواجه شود و به نظر می‌رسد نوسانات این بازار محدود باشد.

افزایش سهم ودیعه در اجاره مسکن

سهم «پول پیش-ودیعه» به «اجاره ماهانه» در قرارداد اجاره افزایش یافته است. در این شرایط قابل‌توجهی از مستاجران نیز از این تغییر نسبت استقبال می‌کنند.

وام مسکن روستایی ۱.۱ میلیارد تومان شد

برای ساخت هر واحد مسکونی ۵۰۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض پرداخت می‌شود که متقاضیان تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی می‌توانند ۴۰۰ میلیون تومان بیشتر دریافت کنند

قیمت آپارتمان در یک سال بیش از 2 برابر...

قیمت پیشنهادی مسکن در مناطق 22گانه تهران طی یک سال گذشته جهش کم‌سابقه‌ای داشته و در برخی مناطق رشد قیمت به 146 درصد رسیده

سقف جدید وام بانک مسکن، شرایط دریافت

سقف وام خرید مسکن ۱۴۰۵ از محل اوراق گواهی حق تقدم در بانک مسکن افزایش یافته است.

نرخ اجاره مسکن دولتی پلکانی شد

وزارت راه و شهرسازی با ابلاغ دستورالعمل جدید بسته مدیریت بازار اجاره، سهم پرداختی کرایه مسکن استیجاری را مستقیماً به دهک درآمدی خانوارها متصل کرد؛ حمایتی که پرداخت اجاره‌بها را تا ۶۵ درصد برای قشر کم‌درآمد کاهش می‌دهد.

موج گرانی دلار به مسکن سرایت می‌کند؟

افزایش نرخ دلار و طلا ممکن است در کوتاه‌مدت اثر مستقیمی بر قیمت مسکن نداشته باشد، اما در میان‌مدت از طریق افزایش هزینه مصالح ساختمانی و تورم بر بازار مسکن تاثیرگذار خواهد بود

سود وام زوجین چقدر است؟

به طور میانگین، خرید یک واحد ۸۰ متری در تهران به بودجه‌ای حدود ۱۷ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان نیاز دارد. بنابراین، وام دو میلیارد تومانی خرید مسکن تنها حدود ۱۱.۷ درصد از بهای چنین واحدی را پوشش می‌دهد.

قیمت مسکن نیمه دوم سال با رکود تورمی...

در این دوره، کاهش قدرت خرید و فشارهای تورمی باعث رکود در معاملات مسکن شده است؛ در عین حال انتظار می‌رود که قیمت‌ها در ادامه سال افزایش یابد. این شرایط باعث شده تا سؤال اساسی دربارهٔ نحوهٔ تصمیم‌گیری خریداران بر پایهٔ انتظارات شخصی آن‌ها مطرح شود.

کمک بلاعوض 300 میلیونی برای تأمین مسکن

سازمان بهزیستی برای حمایت بیشتر از مددجویان 400 میلیون تومان وام کم‌بهره با نرخ سود 4 درصد و همچنین 300 میلیون تومان کمک بلاعوض برای تأمین مسکن پرداخت می‌کند.

موج جدید اجاره دلاری خانه در تهران

اجاره دلاری خانه که تا پیش از این بیشتر در مذاکرات خصوصی میان مالکان و مستاجران دیده می‌شد، حالا به آگهی‌های ملکی هم راه پیدا کرده است.

مسکن از سبد خانوارها پر کشید؟

تغییر قدرت خرید خانوارها، الگوی تقاضا در بازار مسکن تهران را تغییر داده و خریداران به سمت واحدهای کوچک‌تر و قدیمی‌تر رفته‌اند؛

بازار مسکن در رکود ماند اما خانه ارزان...

رکود معاملات و کاهش قدرت خرید خانوارها هنوز نتوانسته قیمت مسکن را پایین بیاورد. افزایش هزینه ساخت، به‌ویژه رشد ۱۰۶ درصدی قیمت مصالح ساختمانی، در کنار کاهش سهم زمین از قیمت تمام‌شده، همچنان یکی از موانع اصلی کاهش قیمت خانه به شمار می‌رود.

پیش‌بینی قیمت مسکن در نیمه دوم سال

رفتار بازار مسکن نسبت به تغییرات نرخ ارز با بازارهای دیگر تفاوت دارد. فعلا قیمت مسکن پابه‌پای دلار پیش نرفته است