بازار املاک / وجود ۱۲ میلیون خانه خالی در کشور

وجود ۱۲ میلیون خانه خالی در کشور

دشتی خبر داد: وجود ۱۲ میلیون خانه خالی در کشورنماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی از وجود ۱۲ میلیون خانه خالی در کشور خبر داد.

محمدرضا دشتی، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در جمع طلاب اردکانی مقیم قم، جهش تولید مسکن را از کارهای بر زمین مانده کشور در حوزه اقتصاد دانست و گفت: وجود ۱۲ میلیون خانه خالی در کشور قیمت مسکن را به صورت افسار گسیخته‌ای دستخوش تغییر قرار داده است.

او اصلاح ساختار بانک مرکزی، تسهیل صدور مجوز کسب و کارها و اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها را از کارهای بزرگ مجلس یازدهم دانست و یادآور شد: طرح حمایت از خانواده و جمعیت، طرحی بود که از سالیان قبل با پایمردی کمیسیون فرهنگی نهایی و به صورت برنامه ۵ ساله اجرا می گردد تا پس از احصای مشکلات و رفع ایرادات به صورت قانون جامع تبدیل گردد.

نماینده مردم اردکان در مجلس به موضوع رتبه بندی معلمان اشاره و با بیان این که عدم همخوانی تراز بودجه تورم زاست، خاطرنشان کرد: بودجه سال آینده کشور باید به صورت دقیق بررسی گردد و مجلس موظف است تا با نظر کارشناسی، تمام عرصه‌های بودجه را بررسی نموده و در فرایند تصویب قرار دهد.

او با اشاره به این که حقوق کارکنان دولت و اوراق پیش فروشی دولت قبل، مشکلاتی را پیش روی دولت فعلی قرار داده است، اذعان داشت: بررسی طرح دلار ۴۲۰۰ تومانی در کشور انتظار تورمی ایجاد کرده است.

دشتی به تلاش شبانه‌روزی روسای قوای سه‌گانه در برطرف سازی مشکلات اقتصادی کشور اشاره کرد و یادآور شد: طرح رتبه بندی معلمان و افزایش حقوق‌های بی سر و سامان، اگر عملیاتی سازی شود، منجر به خلق پول، کسری بودجه و شکل گیری تورم خواهد بود.

نماینده مردم اردکان در مجلس افزود: طرح رتبه‌بندی معلمان مرحله دیگری از سرآغاز دومینوی همسان‌سازی حقوق کارکنان دولتی و شکل‌گیری موج عظیمی از تورم در کشور است.

او در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالات طلاب و فضلای اردکان به دغدغه‌های و مشکلات اقتصادی ملت پاسخ گفت.

دشتی با بیان این که بر اساس اسناد آمایش کشور در استان‌های کویری نباید کارخانه های آبخواه همچون: کارخانه فولاد و پتروشیمی تاسیس می شد، اظهار داشت: بر اساس طرح‌های ارائه شده، نیاز است تا مواد معدنی به سمت مناطق آبی انتقال داده شود.

او در ادامه ضمن تأکید بر اهمیت تبعات زیست محیطی، به تبعات اجتماعی طرح‌های اقتصادی اشاره کرد و یادآور شد: با حضور اعضای فراکسیون محیط زیست مجلس در شهر اردکان، مشکلات زیست محیطی این شهر، راه یزد طبس، محرومیت خرانق و بافت قدیم عقدا بررسی شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان این که با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و یکی از دانشگاه های آلمان ریشه آلودگی هوای اردکان بررسی شده است، اظهار داشت: بیشترین آلودگی هوای اردکان به ترتیب ناشی از فعالیت نیروگاه‌های برق و مصرف گاز مایع در آنها، کارخانه‌ها، خودروها و مصارف خانگی است.

او با بیان این که با مهار آلودگی‌های سوختی می‌توان سوخت « e-fuel» و سوخت نسل آینده را تولید نمود، یادآور شد: امیدواریم بتوانیم با به دام اندازی گازهای سوختی و مهار آن، ضمن کسب درآمد، مقابل آلودگی هوا ایستادگی نماییم.

دشتی با بیان این که شفافیت بی‌پایه، بنیه نظارتی مجلس را ضعیف و مشکلاتی را پیش روی حوزه های انتخابیه نمایندگان ایجاد خواهد کرد، یادآور شد: رای نظارتی نمایندگان مجلس مخصوصا در حوزه صلاحیت به وزرای دولت، می تواند تبعات سیاست‌ورزانه‌ای نسبت به حوزه انتخابیه داشته باشد.

او در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه در کنار تقویت گردشگری طبی، می توان گردشگری مذهبی را نیز گسترش داد، اظهار داشت: گردشگری مذهبی و معرفی مناسک خاص اقوام ایرانی، فرصتی است که ضمن تقویت ارتباطات فرهنگی، اقتصاد کشور را تقویت و هجمه‌های بین‌المللی علیه ایران را کاهش می‌دهد.


به گزارش شفقنا به نقل از مرکز خبر حوزه

احداث بیش از ۲۷۰۰۰ واحد مسکونی برای...

مدیر نظارت پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر مطرح کرد اشتغال زایی برای ۱۳۴۰۰ نفر در ۱۰ استان پیرزاده، مدیر نظارت پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر به بازار گفت: از ۳۰ هزار واحد مسکونی، تجاری و اداری در دست گروه توسعه ساختمان تدبیر بیش از ۲۷ هزار واحد مربوط به پروژه مسکن ملی است.

قیمت خانه‌های ارزان و گران تهران

این خانه متری ۱۴۰ میلیون تومان قیمت دارد قیمت آپارتمان در تهران با عمر بنای بین یک تا ۲۵ سال را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید.

ساخت مسکن اجاره‌ای کلید خورد اجاره...

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شرکت‌هایی در قالب اجاره داری حرفه‌ای در کنار بازارهای سنتی راه انداری می‌شوند تا از این طریق بتوانیم قیمت‌ها را در بازار اجاره کنترل کنیم. در طرح اجاره‌داری حرفه‌ای، سرمایه‌گذاران می‌توانند در اراضی دولتی اقدام به ساخت‌وساز کنند و سپس واحدهای ساخته‌ شده را با تعرفه‌های در نظر گرفته‌ شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، به اقشار بدون مسکن، خانه اولی‌ها، زوج‌های جوان و… برای مدت معلوم واگذار کنند.

خسارت زلزله 4.2 ریشتری در پارسیان

فرماندار پارسیان گفت: زلزله 4.2 ریشتری روز گذشته در بندرمقام، سبب خسارت به 3 منزل مسکونی مردم در بخش مرکزی این شهرستان شده است. خسارت زلزله 4.2 ریشتری به 3 منزل مسکونی در پارسیان فرهنگ سالمی فرماندار پارسیان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پارسیان اظهار کرد: دنبال وقوع زلزله 4.2 ریشتری روز گذشته در بندرمقام، گزارش خسارت در روستاهای دمتیر شمالی و جنوبی دریافت شد که بازدیدی از این دو روستا داشتم.

نوسازی بافت‌های فرسوده در تهران کلید...

شهردار تهران گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده در ۱۳۰ هزار واحد مسکونی شهر تهران کلید خورد. نوسازی بافت‌های فرسوده در شهر تهران کلید خورد زاکانی گفت: نیار تهران به ساخت وساز بالا است و باید در این بخش توجه ویژه‌ای به آن شود‌.

مالیات بر خانه‌های خالی به 60 نفر...

تعداد پرداخت‌کننده‌های مالیات بر خانه‌های خالی به 60 نفر نرسید! اعتماد نوشت:به نظر می‌رسد مالیات بر خانه‌های خالی به بن‌بست رسیده باشد؛ این را می‌توان از پرداخت مالیات تنها 60 نفر از دارندگان ملک خالی فهمید.براساس گفته‌های جهانگیر رحیمی، مدیرکل دفتر طراحی و تحلیل فرآیندهای مالیاتی سازمان مالیات «از ۵۶۸ هزار واحد مسکونی خالی شناسایی شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، بین ۵۰ تا ۶۰ مالک مالیات خود را پرداخت کرده‌اند.»

محاسبه مالیات خانه‌های خالی

سرپرست تحلیل فرآیندهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی درخصوص نحوه محاسبه مالیات بر خانه‌های خالی توضیحاتی ارائه داد. مالیات خانه‌های خالی چگونه محاسبه می شود؟ سرپرست تحلیل فرآیندهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی درخصوص نحوه محاسبه مالیات خانه‌های خالی توضیحاتی ارائه داد.

۳ وام بدون ضامن مسکن

در حال حاضر سه نوع وام بدون ضامن در بانک مسکن پرداخت می شود که البته سقف این وام ها ۸۰ میلیون تومان است. پریسا شاکری؛ در حال حاضر سه نوع وام بدون ضامن در بانک مسکن پرداخت می شود. اولین مدل وامی که در بانک مسکن پرداخت می شود وام جعاله یا تعمیرات مسکن است که تا سقف ۸۰ میلیون تومان پرداخت می شود.

عرصه‌های ملی کشور سند کاداستری شدند

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از صدور اسناد کاداستری به اراضی کشاورزی و مسکونی خبر داد حسن بابایی، معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در تبریز با اشاره به برنامه‌ریزی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در تعمیم صدور اسناد کاداستری به اراضی کشاورزی و مسکونی اظهار کرد:

باید شهردار تهران درباره مسکن به شورای...

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران گفت: یکی از راه حل‌های سریع و عاجل برای حل مشکل بافت‌های فرسوده در تهران همکاری تنگاتنگ و ویژه دولت و شهرداری تهران برای استفاده از ظرفیت بافت‌های فرسوده در طرح مسکن ملی است.

مشمولان مالیات خانه‌های خالی

در شرایطی که براساس اعلام سازمان امور مالیاتی، صاحبان خانه‌های خالی فقط یک روز دیگر برای پرداخت مالیات متعلقه فرصت دارند، آن دسته از مشمولان که نسبت به مشمولیت خود به دلیل خالی نبودن واحد مسکونی مورد نظر، ثبت نکردن اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان و ... اعتراض دارند، می‌توانند پرداخت این مالیات را با ذکر توضیح قبول نکنند.

مشارکت خیرین برای احداث مسکن به...

ساخت ۱۵۰ واحد مسکونی برای محرومان ماکو امسال برای ۱۵۰ خانوار شهری و روستایی در قالب طرح مسکن محرومان، اماکن مسکونی احداث می‌شود

میلگرد در بازار آهن ایران

کارخانه‌هایی که با یک جستجوی ساده می‌توانید به میزان اعتبار آن‌ها پی ببرید.ملاک شما برای انتخاب میلگرد مناسب چیست؟ برخی بر اساس توصیه همکاران و دوستان متخصص میلگرد می‌خرند، برخی بر اساس توصیه فروشنده و برخی هم بر اساس تحقیق و جستجوی شخصی. اگر جزء دسته سوم هستید، ممکن است در تحقیقات شما بسیار کارآمد باشد. اگر هم جزء دسته اول و دوم هستید، شاید نظر شما را در مورد روش انتخاب میلگرد، عوض کند.

تحولات منطقه در قیمت مسکن

پیش بینی بازار مسکن در سال آینده معاملات مسکن درحال‌حاضر به دو سوم وضعیت نرمال خود رسیده است، اما با اتفاقات سیاسی و اقتصادی مهمی که اقتصاد ایران در شرف آن است تحرکات بازار مسکن در سال آینده چگونه پیش‌بینی می‌شود؟ تحولات منطقه چه تاثیری در قیمت مسکن خواهد داشت؟

شهردار کرمانشاه : تخفیف ٢۵ درصدی برای...

کرمانشاه شهردار کرمانشاه گفت: مالکین واحدهای مسکونی که جرائم ماده 100 خود را تا پایان سال پرداخت کنند، از تخفیف ٢۵ درصدی برخوردار خواهند شد. نادر نوروزی اظهار داشت: براساس مصوبه شورای اسلامی شهر کرمانشاه، برای پرونده جرائم ماده 100 مالکین واحدهای مسکونی(غیر دولتی)، تخفیفاتی در نظر گرفته شده است.

اجاره خانه در منطقه افسریه

اجاره خانه در منطقه افسریه چقدر است؟ یک دستگاه واحد مسکونی حدود ۷۰ متر، واقع در منطقه افسریه با عمر بنای ۱۱ سال، با مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان ودیعه و ۳ میلیون تومان اجاره داده می‌شود. فهرست رهن و اجاره آپارتمان در منطقه افسریه تهران به شرح زیر است؛

فروش خانه برای خرید حلقه!

یکی از مهم ترین و گران قیمت ترین وسایلی که باید برای عروسی با فرد مورد علاقه تان تهیه کنید، انگشتر یا حلقه ازدواج می باشد. اما به چه قیمتی؟! یکی از بزرگترین و اصلی ترین آرزوهای هر یک از ما ازدواج با شخص مورد علاقه مان و تشکیل زندگی جداگانه با او می باشد تا بتوانیم زندگی جدید و جذابی را با شریکی جدید آغاز کنیم. اما شاید همیشه همه چیز اونجوری که تصور می کنیم، پیش نرود و با برخی کلمات و جملات شوکه شویم که شاید ساعت های طولانی ما را درگیر خود کند.

بهای گاز و برق مشترکان مشخص شد

نمایندگان مجلس در جلسه امروز خود میزان بهای گاز و برق مشترکان واحد‌های مسکونی، تجاری و روستایی را برای سال ۱۴۰۱ تعیین کردند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی، میزان بهای گاز و برق مشترکان واحد‌های مسکونی، تجاری و روستایی را برای سال آینده تعیین کردند. نمایندگان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۴ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با بند (ه) تبصره ۶ لایحه بودجه ۱۴۰۱ موافقت کردند.

اوراق تسه مسکن سقوط قیمت کرد

حمیدرضا جیهانی گفت: با توجه به افزایش عرضه، قیمت اوراق کاهش خواهد یافت و احتمالاً بازگشت قیمت‌ها به محدوده ۷۰هزار تومان در بهار یا تابستان رخ خواهد داد. افزایش قیمت اوراق تسه کارشناس بازار سرمایه درخصوص عوامل افزایش قیمت اوراق تسه مسکن گفت: اوراق تسهیلات مسکن در حقیقت برای تسهیل روند دریافت وام مسکن کسانی است که قصد خرید مسکن دارند اما سپرده‌گذاری قبلی نداشتند.

پیش‌بینی جذاب قیمت مسکن

پیش‌بینی جذاب از قیمت مسکن بعد از احیای برجام توافق برجامی، حباب قیمت مسکن را می‌ترکاند دستیابی به توافق‌های بین‌المللی در قیمت مسکن مؤثر است و نرخ‌ها را به قیمت واقعی آن برمی‌گرداند.

وام های قرض الحسنه بانک سینا

وام های قرض الحسنه پرداختی بانک سینا در سال 1400 به 11 هزار میلیارد ریال رسید. بانک سینا در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی و کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه با اجرای طرح‌های متعدد قرض‌الحسنه حدود 11 هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان بهمن ماه جاری پرداخت کرده است.