بازار املاک / مشکل اسناد مالکیت در محلات شهر بندرعباس حل خواهد شد

مشکل اسناد مالکیت در محلات شهر بندرعباس حل خواهد شد

فاطمه جراره رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس از تلاش برای رفع مشکل سند مالکیت منازل مسکونی در محلات بافت محله‌ چاهستانی‌های و..بندرعباس خبرداد.هدف از تشکیل جلسات در مساجد و دل محلات دیدن و شنیدن مشکلات مردم از نزدیک است چرا که یکی انتقاداتی که در سال‌های گذشته وجود داشت همین عدم حضور مسئولین در بین مردم بود و بنای شورای ششم بر حضور بین مردم قرار گرفته‌ است که هم مشکلات ببینیم، هم بشنویم و هم از شهرداری دعوت کنیم تا آن‌ها هم موضوعات را زبان مردم بشنوند.

زمانی اکر کسی آشنایی در شهرداری یا شورا داشت شاید می‌توانست کاری را پیش ببرد اما در حال حاضر بنا را بر روی این قرار دادیم که خودمان بین مردم حضور پیدا کنیم و مشکلات را خصوصا در بافت فرسوده شهر ببینیم.همه شهرداری‌ها مشکلات خودشان را دارند و به واسطه کارهای عمرانی‌ که انجام می‌دهند بدهکاری‌هایی را دارند و طبیعی است و تنها مختص شهرداری بندرعباس هم نیست لذا مردم نمی‌پذیرند با بیان مسائلی مانند بدهی‌ داشتن کارها را عقب بیاندازیم.


ادعا نداریم که می‌توانیم تمام مشکلات محله را حل کنیم اما بعضی از مشکلات مانند سطل زباله، روشنایی پارک و ... حتما باید به صورت روزمره حل شود یعنی اگر اینجا مشکل جمع‌آوری زباله وجود دارد و ماشین‌های مکانیزه مدنظر نمی‌توانند برای جمع‌آوری زباله تردد کنند و ما بعد از 40 سال نتوانستیم اینجا بازگشایی معبر انجام دهیم اما می‌توانیم که برنامه‌ریزی کنیم سطحی متناسب با همان ماشینی که باید جمع آوری کند بگذاریم که حداقل محیط اطراف مردم آلوده نباشد.


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس تاکید کرد: سطل زباله‌های مورد نیاز محلات باید تامین شود و به هیچ وجه حتی به اندازه 3 الی 4 ساعت شاهد دپوی زباله‌ها نباشیم چرا که ما هم برایمان قابل قبول نیست که کنار خانه‌هایمان زباله دپو شود.با موضوع سند مالکیت منازل محلات بافت فرسوده جلساتی با مسکن و شهرسازی برگزار کرده‌ایم و یکی از محلاتی که در آن به صورت آزمایشی عملیات بازگشایی معابر انجام شد همین محله چاهستانی‌ها بود که رضایتمندی مدنظر برای مردم اتقاق نیفتاد و مردم همکاری و همراهی را با شهرداری و مسکن و شهرسازی انجام دادند اما شیرینی بازگشایی که قرار بود مردم بچشند به دلیل ناهماهنگی‌ که بعدا در دولت ایجاد شد محقق نشد اما بنا است مشکل اسناد مالکیت حل شود.


در بودجه 1400 شهرداری بندرعباس یک‌ سری موضوعات وجود داشت یک‌ سری از موضوعات نیز وجود نداشت و اینکه الان ما در محلات حضور پیدا می‌کنیم برای این است که 3 اولویت اصلی هر محله را مشخص کنیم و در شورا ردیف بودجه‌ای برای آن در نظر بگیریم.رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس افزود: بحث چمن مصنوعی محله چاهستانی‌ها باید در اولویت قرار بگیرد یعنی ما چون یکی از دغدغه‌هایمان بحث احداث زمین‌های ورزشی بود که از شورای چهارم آغاز شد اما در برخی محلات زمین‌های چمن مستهلک شده‌اند و ما که الان نمی‌توانیم ظرفیت‌های تفریحی جدید در محلات ایجاد کنیم می‌توانیم از امکانات موجود به نحو احسن استفاده کنیم.


نگاه شورای شهر بندرعباس این است که اگر قرار است امکانات جدیدی در شهر ایجاد شود این امکانات در نزدیکی مناطق محروم باشد و تمرکز شهرداری فقط بر روی منطقه یک نباشد.نوسازی هر هکتار بافت فرسوده نیازمند 100میلیارد تومان بودجه!/ 40000 پلاک فاقد سند مالکیت در بافت‌های فرسوده تهران .یک‌سری از موضوعات جزو وظایف شهرداری‌ها نیست اما با این وجود برای بحث فاضلاب محله چاهستانی‌ها بررسی‌هایی می‌کنیم که اگر امکان اجرای شبکه فاضلاب در این محله باشد در اولویت کار شورا و آب‌ و‌ فاضلاب قرار بگیرد.از شهردار بندرعباس درخواست داریم که برای موضوعات مختلف برنامه‌ریزی داشته باشند و موضوعات و برنامه‌ریزی‌ها را به شورا گزارش دهند و زمانبندی برای برنامه‌ها مشخص کنند.

منبع خبر:

https://qwp.ir/ml-a 

معاملات کم‌سو در بازار مسکن

نایب رئیس اتحادیه املاک تهران گفت: تمایل خریداران به خرید واحدهای قدیمی‌تر به دلیل محدودیت‌های مالی، می‌تواند آینده تولید مسکن را با چالش جدی مواجه کند.

بازار مسکن به خواب زمستانی فرو رفت

اگرچه برخی بازارهای موازی به دلیل تغییرات نرخ ارز روزهای پر هیجانی را پشت سر گذاشتند و حتی با افزایش قیمت مواجه شدند، اما بازار مسکن بدون مشکل به حیات خود ادامه می دهد.

رقم جدید وام اعلام شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی حداقل سه هزار و پانصد هزار میلیارد ریال (۳.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به قرض الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن و دیگر موارد ذکرشده در قوانین فوق اختصاص دهد.

میزان وسرعت پرداخت وام مسکن بهبود می...

مجلس در حال بررسی پیشنهادی است که براساس آن،همه بانک ها باید ۲۰ درصد منابع خود را در اختیار بانک مسکن قرار دهندتا میزان وسرعت پرداخت وام مسکن بهبود یابد

پرداخت وام به خریداران مسکن ملی

با توجه به قانون جهش تولید مسکن و ماده (۴) این قانون مبنی بر تخصیص ۲۰ درصد از تسهیلات شبکه بانکی به بخش مسکن و با توجه به تخصصی بودن این بانک در حوزه مسکن، برای اجرای طرح‌های حمایتی دولت در حوزه مسکن، کمک به افزایش توان اعتباری و مالی بانک مسکن امری ضروری است.

پیش بینی قیمت مسکن تا شب عید

این روزها بازار مسکن در شرایطی بی‌رمق و رکودی به سر می‌برد که بسیاری از فعالان و کارشناسان به دنبال راهکاری برای خروج از این بحران هستند. برخی معتقدند عبور نرخ دلار از مرز ۸۰ هزار تومان و افزایش قیمت حامل‌های انرژی می‌تواند محرکی برای شکستن این رکود باشد.

وام اجاره خانه برای ۳ گروه در سال ۱۴۰۳

وام اجاره برای ۳ گروه در سال ۱۴۰۳ مبلغی متفاوت دارد.

کاهش قریب‌الوقوع قیمت مسکن

سامانه املاک و اسکان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دولت در حوزه به شمار می‌رود که دولت از طریق آن می‌تواند اقدام به برنامه ریزی در بخش‌های مختلف مسکن کند . بازار مسکن یکی از مهم‌ترین بازارهای اقتصادی کشور به شمار می‌رود بنابراین برای رونق این بازار باید یک سامانه جامع و کاملی وجود داشته باشد تا از طریق آن بتوان بازار مسکن را به سنت رونق هدایت شود.

پیش‌بینی‌ها از سعود و نزول قیمت مسکن

با به اوج رسیدن بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به نظر می‌رسد از هم اکنون گمانه زنی‌ها و پیش بینی‌ها از میزان کسری بودجه و نرخ تورم بیش از همه چیز جلب توجه و مورد توجه مردم و کارشناسان قرار بگیرد.

دولت به داد اجاره‌نشینان رسید!

زمان لازم برای ثبت قراردادها در سامانه خودنویس کمتر از یک ساعت است که این ویژگی به‌عنوان یک مزیت بزرگ برای متقاضیان محسوب می‌شود.

آغاز ثبت نام مسکن رایگان و دولتی برای...

«مسکن ملی » یکی از مسئولیت‌های مهم دولت جدید است که به‌دلیل «پیش‌فروش واحدهای مسکونی دولتی‌ساز» در این طرح، امروز تنها گزینه موجود برای دولت، تکمیل و تحویل این مساکن محسوب می شود.

بانک‌ها با خرید و فروش ملک مسکن را گران...

بانک‌ها در راستای افزایش رتبه و اخذ تاییدیه از سوی بانک مرکزی، اقدام به خرید و انباشت ملک و آپارتمان کردند که این روند نقطه عطفی بر گرانی مسکن در بازار مصرفی بود.

شرایط جدید وام مسکن به مبلغ ۷۵۰ میلیون...

تصویبنامه هیئت وزیران اصلاح ماده ۳ آیین‌نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران را به تصویب رساند. بر اساس این مصوبه، بانک مرکزی موظف است تسهیلات مسکن با نرخ ۴ درصد و مدت بازپرداخت ۲۰ ساله برای حداقل ۱۰۰ هزار نفر از ایثارگران مشمول در سال ۱۴۰۳ تأمین کند.

بانک ها عامل «گران شدن ملک» هستند

یک کارشناس بازار مسکن گفت: خرید ملک توسط بانک‌ها نقطه عطفی برای گرانی مسکن بود، در نتیجه بنگاه داری بانک‌ها موجب آسیب رسیدن به بازار مسکن خواهد شد.

سود نجومی در جیب اجاره نشین ها

سامانه "ایران املاک"، که از سال ۱۳۸۸ به عنوان اولین سامانه ثبت قراردادهای ملکی در کشور فعالیت خود را آغاز کرد، پس از ۱۴ سال بدون تغییر اساسی، همچنان به عنوان یک ابزار مهم در بازار مسکن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیش بینی قیمت مسکن تا پایان فروردین...

آینده بازار مسکن با توجه به احتمال اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران طی ماه‌های آینده، یکی از مسائلی است که در روز‌های گذشته به شدت توسط کارشناسان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است

خبر مهم وام خریداران مسکن ملی

شهرام ملکی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، درباره بسته شدن پرونده مسکن مهر پردیس گفت: مسئولیت ما این است که از تعطیلی پروژه‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر جلوگیری کنیم و روند اجرایی این پروژه‌ها ادامه یابد. این موضوع از طریق جلسات منظم که خانم وزیر در سطح ملی برگزار می‌کنند، پیگیری می‌شود.

ارائه تسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان...

در سال ۱۴۰۳ تسهیلات ویژه مسکن محرومان با هدف تامین مسکن اعم از خرید،احداث و پرداخت ودیعه در نظر گرفته شده است.

رکود سنگین در بازار مسکن

آنطور که کارشناسان بازار مسکن می‌گویند رکود این بازار در ۱۶ سال اخیر بی‌سابقه بوده و خرید ملک نسبت به ۱۰ سال گذشته، ۳ برابر سخت‌تر شده است!

افزایش وام مسکن رسما کلید خورد

در طرح مسکن ملی، نقش بانک‌ها و پیش‌خریداران به‌طور قابل توجهی تغییر کرده است. بانک‌ها که قرار بود ۷۰ درصد هزینه ساخت مسکن را تأمین کنند، تاکنون نتواسته‌اند یا شاید نخواسته‌اند این وظیفه را به درستی انجام دهند. طبق آمار رسمی، بانک‌ها تنها ۱۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به پروژه‌های مسکن ملی پرداخت کرده‌اند، در حالی که مردم، یعنی ۸۰۰ هزار خانوار ثبت‌نام‌کننده، مجموعاً ۳۰۰ هزار میلیارد تومان آورده نقدی پرداخت کرده‌اند.

اطلاعاتی که متقاضیان نهضت ملی مسکن ...

اخیراً فرزانه صادر مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که در ۵ سال گذشته فقط ۲۰ هزار واحد مسکونی تحویل شده است و بقیه واحدها در مراحل مختلف فونداسیون، سفت‌کاری، نازک‌کاری و … است.