بازار املاک / مُسکنی برای مَسکن

مُسکنی برای مَسکن

آذربایجان غربی یکی از مهم ترین دل مشغولی های کنونی بسیاری از خانواده های کشورمان موضوع مسکن است، به طوری که اغلب با موضوع قیمت های نجومی برای خرید یا اجاره بهای سرسام آور روبه رو هستند.در این بین قشر کم درآمد بیشترین آسیب را از تورم موجود در مسکن می بینند.

معضل گرانی مسکن، زندگی ام را تلخ کرده است

س – مرحمتی با بیان اینکه همسرش کارگر یک شرکت تولیدی است، که تا چندی پیش زندگی خوبی داشتند ولی به خاطر برخی از مشکلات در شرکت تعدیل نیرو شده و در حال حاضر خانه نشین است، به ایسنا گفت: قبلا هم اجاره بها برای ما سنگین بود ولی چون همسرم شاغل بود به هر سختی می‌توانستیم مبلغ اجاره را پرداخت کنیم.

این بانو که خانه دار نیز است، گفت: در حال حاضر علی رغم اینکه صاحب خانه اطلاع دارد که همسرم بیکار شده است، ولی برای بالا بردن اجاره فشار وارد می‌کند و اصرار دارد اگر نمی توانیم بپردازیم پس خانه را تخلیه کنیم.

وی با بیان اینکه یک دختر دانشجو و یک پسر 12 ساله بیمار دارم، اضافه کرد: از هر طرف در فشار هستیم، حال آنکه زندگی‌مان را با عشق و علاقه شروع کرده بودیم ولی این مشکلات باعث شده است که بین من و همسرم اختلاف پیش آید تا جایی که روزها و هفته ها باهمدیگر قهر می‌کنیم به طوری که آن خانه گرم با روابط محبت آمیز یک محیط خشن و ناآرام شده است.

به خاطر ناتوانی در تامین مسکن، 5 سال است که نامزد هستم

ف - محمدی یکی از افرادی که به امید دریافت کمک هزینه دریافت مسکن به کمیته امداد مراجعه کرده است، گفت: 5 سال است که ازدواج کرده ام ولی به دلیل اینکه برای اجاره منزل مناسب قادر نیستم نمی توانم مراسم عروسی ام برگزار کنم.

وی با بیان اینکه بدون خانه و کاشانه نمی توان زندگی مشترک را شروع کرد، گفت: خانواده پدری خودم و همسرم هیچ کدام بضاعت مالی آنچنانی ندارند، که بتوانند، به ما کمک کنند، بدون خانه و سقف هم نمی‌توان برای آغاز یک زندگی قدمی برداشت.

این جوان که کارگر فصلی است، اضافه کرد: ما برای خرید مسکن حتی فکر هم نمی کنیم، چه رسد برنامه ریزی بکنیم، ولی امیدوار هستیم از محلی به ما کمکی بشود تا بتوانیم سر خانه و زندگی‌مان برویم.

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان مسکن مددجویی

مدیر کمیته امداد امام خمینی میاندوآب چوپان نژاد در گفت و گو با ایسنا گفت: با مشارکت بسیج سازندگی سپاه میاندوآب برای خانه دار کردن قشر بی بضاعت وارد همکاری شده ایم که در این راستا 10 واحد مسکونی مددجویی در یکی از اعیاد ملی مذهبی افتتاح خواهد شد، این واحدها به کسانی تعلق می گیرد که به معنای واقعی کلمه محروم هستند و پشتیبانی برای دریافت تسهیلات ندارند.

وی به شکل گیری همکاری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان برای خانه دار کردن مددجویان اشاره کرد و گفت: ۳۰ میلیون تومان بنیاد مسکن و ۳۰ میلیون تومان نیز کمیته امداد برای هر واحد مسکونی به صورت بلاعوض هزینه می کند و ۱۰۰ میلیون تومان هم تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود، که اگر کفایت نکند، کمیته امداد تسهیلات قرض الحسنه ۳۰ میلیون تومان دیگری اختصاص می دهد.

وی با بیان اینکه وام های قرض الحسنه با بازپرداخت ۲۰ ساله به خانواده ها پرداخت می شود، گفت: ۵۵ خانواده در این راستا به بنیاد مسکن معرفی شده اند.

این مسئول با بیان اینکه عمده این احداث ها در روستاها یا شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت انجام خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم، این پروژه ها تا پایان سال جاری تکمیل شده و به خانواده ها تحویل داده شود.

وی گفت: برای توانمندسازی خانواده ها در تلاش هستیم و امروزه مثل سابق یک پرونده ۱۰ یا ۱۵ ساله برای خانواده ها مفتوح نمی شود، بلکه یک بازه زمانی ۶ ماهه برای مددجویان از جمله زنان سرپرست خانوار مشخص می کنیم، سپس برای توانمندسازی و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و رفع مشکلات اساسی آنها از جمله مسکن و اشتغال اقدام می کنیم، تا افراد متکی به خود پرورش پیدا کنند.

وی ضمن ابراز تاسف از اینکه وضعیت اقتصادی کشور شرایط را برای خدمات رسانی دشوار کرده است، گفت: با این مبالغی که تحت عنوان تسهیلات قرض الحسنه برای ساخت مسکن پرداخت می شود، به سختی می توان امیدوار بود یک فرد برای احداث مسکن موفق شود، به طوری که این مبالغ بیشتر حالت تسکین دهنده را دارد نه درمان !

این مسئول ضمن ابراز تاسف از اینکه تورم نه تنها به قشر کم برخوردار بلکه به طیف تولیدکننده نیز لطمه می زند، گفت: وقتی از بزرگترین واحدهای تولیدی شهر بازدید می کنیم، کارآفرین ها این گونه عنوان می کنند که برای تهیه مواد اولیه باید مبلغی هم روی فروش خود بگذارند، یعنی در عمل خبری از سود و بهره وجود ندارد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب از مسئولان رفع مشکلات اقتصادی فعلی را خواستار شد و گفت: اکنون در جنگ اقتصادی به سر می بریم، که امیدوار هستیم از آن سربلند بیرون بیاییم.
مسکن یکی از مهم ترین دغدغه های خانواده ها در هر جامعه است، ولی شرایط در کشور ما به گونه ای رقم خورده است، که این موضوع از دغدغه به یک نگرانی عظیم و مشکل غیرقابل حل تغییر حالت داده است.
بنابراین می طلبد که دولت با عنایت به شعارهای انتخاباتی وارد گود شده و برای حل این معضل آستین همت بالا بزند.

لینک خبر:

https://qwp.ir/mW-a

خرید بیمه جنگ برای خودرو و مسکن

در پی تحمیل شرایط جنگی در کشور، بیمه مرکزی اعلام کرد که شرکت‌های بیمه می‌توانند پوشش خسارت‌های ناشی از جنگ را در بیمه‌نامه‌ها ارائه کنند

چرا قیمت مسکن در شرایط تورمی امروز بالا...

اگرچه در ماه‌های اخیر سرعت رشد قیمت مسکن و اجاره نسبت به سایر گروه‌های هزینه‌ای کاهش یافته، اما بررسی سهم هزینه‌های مختلف در سبد خانوار نشان می‌دهد این کا هش لزوما به‌معنای توقف فشار بر هزینه‌کرد مردم نیست.

بازار مسکن در خواب زمستانی فرو رفته

بررسی بازار مسکن نشان می‌دهد تمایل موجران و مستاجران نسبت به تمدید و اعمال تخفیف در قراردادها افزایش پیدا کرده است

تسه ارزان شد و بازار وام مسکن نفس کشید

بررسی بازار فرابورس نشان می‌دهد قیمت هر برگ اوراق حق تقدم مسکن به نرخ‌های فروردین امسال عقبگرد داشته است.

بازار مسکن وارد مرحله جدید شد

بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد تغییرات محدودی بوده و معاملات واحدهای کوچک، به‌ویژه واحدهایی با متراژ کمتر، کمی فعال شده است،

فاصله تاریخی درآمد و قیمت مسکن

بازار مسکن با رشد بی‌وقفه قیمت‌ها و فاصله فزاینده درآمد خانوارها، خانه‌دار شدن برای دهک‌های متوسط و پایین را با وجود افزایش 43 درصدی حقوق به رؤیایی دوردست تبدیل کرده است.

بازار مسکن‌های کوچک رونق گرفت

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد افزایش معاملات واحد‌های با متراژ کم شده است.

پرداخت وام در بانک مسکن مسدود شد

پرداخت انواع تسهیلات مسکن از سوی بانک مسکن به دلیل «ناتراز معرفی شدن» این بانک دولتی از سوی بانک مرکزی، متوقف شد.

الان وقت خرید خانه است؟

بازار مسکن در آستانه ورود به سال جدید با جهش نرخ ارز و رشد 75 درصدی قیمت دلار نسبت به زمستان گذشته روبروست.

سقف وام ارزان‌قیمت مسکن مشخص شد

سقف تسهیلات ارزان‌قیمت ودیعه و خرید مسکن مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی با مصوبه مجلس تعیین شد.

پیش‌ بینی شوکه‌ کننده از قیمت مسکن در...

ازار مسکن نسبت به سایر بازارهای موازی عقب مانده است، در صورت تحقق ثبات سیاسی به تدریج خود را با سطح این بازارها هماهنگ خواهد کرد.

آخرین خبر از وضعیت قیمت مسکن

هنوز مسکن نسبت به تورم و بخصوص بازارهای ارز و طلا عقب است و این عقب ماندگی باید جبران شود

زمانِ طلایی خرید مسکن

بازار مسکن در ماه‌های اخیر با ترکیبی از رکود طولانی و شیب ملایم افزایش قیمت مواجه بوده است؛

سونامی قیمت در بازار مسکن در راه است

افزایش رفت‌وآمد به بنگاه‌های املاک در ماه‌های پایانی سال، بیش از آنکه نشانه رونق بازار مسکن باشد، حاصل اشباع و بی‌اعتمادی در بازارهای موازی طلا و ارز است.

فرار خریداران از بازار مسکن

رییس انجمن انبوه‌سازان تهران با اشاره به افزایش شدید هزینه‌های ساخت گفت: امروز هزینه ساخت با دلار 130 هزار تومانی محاسبه می‌شود، اما فروش آپارتمان با قیمت‌هایی انجام می‌شود که تناسبی با این هزینه‌ها ندارد.

پیش بینی قیمت مسکن در بازار راکد ساخت و...

بسیاری از سازندگان در این بازار راکد، علاقه‌ای به شروع کار جدید ندارند.

قفل بازار مسکن باز شد

بازار ملک و مسکن در کشور، همچنان در باتلاقی از رکود تورمی گرفتار شده است؛

خبر خوش برای متقاضیان وام مسکن

قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات امروز فرابورس به محدوده ۱۲۸ هزار تومان کاهش یافت؛

بازار مسکن در کما، مردم به طلا پناه...

بحران و رکود مسکن، قدرت خرید را در بازار به شدت کاهیده است

یخ بازار مسکن در حال آب شدن است؟

دبیر انجمن انبوه‌سازان گفت: به نظر می‌رسد رکود حاکم بر خریدوفروش مسکن تغییر سیکل داده و قهر خریداران با بازار مسکن نسبت به فصل گذشته و ابتدای سال کاهش یافته است.

اجاره‌بها در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟

جهت‌های متفاوت دو متغیر کلیدی بازار اجاره مسکن در سال جاری، «تورم اجاره ۱۴۰۵» را سوال‌برانگیز کرده است.