بازار املاک / مدت زمان خانه دار شدن در پایتخت ۷۰ سال

مدت زمان خانه دار شدن در پایتخت ۷۰ سال

شهرداری تهران در بازار مسکن و قیمت مسکن ورود جدی می کند زاکانی، شهردار تهران با بیان اینکه ۶۵ درصد حقوق مستاجران در تهران به اجاره خانه اختصاص می یابد، گفت: متقاضیان مسکن با یک حقوق متعارف در تهران، ۷۰ سال زمان می برد که صاحب مسکن شوند.

گروه راه و مسکن: علیرضا زاکانی در آیین کلنگ زنی طرح تامین مسکن جایگزین گودنشینان باغ آذری با تبریک میلاد منجی عالم بشریت امام زمان (عج) و تقارن آن با بهار طبیعت گفت:
 کاری که امروز آغاز می شود حاوی پیام های مختلفی است.
 پاسخ معتبر به ایجاد عدالت در تهران و نزدیک کردن فاصله شمال و جنوب است.
 هم معطوف به الگوسازی و محله سازی است که با اولویت دادن به نوسازی بافت فرسوده درصددیم الگویی در این نقطه بسازیم و هم معطوف به ایمنی بخشی به این بافت هاست.
 لذا باید این کار بزرگ را که در سه منطقه ۱۶ و ۴ و ۵ با هم آغاز می شود، تبریک گفت.

در تهران اگر فردی مسکن نداشته باشد ۶۵ درصد حقوق متعارف خود را باید به مسکن برای اجاره بها اختصاص داده دهد و اگر در طلب خریدن مسکن باشد با این شرایطی که مسکن دارد باید حدود ۷۰ سال منتظر خرید مسکن بماند

مسکن یکی از موضوعاتی است که ‌در تهران محل صدمه زدن به معیشت و سبد زندگی مردم است.
 در تهران اگر فردی مسکن نداشته باشد ۶۵ درصد حقوق متعارف خود را باید به مسکن برای اجاره بها اختصاص داده دهد.
اگر در طلب خریدن مسکن باشد با این شرایطی که مسکن دارد باید حدود ۷۰ سال منتظر خرید مسکن بماند.

شهرداری خود را مکلف می داند که در بازار مسکن و قیمت مسکن ورود جدی و نقش آفرینی اساسی داشته باشد. 
این کار نویدی برای مسیر آسایش و آرامش بیشتر برای مردم خواهد بود

زاکانی اظهار داشت: دغدغه مردم را باید در حوزه مسکن کاهش دهیم. شهرداری خود را مکلف می داند که در بازار مسکن و قیمت مسکن ورود جدی و نقش آفرینی اساسی داشته باشد. 
این کار نویدی برای مسیر آسایش و آرامش بیشتر برای مردم خواهد بود.

وی با بیان اینکه زمانی که مقرر شد در راستای اراده ای که در کشور است سالانه یک میلیون مسکن احداث شود.
 در تهران تفاهم نامه ای را با وزارت راه و شهرسازی امضا کردیم و قدرالسهم خود را با وجود اینکه در طرح جهش مسکن وظیفه ای نداشتیم، پذیرفتیم تا بتوانیم در نوسازی بافت فرسوده، مسکن سازی و فقرزدایی در بافت فرسوده و در نهایت تغییر چهره شهر و افزایش ایمنی و پایداری شهر را شاهد باشیم.

شهردار تهران ادامه داد: از آنجایی که در شهرداری از ابتدا اذعان داشتیم که نمی توانیم نسبت به نیازهای جامعه و شهروندان بی تفاوت باشیم، توجه به حوزه مسکن مورد عنایت قرار گرفت. به همین منظور به تشکیل قرارگاه های عملیاتی روی آوردیم.

به عنوان مثال در حوزه اجتماعی قرار شد تلاشی توسط همه نهادها انجام شود که حاصل آن تشکیل قرارگاه بود که بالغ بر ۶۳۰۰ معتاد متجاهر از مناطق ۷ گانه جمع و در کمپ ها جایگزین شدند که این مسیر ادامه دارد.

ما افتخار داریم که همه این امور را دنبال کردیم و سهم ۱۰ هزار واحدی را از ۱۸۰ هزار واحد مسکونی مورد هدف با همکاری بیناد مسکن رقم خورد.
 مرحله اول آن در این سه نقطه احداث بیش از ۳ هزار واحد مسکونی است و برای ۷ هزار واحد الباقی قبل از خرداد سال آینده تمهیدات لازم انجام خواهد شد.

زاکانی خاطرنشان کرد: لذا باید برای تامین ایمنی و تغییر چهره شهر در این ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در نظر گرفته شده یک شیوه جدید داشته باشیم که سرانه های خدماتی هفت گانه نیز در آنها فراهم باشد.

برای سال آینده ۱۸۰ هزار واحد را برای ساخت و نوسازی در دستور کار داریم که بخش عمده آن با تفاهمی است که قرار است در قالب قانون جهش مسکن در بافت فرسوده و زمین‌های ذخیره شهری انجام شود

این کار بخشی از تفاهمی است که با بنیاد مسکن داشتیم، مرحله اول آن حدود ۳ هزار واحد است که امروز کلنگ زنی شد و ۷ هزار واحد باقی مانده نیز در سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ کلنگ زده خواهد شد. 
برای سال آینده ۱۸۰ هزار واحد را برای ساخت و نوسازی در دستور کار داریم که بخش عمده آن با تفاهمی است که قرار است در قالب قانون جهش مسکن در بافت فرسوده و زمین‌های ذخیره شهری انجام شود.

شهردار تهران خاطر نشان کرد:
 قدرالسهم ما در این پروژه مساوی است اما  هر پروژه ای اختصاصات خاص خود را دارد. مثلا در پروژه ای که در آن حضور داریم بنا است که سرانه های هفت گانه نیز تامین شود. 
در این قدرالسهم تفاوت هایی ایجاد می شود اما زمین و پروانه از شهرداری است و بنیاد مسکن ساخت آن را برعهده دارد. 
ما هم ما به ازای آن برای افرادی که در گود ساکن هستند و در محرومیت به سر می برند واحد تحویل می دهیم و مجموعه گود برای سرانه های هفت گانه اختصاص پیدا می کند.

امروز ۲۴ اسفند با حضور اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شهردار و استاندار تهران، عملیات اجرایی حدود ۳ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در بافت فرسوده شهر تهران آغاز شد.

در این مراسم، عملیات اجرایی پروژه‌ها ۱۳۰۰ واحد مسکونی باغ آذری، ۳۵۲ واحدی سپه‌شهر و ۱۳۰۰ واحدی افق اکباتان به مناسبت نیمه شعبان آغاز شد.

خبرخوش برای مستاجران/مصوبه ستاد ملی...

متن کامل بند ۱ مصوبات جلسه ۷۲ ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با موضوع حمایت از خانوارها در زمینه اجاره املاک مسکونی

انتقاد یک کارشناس مسکن از...

بنیه مالی خانوار را بالا ببرید انتقاد یک کارشناس مسکن از ساده‌اندیشی‌ها در حوزه ساخت‌وساز/ بنیه مالی خانوار را بالا ببرید

افزایش نرخ سود وام مسکن

شکستن رکورد هزینه وام در تابستان هزینه وام مسکن در روز 17 مرداد ماه رکورد خود در تابستان را شکسته و برای نخستین بار در این فصل به کانال 61 هزار تومان وارد شد. این اتفاق سبب شد تا نرخ سود وام مسکن ارتقا یافته و به 20.9 درصد برسد.

آخرین وضعیت بازار مسکن

معاملات نصف شد بررسی تحولات بازار مسکن در مردادماه ۱۴۰۰ حاکی از آن است که رکود این بخش سنگین‌تر شده و میزان معاملات مسکن نصف شده است.

قیمت مسکن در آمریکا نسبت به سال گذشته...

مسکن در آمریکا گران شد به دنبال کاهش شدید در بخش عرضه مسکن، متوسط رشد قیمت خانه ها در بزرگ ترین اقتصاد جهان در سه ماهه دوم امسال به بالاترین سطح خود در طول تاریخ معاصر این کشور رسیده است. نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد قیمت مسکن در آمریکا ۲۳ درصد اندازه گیری شده که این رقم نسبت به بازه مشابه به فصل قبل ۰.۸ درصد افزایش داشته است.

سرقت ماسه‌های ساحلی برای ساخت ویلا!

برخی در شهرهای شمالی از ماسه‌های ساحلی برای ساخت خانه استفاده می‌کنند. دبیر انجمن انبوه‌سازان تهران با تایید این خبر می‌گوید: قیمت زمین در شهرهای شمالی جذاب و ساخت و سازهای غیر اصولی رونق گرفته است. عده‌ای از ماسه سواحل برداشت غیرقانونی دارند تا برای بلوک چینی یا دیوار چینی ساختمان‌های غیرمجاز استفاده ‌کنند.

بی‌خبری مردم و دشواری ثبت اطلاعات،...

رئیس اتحادیه املاک کشور گفت: به وزارت راه و شهرسازی گفتم که این سامانه و نحوه استفاده از آن را در تلویزیون و کانال‌ها آموزش دهید تا مردم مطلع شوند و بتوانند ثبت نام کند، اما متاسفانه به توصیه ما عمل نکردند.

چه کسانی منتظر دریافت برگه‌های مالیات...

به نظر می‌رسد با اتمام مهلت ۱۲۰ روز قانونی برای تثبیت خالی بودن واحد مسکونی، به زودی سازمان امور مالیاتی برای مالکان خانه‌های بدون کاربر برگه‌های مالیاتی صادر کند. محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی این روزها مرتباً عنوان می‌کند که یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی خالی از سکنه به سازمان امور مالیاتی در راستای اجرای ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم که به قانون مالیات بر خانه‌های خالی مشهور شده، معرفی شده‌اند.

چه تعداد از مسکن مهر هنوز تکمیل نشده...

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر، فقط تکمیل ۳۰ تا ۴۰ هزار واحد آن باقی مانده است که تا اواخر شهریور یا مهر سال جاری، به پایان می‌رسد.

کمبود فایل در بازار اجاره

جست وجوی موتورهای جستجوی آگهی‌های ملکی از کاهش نسبی فایل اجاره نزد واسطه‌ها و مشاورین املاک، حکایت دارد.

قیمت یک خانه نقلی در تهران چند؟

در چند روز اخیر قیمت تعدادی خانه نقلی در نقاط مختلف تهران که برای فروش به آژانس های املاک سپرده شده بودند مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به شرایط اقتصادی موجود خرید خانه های بزرگ سخت شده است و بیشتر خرید ها به سمت و سوی خانه های نقلی و کوچک حرکت کرده است

داستان پرغصه اجاره بها در اصفهان و...

گروه استان‌ها-هر چند وعده‌هایی داده شده بود که با طرح‌هایی مثل مالیات بر خانه‌های خالی، قیمت مسکن و اجاره کنترل شود اما این وعده‌ها محقق نشد و قیمت‌ها هم افزایش نجومی پیدا کرد و مستاجران با مشکل مواجه شدند. - اخبار استانها -

مستاجران بدون خانه و قیمت‌های نجومی

رسول جهانگیری رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: بازار مسکن درحال رکود تورمی است، یعنی تورم به اندازه‌ای افزایش پیدا کرده که خرید و فروش دچار رکود شده است.

تعطیلی ادارات و بانک ها

تعطیلی دو هفتگی سراسر کشور 16 مرداد تا 31 مرداد 1400 به علت کرونا

برای تسلیم اظهارنامه صاحبان املاک اجاری...

معاون اشخاص حقیقی اداره کل امور مالیاتی آذربایجان‌غربی با اشاره به تمدید مهلت ارائه اظهارنامه صاحبان املاک اجاری گفت: صاحبان املاک اجاری اعم از مسکونی، تجاری و اداری تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند اظهارنامه مربوط به سال ۱۳۹۹ خود را به سازمان امور مالیاتی تسلیم کنند .

موافقت بانک مرکزی با عرضه املاک بانک‌ها...

مدیرعامل بورس کالا در نامه‌ای به مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی از موافقت بانک مرکزی برای عرضه املاک و مستغلات مازاد بانک‌ها در بورس خبر داد.

سقوط قیمت مسکن در راه است؟

سقوط قیمت مسکن در راه است؟ قیمت هر مترمربع مسکن که پارسال به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود با شروع سال ۱۴۰۰ به زیر ۳۰ میلیون تومان کاهش داشته است اما آیا این روند ادامه دارد؟

اتفاقی عجیب در بازار مسکن / فروشندگان...

در اواسط بهار امسال وزیر راه و شهرسازی مدعی شده بود قیمت مسکن حباب دارد و باید منتظر ارزانی قیمت مسکن بود. با این حال روند قیمت مسکن از خرداد ماه امسال مجددا در گزارش‌های بانک مرکزی صعودی گزارش شده است.

۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک...

مدیرکل ثبت اسناد اردبیل: اردبیل- مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی به صورت مجلد در دست مردم است که تلاش می‌کنیم آنها را به اسناد تک برگی تبدیل کنیم.

پرداخت وام ۲۰۰ میلیونی خرید مسکن به...

قرار است زنان سرپرست خانوار با ۳۰ میلیون تومان صاحبخانه شوند. دولت قرار است به زنان سرپرست خانوار وام ۲۰۰ میلیونی خرید مسکن بدهد و ۶۰ میلیون کمک بلاعوض. اما با این همه، قیمت مسکن چنان جهشی داشته که با تمام این حمایت‌ها فقط می‌توان ۱۰ متر خانه در تهران خرید!

خبر جدید درباره مسکن فرهنگیان

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: با همکاری وزارت راه و شهرسازی، در ۳۱ استان کشور و ۲۵۱ شهر، زمین مورد نیاز برای ۴۳ هزار و ۷۷۵ واحد مسکونی معلمان تأمین شده است و ۲۵ هزار فرهنگی واجد شرایط مسکن، در مرحله افتتاح حساب، واریز وجه، تکمیل موجودی و اتصال به پروژه‌ها هستند.