بازار املاک / عوارض شهرداری اراک برای ساخت مسکن

عوارض شهرداری اراک برای ساخت مسکن

انعامی مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی :عوارض مدنظر شهرداری اراک برای ساخت مسکن ملی چند برابر میانگین کشوری است براساس مطالعات آمایش سرزمینی سهمیه استان مرکزی در طرح اقدام ملی مسکن ۶۱هزار و ۱۲۷ واحد مسکونی در نظر گرفته شده است که بر اساس فراخوانهای انجام شده ۴۱ هزار نفر در ۶ ماه گذشته در این طرح ثبت نام کردند که از این تعداد ۴۰هزار نفر از متقاضیان واجد شرایط شناسایی شدند.


در ۲ سال گذشته زمین برای احداث ۳۰ هزار واحد مسکونی در استان مرکزی تامین شده است 
تا کنون عملیات اجرایی برای ۱۵ تا ۲۰هزار واحد مسکونی در استان درحال انجام است.
همچنین قرار است ۸۱۰۰ واحد نیز با مشارکت بانک مسکن در قالب طرح اقدام ملی مسکن در استان ساخته شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: اجرای طرح اقدام ملی مسکن در اراک در ۲ مرحله انجام می‌شود که در مرحله اول یک هزار ۹۲۰ واحد مسکونی در قالب پروژه انتهای خیابان هپکو و کوی کوثر تعریف شده است
 که ساخت طرح اقدام ملی مسکن در خیابان هپکو اراک با ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به عنوان سازنده برای ساخت یک هزار و ۳۲۰ واحد مسکونی عقد قرارداد شده
 اکنون در مرحله تکمیل اسکلت است و پروژه ۶۰۰ واحد مسکونی کوی کوثر اراک نیز توسط کارگزاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مرحله پایانی اسکلت قرار دارد.

در مرحله دوم اراک در طرح اقدام ملی مسکن نیز هشت هزار و ۱۰۰ واحد با ۷۸ بلوک تعریف شده و سال گذشته طرح آن به پیمانکار واگذار شد و قرار داد طراحی، ساخت و آماده سازی قرار داد منعقد شده است.

اجرای طرح اقدام ملی مسکن در ساوه نیز باحدود ۲ هزار واحد مسکونی در قالب سه پروژه تعریف شده که شامل ۳۸۴ واحد در کوی علوی، ۴۸۶واحد در کوی مهر و ۹۸۱واحد مسکونی در بلوار بهشتی این شهر است.
طرح اقدام ملی مسکن ساوه در یک سال اخیر ۲۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اکنون به ۵۰ درصد رسیده و امید است امسال افتتاح و بهره برداری شود.


توسعه آزادراه‌ها در استان مغفول مانده و اکنون شرکت جهاد نصر و قرارگاه سازندگی خاتم ۲ قسمت ۵۰ کیلومتری در حوزه استان را قرارداد بسته‌اند.
پروژه جاده شازند به ازنا از جاده‌های پُرخطر استان به شمار می‌رود که اکنون ۱۰ کیلومتر از این مسیر آماده رفتن زیرترافیک است که ابلاغ اعتبارات سفر ریاست جمهوری به سرعت کار می افزاید.
عملیات پل سنجان و ساخت جسم پل به زودی پایان می یابد و حتی این آمادگی هست کارهایی که به عهده شهرداری برای اتمام پروژه قرار گرفته بوده است را ما انجام دهیم تا مشکلی پیش نیاد و در روند تکمیل پروژه تسریع صورت پذیرد

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی در خصوص صحبتهای شهردار اراک در خصوص کم کاری از سوی اداره کل راه و شهرسازی استان که در رسانه ها منعکس شده است 
در خصوص پروژه ۸۱۰۰ واحدی طرح ملی مسکن، دستگاههای خدمات رسان و شهرداری باید رفیق راه ما از ابتدا تا انتها باشند و باید همراه ما باشند 
 اگر این تعامل نباشد قطعا مردم آسیب اصلی را خواهند دید و صحبتهای آقای شهردار نظر شخصی ایشان است

عدد پیشنهادی شهرداری برای عوارض درخواستی چند برابر میانگین کشور است زیرا این پروژه در سایر نقاط کشور در حال اجراست .
شهرداری های سراسر کشور به طور متوسط رقمی بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان برای هر واحد دریافت کرده اند در حالی که این رقم در اراک چندین برابر است و این رقم در نهایت باید از جیب متقاضیان پرداخت شود.
 ضرر اصلی را مردم خواهند دید و بر همین اساس در راستای دفاع از حقوق مردم از شورا و شهرداری می خواهیم در عوارض پیشنهادی تجدید نظر نمایند و امیدواریم بتوانیم به توافق برسیم.

۸۰ هکتار فضای سبز از اراضی منطقه گردشگری گردو برای تسهیل در انجام کار تحویل شهرداری اراک شد که متأسفانه شاهد عملکرد ضعیف شهرداری در این حوزه بودیم و با فرصت سوزی به خوبی از زمان برای پیشبرد پروژه استفاده نشد.
۲۳ هکتار از اراضی گردو کاربری گردشگری دارد که می بایست با فراخوان عمومی و کارشناسی راه و شهرسازی واگذار شود 

برای اینکه بتوانیم این زمینها را در اختیار شهرداری قرار دهیم پیشنهاد کردیم در سفر دولت به استان دوستان شهرداری اراک در جلسه با وزیر و مسئولین وزارت خانه شرکت کنند و اسناد و مدارک و ادله خود را برای دریافت این زمینها ارائه کنند که متأسفانه دوستان شهرداری با دست خالی انگار که به مهمانی آمده اند وارد جلسه شدند.
اراک طبق طرحهای مصوب از گذشته امکان شرایط توسعه افقی را ندارد و برای همین شهرهای مهاجران و امیرکبیر در کنار اراک دیده شد که متاسفانه تا این لحظه شهر امیرکبیر جذابیت و موفقیت لازم را برای جذب مردم نداشته است.

فارس بیش از ۶۰ هزار مسکن فرسوده دارد

شیراز - مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فارس از شناسایی ۶۰ هزار واحد مسکونی فرسوده در استان فارس خبر داد.

قیمت وام مسکن تغییر کرد!

درحالی که مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار از افزایش وام مسکن تا ۹۶۰ میلیون تومان حکایت دارد، متاهل‌های ساکن تهران برای اخذ این وام باید بیش از ۱۶۷ میلیون تومان پرداخت کنند.

مستاجران تهرانی به‌کدام مناطق پناه...

مالک یک خانه دوخوابه و معمولی در مرکز تهران ۲۰۰ میلیون پول پیش می‌گیرد و رقم اجاره را ماهی ۱۰ میلیون تعیین کرده است. با نصف این بودجه در جنوب تهران گزینه‌های بهتری وجود دارد

تسهیل‌گری شهرداری در بخش خصوصی مسکن

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری تهران در ساخت مسکن نقش تسهیل گر دارد در خصوص زمان بندی اتمام پروژه های مسکونی شهرداری تهران اظهار داشت: در مورد پیشرفت فیزیکی و زمان اتمام پروژه های مسکونی مرتبط با شهرداری باید از نهادهای متولی پرس و جو کرد.

کاهش قیمت مسکن در برخی از نقاط پایتخت

طی روزهای اخیر در حالی برخی از رسانه ها بر ریزش قیمت برخی واحدهای مسکونی در بازار مسکن تاکید کرده اند که بررسی حاکی از آن است که این ریزش محدود قیمتها بیش از هر چیز ریشه در کاهش قدرت خرید متقاضیان مسکن که سبب رکود معاملات شده است دارد.

صنعتی‌سازی راهکار حل مشکلات مسکن است

دبیر انجمن تولیدکنندگان و فن آوران صنعتی ساختمان با یادآوری این موضوع که صنعتی سازی راهکار برون رفت از مشکلات بخش مسکن است در عین حال بر لزوم الگوبرداری از کشور ترکیه برای احیای بافتهای ناکارآمد شهری تاکید کرد و گفت: این انجمن نشست مشترکی با متصدیان حوزه ساخت و ساز در کشور ترکیه انجام و قرار شده است که در توانمند سازی بافتهای فرسوده شهر استانبول همکاری داشته باشد.

کاهش یک میلیارد تومانی مسکن در پردیس

درحالی اوایل امسال قیمت یک واحد مسکن مهر در شهر پردیس به مرز ۴ میلیارد تومان رسیده بود که قیمت پیشنهادی همین واحد در زمان حاضر کمتر از ۳ میلیارد تومان است.

نباید کیفیت در پروژه‌های مسکن، فدای...

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه دقت و کیفت در پروژه های شهرداری تهران نباید فدای سرعت شود تاکید کرد: با توجه به مشکلات مربوط به حوزه مسکن، ورود شهرداری تهران به ساخت مسکن ضروری بوده است، اما کیفیت ساخت نباید فدای بهره برداری از پروژه های عمرانی شود.

تنها راه رفع بحران مسکن، اصلاح...

طی روزهای اخیر در حالی برخی از نمایندگان مجلس و فعالان حوزه مسکن، با اتکاء به "طرح کنترل و ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی" بر فراهم شدن زمینه مهار قیمت ها در بازار مسکن تاکید دارند که بر خلاف آنچه که عنوان می شود تا زمانی که رویه های معیوب این بازار اصلاح نشود به هیچ وجه نمی توان به ساماندهی این بازار دلخوش بود.

سرعت فرآیند ایمن‌سازی ساختمان‌های...

نائب رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه حرکت ایمن سازی ساختمانهای ناایمن لاک پشتی است تاکید کرد: در شورای شهر تهران موضوع تعامل با قوه قضائیه در حال پیگیری است تا به فرآیند موثر و صحیحی دست پیدا کنیم.

قیمت تمام شده مسکن ملی مقطوع نخواهد بود

مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران از اعلام نهایی قیمت تمام شده مسکن ملی در استان تهران تا ۴۸ ساعت آینده خبر داد و در عین حال تاکید کرد که این قیمت کاملا کارشناسی و بر اساس جمع بندی اعضای حاضر در جلسه شورای مسکن استان تهران تعیین شده است.

تا زمانی‌که بافتهای فرسوده وجود دارند...

مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری با اشاره به اینکه آمارهای عنوان شده از سوی رسانه ها در خصوص کاهش ساخت وساز در بافت فرسوده صحت ندارد تاکید کرد: با وجود بافتهای فرسوده نیازی نیست در بیابان خانه بسازیم.

نظارت شهرداری‌ها بر عملکرد مهندسان ناظر

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران بر لزوم بازنگری در قوانین حوزه ساخت و ساز تاکید کرد و خواستار سپردن فرآیند نظارت بر عملکرد مهندسان ناظر به شهرداری شد.

صنعتی سازی و افزایش عمر مفید ساختمان‌ها

شهردار تهران با اشاره به اینکه حرکت به سمت صنعتی سازی مسکن از جمله راهکارهای افزایش عمر مفید ساختمان ها است در عین حال پایین بودن سن بناهای ساختمانی را فاجعه بار قلمداد کرد که به گفته وی سبب هدر رفت سرمایه های ملی می شود.

امید به خانه دار شدن با فروش متری مسکن...

در حالی خرید خانه در تهران دیگر رویاست اما فروش متری مسکن در بورس کمی امید ها را بالا برده است.

انتقاد معاون وزیر راه از تطویل فرآیند...

معاون وزیر راه و شهرسازی برای چندمین بار نسبت به طولانی شدن زمان صدور پروانه ساختمانی انتقاد کرد و سازمان نظام مهندسی ساختمان را به عنوان یکی از عوامل اطاله زمان صدور مجوزهای ساختمانی عنوان کرد.

در نهضت ملی مسکن با عقب افتادگی مواجه...

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه در نهضت ملی مسکن با عقب افتادگی مواجه هستیم در عین حال نسبت به عدم همکاری بانکها با نهضت ملی مسکن انتقاد کرد.

راهکارهایی برای ساماندهی بازار...

نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه سال گذشته تهرانی‌ها ۴۶ تا ۵۵ درصد افزایش ‌نرخ اجاره‌بها داشتند، گفت: قیمت مسکن در تهران طی ۱۷ سال ۵۲ برابر شده است.

مسکن همدان، قیمت‌های نجومی و سربه فلک...

این روزها مردم برای داشتن یک خانه اجاره‌ای، کاری از پیش نمی‌برند وای به حال داشتن یک سقف از همین رو به نظر می‌رسد در این وانفسای قیمت مسکن در همدان نمایندگان مردم و مسئولان ارشد باید بی‌معطلی کاری کنند و ضمن اقدام جهادی نظارت پیشه سازند.

تسهیلات نوسازی بافتهای فرسوده

در حالیکه گفته می‌شود بسته تشویقی نوسازی بافت‌های فرسوده می‌تواند در درازمدت به سیاستی پررونق برای تولید مسکن در بافت فرسوده تبدیل شود اما شواهد حاکی از آن است که با گذشت حدود دو ماه و نیم از ابتدای سال جاری هنوز برنامه تسهیلات بانک‌ها در بافت فرسوده ابلاغ نشده است.

سکته قیمت در بازار مسکن

بازار معاملات مسکن طی روزهای سپری‌شده از خرداد با «چرخش انتظارات» همراه شد؛ اما این تغییر معنادار با کدام محرک‌ها رقم خورد؟