بازار املاک / عوارض شهرداری اراک برای ساخت مسکن

عوارض شهرداری اراک برای ساخت مسکن

انعامی مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی :عوارض مدنظر شهرداری اراک برای ساخت مسکن ملی چند برابر میانگین کشوری است براساس مطالعات آمایش سرزمینی سهمیه استان مرکزی در طرح اقدام ملی مسکن ۶۱هزار و ۱۲۷ واحد مسکونی در نظر گرفته شده است که بر اساس فراخوانهای انجام شده ۴۱ هزار نفر در ۶ ماه گذشته در این طرح ثبت نام کردند که از این تعداد ۴۰هزار نفر از متقاضیان واجد شرایط شناسایی شدند.


در ۲ سال گذشته زمین برای احداث ۳۰ هزار واحد مسکونی در استان مرکزی تامین شده است 
تا کنون عملیات اجرایی برای ۱۵ تا ۲۰هزار واحد مسکونی در استان درحال انجام است.
همچنین قرار است ۸۱۰۰ واحد نیز با مشارکت بانک مسکن در قالب طرح اقدام ملی مسکن در استان ساخته شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: اجرای طرح اقدام ملی مسکن در اراک در ۲ مرحله انجام می‌شود که در مرحله اول یک هزار ۹۲۰ واحد مسکونی در قالب پروژه انتهای خیابان هپکو و کوی کوثر تعریف شده است
 که ساخت طرح اقدام ملی مسکن در خیابان هپکو اراک با ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به عنوان سازنده برای ساخت یک هزار و ۳۲۰ واحد مسکونی عقد قرارداد شده
 اکنون در مرحله تکمیل اسکلت است و پروژه ۶۰۰ واحد مسکونی کوی کوثر اراک نیز توسط کارگزاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مرحله پایانی اسکلت قرار دارد.

در مرحله دوم اراک در طرح اقدام ملی مسکن نیز هشت هزار و ۱۰۰ واحد با ۷۸ بلوک تعریف شده و سال گذشته طرح آن به پیمانکار واگذار شد و قرار داد طراحی، ساخت و آماده سازی قرار داد منعقد شده است.

اجرای طرح اقدام ملی مسکن در ساوه نیز باحدود ۲ هزار واحد مسکونی در قالب سه پروژه تعریف شده که شامل ۳۸۴ واحد در کوی علوی، ۴۸۶واحد در کوی مهر و ۹۸۱واحد مسکونی در بلوار بهشتی این شهر است.
طرح اقدام ملی مسکن ساوه در یک سال اخیر ۲۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اکنون به ۵۰ درصد رسیده و امید است امسال افتتاح و بهره برداری شود.


توسعه آزادراه‌ها در استان مغفول مانده و اکنون شرکت جهاد نصر و قرارگاه سازندگی خاتم ۲ قسمت ۵۰ کیلومتری در حوزه استان را قرارداد بسته‌اند.
پروژه جاده شازند به ازنا از جاده‌های پُرخطر استان به شمار می‌رود که اکنون ۱۰ کیلومتر از این مسیر آماده رفتن زیرترافیک است که ابلاغ اعتبارات سفر ریاست جمهوری به سرعت کار می افزاید.
عملیات پل سنجان و ساخت جسم پل به زودی پایان می یابد و حتی این آمادگی هست کارهایی که به عهده شهرداری برای اتمام پروژه قرار گرفته بوده است را ما انجام دهیم تا مشکلی پیش نیاد و در روند تکمیل پروژه تسریع صورت پذیرد

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی در خصوص صحبتهای شهردار اراک در خصوص کم کاری از سوی اداره کل راه و شهرسازی استان که در رسانه ها منعکس شده است 
در خصوص پروژه ۸۱۰۰ واحدی طرح ملی مسکن، دستگاههای خدمات رسان و شهرداری باید رفیق راه ما از ابتدا تا انتها باشند و باید همراه ما باشند 
 اگر این تعامل نباشد قطعا مردم آسیب اصلی را خواهند دید و صحبتهای آقای شهردار نظر شخصی ایشان است

عدد پیشنهادی شهرداری برای عوارض درخواستی چند برابر میانگین کشور است زیرا این پروژه در سایر نقاط کشور در حال اجراست .
شهرداری های سراسر کشور به طور متوسط رقمی بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان برای هر واحد دریافت کرده اند در حالی که این رقم در اراک چندین برابر است و این رقم در نهایت باید از جیب متقاضیان پرداخت شود.
 ضرر اصلی را مردم خواهند دید و بر همین اساس در راستای دفاع از حقوق مردم از شورا و شهرداری می خواهیم در عوارض پیشنهادی تجدید نظر نمایند و امیدواریم بتوانیم به توافق برسیم.

۸۰ هکتار فضای سبز از اراضی منطقه گردشگری گردو برای تسهیل در انجام کار تحویل شهرداری اراک شد که متأسفانه شاهد عملکرد ضعیف شهرداری در این حوزه بودیم و با فرصت سوزی به خوبی از زمان برای پیشبرد پروژه استفاده نشد.
۲۳ هکتار از اراضی گردو کاربری گردشگری دارد که می بایست با فراخوان عمومی و کارشناسی راه و شهرسازی واگذار شود 

برای اینکه بتوانیم این زمینها را در اختیار شهرداری قرار دهیم پیشنهاد کردیم در سفر دولت به استان دوستان شهرداری اراک در جلسه با وزیر و مسئولین وزارت خانه شرکت کنند و اسناد و مدارک و ادله خود را برای دریافت این زمینها ارائه کنند که متأسفانه دوستان شهرداری با دست خالی انگار که به مهمانی آمده اند وارد جلسه شدند.
اراک طبق طرحهای مصوب از گذشته امکان شرایط توسعه افقی را ندارد و برای همین شهرهای مهاجران و امیرکبیر در کنار اراک دیده شد که متاسفانه تا این لحظه شهر امیرکبیر جذابیت و موفقیت لازم را برای جذب مردم نداشته است.

انتقاداز قیمت های نجومی مسکن

انتقاد نماینده ولی فقیه در گلستان از قیمت های نجومی مسکن در گرگان گرگان- آیت الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به قیمت نجومی زمین و مسکن در محدوده ناهارخوران گرگان، گفت: با وضع فعلی بخشی از مردم هیچ‌گاه خانه دار نمی شوند.

طرح نهضت ملی گلستان نرخ تعدیل هر۳ ماه

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان خبرداد؛ قیمت ۴ میلیون و ۷۲۵ هزار تومانی هر متر مسکن در طرح نهضت ملی گلستان| نرخ تعدیل هر۳ ماه افزوده می شود گرگان- محبوبی، مدیرکل راه و شهرسازی گلستان گفت: براساس مصوبه شورای تامین مسکن گلستان، قیمت پایه برای هر مترمربع در طرح مسکن ملی، چهار میلیون و ۷۲۵ هزار تومان برای اعلام مناقصه پیمانکاری اعلام شد.

قیمت مسکن در سال جدید

بازار مسکن برخلاف سایر بازارهای رقیب خود به اخبار برجام واکنش خاصی نشان نداد و در حالی که گفت‌وگوهای وین قیمت دلار را از کانال ۳۰ هزار تومان بارها به زیر کشاند و قیمت هر گرم طلا را در مقاطعی از سال گذشته به زیر یک میلیون تومان رساند، مسکن تقریبا روال افزایش قیمت را به صورت پیوسته حفظ کرد. رشد قیمت مسکن در سال ۱۴۰۰ کند شد و آخرین گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت مسکن تهران در بهمن پارسال نشان می‌دهد که رشد ماهانه بهای ملک در بهمن ۱۴۰۰ نسبت به دی ماه همان سال زیر نیم‌ درصد و نزدیک به صفر بوده است .

سهم اجاره‌نشین‌ها از بازار مسکن

ایرانی‌ها بیشتر اجاره‌نشین‌اند یا آلمانی‌ها؟/ چرا مردم سوئیس خانه نمی‌خرند؟ چند درصد از ایرانی‌ها صاحب‌خانه هستند و چند درصد از آنها اجاره‌نشین‌اند؟ این پرسش در سال‌های مختلف در ایران پاسخ‌های مختلفی گرفته، اما از آنجا که مسکن همواره مهم‌ترین موضوعِ اقتصادی در سطح اقتصاد خُرد برای ایرانی‌ها بوده است، پاسخ به این پرسش هم اهمیتی دو چندان پیدا می‌کند.

بهای اجاره مسکن یوسف آباد تهران

یک دستگاه واحد مسکونی حدود ۸۱ متر، واقع در منطقه یوسف آباد با عمر بنای ۲۷ سال، با مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان ودیعه و ۷ میلیون تومان اجاره داده می‌شود. فهرست رهن و اجاره آپارتمان در منطقه یوسف آباد تهران به شرح زیر است. توجه کنید که قیمت‌ها بر حسب مترمربع به تومان بوده و تقریبی است، چراکه قیمت اجاره مسکن با توجه به نوع ساختمان، امکانات، خیابان و یا نظر مالک تغییر می‌کند.

کلنگ زنی ۱۰۰۰۰ واحد مسکونی

با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی انجام شد؛ کلنگ زنی ۱۰۰۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی در خراسان شمالی خراسان شمالی طی بعد از ظهر امروز ۱۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی در این استان و شهرستان شیروان با حضور معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت راه و شهرسازی کلنگ زنی شد. دکتر فرامرز نجات نیا در این مراسم اظهار کرد: طرح نهضت ملی مسکن یکی از شعارهای دولت مردمی دکتر رئیسی و تعهد دولت است.

حرکتی ویژه برای کاهش قیمت مسکن

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: افزایش عرضه آپارتمان‌های نوساز در بافت فرسوده که بخشی از سند تحول دولت مردمی است، قیمت مسکن را به مرحله ثبات و کاهش رسانده است. محمد آئینی درباره برنامه دولت برای نوسازی و بهسازی بافت فرسوده و تاثیر آن روی کاهش قیمت مسکن، گفت: آمار‌های قبلی نشان می‌دهد که از هر پلاک فرسوده که در موعد نوسازی قرار می‌گیرد، حداقل ۳ واحد آپارتمانی قابل تولید است و یک پلاک فرسوده کم و دو واحد اضافی هم تولید می‌شود.

قیمت مسکن در مناطق لاکشریه تهران

مرکز آمار ایران به تازگی گزارشی را منتشر کرده که نشان می دهد نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به اسفند 1400 برای خانوارهای کل کشور (مجموع شهری و روستایی) به 40.2 درصد رسیده است. جدیدترین قیمت مسکن در مناطق لاکچری تهران

ازقیمت تمام شده مسکن طفره نروید

رئیس انجمن انبوه سازان گلستان مطرح کردتورم چندگانه ثمره تاخیر در انعقاد قراردادها گرگان- مرتضوی، رئیس انجمن انبوه سازان گلستان با بیان این که تورم نتیجه تأخیر در انعقاد قراردادهای طرح جهش تولید مسکن است، گفت که دولت باید قیمت تمام شده را به صورت شفاف بیان کند.

نظارت استاندارد برارائه خدمات...

رئیس مرکز اندازه‌شناسی سازمان ملی استاندارد: خرم‌آباد- رئیس مرکز اندازه‌شناسی، اوزان و مقیاس‌های سازمان ملی استاندارد ایران از نظارت این سازمان بر روند ارائه خدمات مراکز اقامتی و رستوران‌ها به مسافران نوروزی خبر داد.

مالیات خانه‌های خالی

پس از کش‌وقوس‌های بسیارمالیات خانه‌های خالی در ۱۴۰۰ کلید خورد پس از معطلی‌های بسیار در سال گذشته برای اخذ مالیات از خانه‌هالی خالی، سازمان امور مالیاتی سرانجام در اواخر دی ماه سال گذشته، لیست خانه‌های خالی را اعلام و فرایند اخذ مالیات از این واحدهای مسکونی را آغاز کرد که توانست حدود یک میلیارد وصول مالیات از این محل داشته باشد.

تأمین مصالح واحدهای مسکونی وجود دارد

دبیر کانون سراسری انجمن های انبوه سازان: توان تأمین مصالح یک میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد گرگان- پورحاجت، دبیر کانون سراسری انجمن های انبوه سازان با اشاره به طرح جهش تولید مسکن، گفت: توان تولید و تأمین مصالح یک میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد. فرشید پورحاجت در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: اولویت بنگاه‌های اقتصادی تولیدی کشور مانند سیمان و فولاد، صادرات است و آنها تحت هیچ شرایطی صادرات خود را قطع نمی‌کنند.

وام ارزان 600 میلیونی دریافت کنید

معاون وزیر راه و شهرسازی از تسهیلات دولت در قالب وام ارزان و تخفیف در پروانه ساخت برای نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی بافت‌های فرسوده خبر داد. در مورد نقش نوسازی بافت‌های فرسوده در ایجاد اشتغال گفت: بخش مسکن به صورت مستقیم ۵ درصد و به صورت غیرمستقیم ۱۲ تا ۱۳ درصد از تولید ناخالص کشور را تشکیل می‌دهد که با ساخت هر یک میلیون واحد مسکونی می‌توان انتظار داشت، حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر اشتغال مستقیم و یا یک میلیون و ۵۵۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم در کشور ایجاد و یا تثبیت شود.

فرار سرمایه گذاران از بازار مسکن

رویکرد تقابلی شهرداری گرگان با سیاست دولت| فرار سرمایه گذاران از بازار مسکن محتمل است قدس مفیدی، عضو هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان گلستان با بیان این که رویکرد شهرداری گرگان در افزایش عوارض با سیاست دولت همخوانی ندارد، گفت: این امر به فرار سرمایه گذاران از بازار ختم می شود.

ساخت ۱۲ واحد مسکونی در محله عشایر

ساخت ۱۲ واحد مسکونی در محله عشایری گراب سبزوار محله عشایری گراب بخش روداب سبزوار در ایام نوروز میزبان گروه‌های جهادی است.

رویکرد کمیسیون عمران در سال جدید

نظارت بر ساخت یک میلیون واحد مسکونی است.رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از پیگیری اجرای قانون جهش تولید مسکن در سال ۱۴۰۱ در ذیل تحقق شعار سال با عنوان «تولید،دانش بنیان و اشتغالزایی» خبر داد.

قیمت‌های بالا و نبود جای خواب

گزارش‌های ستاد خدمات سفر حاکی از این است که ظرفیت اقامتی بعضی شهرها از جمله شیراز، مشهد و جزایر جنوبی ۱۰۰درصد تکمیل شده و فعلا جالی خالی برای اسکان مسافران نوروزی در شهرهای بزرگ نیست، حتی در مدارس، حسینه‌ها و یا سالن‌های ورزشی. این وضعیت دست‌مایه‌ای شده تا عده‌ای خانه‌های شخصی خود را با قیمت‌های نجومی به مسافران اجاره بدهند.

شایعه گران شدن شن و ماسه

فشار مضاعف بر مردم زلزله‌زده سی‌سخت با شایعه گران شدن شن و ماسه در روزهایی که بیشتر مردم شهر زلزله‌زده سی‌سخت خانه های خود را تکمیل نکرده‌اند شایعه گران شدن شن و ماسه فشار مضاعقی بر آن ها وارد کرده است.

سیمان در بازار نرخ روز

طبق بررسی های صورت گرفته پاکت های ۵۰ کیلوگرمی سیمان تیپ ۲ سیمان فیروزکوه در بازار ۵۴ هزار تومان قیمت خورده است. به گزارش روزگارمعدن، در علم اقتصاد هر زمان تقاضا از عرضه پیشی گیرد قیمت محصول بالا خواهد رفت. در اواسط سال گذشته قطعی برق‌های گسترده‌ای در کشور ایجاد شد که در راستای آن خط تولید کارخانه‌های سیمان نیز متوقف شد و این امر قیمت سیمان را به سقف رساند.

وام ۶۰۰ میلیونی به چه افرادی تعلق دارد

طبق وعده معاون وزیر راه و شهرسازی، به کسانی که دارای مسکن فرسوده هستند مبلغی بین ۳۵۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان وام پرداخت می‌شود روش دریافت این وام چگونه است؟ در شروع سال جدید معاون وزیر راه و شهرسازی، از افزایش سقف وام نوسازی مسکن خبر داد. با این که دریافت وام از بانک مسکن نیاز به سپرده گذاری یا خرید اوارق مسکن دارد. اما این بانک وام نوسازی را برای ملکی که در بافت فرسوده شهر قرار داشته باشد بدون سپرده‌گذاری پرداخت می‌کند.

کاهش اجاره بها در سال ۱۴۰۱

کارشناس بازار مسکن گفت: متأسفانه در کشور ما خانه‌های استیجاری وجود ندارد و باوجود تأکید کارشناسان به این موضوع این بخش هنوز در کشور فعال نشده است. احمدرضا سرحدی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص راهکار‌های کاهش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۱، گفت: یکی از کمبود‌هایی که در بخش مسکن و ساخت و ساز کشور احساس می‌شود نبود مسکن استیجاری است.