بازار املاک / تامین مالی ۶ هزار واحد مسکن ملی در خوزستان

تامین مالی ۶ هزار واحد مسکن ملی در خوزستان

مدیر شعب بانک مسکن خوزستان از تامین مالی ۶ هزار واحد مسکونی در قالب طرح ملی نهضت مسکن در استان خبر داد. بانک مسکن یک بانک ۱۰۰ درصد دولتی و به عنوان بانک تخصصی در حوزه مسکن فعالیت دارد. در استان خوزستان ۶۴ شعبه فعال داریم که خوشبختانه بیشترین میزان تسهیلات شبکه بانکی را به نسبت منابع موجود، پرداخت کردیم.

طبق یکی از نسبت‌های مالی که کل منابع بانک را نسبت به مصارف بررسی می‌کنند، استاندارد پرداخت تسهیلات باید ۸۰ درصد باشد تا عملکرد مطلوب باشد، ولی اگر بیشتر باشد یعنی منابع را از دیگر استان‌ها جذب و در خوزستان هزینه کردیم؛ این نسبت در بانک مسکن استان ۱۶۴ درصد است.

مدیر شعب بانک مسکن استان خوزستان با اشاره به اینکه بانک مسکن خوزستان در زمینه مسکن مهر این استان برای بیش از ۱۲۰ هزار واحد مسکونی، تأمین مالی داشته است، ادامه داد:
 در حال حاضر نیز به عنوان مجری دولت نسبت به پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن اقدام می‌کنیم؛ یکی از اولویت‌های اصلی و شعار مهم دولت، همین نهضت ملی مسکن است.


عسکری همچنین گفت: تسهیلات بافت فرسوده شهری، ودیعه مسکن، فرزندآوری، قرض‌الحسنه ازدواج و اشتغالزایی کمیته امداد و بهزیستی از جمله تسهیلات پرداختی بانک مسکن هستند.
برای نهضت ملی مسکن تاکنون در قالب این طرح ۱۲ هزار و ۹۵۳ واحد مسکونی به بانک مسکن معرفی شده‌اند.
ز این مجموعه عقد قرارداد برای ۶ هزار واحد (برای بیش از ۶۰ درصد معرفی‌شدگان) صورت گرفته و مبلغ آن حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال بوده است.

مدیر شعب بانک مسکن استان خوزستان ادامه داد: در زمینه تسهیلات بانک مسکن کشور که در قالب خرید و ساخت مسکن است.
بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال پرداختی طی پنج ماهه اول سال جاری داشته ایم که ۵۰ درصد آن برای طرح نهضت ملی مسکن بود.
بانک مسکن خوزستان نیز سال گذشته بیش از ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب‌های مختلف از جمله مشارکت، خرید و قرض‌الحسنه پرداخت کرده است.

عسکری با اشاره به اینکه تمام تلاش مجموعه پرسنل بانک مسکن خوزستان برای ارائه کارنامه درخشان در حوزه پرداخت مسکن و اشتغالزایی به کار گرفته شده است،.
 تسهیلات مسکن منجر به تولید یک واحد مسکونی می‌شود و حدود ۱۲۰ بخش بزرگ اقتصادی متصل به بخش مسکن هستند؛ از بخش مسکن به عنوان موتور محرکه اقتصاد یاد می‌شود.


در نهضت ملی مسکن برای خوزستان طی چهار سال باید تأمین تسهیلات را برای حدود ۲۴۰ هزار واحد مسکن انجام دهیم.
 از مردم درخواست داریم که اگر زمین دارند، در قالب خودمالک و یا تعاونی‌های مسکن از این تسهیلات استفاده کنند.

عسکری با اشاره به اجرای پروژه‌های ساخت مسکن در مناطق اکباتان، سپیدار و مهدیس و فرهنگ شهر اهواز یادآور شد.
تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن ۲۰ ساله تعیین شده و سه سال برای تسهیلات تنفس و پرداخت اقساط آن ۱۷ ساله است.

مدیر شعب بانک مسکن خوزستان با اعلام این خبر که مبلغ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن برای شهر اهواز ۴۰۰ میلیون تومان و برای سایر شهر‌های استان نیز ۳۰۰ میلیون تومان است.
افرادی که قبلاً از تسهیلات یارانه‌ای استفاده نکرده، سابقه دریافت تسهیلات مسکن نداشته، اراضی دولتی نگرفته و سرپرست خانوار باشند امکان استفاده از این تسهیلات را دارند.
یک سری محدودیت‌ها تعیین شده تا کسانی که در احتیاج به مسکن دادند در اولویت قرار گیرند.

قفل بازار مسکن باز شد

بازار ملک و مسکن در کشور، همچنان در باتلاقی از رکود تورمی گرفتار شده است؛

خبر خوش برای متقاضیان وام مسکن

قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات امروز فرابورس به محدوده ۱۲۸ هزار تومان کاهش یافت؛

بازار مسکن در کما، مردم به طلا پناه...

بحران و رکود مسکن، قدرت خرید را در بازار به شدت کاهیده است

یخ بازار مسکن در حال آب شدن است؟

دبیر انجمن انبوه‌سازان گفت: به نظر می‌رسد رکود حاکم بر خریدوفروش مسکن تغییر سیکل داده و قهر خریداران با بازار مسکن نسبت به فصل گذشته و ابتدای سال کاهش یافته است.

اجاره‌بها در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟

جهت‌های متفاوت دو متغیر کلیدی بازار اجاره مسکن در سال جاری، «تورم اجاره ۱۴۰۵» را سوال‌برانگیز کرده است.

رقم جدید میزان پرداخت وام ودیعه مسکن

آمار میزان پرداخت وام ودیعه مسکن منتشر شد.گزارشی تازه از میزان پرداخت وام ودیعه مسکن منتشر شد.

کاهش قیمت اجاره بها به دلیل نبود متقاضی

مشاوران املاک می‌گویند، اجاره‌بها بیش از یک ماه است که دستخوش افزایش قیمت شده، اما چون متقاضی در بازار نیست این افزایش قیمت در قرارداد نهایی تعدیل می‌شود.

پیش‌بینی بازار مسکن تا پایان سال

در ماه‌های بهمن و اسفند محتمل‌ترین سناریو برای بازار مسکن، رکود تورمی خواهد بود؛ چراکه متقاضیان واقعی توان خرید ندارند و فروشندگان هم پس از ناآرامی‌های اخیر در فروش احتیاط می‌کنند.

معاملات بازار مسکن یخ زد

در بررسی تحولات بازار ارز و اثرگذاری آن بر بازار مسکن، با دو پیامد اصلی مواجه هستیم که یکی مربوط به کوتاه مدت و دیگری مربوط به بلندمدت است.

حل معمای بازار مسکن

بازار مسکن ، در هفته ناآرامی‌ها شکل متفاوتی از نوسانات را پشت‌سر گذاشت؛ از رسیدن تعداد فایل‌های روزانه عرضه‌شده به ۴۰۰‌واحد تا سطح قیمت پیشنهادی ۱۲۱‌میلیون‌تومانی به ازای هر متر‌مربع.

ترمز بازار مسکن کشیده شد

در چند روز گذشته به دلیل فضای ناآرامی ها که حاکم شد، منجر به قطع اینترنت سراسری شد.

بازار سرد اجاره بها در زمستان

با اجرای طرح مسکن استیجاری اگر چه هنوز زود است که بگوییم بازار اجاره آرام می شود اما به دلیل نبود تقاضا نرخ‌های اجاره نسبت به تابستان بین ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

پرداخت یک میلیارد و 250 میلیون تومان...

معاون وزیر راه و شهرسازی از پرداخت یک‌میلیارد و 250میلیون تومان برای خانه‌دار کردن دهک 1 تا 4 خبر داد

آیا مسکن استیجاری می‌تواند فشار اجاره...

«اینکه بعد از سال‌ها توجه به مسکن استیجاری جلب شده، اتفاق مثبتی است؛ اما نباید تصور کنیم یک طرح آزمایشی می‌تواند در کوتاه‌مدت فشار بازار اجاره را کاهش دهد.»

خانه‌به‌دوشی مدرن

در شهری که اجاره از دستمزد جلو زده و زندگی برای بسیاری از اجاره‌نشین‌ها به تجربه‌ای موقت، ناپایدار و بی‌قصه تبدیل شده است.

تیر خلاص دلار و طلا به مسکن

در فاصله حدوداً دو ماه تا اتمام سال ۱۴۰۴، بازار اجاره مسکن زیر سایه ناپایداری‌های ارزی به یکی از حساس‌ترین مقاطع خود نزدیک می‌شود؛

معمای ثبات اجاره در زمستان

همزمان با ورود به فصل زمستان و اقدام دولت برای اجرای طرح مسکن استیجار عمومی، بازار اجاره مسکن با آرامش نسبی مواجه شده است.

سیگنال دلار به قیمت مسکن می رسد؟

با نزدیک شدن به ماه‌های پایانی سال، بازار مسکن بار دیگر در کانون توجه قرار گرفته است؛

بازار مسکن زیر فشار تاریخی

در ماه‌های اخیر، در حالی که بازار ارز و طلا با جهش‌های پی‌درپی در کانون توجه سرمایه‌گذاران قرار گرفته‌اند، بخش مسکن همچنان در سایه رکودی عمیق و طولانی‌مدت باقی مانده است.

پیش‌بینی از قیمت مسکن در دی و بهمن

به دلیل نوسانات افزایشی قیمت ارز و طلا، برخی کسانی که امروز متقاضی بالقوه بازار مسکن هستند ترجیح می‌دهند مستاجر بمانند ولی طلا و ارز خریداری کنند؛

نحوه ثبت نام وام مسکن 1404

وام مسکن مددجویان بهزیستی تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان و با نرخ سود ۴ درصد به مددجویان بهزیستی برای خرید، احداث و تأمین ودیعه مسکن در سال 1404 اعطا میشود.