بازار املاک / خسارات زلزله ی خوی

خسارات زلزله ی خوی

مصدومیت یک هزار و ۱۲۶ نفر در اثر زلزله خوی بازسازی منازل زلزله‌زده تا قبل از شروع فصل سرما زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۴ حوالی خوی در آذربایجان غربی را لرزاند در این زلزله یک هزار و ۱۲۶ نفر دچار مصدومیت شدند و همچنین بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصد به یک هزار و ۴۶۱ واحد مسکونی این منطقه خسارت وارد کرد.

 زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۴ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۱۷ و ۲۲ دقیقه چهارشنبه حوالی خوی در شمال آذربایجان غربی را لرزاند.
 این زلزله در عمق ۱۲ کیلومتری زمین به وقوع پیوست و کانون این زلزله در موقعیت ۳۸.۵۱ عرض شمالی و ۴۵.۰۷ طول شرقی ثبت شده است. 
کانون این زمین لرزه در ۱۱ کیلومتری خوی، ۲۶ کیلومتری ائواوغلی و ۳۳ کیلومتری تسوج (از شهر‌های آذربایجان‌شرقی) بود.


دستور وزیر کشور برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان


 وزیر کشور در تماس تلفنی با استاندار آذربایجان غربی، آخرین وضعیت زلزله زدگان شهرستان خوی را جویا شد و بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها در امدادرسانی به مردم آسیب دیده تاکید کرد.
در پی وقوع زلزله ۵.۴ ریشتری در شهرستان خوی و وارد آمدن خسارت به ۱۲ روستا در تماس با محمد صادق معتمدیان بر هماهنگی و استفاده از همه ظرفیت‌های استانی برای امداد رسانی فوری به زلزله دیدگان تاکید کرد.
وزیر کشور همچنین درباره نیاز‌های اولیه برای اسکان اضطراری هموطنانی که منازل آن‌ها در این زمین لرزه دچار تخریب شده است، تبادل نظر کرد.


محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربی هم روز چهارشنبه در حاشیه عیادت از مصدومان زمین لرزه خوی
۱۲ روستای این شهرستان به طور جدی درگیر بحران زلزله هستند و بر اثر اعزام ارزیاب‌ها، بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی دچار خسارت شده‌اند.

 
این تعداد، حدود ۴۵۰ واحد خسارت بین ۲۰ تا ۵۰ درصد داشته است، اظهار کرد: همچنین خسارت به زیرساخت‌های برق و آب در این شهرستان وارد شده
 ولی مشکل خاصی نداریم و آب و برق هم در همه مناطق شهر و روستایی وصل است.
اورژانس، هلال احمر، پلیس، بنیاد مسکن و دهیاران پای کار بوده و اکیپ‌های هلال احمر و بنیاد مسکن در حال ارزیابی در خوی و شهر‌ها و روستا‌های اطراف هستند.


بخشی از این هزینه‌های تحمیل شده به مردم باید توسط بیمه‌ها تامین شود


به منظور بررسی وضعیت امدادرسانی به زلزله زدگان شهرستان خوی به این منطقه سفر کرده، با حضور در بیمارستان خوی در جریان روند خدمات رسانی به مصدومان زلزله قرار گرفت.
وی همچنین با حضور در محل کمپ اسکان موقت زلزله زدگان، به گفتگو با حاضران در این کمپ پرداخت و امدادرسانی و نیز ارائه خدمات دستگاه‌های خدماتی به مردم را بررسی کرد.


زمین لرزه خوی با شدتی که رخ داده، نباید این میزان خسارت به بار می‌آورد. باید دلیل این حجم از خسارت در مناطق مختلف شهرستان استخراج و بیان شود.
 ضمن تاکید بر همراهی بیمه‌ها در پرداخت خسارات مردم زلزله‌زده افزود: ساخت منازل آسیب دیده با بنیاد مسکن است و باید در این زمینه با قدرت وارد شوند. بخشی از این هزینه‌های تحمیل شده به مردم باید توسط بیمه‌ها تامین شود. مردم نگران منازل خود هستند و این موضوع باید با ورود فوری نظام مهندسی در خصوص میزان پایداری سازه‌ها رفع شود.

 ساخت اماکن نگهداری حیوانات در روستا‌ها با مدیریت بسیج سازندگی و استقرار نیازمندی‌های بهداشتی نظیر سرویس بهداشتی و حمام در روستا‌هایی که دارای منازل تخریبی هستند، جزو الزاماتی است که باید در خصوص آن اقدام جدی انجام شود.
 با اشاره به در پیش رو بودن فصل سرما، گفت: باید اقدامات مربوط به آواربرداری سریعا به پایان برسد و ساخت و ساز‌ها سریعا آغاز شود تا مردم دچار مشکل نشوند.
وزیر کشور در این بازدید، خطاب به مسئولان حاضر و دستگاه‌های خدمات رسان به خانواده‌های آسیب دیده از زلزله، گفت: تمامی امکانات باید برای آواربرداری، ساخت و ساز و ارائه خدمات مناسب به مردم زلزله زده در روستا‌ها و مناطق آسیب دیده به کار گرفته شود.


ارزیابی خسارات وارده به منازل به منظور برآورد میزان اعتبار لازم در راستای ساخت این منازل باید به سرعت انجام شود و عملیات برآورد خسارات، آواربرداری و ساخت و ساز منازل آسیب دیده از زلزله باید قبل از آغاز فصل سرما انجام شود تا مردم بیش از این دچار خسارت و زحمت نشوند.

 

یک هزار و ۱۲۶ نفر دچار مصدومیت شدند


در ادامه جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان خوی که با حضور وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران و جمعی از مدیران کشوری و استانی برگزار شد، محمدصادق معتمدیان، استاندار آذربایجان‌غربی اظهار داشت: بیشترین خسارت زمین لرزه خوی به ۱۲ روستا بوده که اقدامات مربوط به بررسی و برآورد میزان خسارات در این مناطق انجام شده است.

در این زلزله، یک هزار و ۱۲۶ نفر دچار مصدومیت شدند که بر اثر ترس و فرار از زمین لرزه مجروح شده‌اند. هم اکنون ۸۶ نفر از افراد بستری و تحت مراقبت پزشکی قرار دارند و مابقی به صورت سرپایی یا پس از انجام مداوا ترخیص شده‌اند.
استاندار آذربایجان‌غربی، به آغاز عملیات آواربرداری و ساخت و ساز منازل خسارت دیده در زلزله اشاره کرد و گفت: این عملیات با نظارت نهاد‌های متولی و به صورت ایمن و مطمئن انجام خواهد شد.

اقدامات مناسب و درخور شان مردم این منطقه ارائه شده، از توزیع ۲ هزار تخته چادر اسکان موقت، ۵ هزار پرس غذای گرم، ۶ هزار و ۵۰۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۲۰ تن میوه و ۲۰ هزار آبمیوه در میان زلزله زدگان تنها بخشی از اقدامات مربوط به دستگاه‌های خدمات رسان بوده است.
 دولت و دستگاه‌های امدادی در کنار مردم هستند و از همان ساعات اولیه وقوع زمین لرزه نیز به ارائه خدمات مختلف مشغول بوده‌اند.

قیمت سیمان صعودی شد

همانند سال گذشته محدودیت‌های ایجاد شده برای برق کارخانجات فولاد و سیمان منجر به گران شدن این کالاها در بازار شده. به نحوی که قیمت سیمان در خرده فروشی‌ها از حدود پاکتی ۵۰ هزار تومان به ۶۵ هزار تومان و در مناطقی تا ۹۰ هزار تومان رسیده است. پس از اعمال محدودیت برق صنایع فولادی و سیمانی، سازندگان مسکن از افزایش ۲۰۰۰ تومانی هر کیلوگرم میلگرد خبر می‌دهند و می‌گویند . که قیمت‌ها از کیلویی ۱۸ هزار تومان در روزهای اخیر به کیلویی ۲۰ هزار تومان رسیده و احتمال افزایش این نرخ نیز وجود دارد.

افتتاح بخشی از واحدهای نهضت ملی

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی خبر داد افتتاح بخشی از واحدهای نهضت ملی تا پیش از تابستان محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: تا قبل از پایان تابستان تعداد قابل ملاحظه‌ای از طرح نهضت ملی افتتاح می‌شوند. بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار واحد مسکونی در مراحل مختلف اجرا قرار دارد و تا قبل از پایان تابستان تعداد قابل ملاحظه‌ای از طرح نهضت ملی افتتاح می‌شوند.

5خانه در آمل تخریب شد

رئیس کل دادگستری مازندران: ۵ واحد مسکونی ویلایی غیرمجاز در آمل تخریب شد رئیس کل دادگستری مازندران گفت: دو مورد احکام قضایی موضوع ماده ۳ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها در بخش مرکزی شهرستان آمل اجرا شد.

تخلیه مجتمع مسکونی در پاکدشت

یک مجتمع مسکونی در پاکدشت به دلیل بروز ترک‌های عمیق با دستور مقام قضایی تخلیه شد. به علت ایجاد ترک‌های عمیق در یکی از واحدهای یک مجتمع مسکونی در پاکدشت با دستور مقام قضائی این مجتمع تخلیه شده است. بر اساس این گزارش طبق بررسی‌های آتش نشانی در قسمت بالکن قسمتی به مساحت خانه اضافه شده که به دلیل عدم استحکام احتمال ریزش را قوت داده است.

کلنگ‌ احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی

کلنگ‌ احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی در استان با حضور وزیر کشور به زمین زده شد سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با حضور وزیر کشور احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن در استان کلنگ‌زنی شد.

خرید و فروش مسکن در بورس

خرید و فروش متری مسکن در بورس ممکن می‌شود رییس اداره مطالعات اقتصادی بورس کالا از دریافت موافقت اصولی دو صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات برای طی مراحل پذیره نویسی و امکان خرید و فروش متری واحد‌های تجاری یا مسکونی خبر داد.

تغییر جدیدکاهش قیمت بازار مسکن

احتمال جدی درباره بازار مسکن در تهران وجود دارد. آمارهای رسمی در مدت اخیر، دو سیگنال را درباره بخش عرضه، به بازار مسکن ارسال کرده‌اند؛ نخست روند صعودی در صدور پروانه‌های ساختمانی و دیگری کاهش تعداد پروانه‌ها در تهران و افزایش آن‌ها در شمال کشور. این سیگنال‌ها چه پیامدی برای بازار دارند؟

متقاضیان وام ودیعه مسکن

معرفی متقاضیان وام ودیعه مسکن به بانک ظرف ۲۴ ساعت استعلام افراد واجد شرایطی که برای دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن ثبت نام می‌کنند ظرف ۲۴ ساعت توسط وزارت راه و شهرسازی انجام می‌شوند. متقاضیان وام اجاره به بانک ظرف ۲۴ ساعت معرفی می‌شوند. و گویا فرآیند تشکیل پرونده به وسیله بانک‌ها در حال انجام است.

باغ ویلا از آب شرب یارانه ای در نیشابور

استفاده ۱۵ هزار باغ ویلا از آب شرب یارانه ای در نیشابور در شهرستان نیشابور وجود دارد که با تعرفه مسکونی و یارانه ای از آب شرب استفاده می کنند. شهرستان نیشابور بعد از شهرستان طرقبه و شاندیز بیشترین ییلاقات را در استان دارد . که باعث افت فشار در روزهای آخر هفته و تخریب تاسیسات آب رسانی به روستاها می شود.

طرح کنترل و ساماندهي اجاره بهاي املاک

بررسي طرح کنترل و ساماندهي اجاره بهاي املاک مسکوني؛ فردا در مجلسخبرگزاری آریا-مجلس شورای اسلامی هفته جاری روز‌های یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه جلسات علنی خواهد داشت و قرار است در جلسه فردا به عنوان اولین دستور طرح دو فوریتی محرومیت زدایی به بررسی گذاشته شود.

آغاز ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی

آغاز ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی در منظریه ایستگاه راه‌آهن شهرکرد با حضور وزیر کشور کلنگ‌زنی می‌شود هم‌زمان با سفر استانی رئیس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری، ایستگاه راه‌آهن شهرکرد با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و وزیر کشور کلنگ‌زنی می‌شود.

رکورد فروش مسکن در تهران

شیب صعودی قیمت ارز در اردیبهشت‌ ماه، عامل اصلی تغییر قیمت در بازار مسکن بوده به طوری که هر متر مربع واحد مسکونی در تهران با رشد 6 درصدی مواجه شده است. با توجه به آمار‌های اعلام شده از سوی بانک مرکزی، شاخص قیمت مسکن در تهران به رشد 6.1 درصدی خود رسید. بررسی رشد ماهانه شاخص قیمت مسکن نشان می‌دهد که طی یک‌ سال گذشته این دومین رکورد در افزایش قیمت مسکن است.

بافت فرسوده و غیر مسکونی بازار جیرفت

دستگاه قضایی به موضوع بافت فرسوده و غیر مسکونی مخروبه در حاشیه بازار جیرفت ورود کرد دادگستری شهرستان جیرفت کرمان به موضوع بافت فرسوده و غیر مسکونی مخروبه در حاشیه بازار این شهرستان ورود کرد. اصغر ستایی مختاری، در بازدید از بافت فرسوده وغیر مسکونی جیرفت که با همراهی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان و رئیس پلیس پیشگیری انجام شد، افزود:

غول‌های مزاحم در آسمان مشهد

ماجرای انتقال فرودگاه مشهد به بیرون از محدوده شهر قصه امروز و دیروز نیست سال‌هاست مشکلات قرار گرفتن فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد در نزدیکی بافت مسکونی و عبور هواپیماها از آسمان شهر از رسانه‌ها منتشر شده و هر بار سخنی از سوی مسئولان برای حل این مشکلات به خورد مردم داده شده بدون اینکه اقدامی در پی آن باشد.به بحث انتقال فرودگاه و پروژه دهن پرکنی مثل شهرفرودگاهی کاری نداریم که خود سنگی بزرگ و در شرایط موجود بی‌تردید علامت نزدن است.

با ساخت و سازهای ناایمن برخورد میشود

دادستان تبریز هشدار داد دستگاه قضایی با ساخت و سازهای ناایمن قاطعانه برخورد می‌کند حادثه متروپل آبادان، تجربه تلخی است که بر ضرورت ساخت و سازهای مجاز و ایمن و نظارت بر روند اجرای آنها از سوی مسئولان مربوطه صحه گذاشت، گفت: تمام ساختمان‌های تجاری و مسکونی ناایمن در کلانشهر تبریز و سایر شهرستان‌های استان باید هر چه زود شناسایی و نسبت به مقاوم‌سازی آنها اقدام شود.

مالیات از خانه های لوکس

در حال حاضر عملاً تا صاحب‌خانه لوکسی که شناسایی شده، قصد خرید و فروش نداشته و ناگزیر از گرفتن برگه مفاصا حساب مالیاتی نباشد. نمی‌توانیم از وی مالیات بگیریم؛ یعنی اگر فردی قصد فروش خانه خود را نداشته باشد، ابزاری برای وصول نداریم. پیش نویس آیین نامه اجرایی قانون مالیات بر خانه های لوکس را برای تصویب در هیئت وزیران به کمیسیون اقتصاد دولت ارائه داد.

شناسایی ساختمان‌های ناایمن

دادستان تبریز دستور شناسایی ساختمان‌های ناایمن استان را صادر کرد دادستان آذربایجان شرقی ساختمان های تجاری و مسکونی ناایمن در شهر تبریز و سایر شهرستان های استان باید شناسایی شده و ضمن آسیب شناسی نقاط ضعف آنها احصا و برای رفع این نقاط راهکارهای لازم ارائه شود.

وام مسکن ملی ثبت نام وام مسکن شروع شد

از امروز متقاضیان دریافت وام مسکن می‌توانند در سایت ارائه شده ثبت نام کنند. وام مسکن چیست و چگونه می‌شود وام مسکن را دریافت کرد؟ وام مسکن گونه‌ای از وام است، که جهت تأمین هزینه خریداری، ساخت‌وساز یا نوسازی ملک، در اختیار اشخاص حقیقی یا حقوقی قرار می‌گیرد. بانک مسکن به عنوان شناخته‌شده‌ترین بانک در زمینه‌ی «وام مسکن»، چندین نوع وام‌ مسکن را ارائه می‌دهد.

انتقاد از تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی...

انتقاد نایب رئیس مجلس از تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی خرید مسکن/ مردم با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند نایب رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نرخ تسهیلات کنونی ساخت مسکن به دلیل گرانی مصالح و هزینه‌ها، اجرای طرح را با مشکل مواجه می‌کند، گفت: تسهیلات مسکن باید ۸۰ درصد بها تمام شده خانه‌ها را پوشش دهد.

ساخت مسکن وکارخانه برای جوانان

امام جمعه همدان: خیّرین به سمت ایجاد کارخانه و ساخت مسکن برای جوانان حرکت کنند. شرایط فعلی که طرح مسکن ملی مطرح شده، خوب است تا مقداری زمین را در اختیار خیرین قرار دهیم و آنها نیز چند واحد مسکونی برای جوانانی که تازه ازدواج کرده‌اند را ساخته و در اختیار جوانان قرار دهند.

وام مجردان/هر مجرد 280 میلیون

مجردهای ساکن تهران می‌توانند تا ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله می‌شود. هزینه وام مسکن که مدتی است روند افزایشی به خود گرفته طی ۱۰ روز گذشته صعودی نبوده و تقریبا ثابت مانده است.بررسی آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن نشان می‌دهد که هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در فروردین و اردیبهشت و خرداد سال گذشته به ترتیب ۱۲۹ هزار و ۴۰۰، ۱۲۹ هزار و ۵۰۰ و ۱۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت دارند.