بازار املاک / تصویب اعتبارات جبران خسارات سیل مرداد

تصویب اعتبارات جبران خسارات سیل مرداد

شصت میلیارد تومان اعتبار بازسازی طرح‌های زیرساختی و مسکونی به استان مرکزی اختصاص پیدا کرد. با توجه به بارش‌های سهمگین باران در مردادماه ۱۴۰۱ و وقوع سیل در مناطق مختلف استان مرکزی حدود ۳۰ مرتبه شکل گیری سیلاب در شهر‌ها و روستا‌های استان گزارش شد. به دنبال وقوع این سیل ۸۰ منزل مسکونی به صورت کامل تخریب شدند که احتیاج به احداث این منازل وجود دارد و حدود ۲۰۰ واحد مسکونی دچار خساراتی شدند که این منازل تحت عنوان واحد‌های تعمیری تلقی می‌شوند

این واحد‌ها در سطوح مختلف جبران خسارت، قابلیت طبقه بندی ان‌ها وجود دارد.


 بلافاصله بعد از وقوع سیل در استان مرکزی و با تشکیل منظم و فوق العاده جلسات ستاد مدیریت بحران عملیات بازسازی پروژه‌های آسیب دیده آغاز گردید 
 با اجرای طرح‌های اضطراری توسط دستگاه‌های اجرایی از قبیل ادارات برق، گاز، جهادکشاورزی، راهداری، بنیاد مسکن و سایر دستگاه ها، شرایط مردم در این مناطق از حالت بحرانی خارج گردید.

مدیر کل بحران استانداری مرکزی گفت: عملیات بازسازی پروژه‌های اسیب دیده از همان روز وقوع سیل در استان مرکزی شروع شد 
 ساخت و تعمیر واحد‌های مسکونی سیل زده نیز توسط گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در این مناطق آغاز گردید و میزان پیشرفت بخشی از این واحد‌ها به بیش از ۵۰ درصد رسیده است.

مدیر کل بحران استانداری مرکزی افزود: در مرحله اول تخصیص اعتبارات سیل به صورت تنخواه مبلغ ۲۶ میلیارد تومان جهت اجرای طرحهای عمومی استان مرکزی تخصیص پیدا کرد
 که این اعتبارات جهت اجرای طرح‌های جمع آوری سیلاب، زیرسازی روستاها، اجرای کانال‌های انتقال آب، لایروبی قنوات و... در اختیار دستگاه‌های اجرایی مربوطه قرار گرفته است.


 جلسه ۴ آبان هیئت دولت و تصویب اختصاص اعتبار بلاعوض و تسهیلات ارزان برای جبران خسارات ناشی از سیل


در مجموع ۶۰ میلیارد تومان اعتبار بلاعوض جهت اجرای پروژه‌های زیرساختی و مسکونی به استان مرکزی اختصاص پیدا کرد و برای تسهیلات واحد‌های مسکونی و تعمیری نیز مبلغ ۲۳میلیارد تومان مصوب شد.
 برای جبران خسارات کشاورزان نیز تسهیلات مناسبی در اختیار وزارت جهادکشاورزی قرار می‌گیرد که سهم استان مرکزی نیز متعاقبا بوسیله این وزارت خانه اعلام می‌شود.

هیئت دولت برای واحد‌های مسکونی احداثی روستایی مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات ۴درصد 
 برای واحد‌های احداثی شهری مبلغ ۲۵۰میلیون تومان تسهیلات ۵درصد مصوب کرد که به هر واحداحداثی در شهر و روستا مبلغ ۵۰میلیون تومان به صورت بلاعوض تعلق می‌گیرد.

کرد: برای واحد‌های آسیب دیده تعمیری شهری و روستایی تا سقف ۲۰ میلیون تومان بلاعوض و در صورت نیاز به اعتبار بیشتر تا سقف ۳۰ میلیون تومان تسهیلات ۴درصد مصوب شده 
که با توجه به میزان خسارت ارزیابی شده این مبلغ به خانوار‌ها تعلق میگیرد.


او با اشاره به شرایط خانوار‌های آسیب دیده از سیلاب نیز گفت: 


به این افراد نیز تا سقف ۲۰ میلیون تومان بلاعوض معیشتی برای جبران خسارات لوازم خانگی
 اعتبار تعلق میگیرد و برای معیشت آن‌ها علاوه بر کمک بلاعوض، تسهیلات ارزان قیمت در نظر گرفته شده است که به مرور در اختیار این خانواده‌ها قرار می‌گیرد.
اعتبارات بلاعوض و تسهیلات اعلام شده هیئت دولت به زودی به بنیاد مسکن و بانک‌ها ابلاغ خواهد شد و با ابلاغ این تسهیلات روند ساخت منازل شتاب می‌گیرد.

خرید بیمه جنگ برای خودرو و مسکن

در پی تحمیل شرایط جنگی در کشور، بیمه مرکزی اعلام کرد که شرکت‌های بیمه می‌توانند پوشش خسارت‌های ناشی از جنگ را در بیمه‌نامه‌ها ارائه کنند

چرا قیمت مسکن در شرایط تورمی امروز بالا...

اگرچه در ماه‌های اخیر سرعت رشد قیمت مسکن و اجاره نسبت به سایر گروه‌های هزینه‌ای کاهش یافته، اما بررسی سهم هزینه‌های مختلف در سبد خانوار نشان می‌دهد این کا هش لزوما به‌معنای توقف فشار بر هزینه‌کرد مردم نیست.

بازار مسکن در خواب زمستانی فرو رفته

بررسی بازار مسکن نشان می‌دهد تمایل موجران و مستاجران نسبت به تمدید و اعمال تخفیف در قراردادها افزایش پیدا کرده است

تسه ارزان شد و بازار وام مسکن نفس کشید

بررسی بازار فرابورس نشان می‌دهد قیمت هر برگ اوراق حق تقدم مسکن به نرخ‌های فروردین امسال عقبگرد داشته است.

بازار مسکن وارد مرحله جدید شد

بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد تغییرات محدودی بوده و معاملات واحدهای کوچک، به‌ویژه واحدهایی با متراژ کمتر، کمی فعال شده است،

فاصله تاریخی درآمد و قیمت مسکن

بازار مسکن با رشد بی‌وقفه قیمت‌ها و فاصله فزاینده درآمد خانوارها، خانه‌دار شدن برای دهک‌های متوسط و پایین را با وجود افزایش 43 درصدی حقوق به رؤیایی دوردست تبدیل کرده است.

بازار مسکن‌های کوچک رونق گرفت

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد افزایش معاملات واحد‌های با متراژ کم شده است.

پرداخت وام در بانک مسکن مسدود شد

پرداخت انواع تسهیلات مسکن از سوی بانک مسکن به دلیل «ناتراز معرفی شدن» این بانک دولتی از سوی بانک مرکزی، متوقف شد.

الان وقت خرید خانه است؟

بازار مسکن در آستانه ورود به سال جدید با جهش نرخ ارز و رشد 75 درصدی قیمت دلار نسبت به زمستان گذشته روبروست.

سقف وام ارزان‌قیمت مسکن مشخص شد

سقف تسهیلات ارزان‌قیمت ودیعه و خرید مسکن مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی با مصوبه مجلس تعیین شد.

پیش‌ بینی شوکه‌ کننده از قیمت مسکن در...

ازار مسکن نسبت به سایر بازارهای موازی عقب مانده است، در صورت تحقق ثبات سیاسی به تدریج خود را با سطح این بازارها هماهنگ خواهد کرد.

آخرین خبر از وضعیت قیمت مسکن

هنوز مسکن نسبت به تورم و بخصوص بازارهای ارز و طلا عقب است و این عقب ماندگی باید جبران شود

زمانِ طلایی خرید مسکن

بازار مسکن در ماه‌های اخیر با ترکیبی از رکود طولانی و شیب ملایم افزایش قیمت مواجه بوده است؛

سونامی قیمت در بازار مسکن در راه است

افزایش رفت‌وآمد به بنگاه‌های املاک در ماه‌های پایانی سال، بیش از آنکه نشانه رونق بازار مسکن باشد، حاصل اشباع و بی‌اعتمادی در بازارهای موازی طلا و ارز است.

فرار خریداران از بازار مسکن

رییس انجمن انبوه‌سازان تهران با اشاره به افزایش شدید هزینه‌های ساخت گفت: امروز هزینه ساخت با دلار 130 هزار تومانی محاسبه می‌شود، اما فروش آپارتمان با قیمت‌هایی انجام می‌شود که تناسبی با این هزینه‌ها ندارد.

پیش بینی قیمت مسکن در بازار راکد ساخت و...

بسیاری از سازندگان در این بازار راکد، علاقه‌ای به شروع کار جدید ندارند.

قفل بازار مسکن باز شد

بازار ملک و مسکن در کشور، همچنان در باتلاقی از رکود تورمی گرفتار شده است؛

خبر خوش برای متقاضیان وام مسکن

قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات امروز فرابورس به محدوده ۱۲۸ هزار تومان کاهش یافت؛

بازار مسکن در کما، مردم به طلا پناه...

بحران و رکود مسکن، قدرت خرید را در بازار به شدت کاهیده است

یخ بازار مسکن در حال آب شدن است؟

دبیر انجمن انبوه‌سازان گفت: به نظر می‌رسد رکود حاکم بر خریدوفروش مسکن تغییر سیکل داده و قهر خریداران با بازار مسکن نسبت به فصل گذشته و ابتدای سال کاهش یافته است.

اجاره‌بها در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟

جهت‌های متفاوت دو متغیر کلیدی بازار اجاره مسکن در سال جاری، «تورم اجاره ۱۴۰۵» را سوال‌برانگیز کرده است.