بازار املاک / مالکیت خانه در کدام کشورها بیشتر است؟

مالکیت خانه در کدام کشورها بیشتر است؟

بر اساس نتایج تحقیق جدید دانشکده مدیریت رادی دانشگاه کالیفرنیا سن‌دیگو آمریکا کسانی که دوره‌های تورم بالا را تجربه می‌کنند، تمایل بیشتری به خرید خانه دارند. این تحقیق از منابع مختلف داده استفاده می‌کند که نشان می‌دهد خانوارهایی که در معرض تورم بالا بوده‌اند، احتمال بیشتری برای سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات دارند. این تحقیق نشان می‌دهد که بسیاری از صاحبان خانه‌ها به این دلیل که انگیزه دارند از خود در برابر افزایش قیمت‌های احتمالی در آینده محافظت کنند، خانه خریداری می‌کنند.

تجربه شخصی با تورم، محرک مالکیت خانه است.

 

الکس استینی ولزجو، یکی از محققان این تحقیق و استادیار اقتصاد و راهبرد در دانشکده مدیریت رادی، می‌گوید: 


ما فکر می‌کنیم یکی از دلایلی که مردم به‌جای اجاره، خرید خانه را انتخاب می‌کنند، نگرانی از تورم آینده است که شاید هم قیمت اجاره و هم قیمت مسکن را افزایش دهد. 
کسانی که در گذشته با تورم بالا زندگی کرده‌اند، ممکن است در آینده انتظار تورم بالاتری داشته باشند که باعث می‌شود آرزو کنند «ای کاش صاحبخانه بودند». 

این امر به‌ ویژه در صورتی صادق است که بتوانند با وام مسکن با نرخ ثابت، تامین مالی و از آنان در برابر تورم آینده محافظت کنند.
 ولزجو افزود که پیامدهای تورم بالایی که مردم در حال حاضر در سرتاسر جهان تجربه می‌کنند، تأثیری پایدار بر بازار مسکن خواهد داشت.

 گروه‌هایی که در دوره تورمی فعلی زندگی می‌کنند


برای سال‌های آینده تقاضای بیشتری برای مسکن خواهند داشت.
در یک قرار ملاقات مشترک در دانشکده بازرگانی هاس و بخش اقتصاد در دانشگاه کالیفرنیا برکلی، برای اینکه بفهمند مردم چگونه تصمیم‌گیری در مورد مالکیت خانه می‌کنند،

 نظرسنجی جدیدی از ۷۰۰ مالک خانه در ۶ کشور اروپایی (اتریش، آلمان، ایرلند، ایتالیا، پرتغال و اسپانیا) انجام دادند.
 از پاسخ‌دهندگان در این نظرسنجی پرسیده شد «دلایل خوب برای خرید خانه چیست

 آیا آنان به‌طور شخصی تورم بالا را تجربه کرده‌اند، آیا نگران تورم آینده هستند و آیا تورم بر تصمیم آنان برای خرید خانه تأثیر گذاشته است یا خیر».
 از میان افراد مورد بررسی، ۵۰ درصد اظهار کردند که در صورت وجود تورم، سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات خوب است. 

افرادی که با تورم بالا زندگی کرده‌اند


 ۲۱ درصد بیشتر نگران تورم در آینده هستند و ۷۴ درصد بیشتر احتمال دارد که بگویند تورم بر تصمیم آنان برای خرید خانه تأثیر می‌گذارد.
محققان همچنین از داده‌های نظرسنجی مالی و مصرف خانوار بانک مرکزی اروپا از ۲۲۰ هزار خانوار در ۲۲ کشور اروپایی استفاده کردند که نشان داد اثرات تورم تجربه شده زیاد است.
 به‌عنوان مثال، برای خانوارهای معمولی، افزایش تجربه تورم از ۲ درصد به ۵.۴ درصد، احتمال مالکیت آنان را از ۶۵ درصد به ۷۵ درصد افزایش می‌دهد.
 
مواجهه خانوارها با دوره‌های گذشته تورم بالاتر یا پایین‌تر می‌تواند به توضیح تفاوت در ترکیب مالکیت خانه در داخل و بین کشورها کمک کند.
 به‌ عنوان مثال در آلمان و اتریش، کمتر از نیمی از خانواده‌ها صاحبخانه هستند اما در لیتوانی، اسلواکی و کرواسی ۸۵ درصد یا بیشتر مالکیت دارند.

کشورهایی که سابقه تورم بالایی دارند. به‌طور مشابه، تنها ۵۷ درصد خانواده‌ها در فرانسه صاحبخانه هستند که ثبات قیمت بیشتری داشته است
 اما ۸۲ درصد در کشور همسایه آن اسپانیا، کشوری با سابقه طولانی تورم، صاحبخانه هستند.
 
 این خانوارها با جمعیت‌شناسی مشابه و در موقعیت‌های مالی مشابه، به‌طور منظم تصمیمات متفاوتی برای مالکیت می‌گیرند. 
در حالی که موسسات مالی نقش مهمی مانند قیمت مسکن، عرضه مسکن و جمعیت‌شناسی را ایفا می‌کنند.
ما نشان می‌دهیم که سوابق اقتصادی تجربه شده توسط صاحبان خانه‌ها و به‌ویژه تجربیات تورم، سرمایه‌گذاری در مسکن را به‌شدت پیش‌بینی می‌کند.
 

 تأثیر تجربیات شخصی به اندازه کافی قدرتمند و طولانی مدت باشد .


تا حتی بر تصمیمات مالکیت خانه مهاجرانی تأثیر بگذارد که به بازار مسکن جدید نقل مکان می‌کنند و همچنان به تورمی که در کشورهای خود تجربه کرده‌اند، پاسخ می‌دهند.
با استفاده از داده‌های نظرسنجی جامعه آمریکایی، سرپرستان خانواده‌ای را که به ایالات‌متحده  از خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند شناسایی کردند.

 آنان توانستند تجربه‌های تورم در طول عمر خانوار طی مدت اقامتشان در کشور خود و در ایالات‌متحده 
 چگونگی تأثیر  این امر بر تصمیمات خرید آنان پس از مهاجرت را محاسبه کنند. 
محققان بار دیگر دریافتند که سرپرستان خانوارهایی که در طول عمر خود تورم بالاتری را تجربه کرده‌اند، بیشتر صاحبخانه هستند.
 
محققان ابراز کردند: ما نشان دادیم که رابطه بین تورم قبلی و انتخاب‌های خرید مسکن 
با شرایط بازار مسکن همچنین با شاخص‌های شرایط اقتصادی فعلی یا سایر تجربیات اقتصادی توضیح داده نمی‌شود.
 تجربه تورم بالا، اثر طولانی مدتی بر مالکیت خانه دارد.
 

نتایج این تحقیق قرار است در مجله The Journal of Finance منتشر شود.

گزارش تحولات بازار مسکن شهر تهران در...

روند نزولی رشد نقطه به نقطه قیمت مسکن معامله شده در شهر تهران در ماه گذشته تداوم یافت؛ بر این اساس متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده در شهر تهران در خرداد ماه سال جاری نسبت به ماه مشابه سال قبل 56.6 درصد افزایش یافته است، این در حالی است که رشد این نرخ در فروردین و اردیبهشت 1400 به ترتیب، 91.7 و‌ 69.7 درصد بوده است.

راه‌اندازی صندوق زمین و ساختمان در بورس...

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: در صورت صدور مجوزهای مربوطه از سوی سازمان بورس و طبق برنامه‌ها، این صندوق از نیمه دوم سال راه‌اندازی می‌شود.

شامخ ساختمان در تیرماه افت کرد/ افزایش...

گزارش شامخ بخش ساختمان تیرماه نشان می‌دهد نسبت به خردادماه امسال، تیراژ ساخت و ساز کاهش و قیمت نهاده‌های ساختمانی افزایش یافته است.

۴ شهر حاشیه‌ای، بحران بازار مسکن تهران...

دبیر کانون سراسری انبوه سازان با بیان اینکه قیمت مسکن در اطراف تهران یک چهارم پایتخت است گفت: اگر این ۴ شهر جدید حاشیه پایتخت نبود چه بسا بحران بازار مسکن عمیق‌تر می‌شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین

مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی املاک اجاره ای تمدید شد مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین گفت: با تصویب ستاد کرونا، مهلت ارایه اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی و صاحبان املاک اجاری یک هفته تمدید شد.

حل مشکل مسکن تعامل فراقوه‌ای می‌خواهد

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان"مسائل حوزه مسکن و راه نیازمند همکاری بین بخشی و فراقوه‌ای است گفت: باید مشکلات به صورت راهبردی عارضه‌یابی و حل شود.

آیا فردا سه شنبه 26 مرداد 1400 تعطیل...

ساعات کاری ادارات و بانک ها سه شنبه 26 مرداد 1400 : تعطیلی ادارات تهران,تعطیلی ادارات دولتی,تعطیلی ادارات تهران فردا,تعطیلی ادارات تهران کرونا,تهران تعطیل شد,آیا فردا ادارات تهران تعطیل است,تعطیلی ادارات کرونا,وضعیت تعطیلی تهران,آیا فردا ادارات تهران تعطیل است,تهران تعطیل شد,تعطیلی بانکها در پنجشنبه,وضعیت تعطیلی تهران,تعطيلي بانك ها,ساعت کاری بانک ها ۱۴۰۰,تعطیلی تهران فردا,بانک ها فردا باز است

بررسی ماهیانه بازار معاملات مسکن شهر...

گزارش تحولات بازار معاملات مسکن شهر تهران در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ که توسط اداره بررسی ­ها و سیاست ­های اقتصادی بانک مرکزی تهیه و منتشر شده است، مورد بررسی قرار گرفته است

واکسیناسیون سراسری خانواده بانک مسکن...

در این طرح قرار است ظرف حداکثر یک هفته تمامی کارکنان بانک اعم از شاغل و بازنشسته واکسینه شوند.

علت کمبود سیمان در بازار/ قیمت‌ سیمان...

در شرایطی که سیمان در بازار ایران کمیاب شده، صادرات آن به عراق و افغانستان ادامه دارد

اعطای وام نوسازی بافت فرسوده به ۲۲ هزار...

عضو هیئت‌مدیره بانک از اعطای تسهیلات به ۲۲ هزار و ۱۰۷ واحد در بافت فرسوده به متقاضیان نوسازی واحدها معادل هزار و ۶۴۵ میلیارد تومان خبر داد.

اتاق اصناف مصوبه حمایت از مستأجران را...

اتاق اصناف ایران در اطلاعیه‌ای مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص اجاره املاک مسکونی را ابلاغ کرد.

خبرخوش برای مستاجران/مصوبه ستاد ملی...

متن کامل بند ۱ مصوبات جلسه ۷۲ ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با موضوع حمایت از خانوارها در زمینه اجاره املاک مسکونی

انتقاد یک کارشناس مسکن از...

بنیه مالی خانوار را بالا ببرید انتقاد یک کارشناس مسکن از ساده‌اندیشی‌ها در حوزه ساخت‌وساز/ بنیه مالی خانوار را بالا ببرید

افزایش نرخ سود وام مسکن

شکستن رکورد هزینه وام در تابستان هزینه وام مسکن در روز 17 مرداد ماه رکورد خود در تابستان را شکسته و برای نخستین بار در این فصل به کانال 61 هزار تومان وارد شد. این اتفاق سبب شد تا نرخ سود وام مسکن ارتقا یافته و به 20.9 درصد برسد.

آخرین وضعیت بازار مسکن

معاملات نصف شد بررسی تحولات بازار مسکن در مردادماه ۱۴۰۰ حاکی از آن است که رکود این بخش سنگین‌تر شده و میزان معاملات مسکن نصف شده است.

قیمت مسکن در آمریکا نسبت به سال گذشته...

مسکن در آمریکا گران شد به دنبال کاهش شدید در بخش عرضه مسکن، متوسط رشد قیمت خانه ها در بزرگ ترین اقتصاد جهان در سه ماهه دوم امسال به بالاترین سطح خود در طول تاریخ معاصر این کشور رسیده است. نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد قیمت مسکن در آمریکا ۲۳ درصد اندازه گیری شده که این رقم نسبت به بازه مشابه به فصل قبل ۰.۸ درصد افزایش داشته است.

سرقت ماسه‌های ساحلی برای ساخت ویلا!

برخی در شهرهای شمالی از ماسه‌های ساحلی برای ساخت خانه استفاده می‌کنند. دبیر انجمن انبوه‌سازان تهران با تایید این خبر می‌گوید: قیمت زمین در شهرهای شمالی جذاب و ساخت و سازهای غیر اصولی رونق گرفته است. عده‌ای از ماسه سواحل برداشت غیرقانونی دارند تا برای بلوک چینی یا دیوار چینی ساختمان‌های غیرمجاز استفاده ‌کنند.

بی‌خبری مردم و دشواری ثبت اطلاعات،...

رئیس اتحادیه املاک کشور گفت: به وزارت راه و شهرسازی گفتم که این سامانه و نحوه استفاده از آن را در تلویزیون و کانال‌ها آموزش دهید تا مردم مطلع شوند و بتوانند ثبت نام کند، اما متاسفانه به توصیه ما عمل نکردند.

چه کسانی منتظر دریافت برگه‌های مالیات...

به نظر می‌رسد با اتمام مهلت ۱۲۰ روز قانونی برای تثبیت خالی بودن واحد مسکونی، به زودی سازمان امور مالیاتی برای مالکان خانه‌های بدون کاربر برگه‌های مالیاتی صادر کند. محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی این روزها مرتباً عنوان می‌کند که یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی خالی از سکنه به سازمان امور مالیاتی در راستای اجرای ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم که به قانون مالیات بر خانه‌های خالی مشهور شده، معرفی شده‌اند.