بازار املاک / شرط عجیب خرید ملک در تهران

شرط عجیب خرید ملک در تهران

پس از افزایش تورم و رشد بی حد و مرز قیمت ها در بازارها شاهد اتفاقات جالب و البته عجیب و غریب بودیم. همانند سایر بازارها، بازار مسکن نیز از قافله گرانی ها عقب نماند و با رشد سرسام آور قیمت واحد های مسکونی حسابی دل مردم را به درد آورد.

شرط عجیب خرید ملک در تهران

شرط عجیب خرید ملک در تهران

پس از افزایش تورم و رشد بی حد و مرز قیمت ها در بازارها شاهد اتفاقات جالب و البته عجیب و غریب بودیم. همانند سایر بازارها، بازار مسکن نیز از قافله گرانی ها عقب نماند و با رشد سرسام آور قیمت واحد های مسکونی حسابی دل مردم را به درد آورد طوری که پس از این گرانی ها کمتر کسی قادر بود صاحب خانه شود.
این روزها، خرید خانه که بجای خود، حتی اجاره یک واحد کوچک آپارتمان نیز برای خیلی ها تبدیل به آرزو و خیال محال شده است، موضوعی که برخی مسئولان رده بالای دولتی نیز به آن اشاره و از آشفته بازار مسکن انتقاد شدید کردند.

افزایش بی رویه قیمت مسکن به خودی خود امری غیرمنطقی و ناراحت کننده است. اما این موضوع وقتی عجیب و فاجعه بار می شود که سراغ آگهی های فروش آپارتمان در مناطق ۱ و ۲ تهران می رویم و چشم هایمان به عدد و رقم هایی برمی خورد که هیچ جوره هضم آن برایمان شدنی نیست. رقم های نجومی آپارتمان های شمال تهران به حدی بالاست که اگر یک کارگر ساده تا آخر عمرش کار کند و حتی اگر همه حقوق و پس انداز خود را خرج نکند بازهم نمی تواند حتی از پس رهن یک واحد آپارتمان در منطقه ۱ تهران بربیاید.

 فرهنگ کافی و متناسب برای سکونت!

موضوع جالب تر اینجاست که اگر به فرض مولتی میلیاردر هم باشید و خرید واحدهای لوکس تهران برایتان مثل آب خوردن باشد بازهم یک مشکل بسیار بزرگ و البته خنده دار برای خرید آپارتمان در مناطق شمال شهر در پیش رو دارید. آن مشکل بزرگ این است که شما نه تنها پول کافی برای خرید بلکه باید فرهنگ کافی و متناسب برای سکونت در آپارتمان های مدرن بالای شهر را نیز داشته باشید! درغیر این صورت پول هنگفت به هیچ دردتان نمی خورد.

اخیرا به آگهی های فروش آپارتمان در مناطق شمالی تهران سری زدیم و به مورد عجیبی برخوردیم. شخصی در یکی از شبکه های اجتماعی، آگهی فروش پنت هاوس در خیابان فرشته را منتشر کرد و در آن از متقاضیان خواست درصورت درخواست بازدید از آپارتمان، رزومه شغلی خود را به همراه داشته باشند. فرد دیگری نیز در توضیح این آگهی نوشت: «می دونستید برای خرید یا اجاره یک سری خونه های منطقه ۱ و ۲ که گرونند باید رزومه شغلی بفرستید قبلش تا ببینند به فرهنگ اون ساختمون می خورید یا نه؟

حفظ آرامش و امنیت بیشتر ساکنان

موضوع اینجاست که در بسیاری از برج های لوکس بالای شهر، فقط از یک یا چند قشر خاص متقاضی می پذیرند و این قانون ظاهرا برای حفظ آرامش و امنیت بیشتر ساکنان درنظر گرفته شده است. پس درنتیجه مستاجر نه تنها پول کافی بلکه باید دارای شغل و حرفه ای خاص باشد تا مورد تایید مدیریت برج و ساکنان قرار بگیرد تا در نهایت بتواند در آن برج صاحب خانه شود.
البته پیش از این نیز بارها شنیده ایم که در برخی از برج های لوکس مناطق شمالی تهران که بسیار معدود هم هستند تنها سلبریتی ها و ستاره های سینما و تلویزیون سکونت دارند و غیر از فعالان این حوزه کس دیگری نمی تواند در آنجا سکونت داشته باشد.

اگرچه با درست یا غلط بودن این موضوع کاری نداریم ولی در عجیب و غریب بودن آن شکی نیست، به قطع همچین قوانین شهرنشینی را برای اولین بار در ایران مشاهده می کنیم و بعید است حتی کشورهای توسعه یافته و مدرن همچین قوانینی را برای شهروندان خود وضع کرده باشند چراکه تامین آرامش و امنیت شهروندان و اللخصوص ساکنان یک آپارتمان مستلزم رعایت موارد به خصوص و نیاز به آموزش های ابتدایی دارد.

در نهایت موضوع را از چند کارشناس املاک واقع در منطقه ۱ تهران جویا شدیم و از قرار معلوم این چنین قوانینی به ندرت برای آپارتمان ها گذاشته می شود.

یک کارشناس املاک در همین منطقه به خبرنگار تیترکوتاه گفت:

«ما تا بحال با این موضوع روبرو نشدیم اما در برخی موارد سازندگان به این جهت همچین قوانینی تعیین می کنند که مشاوران تازه کار املاک، سراغ مشتری های بی هدف که قصد جدی برای خرید ندارند نیز نروند»

در پایان نتیجه می گیریم اتفاقاتی که مشاهده می کنیم برخلاف انتظارات خیلی صحت ندارند. اگرچه در برخی آگهی ها همچین موضوعی دیده شده اما به گفته کارشناسان املاک این اقدامات تنها به منظور جلوگیری از ورود متقاضیان بی هدف به منازل صورت می گیرد.

جوان نوشت: ۳۰ میلیارد تومان رهن یکساله...

روزنامه جوان در مطلبی با عنوان «ترویج بیگانگی و بی‌رحمی در فاصله طبقاتی برج‌ها!» این گونه آورده است: سال‌های نه‌چندان دور، خانه‌هایی با رهن کامل گزینه مناسبی برای کارگران و کارمندان به حساب می‌آمد، اما در سال‌های اخیر، جهش قیمت مسکن به ویژه در کلانشهر‌ها سبب شده تا رهن خانه‌ها قیمت‌های سرسام‌آوری پیدا کند و شرایط برای اقشار متوسط و ضعیف جامعه هر روز بدتر از قبل شود. در چنین شرایطی هستند کسانی که هزینه‌های چند میلیارد تومانی بابت رهن خانه‌های لاکچری تهران پرداخت می‌کنند،

در ۲سال آینده با همکاری کمیته امداد و...

ساخت۴۰هزار واحد مسکونی برای نیازمندان در مناطق روستایی کشور کمیته امداد و بسیج، در ۲سال آینده ۴۰هزار واحد مسکونی برای نیازمندان در مناطق روستایی کشور خواهد ساخت.

قیمت عجیب ویلا‌های لاکچری در مازندران

جهش قیمت مسکن در ۱.۵ سال اخیر سبب شده تا قیمت ویلا در شهر‌های شمالی و به ویژه استان مازندران نرخ‌ها چند برابر شود.

ضرورت مقاوم سازی ۱۰ هزار واحد مسکونی در...

معاون امور بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز گفت: از مجموع ۱۰۳ هزارو ۵۰۰ واحد مسکونی در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت استان ، حدود ۱۰ هزار واحد آنها نیازمند مقاوم سازی و بهسازی هستند.

چگونگی خرید آپارتمان در تهران با مشوق...

با وام ۴۸۰ میلیون تومانی اوراق مسکن که حالا پس از مشوق جدید سیستم بانکی درخصوص نصف شدن هزینه خرید تسهیلات احتمالا تقاضا برای دریافت این وام افزایش می‌یابد، می‌توان حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینه یک آپارتمان کوچک را در محله‌های ارزان قیمت تهران پوشش داد.

مگر سطح رفاه در ایران و آمریکا برابر...

هیچ یک از شبه‌سلبریتی‌های ایرانی، هنوز نظری درباره عوامل وقوع این تراژدی بزرگ در آمریکا منتشر نکرده‌اند! کیهان نوشت: رسانه‌ها تصاویری تکان‌دهنده از ویرانی ایالت کنتاکی آمریکا در اثر طوفان منتشر کرده‌اند

بهترین خبر ممکن درباره وام مسکن

عضو هیئت مدیره بانک عامل بخش مسکن از کاهش ۵۰ درصدی هزینه دریافت وام مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم تسهیلات خبر داد. در دو هفته اخیر قیمت اوراق تسهیلات مسکن در پی ورود دلالان و سفته بازان به این بازار، به قیمت‌ های نجومی ۱۱۳ هزار تومان رسیده است که سبب شده بود تا هزینه دریافت وام ۴۸۰ میلیون تومانی خرید مسکن زوجین تهرانی به ۱۰۸ میلیون تومان برسد.

افزایش چشم‌گیر هزینه وام مسکن

قیمت هر برگ اوراق مسکن از ۱۰۰ هزار تومان گذشت! هر برگ از اوراق تسهیلات مسکن بانک مسکن تیرماه سال گذشته با قیمت ۱۰۷ هزار و ۲۰۰ تومان، مردادماه سال گذشته با قیمت ۱۰۷ هزار و ۴۰۰ تومان و شهریورماه سال گذشته نیز با قیمت ۱۰۷ هزار تومان داد و ستد می‌شود.

بیضایی: جای تدوین و اجرای قوانین مالیات...

در گفتگو مطرح شد مالیات مسکن روی کلیت دارایی‌ها کارکرد داردکارشناس بازار مسکن گفت: اگر دولت به دنبال فعال سازی مالیات حوزه‌ی مسکن است بهتر است دارایی‌ها را مشمول مالیات کند و برای دارایی‌ها بسته‌های خاص مالیاتی ارائه کند.

افزایش چشم‌گیر هزینه وام مسکن

جزئیات قیمت اوراق مسکن در تهران و سایر استان‌ها قیمت اوراق تسهیلات مسکن در روزهای اخیر افزایش چشمگیری داشته است و هر برگه گواهی ۵۰۰ هزار تومان تسهیلات مسکن به بیش از ۱۰۰ هزار تومان رسیده است. این در حالیست که اگر زوجین تهرانی بخواهند از تسهصیلات ۴۸۰ میلیون تومانی استفاده کنند باید حدود ۱۰۰ میلیون اوراق بخرند.

پنت‌هاوس الهیه، گران‌تر از خانه ایلان‌...

در بازار ملک چند روزی است که کاشف به عمل آمده یک پنت‌هاوس در منطقه الهیه تهران به قیمتی معادل ۱۵ میلیون دلار آمریکا قیمت‌گذاری شده است و تشتک بسیاری را پرانده است.

نرخ سود وام مسکن مهر در چه صورت ۱۸ درصد...

بر اساس جزو ۴ بند الف تبصره ۱۱ لایحه بودجه ۱۴۰۱، مالکان واحدهای تکمیل شده مسکن مهر که دارای خدمات زیربنایی هستند موظفند تا پایان خرداد ۱۴۰۱ برای دریافت دفترچه اقساط مسکن مهر و تبدیل به فروش اقساطی کردن

اقساط تسهیلات ساخت طرح نهضت ملی مسکن...

محمدحسن علمداری عضو هیات‌مدیره بانک مسکن جزییاتی از نحوه بازپرداخت تسهیلات ساخت طرح نهضت ملی مسکن را با تسهیلات ابلاغی جدید از سوی بانک مرکزی، اعلام کرد.

نقشه مصوب و مکمل مجلس برای دلالان مسکن...

مصوبه اخیر مجلس (الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول) که برای بار دوم از سوی شورای نگهبان برگشت خورده، مشاوران املاک را از تنظیم سند عادی (مبایعه‌نامه) منع و نوع جدیدی از قراردادهای ملکی را تعریف کرده است.

قالیباف قانون «جهش تولید مسکن» را ابلاغ...

رییس مجلس شورای اسلامی‌ در نامه‌ای به رییس‌جمهور، قانون جهش تولید مسکن را ابلاغ کرد.

چگونه وام تعمیرات مسکن بگیریم؟

وام جعاله یا وام تعمیرات مسکن در اغلب بانک‌های ایران پرداخت می‌شود و البته در هر بانک ارقام متفاوتی دارد. برخلاف وام خرید مسکن که توسط معدود بانک‌های کشور پرداخت می‌شود، اغلب بانک‌ها وام جعاله یا همان وام تعمیرات مسکن را پرداخت می‌کنند. وام جعاله بانک مسکن درحال‌حاضر حداکثر ۸۰ میلیون تومان است که با سود ۱۸ درصد پرداخت می‌شود و افراد به دو روش سپرده‌گذاری در بانک مسکن یا خرید اوراق تسهیلات وام مسکن، این تسهیلات را از این بانک دریافت کنند.

دستگاههای دولتی؛ مالکان بزرگ خانه‌های...

از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی خالی که تا کنون شناسایی شده ۹۰۰ هزار واحد مربوط به اشخاص حقوقی است که باید مشمول مالیات می‌شد اما ماههاست که تحقق این موضوع معطل ایجاد یک سامانه رابط بین وزارت راه و سازمان امور مالیاتی است که باید توسط وزارت ارتباطات ایجاد شود اما بنا به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی هنوز این ارتباط برقرار نشده است.

قیمت آپارتمان در منطقه یک تهران

خریداران خانه در منطقه یک عموما از قشری هستند که محدودیت بودجه برای آن‌ها به اندازه متقاضیان مسکن در سایر مناطق مطرح نیست و در نتیجه هنگام خرید ملک ترجیح می‌دهند خانه نوساز یا تازه ساز دو سه سال ساخت خریداری کنند.

اجرای طرح بازدید رایگان دودکش منازل در...

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مراغه گفت: طرح بازدید رایگان دودکش منازل مسکونی و استفاده ایمن از وسایل گازسوز این شهر در حال اجرا است.

تصاویری از گران‌ترین خانه‌های...

زندگی فوتبالیست‌ها پر از تجملات است؛ برخی پول‌شان را صرف خرید ماشین می‌کنند و کلکسیون می‌سازند و برخی ترجیح می‌دهند ثروت‌شان را در برای خرید ملک و خانه هزینه کنند. ا

دولت مصمم به ساخت ۴ میلیون مسکن است

عضو هیئت‌‎‌ رئیسه مجلس گفت: شاهد عزم دولت از جمله شخص رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی هستیم که به صورت روزانه برای اجرایی شدن پروژه ساخت ۴میلیون مسکن در ۴ سال تلاش می‌کنند.