بازار املاک / نحوه دریافت وام اجاره بدون وثیقه

نحوه دریافت وام اجاره بدون وثیقه

مبلغ وام در نظر گرفته شده توسط دولت بسته به شهر متفاوت است، به عنوان مثال برای تهران مبلغ وام و سپرده مسکن 200 میلیون تومان، برای شهرهای بزرگ 150 میلیون تومان، برای شهرها 100 میلیون تومان و برای شهرهای کوچک است. و روستاها 40 میلیون تومان.

 مبلغ وام در نظر گرفته شده توسط دولت بسته به شهر متفاوت است

مبلغ وام در نظر گرفته شده توسط دولت بسته به شهر متفاوت است، به عنوان مثال برای تهران مبلغ وام و سپرده مسکن 200 میلیون تومان، برای شهرهای بزرگ 150 میلیون تومان، برای شهرها 100 میلیون تومان و برای شهرهای کوچک است. و روستاها 40 میلیون تومان. اما مبلغ وام در نظر گرفته شده توسط شعب بانک پاد در پاسارگاد برای وام سپرده مسکن تا سقف 200 میلیون تومان است. در شعب بانک پاسارگاد پاد فرقی نمی کند که فرد از کدام شهر درخواست وام داده باشد و فقط به مبلغ اجاره بستگی دارد.


البته شایان ذکر است که میزان تسهیلات این طرح 75 درصد کل مبلغ اجاره است. یعنی هر چه اجاره بها کمتر باشد مبلغ وام کمتر می شود.


ضمناً متقاضی می تواند هنگام ثبت درخواست، مبلغ مورد نظر را ثبت کند، البته مبلغ باید کمتر از سقف تعیین شده باشد.


وام 200 میلیونی توکن سپرده مسکن بدون وثیقه از شعب پاسارگاد بانک پاد دارای شرایط زیر است:


فرد باید یک چک ماهیگیر بنفش به نام خود داشته باشد.


قرارداد اجاره دارای کد رهگیری است.


تبصره: در موارد 2 و 3 رضایت موجر الزامی است.


تسهیلات سپرده مسکن


همانطور که در قسمت شرایط گفتیم استهلاک این خط به صورت نقدی می باشد. استهلاک این وام 3 ماهه یا 6 ماهه می باشد.


انتخاب مدت بازپرداخت وام بستگی به متقاضی دارد و بانک هیچ دخالتی در این موضوع ندارد. اما شایان ذکر است که میزان سود روی آنها متفاوت است.


یعنی اگر وام سپرده مسکن 3 ماهه بدون وثیقه در شعب بانک پاد پاسارگاد بگیرید مبلغ سود آن 5.75 درصد است.


اما اگر پرداخت وام شما 6 ماهه باشد، میزان سود آن 11.5 درصد است.


شرایط ضمانت وام مسکن بانک پاسارگاد

معمولا بانک ها بر اساس رتبه اعتباری متقاضی تعیین می کنند که چه تعداد ضامن باید ارائه کند، اما بانک پاسارگاد در این طرح این شرط را حذف کرد و وام 200 میلیون تومانی را بدون وثیقه پرداخت می کند.



مراحل اخذ تسهیلات وام مسکن


برای دریافت این وام باید مراحل زیر را طی کنید:


ابتدا احراز هویت خود را در برنامه Wipod به سطح 5 ارتقا دهید.


سپس اطلاعات مستاجر، موجر و ملک را از طریق داشبورد مسکن ثبت کنید. (ثبت نام اولیه)


پس از تایید اولیه، متقاضی باید سایر مدارک خود را در این پنل بارگذاری کند.


سپس 30 درصد از مبلغ نصب را به عنوان پیش پرداخت واریز کنید و یک چک (که برای شما ساخته شده) به عنوان وثیقه ارسال کنید. (بانک برای ارسال چک با شما تماس می گیرد)


24 ساعت پس از تایید درخواست، مبلغ نصب و پیش پرداخت واریز می شود.


مزایای خط اعتباری وام مسکن بدون وثیقه


این وام مزایای متعددی دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:


این طرح نیاز به ضامن ندارد.


شما 75 درصد اجاره را پرداخت می کنید.


فرآیند درخواست و بررسی کاملاً آنلاین انجام می شود.


اولین شرط مشمولان خدمات ودیعه مسکن اجتماعی همانطور که از نام آن پیداست این است که متقاضی تحت پوشش سازمان هایی مانند کمیته مددکاری و رفاه اجتماعی باشد.


اولین شرط مشمولان خدمات ودیعه مسکن اجتماعی همانطور که از نام آن پیداست این است که متقاضی تحت پوشش سازمان هایی مانند کمیته مددکاری و رفاه اجتماعی باشد.


روز گذشته مدیرعامل بانک مسکن از افزایش 170 درصدی تسهیلات حمایتی بانک مسکن از مستاجران خبر داد. بر این اساس متقاضیان کمیته امداد و بهزیستی امام خمینی (ره) می توانند از وام سپرده مسکن بالاتر از سقف معمول در سال 1403 استفاده کنند اما متقاضیان چگونه می توانند برای این تسهیلات ثبت نام کنند؟


در آذرماه 1402 بخشنامه افزایش سقف فردی تسهیلات کمکی سپرده مسکن به 20 بانک عامل ابلاغ شد. بر این اساس وام سپرده مسکن در تهران 200 میلیون تومان، مراکز استان ها 150 میلیون تومان، سایر شهرها 100 میلیون تومان و روستاها 40 میلیون تومان است.


اکنون پس از گذشت حدود سه ماه، مجدداً مدیرعامل بانک مسکن از افزایش 170 درصدی سقف حداکثری این سازوکار در قالب حمایت از نامزدهای کمیته امداد امام خمینی (ره) و متقاضیان سازمان بهزیستی خبر داد. کشور.


اولین شرط مشمولان خدمات ودیعه مسکن اجتماعی همانطور که از نام آن پیداست این است که متقاضی تحت پوشش سازمان هایی مانند کمیته مددکاری و رفاه اجتماعی باشد.


در مرحله بعد، مخاطب باید متاهل یا سرپرست خانوار باشد. علاوه بر این، در صورت مجرد بودن، متقاضی باید شرایط سنی مجردانی را داشته باشد که می توانند برای وام سپرده مسکن درخواست دهند.


ضمناً فرد باید قرارداد اجاره رسمی یا اجاره نامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک کشور داشته باشد و تاریخ عقد اجاره و تعدیل قرارداد اجاره تا پایان مدت رهن باشد ثبت وام



نحوه ثبت وام و سپرده حمایتی مسکن 1403



برای ثبت وام مسکن 1403 دو روش وجود دارد که در روش اول متقاضی می تواند درخواست خود را برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به سازمان مربوطه ارائه دهد. در این فرآیند کارشناس شرایط و مدارک مشتری را بررسی می کند.


در صورتی که مددجو درخواست خود را مستقیماً به سازمان تحت پوشش ارائه کرده باشد باید برای پیگیری درخواست به کمیته امداد و مسئول مربوطه ارجاع شود.


در راه دوم، متقاضی می تواند با دسترسی به سامانه saman.mrud.ir برای دریافت وام مسکن و ثبت درخواست خود اقدام کند.


در صورتی که متقاضی درخواست خود را برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به این شکل ثبت کرده باشد، برای پیگیری درخواست باید به سایت ودیعه مسکن مستاجران مراجعه و از طریق گزینه وضعیت درخواست از آن مطلع شود.




منابع بانکی برای بخش خدمات و بازرگانی...

در حالی که برخی مخالفان قانون جهش تولدی مسکن پرداخت تسهیلات به بخش مسکن برای ساخت 2 میلیون واحدمسکونی در سال را تورم‌زا می‌دانند، هر سال صدها هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش خدمات و بازرگانی پرداخت می‌شود اما نسبت به آثار تورمی آن نقدی مطرح نمی‌شود.

بازار مسکن شیراز همچنان بر مدار گرانی...

عضو کمیسیون عمران مجلس: بعید می‌دانم خانه ارزان شود بازار مسکن شیراز همچنان بر مدار گرانی می‌چرخد/ عضو کمیسیون عمران مجلس: بعید می‌دانم خانه ارزان شود افزایش نرخ تورم، مصالح ساختمانی، زمین و........ باعث شده تا روز به روز قیمت مسکن در شیراز افزایش یابد و افراد سالانه قدرت اجاره منزل نقلی هم در کلانشهر شیراز از دست بدهند و سال به سال برای ادامه زندگی به نقطه پایین تر مهاجرت کنند.

برخورد با مشاوران املاک قلابی

رییس اتحادیه مشاوران املاک گفت: به تازگی برخی دفاتر املاک به قصد فروش و اجاره، فایل‌های خود را در اختیار افراد غیر قرار می‌دهند که ضمن به خطر انداختن امنیت صاحب‌خانه، تخلف صنفی محسوب می‌شود و به جد با این موارد برخورد می‌کنیم.

اخبار ضد و نقیض از افزایش اجاره بها

بانک مرکزی در حالی از افزایش ۵۵ درصدی نرخ اجاره بها خبر داده که رئیس اتحادیه املاک کشور به شدت این موضوع را تکذیب کرده و از کاهش ۱۵ درصدی نرخ‌ها خبر داده است. بانک مرکزی در حالی در جدید‌ترین آمار منتشر شده از افزایش ۵۵ درصدی نرخ‌های اجاره خبر داده که رئیس اتحادیه مشاوران املاک و همچنین بررسی قیمت‌ها از کف بازار از کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی نرخ‌ اجاره بها خبر می‌دهند.

بایدها و نبایدهای ساخت ۴ میلیون واحد...

اقشار کم‌درآمد چقدر توانایی خرید این واحدها را دارند مشهد- رئیس‌جمهوری وعده داده است طی چهار سال تعداد چهار میلیون واحد مسکونی احداث خواهد کرد و این موضوع سوژه مورد بحث بازار پیرامون پیش‌نیازهای این وعده بزرگ است.

افزایش ۲ برابری وام نوسازی مسکن...

البرز نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حاشیه نشستی با اعضای انجمن خیرین مسکن ساز استان البرز از ۲۰۰ میلیونی شدن وام مسکن روستائی در روزهای آینده خبر داد.

دلار رئیسی در مسیر مسکن روحانی

دو روز پیش اعلام قیمت دلار بدون ذکر منبع و نام صرافی ممنوع شد. از دیروز هم مراجعی که قیمت ارز را اعلام می‌کنند، مبنای قیمت‌ها را نرخ دلار صرافی ملی قرار داده‌اند و صرافی ملی هم در شرایط کنونی دلار را حدود ۱۰ درصد ارزان‌تر از بازار آزاد می‌فروشد. این شرایط جدیدی که در بازار ارز ایجاد شده، یادآور نحوه مواجهه سیاستگذاران پیشین در برابر افزایش قیمت‌ها است

قیمت مسکن همچنان در مدار صعودی

متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران در آبان ماه سال جاری ۳۲۰.۱ میلیون ریال بود که نسبت به ماه قبل ۱.۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

۶۰ درصد درآمد خانوار را مسکن میبلعد

بررسی‌ها نشان می‌دهد خانوار‌های شهری به‌طور میانگین باید ۶۰ تا ۷۰ درصد درآمد ماهانه خود را برای تامین هزینه‌های مسکن خرج کنند. روزنامه همشهری نوشت: طبق آمار‌هایی که وزیر راه و شهرسازی و یک عضو کمیسیون عمران مجلس به آن استناد کرده‌اند، سهم هزینه مسکن در سبد خانوار‌های شهری به ۶۰ تا ۷۰ درصد رسیده است. میانگین این شاخص در جهان ۱۸ درصد برآورد می‌شود.

خرید خانه ۴۰ متری در تهران چقدر آب...

قیمت مسکن در شهر تهران طی سال‌های قبل بسیار بالا رفته است. اما خرید یک خانه ۴۰ متری در شهر تهران چقدر هزینه برای خریداران دارد؟ داشتن یک سرپناه ساده برای زندگی حالا شاید برای برخی به یک رویا تبدیل شده باشد. افزایش قیمت مسکن در سال‌های اخیر باعث شده که بسیاری از زوج‌های جوان و افرادی که قصد خرید خانه دارند، از خیر آن بگذرند و به اجاره‌نشینی اکتفا کنند.

فروش خانه‌های لوکس ۲۰ تا ۹۹ میلیارد...

فاصله طبقاتی آنچنان در کشور زیاد شده که از آن به عنوان گسل بین اقشار مختلف جامعه می‌توان نام برد؛ در حالی که ۶۰ تا ۷۰ درصد جامعه حتی توان خرید خانه‌های زیر ۱۰۰ و تا ۳ میلیارد تومان را ندارند، هستند کسانی که چند ده میلیارد تومان برای خرید خانه در تهران هزینه می‌کنند.

فرونشست زمین

قربانی فرونشست زمین؛ این خانه در ورامین نصف شد

۵۰ هزار واحد مسکونی در طرح جهش تولید...

۵۰ هزار واحد مسکونی در طرح جهش تولید مسکن در استان بوشهر ساخته می‌شود گروه استان‌ها - مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با اشاره به ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی در طرح جهش تولید مسکن در استان بوشهر گفت: تاکنون برای ساخت ۱۲ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی زمین آماده شده است. فرزاد رستمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر به طرح جهش تولید مسکن پرداخت و با اشاره به ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی در استان‌ها اظهار داشت: در مدت 4 سال 4 میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته می‌شود که سهم استان بوشهر 50 هزار واحد است

ماجرای ارزان شدن مسکن

رییس اتحادیه مشاوران املاک گفت: قیمت مسکن ۱۰ تا ۱۲درصد پایین آمده است.

خبر خوب: مسکن ارزان شد

تامین مسکن مورد نیاز افراد جامعه یکی از مهم ترین سیاست های هر دولتی است. در کشور ما پیش از این طرح هایی مختلفی مانند مسکن مهر و ملی برای خانه دار شدن مردم انجام گرفته که توانسته بخشی از نیاز جامعه را نیز پاسخ دهد. در جدید ترین این اقدامات دولت سیزدهم برای تامین این نیاز جامعه طرح نهضت ملی مسکن را کلید زد.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی کاشان ارسال...

رئیس اداره تعزیرات حکومتی کاشان گفت: از ابتدای سال یک هزار و ۱۱۸ پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی کاشان ارسال شده است.

بر اثر انفجار گاز خسارت به ۳۱ واحد...

انفجار گاز به ۳۱ واحد مسکونی و تجاری در شاهیندژ خسارت وارد کرد.

هزینه مسکن با تولید بیشتر کاهش می‌یابد؟

سیاست تازه دولت در ساخت واحدهای مسکونی این پرسش را مطرح می‌کند که آیا سیاست افزایش تولید واحدهای مسکونی می‌تواند قدری از فشار هزینه‌ مسکن کم کند؟

الگوی عرضه‌‌ و تقاضای مسکن همخوانی...

الگوی عرضه مسکن با تقاضای مسکن همخوانی ندارد زیرا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم، مشکلات سالیان اخیر کشور و کاهش ارزش پول ملی مردم به دنبال واحدهای مسکونی با متراژ پایین تر و مطابق با بودجه خود هستند.

مشکلات مالکیتی منازل محله جهرم اراک

منازل مسکونی بیش از ۵۰۰ خانوار ساکن در خیابان جهرم اراک که اکثرا با قولنامه در حدود ۴۰ الی ۵۰ سال پیش خریداری نموده‌اند و بعضی افراد نیز قولنامه از شخص صاحب سند را دارند و با ادعای وراث صاحب سند و گرفتن حکم تخلیه باعث بی خانمانی ساکنین این محله که به حق صاحب اصلی خانه‌ها هستند و مبلغ را پرداخته‌اند، شده اند.

بازار مسکن کشور مسئله‌ای مانند بازار...

برای انبوه‌سازی خصوصی برنامه‌ریزی کنیم مجتبی بیگدلی-رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن قیمت‌های رهن و اجاره در این بازار نیز به صورت لحظه‌ای در حال تغییر و افزایش است و وخیم بودن بازار مسکن را به‌راحتی می‌توان از این موضوع دریافت.