بازار املاک / شرایط دریافت وام مسکن یک میلیارد تومانی برای مستاجران

شرایط دریافت وام مسکن یک میلیارد تومانی برای مستاجران

وام مسکن برای افراد که از مسکن محروم هستند مهم است. رقم جدید وام مسکن بدستور دولت رئیسی در نیمه دوم سال اوج گرفت. وام مسکن از سود کارمزد مناسبی برخوردار است

شرایط دریافت وام مسکن یک میلیارد تومانی برای مستاجران

در صورتی که خانواده دارای یک فرزند زیر ۲۰ سال باشند، می توانند ۸۰۰ میلیون تومان وام مسکن زوجین را دریافت کرده و ۱۶۰ میلیون تومان هم بابت وام جعاله دریافت کنند. مبلغ کلی وامی که به فرزندان تعلق می گیرد نیز ۲۴۰ میلیون تومان است که در نهایت مبلغ این وام برای چنین خانواده هایی، ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان می شود.


تمامی مستاجران با داشتن مدارک لازم برای وام ودیعه مسکن مستاجران ۱۴۰۲ می توانند با ثبت نام در سایت tem.mrud.ir و همچنین ارائه اطلاعات مورد نیاز هنگام ثبت نام در این سایت به راحتی برای وام مستاجران 1402 درخواست دهند.


اقتصادآنلاین در گزارشی نوشت: همچنین متقاضیان پس از ثبت نام و تایید درخواست باید، مدارکی را جهت اخذ وام به شعبه بانک تحویل دهند. این قسط را پرداخت کنند. تهرانی ها می توانند وام ۲۰۰ میلیون تومانی دریافت کنند. در مراکز استان ها، این مبلغ به ۱۵۰ میلیون و در دیگر شهرها به ۱۰۰ میلیون تومان می رسد.


همچنین قرار است که روستاییان نیز از وام ودیعه ی ۴۰ میلیون تومانی بهره مند شوند. همچنین تمام خانواده هایی که دارای چهار فرزند زیر ۲۰ سال هستند و پدر و فرزندان، متولد تهران باشند، می توانند مشمول قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت قرار بگیرند.


در صورتی که خانواده دارای یک فرزند زیر ۲۰ سال باشند، می توانند ۸۰۰ میلیون تومان وام مسکن زوجین را دریافت کرده و ۱۶۰ میلیون تومان هم بابت وام جعاله دریافت کنند. مبلغ کلی وامی که به فرزندان تعلق می گیرد نیز ۲۴۰ میلیون تومان است که در نهایت مبلغ این وام برای چنین خانواده هایی، ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان می شود.


پرداخت وام مسکن 600 میلیونی با سود 4 درصد

میثم اروز، مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ وام مسکن ایثارگران پیش‌بینی نشده بود و هیچ ردیف اعتباری برای این موضوع دیده نشده بود که سبب شد امسال با چالش مواجه شویم.


وی گفت: با مساعدت دولت بر اساس مصوبه هیئت دولت در آبان ماه رقم وام مشخص شد به صورتی که در شهر‌های بالای یک میلیون نفر جمعیت ۶۰۰ میلیون، مراکز استان‌ها ۵۰۰ میلیون، شهر‌ها ۴۰۰ میلیون و روستاها ۳۰۰ میلیون وام مسکن پرداخت شود.


اروز افزود: این تسهیلات با سود ۴ درصد است و مابه‌التفا‌ت آن توسط دولت باید پرداخت شود که با پیگیری‌های انجام شده این موضوع در مرحله عملیاتی شدن است و قرار است تضمین‌نامه‌هایی جهت پرداخت مابه‌التفا‌وت وام صادر شود شود.

 مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بانک مرکزی سهمیه بانک‌های عامل را مشخص کرده است، اما این موضوع را به ارائه تضمین نامه از سوی سازمان برنامه و بودجه مشروط کرده است گفت: سازمان برنامه و بودجه در حال صدور این تضمین نامه‌ها است که در روز‌های آینده اجرایی خواهد شد و امیدواریم هرچه سریع‌تر ایثارگران به تامین مسکن خود برسند.

چه کسانی مشمول وام مسکن 2 میلیارد تومانی هستند؟


ابلاغیه افزایش تسهیلات مسکن (خرید یا ساخت / ودیعه) اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت منتشر شد.


مرکز جذب و امور هیئت علمی و نخبگان وزارت بهداشت ابلاغیه افزایش تسهیلات مسکن (خرید یا ساخت / ودیعه) اعضای هیئت علمی را منتشر کرد.


در این اطلاعیه آمده است: «به‌پیوست ابلاغیه با شماره نامه 243499/02 مورخ 6 دی ماه 1402 مدیرکل عملیات پولی و اعتباری اداره اعتبارات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، درخصوص افزایش سقف فردی تسهیلات مسکن اعضای هیئت علمی اعلام می‌شود.»


بر اساس این اطلاعیه خرید یا ساخت به 2 میلیارد تومان با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار با دوران بازپرداخت حداکثر 20ساله و ودیعه به 500 میلیون تومان با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار و دوران بازپرداخت 5ساله، جهت اعضای هیئت علمی شاغل با نوع استخدام رسمی، رسمی آزمایشی و پیمانی که تاکنون از این تسهیلات استفاده نکرده‌اند، افزایش یافته است.


مرکز جذب و امور هیئت علمی و نخبگان وزارت بهداشت اعلام کرده است: برای هر فرد متقاضی نامه جداگانه به‌همراه حکم و تکمیل جدول ارسالی و مشخص کردن شعبه به مرکز امور هیئت علمی جهت اقدامات بعدی ارسال شود.


مدیرعامل صندوق ملی مسکن از کاهش اقساط ماهانه وام نهضت ملی مسکن به ۵ میلیون تومان در دو سال ابتدایی بازپرداخت این وام خبر داد.



کاهش اقساط ماهانه وام مسکن


محمدرضا مهدیار اسماعیلی در خصوص پیگیری‌ها درباره کاهش نرخ سود تسهیلات نهضت ملی مسکن،‌ اظهار کرد: جمع‌بندی در رابطه با نرخ سود تسهیلات طرح مذکور بر عهده شورای پول و اعتبار است.


وی ادامه داد: قرار بر این شده که اقساط وام نهضت ملی مسکن پلکانی شود؛‌ در این صورت وام‌گیرنده در ماه‌ها و سال‌های ابتدای دوره بازپرداخت تحت فشار -اقساط بالا- قرار نمی‌گیرند.


وی افزود: بر این اساس در دو سال ابتدایی بازپرداخت، اقساط حداکثر ماهانه 5 میلیون تومان است تا در توان متقاضیان نهضت ملی مسکن باشد.


مدیرعامل صندوق ملی مسکن اضافه کرد:‌ پس از دو سال نیز، اقساط به‌صورت پلکانی دریافت خواهد شد.


اسماعیلی با بیان این‌که فعلاًً سود تسهیلات نهضت ملی مسکن 18 درصد است، گفت: در رابطه با کاهش نرخ سود این تسهیلات، هنوز مصوبه‌ای از سوی شورای پول و اعتبار نداشته‌ایم. منابع مورد نیاز مابه التفاوت سود تسهیلات نیز به‌صورت الگوی قبلی که یک سوم از سوی بانک مرکزی، یک سوم صندوق توسعه ملی و یک سوم نیز از محل منابع صندوق ملی مسکن است، تامین خواهد شد.


وی بیان کرد: قرار نیست نرخ سود 18 درصد کاهش یابد، بحث این است که یک گروهی که در زمان حاضر سود تسهیلات آنها 18 درصد است مشمول تسهیلات مسکن روستایی با نرخ 5 درصد شوند.




ساخت ۱۲ واحد مسکونی در محله عشایر

ساخت ۱۲ واحد مسکونی در محله عشایری گراب سبزوار محله عشایری گراب بخش روداب سبزوار در ایام نوروز میزبان گروه‌های جهادی است.

رویکرد کمیسیون عمران در سال جدید

نظارت بر ساخت یک میلیون واحد مسکونی است.رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از پیگیری اجرای قانون جهش تولید مسکن در سال ۱۴۰۱ در ذیل تحقق شعار سال با عنوان «تولید،دانش بنیان و اشتغالزایی» خبر داد.

قیمت‌های بالا و نبود جای خواب

گزارش‌های ستاد خدمات سفر حاکی از این است که ظرفیت اقامتی بعضی شهرها از جمله شیراز، مشهد و جزایر جنوبی ۱۰۰درصد تکمیل شده و فعلا جالی خالی برای اسکان مسافران نوروزی در شهرهای بزرگ نیست، حتی در مدارس، حسینه‌ها و یا سالن‌های ورزشی. این وضعیت دست‌مایه‌ای شده تا عده‌ای خانه‌های شخصی خود را با قیمت‌های نجومی به مسافران اجاره بدهند.

شایعه گران شدن شن و ماسه

فشار مضاعف بر مردم زلزله‌زده سی‌سخت با شایعه گران شدن شن و ماسه در روزهایی که بیشتر مردم شهر زلزله‌زده سی‌سخت خانه های خود را تکمیل نکرده‌اند شایعه گران شدن شن و ماسه فشار مضاعقی بر آن ها وارد کرده است.

سیمان در بازار نرخ روز

طبق بررسی های صورت گرفته پاکت های ۵۰ کیلوگرمی سیمان تیپ ۲ سیمان فیروزکوه در بازار ۵۴ هزار تومان قیمت خورده است. به گزارش روزگارمعدن، در علم اقتصاد هر زمان تقاضا از عرضه پیشی گیرد قیمت محصول بالا خواهد رفت. در اواسط سال گذشته قطعی برق‌های گسترده‌ای در کشور ایجاد شد که در راستای آن خط تولید کارخانه‌های سیمان نیز متوقف شد و این امر قیمت سیمان را به سقف رساند.

وام ۶۰۰ میلیونی به چه افرادی تعلق دارد

طبق وعده معاون وزیر راه و شهرسازی، به کسانی که دارای مسکن فرسوده هستند مبلغی بین ۳۵۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان وام پرداخت می‌شود روش دریافت این وام چگونه است؟ در شروع سال جدید معاون وزیر راه و شهرسازی، از افزایش سقف وام نوسازی مسکن خبر داد. با این که دریافت وام از بانک مسکن نیاز به سپرده گذاری یا خرید اوارق مسکن دارد. اما این بانک وام نوسازی را برای ملکی که در بافت فرسوده شهر قرار داشته باشد بدون سپرده‌گذاری پرداخت می‌کند.

کاهش اجاره بها در سال ۱۴۰۱

کارشناس بازار مسکن گفت: متأسفانه در کشور ما خانه‌های استیجاری وجود ندارد و باوجود تأکید کارشناسان به این موضوع این بخش هنوز در کشور فعال نشده است. احمدرضا سرحدی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص راهکار‌های کاهش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۱، گفت: یکی از کمبود‌هایی که در بخش مسکن و ساخت و ساز کشور احساس می‌شود نبود مسکن استیجاری است.

وام بانکی بدون ضامن دریافت کنید

زمانی که برای خرید کالاها، مسکن، ازدواج، آغاز کسب و کار یا کارهای اینچنینی نیاز به بودجه بالایی داریم، یکی از راه‌های متداول پیش رو، وام گرفتن از بانک است. بانک‌ها وام‌های مختلفی را به منظورهای متنوعی به متقاضیان ارائه می‌کنند که هر کدام شرایط و مبالغ مختلفی دارد.

پیش بینی قیمت مسکن در سال 1401

بررسی و پیش بینی قیمت مسکن در سال 1401 برای عمده خانوارهای ایرانی یک ضرورت است. زیرا بخش مسکن و مستغلات در فرهنگ ایرانی و اقتصاد خانوار سهم مهمی را دارا می باشد. میز بازار تحریریه در اسفند سال 1399 پیش بینی کرد که قیمت مسکن در سال 1400 کمتر از 10 درصد افزایش می یابد که داده های آماری نشان می دهد صحت آن اثبات شده است. اما در سال 1401 بر بازار مسکن چه خواهد گذشت؟

بازار اجاره در تهران سامان می‌گیرد

شهردار تهران از ساخت 180 هزار واحد مسکونی در پایتخت برای سال 1401 خبر داد که در راستای آن شاهد ساماندهی بازار اجاره بها خواهیم بود. علیرضا زاکانی گام مهم شهرداری تهران در حوزه معیشت پایتخت‌نشینان را ساخت مسکن دانست و تاکید کرد: به دنبال این هستیم تا سال پیش رو ۱۸۰ هزار واحد مسکن در شهر تهران ساخته شود. این اقدام باعث می‌شود تا ضمن جبران عقب‌ماندگی پایتخت در حوزه تولید مسکن، بی‌سامانی حوزه اجاره‌نشینی را نیز ساماندهی کند.

قیمت مسکن در 50 سال!

بیت‌الله ستاریان، کارشناس اقتصاد مسکن، بیان کرده که نرخ مسکن در 40 تا 50 سال گذشته رشد عجیبی پیدا کرد.

بهره‌برداری ۱۵۰ واحد مسکونی در سی‌سخت

۱۵۰ واحد مسکونی با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در شهر سی‌سخت به بهره‌برداری رسید. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام دفاع‌پرس،۱۵۰ واحد مسکونی با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در شهر سی‌سخت به بهره‌برداری رسید.

منتظر کاهش قیمت مسکن باشیم؟

فعالان بازار مسکن معتقدند با توجه به سیاست‌های دولت در بخش مسکن، روند نزولی رشد نرخ تورم و افزایش تولید مسکن در سال آینده قیمت‌ها در بازار املاک کاهشی و حتی ریزشی خواهد بود.پیش‌بینی قیمت مسکن .مشاهدات میدانی از وضعیت قیمت مسکن در چند منطقه پایتخت، از تعادل نسبی و منطقی‌تر شدن قیمت‌ ها خبر می‌دهد. افزایش قیمت مسکن که این سال‌ها تحت تاثیر افزایش قیمت دلار و کمبود عرضه، روند صعودی به خود گرفته بود.

مدت زمان خانه دار شدن در پایتخت ۷۰ سال

شهرداری تهران در بازار مسکن و قیمت مسکن ورود جدی می کند زاکانی، شهردار تهران با بیان اینکه ۶۵ درصد حقوق مستاجران در تهران به اجاره خانه اختصاص می یابد، گفت: متقاضیان مسکن با یک حقوق متعارف در تهران، ۷۰ سال زمان می برد که صاحب مسکن شوند.

لوکوموتیو مسکن، قطار اقتصاد را می‌کِشد؟

بخش مسکن به عنوان یک حوزه پیشران که با دست کم ۱۳۴ بخش اقتصادی ارتباط دارد، سال ۱۴۰۰ را در شرایطی به پایان می‌رساند که با کمبود منابع مالی، رکود ساخت و ساز، رکود معاملات، جهش قیمت‌ها در بخش فروش و اجاره دست و پنجه نرم کرد اما اخبار امیدوارکننده‌ای برای رونق تولید از طریق طرح ساخت یک میلیون واحد در سال و تزریق ۴۴۰ هزار میلیارد تومان به وزارت راه و شهرسازی شنیده می‌شود.

بازار املاک کشش قیمت‌‌ها را ندارد

قیمت ملک را به عناوین مختلف بالا ببرند و جو جامعه را آماده پذیرش روند افزایشی قیمت ها کنند، اینها اینگونه القاء می‌ کنند که قیمت ملک در حال افزایش است تا مردم هرچه سریعتر با قیمت‌ های بالا کنار بیایند و ملک مورد نظر خود را با قیمت پیشنهادی خریداری کنند.مصطفی قلی خسروی، رییس اتحایه مشاوران املاک درباره قیمت معتقدم با توجه به افزایش بی رویه قیمت مسکن در سالهای گذشته و ایجاد یک قیمت کاذب، بازار، کشش قیمت‌ های نجومی جدید را نخواهد داشت و شاهد ثبات بازار و رونق معاملات باشیم.

بازار اجاره در کوتاه‌مدت به ثبات...

یک عضو هیات علمی دانشگاه تهران معتقد است با شرایط اقتصادی موجود، بعید است بتوانیم در بازار اجاره مسکن در کوتاه مدت به آرامش و ثبات برسیم.

بازار رهن و اجاره

اظهار نظر عجیب رییس اتحادیه مشاوران املاک درباره بازار رهن و اجاره صاحبخانه‌ها خانه‌های خود را با نرخ پایین تر اجاره می‌دهند؟ رئیس اتحادیه مشاوران املاک معتقد است در دو ماه اخیر بازار اجاره مسکن به ثبات رسیده و برخی موجران حتی با نرخ هایی پایین تر حاضر به واگذاری املاک خود به بازار اجاره هستند.

افتتاح ۵۵۰۰ واحد مسکن مهر در کشور

امروز ۵ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی از تعاونی‌های مسکن مهر در ۱۳ استان افتتاح شد. امروز ۲۲ اسفند, ۵ هزار و ۵۰۰ واحد از تعاونی‌های مسکن مهر در ۱۳ استان با حضور رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی و حجت الله عبدالملکی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در وزارت راه و شهرسازی به صورت برخط (انلاین) افتتاح شد.

قیمت میلگرد

قیمت میلگرد ظفربناب از جمله پر بازدیدترین محصولات شهرآهن بوده که قیمت لحظه ای آن مورد توجه قرار گرفته است. میلگرد از پر مصرف ترین صنایع فولادی است که در انواع گوناگونی تولید می شود و کاربرد گسترده ای دارد. از این جهت اطلاع از قیمت این محصولات حائز اهمیت است. کارخانه های میلگرد سازی بسیاری در کشور وجود دارد که با کیفیت ترین محصولات را تولید و نیاز کشور را برطرف می کنند.

واحد های خالی در ایلام مشمول مالیات شد

مدیرکل امور مالیاتی ایلام گفت: مطابق آمارها، یک هزار و ۴۱۵ احد مسکونی خالی در ایلام مشمول پرداخت مالیات شده است. سعید کریمی اظهار داشت: بر اساس آمار اعلام شده از طرف وزارت راه و شهرسازی این واحدهای مسکونی در استان ایلام شناسایی شده و مطالبه مالیات آن‌ها در دست اقدام است.