بازار املاک / پیشگویی بازار اجاره مسکن کار ناپسندی است

پیشگویی بازار اجاره مسکن کار ناپسندی است

نایب رئیس اتحادیه مشاور املاک با بیان اینکه " پیشگویی بازار اجاره مسکن کار ناپسندی است" گفت: آثار مثبت تصمیمات دولت در سال قبل در حوزه مسکن، احتمالا امسال نمایان می‌شود.

 پیش‌بینی اجاره بها 

داوود بیگی‌نژاد با بیان این‌که در بخش قیمت مسکن اتفاقی در بازار نیفتاده است، اظهار کرد: از کارشناسان خواهش می‌کنم درصدی را برای ماه‌های بعدی در رابطه با پیش‌بینی اجاره بها متصور نشوند و اجازه دهند بازار و مردم رفتار متناسب با نیاز خود را ایجاد کنند.


وی ادامه داد: بعضاً افرادی برای دیده شدن درصدی را اعلام می‌کنند، اما وقتی قیمت تابعی از رفتار و قیمت مسکن است، پیش‌گویی بازار اجاره مسکن کار ناپسندی است.


وی با بیان این‌که شرایط سال‌های قبل مستاجران ناگوار بوده و باید ببینیم وضعیت امسال چگونه خواهد بود، یادآور شد: رصد فعالیت دولت نشان می‌دهد بیشترین سیاست در بخش تنظیم‌گری و کنترل بازار مسکن بوده است. آثار تصمیمات دولت در سال قبل در حوزه مسکن، احتمالاً امسال نمایان می‌شود.


وی ادامه داد: یکی از این تصمیمات نظارت بر عملکرد اپلیکیشن‌ها بود. این یک کار بسیار مهمی بود، چراکه برخی اپلیکیشن‌ها در فضای مجازی بستر ناامنی را برای قیمت‌سازی فراهم کرده‌‌ بودند. با آن‌که حدود 50 روز از سال می‌گذرد، اما اتفاق خاصی در بخش قیمت‌ها روی نداده است.


به گزارش تسنیم، طی فروردین ماه امسال معاملات مسکن نسبت به ماه قبل از آن (اسفندماه 1402) بالغ بر 75 درصد کاهش یافته است. معاملات اولین ماه امسال در مقایسه با اولین ماه سال قبل نیز 14 درصد رشد منفی داشته است.


در فروردین ماه اماسل 1508 فقره معامله مسکن در شهر تهران انجام شده بود که در مقایسه با 1752 فقره فروردین سال قبل و 6179 فقره اسفند پارسال به ترتیب 14.2 و 75.6 درصد کاهش یافته است.


متوسط قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در ماه گذشته (فروردین 1403) نیز 81 میلیون و 630 هزار تومان بود که در مقایسه با 66 میلیون و 440 هزار تومان فروردین سال 1402 حدود 23 درصد افزایش را نشان می‌دهد.



خرید بیمه جنگ برای خودرو و مسکن

در پی تحمیل شرایط جنگی در کشور، بیمه مرکزی اعلام کرد که شرکت‌های بیمه می‌توانند پوشش خسارت‌های ناشی از جنگ را در بیمه‌نامه‌ها ارائه کنند

چرا قیمت مسکن در شرایط تورمی امروز بالا...

اگرچه در ماه‌های اخیر سرعت رشد قیمت مسکن و اجاره نسبت به سایر گروه‌های هزینه‌ای کاهش یافته، اما بررسی سهم هزینه‌های مختلف در سبد خانوار نشان می‌دهد این کا هش لزوما به‌معنای توقف فشار بر هزینه‌کرد مردم نیست.

بازار مسکن در خواب زمستانی فرو رفته

بررسی بازار مسکن نشان می‌دهد تمایل موجران و مستاجران نسبت به تمدید و اعمال تخفیف در قراردادها افزایش پیدا کرده است

تسه ارزان شد و بازار وام مسکن نفس کشید

بررسی بازار فرابورس نشان می‌دهد قیمت هر برگ اوراق حق تقدم مسکن به نرخ‌های فروردین امسال عقبگرد داشته است.

بازار مسکن وارد مرحله جدید شد

بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد تغییرات محدودی بوده و معاملات واحدهای کوچک، به‌ویژه واحدهایی با متراژ کمتر، کمی فعال شده است،

فاصله تاریخی درآمد و قیمت مسکن

بازار مسکن با رشد بی‌وقفه قیمت‌ها و فاصله فزاینده درآمد خانوارها، خانه‌دار شدن برای دهک‌های متوسط و پایین را با وجود افزایش 43 درصدی حقوق به رؤیایی دوردست تبدیل کرده است.

بازار مسکن‌های کوچک رونق گرفت

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد افزایش معاملات واحد‌های با متراژ کم شده است.

پرداخت وام در بانک مسکن مسدود شد

پرداخت انواع تسهیلات مسکن از سوی بانک مسکن به دلیل «ناتراز معرفی شدن» این بانک دولتی از سوی بانک مرکزی، متوقف شد.

الان وقت خرید خانه است؟

بازار مسکن در آستانه ورود به سال جدید با جهش نرخ ارز و رشد 75 درصدی قیمت دلار نسبت به زمستان گذشته روبروست.

سقف وام ارزان‌قیمت مسکن مشخص شد

سقف تسهیلات ارزان‌قیمت ودیعه و خرید مسکن مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی با مصوبه مجلس تعیین شد.

پیش‌ بینی شوکه‌ کننده از قیمت مسکن در...

ازار مسکن نسبت به سایر بازارهای موازی عقب مانده است، در صورت تحقق ثبات سیاسی به تدریج خود را با سطح این بازارها هماهنگ خواهد کرد.

آخرین خبر از وضعیت قیمت مسکن

هنوز مسکن نسبت به تورم و بخصوص بازارهای ارز و طلا عقب است و این عقب ماندگی باید جبران شود

زمانِ طلایی خرید مسکن

بازار مسکن در ماه‌های اخیر با ترکیبی از رکود طولانی و شیب ملایم افزایش قیمت مواجه بوده است؛

سونامی قیمت در بازار مسکن در راه است

افزایش رفت‌وآمد به بنگاه‌های املاک در ماه‌های پایانی سال، بیش از آنکه نشانه رونق بازار مسکن باشد، حاصل اشباع و بی‌اعتمادی در بازارهای موازی طلا و ارز است.

فرار خریداران از بازار مسکن

رییس انجمن انبوه‌سازان تهران با اشاره به افزایش شدید هزینه‌های ساخت گفت: امروز هزینه ساخت با دلار 130 هزار تومانی محاسبه می‌شود، اما فروش آپارتمان با قیمت‌هایی انجام می‌شود که تناسبی با این هزینه‌ها ندارد.

پیش بینی قیمت مسکن در بازار راکد ساخت و...

بسیاری از سازندگان در این بازار راکد، علاقه‌ای به شروع کار جدید ندارند.

قفل بازار مسکن باز شد

بازار ملک و مسکن در کشور، همچنان در باتلاقی از رکود تورمی گرفتار شده است؛

خبر خوش برای متقاضیان وام مسکن

قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات امروز فرابورس به محدوده ۱۲۸ هزار تومان کاهش یافت؛

بازار مسکن در کما، مردم به طلا پناه...

بحران و رکود مسکن، قدرت خرید را در بازار به شدت کاهیده است

یخ بازار مسکن در حال آب شدن است؟

دبیر انجمن انبوه‌سازان گفت: به نظر می‌رسد رکود حاکم بر خریدوفروش مسکن تغییر سیکل داده و قهر خریداران با بازار مسکن نسبت به فصل گذشته و ابتدای سال کاهش یافته است.

اجاره‌بها در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟

جهت‌های متفاوت دو متغیر کلیدی بازار اجاره مسکن در سال جاری، «تورم اجاره ۱۴۰۵» را سوال‌برانگیز کرده است.