بازار املاک / افزایش دو برابری سقف تسهیلات خرید مسکن

افزایش دو برابری سقف تسهیلات خرید مسکن

با هدف اثربخشی بیشتر تسهیلات مسکن و تسهیل شرایط خانه‌دار شدن اقشار مختلف جامعه سقف تسهیلات بانک مسکن از محل اوراق ممتاز افزایش یافته است، با موافقت شورای پول و اعتبار سقف تسهیلات از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن در تهران و استان‌های مختلف کشور افزایش یافته است

افزایش تسهیلات خرید مسکن

برای مراکز استان‌ها و شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت مبلغ تسهیلات خرید مسکن به صورت انفرادی (املاک حداکثر تا ۲۵ سال) ۳۲۰ میلیون تومان و برای سایر مناطق ۲۴۰ میلیون تومان است.


سقف تسهیلات مسکن در شهر تهران با شرط املاک حداکثر ۲۵ سال ساخت ۸۰۰ میلیون تومان و برای املاک بیش از ۲۵ تا ۳۰ سال ساخت این مبلغ ۶۴۰ میلیون تومان تعیین شده است.


میزان این تسهیلات برای مراکز استان‌ها و شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۶۴۰ میلیون تومان است و در سایر مناطق نیز برای خانه‌های حداکثر ۲۵ سال ساخت مبلغ این تسهیلات ۴۸۰ میلیون تومان تعیین شده است.


 این تسهیلات در شهر تهران به صورت انفرادی ۲۰۰ میلیون تومان و برای زوجین ۴۰۰ میلیون تومان بود که بر اساس مصوبه جدید شورای پول و اعتبار تسهیلات هر دو بخش به صورت دو برابر افزایش یافت.


سقف تسهیلات جعاله تعمیر واحد‌های مسکونی از محل اوراق ممتاز در تمامی مناطق کشور ۱۶۰ میلیون تومان است که در آن شرط قدمت ساخت وجود ندارد، اما برای تسهیلات خرید مسکن پرداخت این تسهیلات برای املاک حداکثر ۳۰ سال ساخت امکان پذیر می‌باشد.


 مشتریانی که درخواست اخذ تسهیلات آن‌ها قبل از صدور این بخشنامه در دفتر نامه‌های وارده شعب ثبت شده اما به هر دلیلی موفق به انعقاد قرارداد در دفتر اسناد رسمی نشده‌اند، می‌توانند برای بهره‌مندی از این تسهیلات با مبالغ جدید اقدام کنند و با رعایت ضوابط و مقررات، اعطای تسهیلات مذکور به این متقاضیان بلامانع است.


مخاطبان گرامی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دریافت تسهیلات خرید مسکن و جعاله تعمیر واحدهای مسکونی از طریق اوراق ممتاز به وبسایت بانک مسکن به آدرس www.bank-maskan.ir بخش تسهیلات مراجعه کنند.



خرید بیمه جنگ برای خودرو و مسکن

در پی تحمیل شرایط جنگی در کشور، بیمه مرکزی اعلام کرد که شرکت‌های بیمه می‌توانند پوشش خسارت‌های ناشی از جنگ را در بیمه‌نامه‌ها ارائه کنند

چرا قیمت مسکن در شرایط تورمی امروز بالا...

اگرچه در ماه‌های اخیر سرعت رشد قیمت مسکن و اجاره نسبت به سایر گروه‌های هزینه‌ای کاهش یافته، اما بررسی سهم هزینه‌های مختلف در سبد خانوار نشان می‌دهد این کا هش لزوما به‌معنای توقف فشار بر هزینه‌کرد مردم نیست.

بازار مسکن در خواب زمستانی فرو رفته

بررسی بازار مسکن نشان می‌دهد تمایل موجران و مستاجران نسبت به تمدید و اعمال تخفیف در قراردادها افزایش پیدا کرده است

تسه ارزان شد و بازار وام مسکن نفس کشید

بررسی بازار فرابورس نشان می‌دهد قیمت هر برگ اوراق حق تقدم مسکن به نرخ‌های فروردین امسال عقبگرد داشته است.

بازار مسکن وارد مرحله جدید شد

بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد تغییرات محدودی بوده و معاملات واحدهای کوچک، به‌ویژه واحدهایی با متراژ کمتر، کمی فعال شده است،

فاصله تاریخی درآمد و قیمت مسکن

بازار مسکن با رشد بی‌وقفه قیمت‌ها و فاصله فزاینده درآمد خانوارها، خانه‌دار شدن برای دهک‌های متوسط و پایین را با وجود افزایش 43 درصدی حقوق به رؤیایی دوردست تبدیل کرده است.

بازار مسکن‌های کوچک رونق گرفت

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد افزایش معاملات واحد‌های با متراژ کم شده است.

پرداخت وام در بانک مسکن مسدود شد

پرداخت انواع تسهیلات مسکن از سوی بانک مسکن به دلیل «ناتراز معرفی شدن» این بانک دولتی از سوی بانک مرکزی، متوقف شد.

الان وقت خرید خانه است؟

بازار مسکن در آستانه ورود به سال جدید با جهش نرخ ارز و رشد 75 درصدی قیمت دلار نسبت به زمستان گذشته روبروست.

سقف وام ارزان‌قیمت مسکن مشخص شد

سقف تسهیلات ارزان‌قیمت ودیعه و خرید مسکن مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی با مصوبه مجلس تعیین شد.

پیش‌ بینی شوکه‌ کننده از قیمت مسکن در...

ازار مسکن نسبت به سایر بازارهای موازی عقب مانده است، در صورت تحقق ثبات سیاسی به تدریج خود را با سطح این بازارها هماهنگ خواهد کرد.

آخرین خبر از وضعیت قیمت مسکن

هنوز مسکن نسبت به تورم و بخصوص بازارهای ارز و طلا عقب است و این عقب ماندگی باید جبران شود

زمانِ طلایی خرید مسکن

بازار مسکن در ماه‌های اخیر با ترکیبی از رکود طولانی و شیب ملایم افزایش قیمت مواجه بوده است؛

سونامی قیمت در بازار مسکن در راه است

افزایش رفت‌وآمد به بنگاه‌های املاک در ماه‌های پایانی سال، بیش از آنکه نشانه رونق بازار مسکن باشد، حاصل اشباع و بی‌اعتمادی در بازارهای موازی طلا و ارز است.

فرار خریداران از بازار مسکن

رییس انجمن انبوه‌سازان تهران با اشاره به افزایش شدید هزینه‌های ساخت گفت: امروز هزینه ساخت با دلار 130 هزار تومانی محاسبه می‌شود، اما فروش آپارتمان با قیمت‌هایی انجام می‌شود که تناسبی با این هزینه‌ها ندارد.

پیش بینی قیمت مسکن در بازار راکد ساخت و...

بسیاری از سازندگان در این بازار راکد، علاقه‌ای به شروع کار جدید ندارند.

قفل بازار مسکن باز شد

بازار ملک و مسکن در کشور، همچنان در باتلاقی از رکود تورمی گرفتار شده است؛

خبر خوش برای متقاضیان وام مسکن

قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات امروز فرابورس به محدوده ۱۲۸ هزار تومان کاهش یافت؛

بازار مسکن در کما، مردم به طلا پناه...

بحران و رکود مسکن، قدرت خرید را در بازار به شدت کاهیده است

یخ بازار مسکن در حال آب شدن است؟

دبیر انجمن انبوه‌سازان گفت: به نظر می‌رسد رکود حاکم بر خریدوفروش مسکن تغییر سیکل داده و قهر خریداران با بازار مسکن نسبت به فصل گذشته و ابتدای سال کاهش یافته است.

اجاره‌بها در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟

جهت‌های متفاوت دو متغیر کلیدی بازار اجاره مسکن در سال جاری، «تورم اجاره ۱۴۰۵» را سوال‌برانگیز کرده است.