بازار املاک / خبر مهم وام خریداران مسکن ملی

خبر مهم وام خریداران مسکن ملی

شهرام ملکی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، درباره بسته شدن پرونده مسکن مهر پردیس گفت: مسئولیت ما این است که از تعطیلی پروژه‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر جلوگیری کنیم و روند اجرایی این پروژه‌ها ادامه یابد. این موضوع از طریق جلسات منظم که خانم وزیر در سطح ملی برگزار می‌کنند، پیگیری می‌شود.

خبر مهم وام خریداران مسکن ملی

معاون وزیر راه و شهرسازی  بیان کرد: قیمت تمام شده  هر متر مربع برای نهضت ملی مسکن ۱۰ میلیون تومان  است .

بازار مسکن کرج همواره متاثر از پایتخت بوده و به گفته کارشناسان هجوم متقاضیان خرید مسکن از تهران و حتی از جنوب و غرب کشور در افزایش قیمت بی تاثیر نبوده و البرزنشینان این دو مورد را یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت در این استان عنوان می‌کنند.

بازار مسکن کرج همواره متاثر از پایتخت بوده و به ویژه در یکی دو سال اخیر قیمت‌ها در این استان نیز پا به پای تهران پیش رفته است. هرچند به گفته کارشناسان هجوم متقاضیان خرید خانه از تهران و حتی از جنوب و غرب کشور در افزایش قیمت بی تاثیر نبوده و البرزنشینان این دو مورد را یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت در این استان عنوان می‌کنند.

با این وجود گفتگو با معامله‌گران نشان می‌دهد رکودی که از ابتدای سال دامن‌گیر بازار مسکن شده بود همچنان ادامه داشته و معاملات آپارتمان در این استان به یک چهارم وضعیت نرمال رسیده است و با گذشت دو ماه از فصل پاییز، بازار خرید و فروش آپارتمان چنگی به دل نمی‌زند.

معاملات در بازار مسکن البرز نشان می‌دهد برای دست‌کم پنجمین ماه متوالی این بزار افزایش غیرمنطقی را تجربه نکرده است و بر اساس داده‌ها، در این مدت، سطح قیمت‌ها اگرچه روند کاهشی نداشته اما حداقل ثبات را تجربه کرد.

بنابراین گزارش؛ کاهش قدرت خرید مردم و افزایش نرخ‌های بهره باعث شده تا جذابیت سرمایه‌گذاری در این بازار به شدت کاهش یابد اما شاید این فرصتی باشد برای خریداران واقعی تا از این رکود استفاده کرده و بتوانند صاحبخانه شوند.

به گفته مشاوران املاک و واسطه‌گران در ماه گذشته نه رشد محسوسی در تقاضای خرید اتفاق افتاد و نه نوسان محسوسی در قیمت مدنظر فروشنده‌ها ایجاد شد و همچنین اکثر خریدو فروش ها این روزها در تبدیل و تبدیل به احسن خلاصه شده است.

یکی از مشاوران املاک و فعالان بازار مسکن به خبرنگار «اقتصاد آنلاین» در کرج گفت: این روزها مشتری‌ها به دنبال واحد بزرگتر و با سال ساخت پایین تری هستند تا با واحد فعلی خود تعویض کنند، اما از طرفی فایل ارائه شده توسط دفاتر املاک کم شده و مشاوران املاک می‌گویند حتی افرادی که کار ساخت و ساز انجام می‌دهند کمتر رغبت می‌کنند واحدها را برای فروش بگذارند و ترجیح می‌دهند در شرایطی به قول خودشان ریسک نکنند چرا که احتمال دارد مانند اردیبهشت سال قبل به یکباره قیمت‌ها دوباره به شدت افزایش پیدا کند. آنان می گویند: از همین رو قدرت انتخاب خریداران به دلیل کمبود فایل‌های ارائه‌شده به بازار کاهش پیدا کرده است.

فعالان حوزه مسکن البرز نبود واحدهای کوچک متراژ را از دیگر دلایل کاهشی شدن معاملات عنوان می‌کنند.

به گفته این افراد در اواخر دهه ۷۰ و دهه ۸۰ آپارتمان‌های های متراژ پایین بیشتر ساخته می‌شد ولی در چند سال اخیر بیشتر واحدها بالای ۱۰۰ متر هستند که خریداران قدرت خرید آن را ندارند و از طرفی هم نمیخواهند برای خانه‌هایی با سن بالا هزینه کنند.

تحقیقات میدانی  نشان می‌دهد میانگین قیمت پیشنهادی هر مترمربع واحد مسکونی بر اساس قیمت فایل‌های ارائه‌شده در بازار فروش آپارتمان‌های کرج۵۵ میلیون تومان است. این قیمت نسبت به ابتدای سال حدود ۳ تا ۴ میلیون افزایش در هر متر مربع را نشان می‌دهد که مقایسه با همین بازه زمانی در سال گذشته از سرعت آهسته رشد قیمت حکایت دارد.

در حال حاضر، قیمت مسکن در نقاط مختلف کرج تفاوت دارد برای مثال در منطقه ۸ و مرکز شهر محله‌هایی مانند هفت تیر، بلوار دانش آموز، بلوار شهید فهیمده که جز مناطق پر معامله هستند می‌توان یک واحد ۸۰ متری با ۱۰ سال ساخت به قیمت هر متربع ۴۹ تا ۵۲ میلیون تومان خریداری کرد.

اما در محله هایی مانند گوهردشت؛ مهرشهر و جهانشهر قیمت‌ها با مناطق بالای شهر تهران مانند الهیه و ولنجک برابری کرده و گاهی تا ۲۰۰ میلیون تومان در هر متر هم می‌رسد.

سیمان متهم اصلی گرانی مسکن نیست

دبیر انجمن سیمان اعلام کرد هزینه سیمان در بدبینانه‌ترین برآوردها کمتر از یک درصد قیمت هر متر مربع مسکن است و نقش تعیین‌کننده‌ای در افزایش قیمت خانه ندارد.

بازار مسکن با تفاهم ایران و آمریکا

در شرایطی که مصالح ساختمانی حدود یک‌سوم هزینه تمام شده را به خود اختصاص می‌دهد، رشد ۱۳۰ درصدی قیمت مصالح به معنای تأثیر ۳۰ تا ۴۰ درصدی بر افزایش قیمت نهایی است

سقف قانونی رشد اجاره بها تعیین شد

در بیستمین جلسه شورای عالی مسکن، اختیار تعیین سقف افزایش اجاره‌بها به استانداران تفویض شد.

مسکن جای طلا را در بازار گرفت

افزایش تمایل به خرید مسکن برای حفظ ارزش سرمایه، قیمت‌ها را در تهران و مناطق پرتقاضا در مسیر صعودی قرار داده است

مسکن اجاره ای 5ساله

برنامه جدید حمایتی دولت از مستأجران با عنوان «طرح آشیان» از امروز وارد فاز اجرایی می‌شود؛

قیمت مسکن کاهشی می شود؟

بررسی روندهای گذشته بازار مسکن و ارزیابی کارشناسان نشان می‌دهد در صورت بروز تحولات سیاسی مثبت، احتمال کاهش قیمت در بازار مسکن دور از انتظار نیست؛

شرایط ثبت‌نام مسکن استیجاری برای...

طرح مسکن استیجاری ویژه زوج‌های جوان به‌زودی وارد مرحله ثبت‌نام می‌شود. بر اساس مصوبه شورای عالی مسکن، زوج‌های واجد شرایط می‌توانند با اجاره‌بهایی کمتر از نرخ بازار و با امکان سکونت تا پنج سال، از این واحدها استفاده کنند.

وام 450 میلیونی مسکن برای فرزند سوم

بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن فرزند سوم و بیشتر را به پنج بانک عامل مسکن، تجارت، صادرات ایران، ملت و پست بانک ابلاغ کرد.

تورم مسکن در اردیبهشت ۱۴۰۵ چند درصد شد؟

براساس گزارش بانک مرکزی، تورم ماهانه بخش مسکن در اردیبهشت ۱۴۰۵ به ۳.۶ درصد رسیده است؛ رقمی که در مقایسه با رشد شاخص کل قیمت کالاها و خدمات، از آرامش نسبی بازار مسکن حکایت دارد.

خرید و فروش آنلاین مسکن به‌صورت رسمی...

با اجرایی شدن قانون «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول»، تحولی نوین در بازار مسکن ایران رقم خورده است. سکو‌های اینترنتی فعال در حوزه املاک، پس از دریافت مجوز از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، قادر خواهند بود فرآیند تنظیم و ثبت قرارداد‌های خرید و فروش مسکن را به‌صورت آنلاین ارائه دهند.

افزایش سقف وام مسکن ۱۴۰۵

افزایش سقف وام مسکن 1405 به یکی از مهم‌ترین موضوعات بازار مسکن و نظام بانکی کشور تبدیل شده است.

طرح جدید دولت برای بازار اجاره مسکن فاش...

تجربه پروژه‌های حمایتی گذشته نشان می‌دهد موفقیت طرح مسکن استیجاری، بیش از هر چیز به تامین منابع مالی، سرعت اجرا و هماهنگی دستگاه‌های مختلف وابسته خواهد بود و صرفا به خاطر جدید وزارت راه و شهرسازی و دولت، نمی‌توان به موفقیت طرح خوشبین بود.

سقف افزایش اجاره‌بها تغییر می‌کند؟

وزارت راه و شهرسازی سه گزینه و عدد جدید برای اجاره بهای تهران به شورای مسکن پیشنهاد کرده است و بزودی سقف اجاره بهای پایتخت تعیین می شود.

جزییات جدید از طرح خرید متری مسکن در...

با افزایش قیمت مسکن و دشوارتر شدن خانه‌دار شدن برای اقشار متوسط و کم‌درآمد، طی سال‌های اخیر ایده‌های مختلفی برای تسهیل سرمایه‌گذاری مردم در بازار مسکن مطرح شده است؛

شرایط فوق‌العاده حساس در بازار مسکن

بازار مسکن اکنون در یک وضعیت فوق‌العاده حساس قرار دارد. حجم مراجعات، استعلام‌ها و بازدیدها در دفاتر املاک در حال افزایش است و این یعنی برخلاف تصور برخی، بازار وارد یک فاز جدید شده است؛

قیمت مسکن ۵۰ درصد تغییر کرد

در بخش اجاره با نزدیک شدن به فصل نقل‌وانتقال، طبیعی است که افزایش قیمت رخ دهد. اما اگر ثبات اقتصادی ادامه پیدا کند، احتمال دارد رشد اجاره‌بها نسبت به سال گذشته با همدلی موجرین متعارف‌تر و کنترل‌شده‌تر باشد.

قیمت مسکن سقوط می‌کند؟

می‌توان سه سناریوی اصلی برای آینده بازار مسکن متصور شد. سناریوی نخست مربوط به حالتی است که افزایش قیمت‌ها به‌صورت اسمی، اما محدود رخ می‌دهد

جزئیات مبلغ ودیعه مسکن و اجاره‌بها

در جریان جنگ تحمیلی حدود ۴۰ هزار خانه آسیب دید؛ عضو شورای شهر می‌گوید که به آسیب‌دیدگان ودیعه مسکن و اجاره‌بها پرداخت می‌کنیم.

پیش بینی بازار مسکن در پساجنگ

اتفاقات همین چندهفته گذشته، شرایط بازار را مجدداً دگرگون کرده است.

۲.۵ میلیارد تومان برای هر واحد مسکن ملی

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: قیمت تمام‌شده واحدهای نهضت ملی مسکن را حدود ۲.۵ میلیارد تومان است.

برنامه دولت برای خانه‌های آسیب‌دیده در...

بنیاد مسکن موظف شد به سرعت برای ساکنان واحدهای آسیب‌دیده که قابل سکونت نیستند واحد اجاره‌ای فراهم کند