بازار املاک / خرید و فروش ملک تقریبا متوقف شد

خرید و فروش ملک تقریبا متوقف شد

به دلیل نبود مشتری و رکود بازار، سازندگان بعضا از سود خودشان می‌زنند تا واحدها متناسب با توان متقاضیان به فروش برسد.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی قیمت مصالح ساختمانی در یک سال گذشته اظهار کرد: به دلیل نبود مشتری و رکود بازار، سازندگان بعضا از سود خودشان می‌زنند تا واحدها متناسب با توان متقاضیان به فروش برسد. 

در واقع با وجود تورم در بخش ساخت، به دلیل نبود ظرفیت در بازار، قیمت خانه از ثبات نسبی برخوردار است و همپای دلار و طلا رشد نکرده است.

بازار مسکن شرایط نسبتا با ثباتی را تجربه می‌کند. به فاصله پنج ماه از جنگ ۱۲ روزه که به نااطمینانی در بازار ملک منجر شده بود، این بازار در موقعیت تثبیت به سر می‌برد و به نظر می‌رسد در وضعیت پیش‌رونق قرار گرفته است.

گفته می‌شود هم‌اکنون حدود ۱۰ هزار قرارداد خرید و فروش مسکن در تهران منعقد می‌شود و برخی گزارش‌های غیررسمی از تورم ۲.۷ درصدی قیمت مسکن شهر تهران در روزهای ابتدایی آذرماه نسبت به آبان ماه حکایت دارد.

مرکز آمار نیز تورم ماهانه مسکن، اجاره‌بها، آب، برق، گاز و سایر سوخت‌ها در آبان ماه را ۳ درصد اعلام کردرفتار سنتی بازار مسکن نشان می‌دهد این بازار معمولا در سه ماهه پاییز شرایط آرامی را سپری می‌کند و در دو ماه پایانی سال تحت تاثیر تورم سیستماتیک اقتصاد ایران، رونق می‌گیرد.

 با این حال بحران‌های منطقه‌ای و ایجاد نااطمینانی از نقدشوندگی بازار مسکن از سال گذشته تا کنون به رکود این بازار در مناطق شمالی پایتخت عمق داده است.

کیانوش گودرزی ،رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران درخصوص آخرین وضعیت بازار مسکن گفت: فعلا بازار ملک راکد است. 

البته از حدود دو ماه قبل خرید و فروش‌ها نسبت به زمان جنگ ۱۲ روزه افزایش یافته بود اما متغیرهای بیرونی مجددا بر این بازار سایه افکنده است. هر شوکی که از بیرون وارد می‌شود بازار مسکن را تحت تاثیر قرای می‌دهد.

وی با بیان اینکه فعالان بازار مسکن در حال حاضر منتظر هستند تا شرایط در آینده چه می شود گفت: قیمت مسکن در شمال تهران تغییری نکرده اما در جنوب شهر افزایش جزئی داشته است. 

طبق گفته مشاوران املاک در نیمه جنوبی، مراجعات به دفاتر املاک در جنوب شهر و به خصوص برای واحدهای کوچک متراژ بیشتر از مناطق شمالی است اما به این دلیل که ما به آمار معاملات دسترسی نداریم نمی‌توانیم رقم دقیق قیمت‌ها را اعلام کنیم.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی قیمت مصالح ساختمانی در یک سال گذشته اظهار کرد: به دلیل نبود مشتری و رکود بازار، سازندگان بعضا از سود خودشان می‌زنند تا واحدها متناسب با توان متقاضیان به فروش برسد. 

در واقع با وجود تورم در بخش ساخت، به دلیل نبود ظرفیت در بازار، قیمت خانه از ثبات نسبی برخوردار است و همپای دلار و طلا رشد نکرده است.. 

تورم نقطه به نقطه این بخش که تفاوت قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل را نشان می‌دهد نیز ۳۵.۸ درصد اعلام شد. در حالی که تورم نقطه به نقطه عمومی ۴۹.۴ درصد بوده که گویای است هزینه مسکن ۱۳.۶ درصد کمتر از هزینه سایر کالاها بوده است.

رشد قیمت مسکن در جنوب تهران شکسته شد

در آخرین ماه تابستان منطقه ۱۸، ۱۳ و یک بیشترین رشد قیمت را نسبت به مرداد ماه داشتند.

قیمت اوراق مسکن در استان‌ها چقدر است؟

سقف تسهیلات خرید مسکن برای مراکز استان و شهرهای با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای مجردها به ۱۶۰ و برای زوجین به ۳۲۰ میلیون تومان رسیده است اوراق مسکن

زندگی در چادر به خاطر گرانی مسکن

سکونت یک پدر و پسر در چادری در جنگل های اطراف ایلام منتشر شد که در آن فرزند خانواده می گوید به دلیل ناتوانی در پرداخت هزینه اجاره مجبور به زندگی در چادر شده اند.

ایرانی‌ها رکورد خرید خانه در ترکیه را...

علت اوج‌گیری خرید مسکن توسط خارجیان از جمله ایرانی‌ها در ترکیه می‌تواند به افت ارزش لیر و تورم مهار شده مسکن در این کشور برگردد. افت ارزش لیر ترکیه فروش مسکن به خارجی‌ها را بیشتر امکان‌پذیر کرده است.

جنجال قصر ۱۸۰۰ متری در لواسان؛ ۲...

تصویری از قیمت اجاره یک خانه ۱۸۰۰ متری در لواسان در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که واکنش‌های زیادی را به همراه داشت.

ایرانی‌ها و عراقی ‌ها بزرگ‌ترین...

استانبول محبوب ترین مقصد خرید خانه برای شهروندان خارجی از جمله ایرانی‌ها در ترکیه است.

چرا بانک مسکن به بازنشستگان وام...

بانک مسکن تکلیف خود مبنی بر پرداخت ۴۰ هزار فقره تسهیلات خرید و ساخت مسکن از محل اقساط بازگشتی مسکن مهر به بازنشستگان را انجام نداد.

مالیات کمرشکن بر لوکس‌ها؛ ۵ میلیون...

پیمانه اقتصادی بورس سقوط کرد؛ وزیر اقتصاد مهمترین حمایت دولت از بازار سرمایه را اعلام کرد/ این سه کسب‌وکار از بند انحصار آزاد شدند

لزوم اتصال شهرهای جنوبی فارس به راه آهن

نماینده مردم لارستان،خنج،گراش و اوز پیش از سفر رئیس جمهور به استان فارس، در گفتگویی با وزیر راه و شهرسازی بر لزوم توجه به پروژه های راه و شهرسازی و مسکن در حوزه انتخابیه خود تأکید کرد.

چینی ها برای ساخت مسکن به ایران می آیند

عضو کمیسیون عمران مجلس ضمن مخالفت با مذاکره وزارت راه با چینی‌ها برای ساخت انبوه‌ مسکن در ایران، گفت:‌انبوه‌سازان ایرانی توان ساخت یک میلیون مسکن را دارند.

۱۱۰ هزار معلول «خانه» ندارند/درخواستی...

مدیرعامل انجمن حمایت از حقوق معلولان ایران اعلام کرد که بیش از ۱۱۰ هزار معلول در کشور فاقد مسکن هستند.

روایت اکونومیست از تله تنظیم بازار مسکن

بازار جهانی مسکن برای عبور از تورم با یک تله روبه‌رو است که آسیب‌پذیرترین خریداران مصرفی را تهدید می‌کند. «اکونومیست» با بررسی تصمیمات احتمالی سیاستگذاران پولی در کشورهایی که دچار رشد تند قیمت مسکن شده‌اند، هشدار داد.

85 خانواده زلزله‌زده کوهرنگی در چادرهای...

فرماندار شهرستان کوهرنگ از اسکان موقت 85 خانواده در چادرهای هلال‌احمر در پی زلزله و پس‌لرزه‌های اخیر در این شهرستان خبر داد.

ثبت بیشترین افزایش قیمت مسکن انگلیس در...

متوسط قیمت خانه در انگلیس به بالای ۲۴۲ هزار پوند رسیده است.

تهیه مسکن کارگری از اولویت‌های جامعه...

یزد سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با بیان این که بخش قابل توجهی از حقوق و دستمزد کارگران برای اجاره بها صرف می‌شود، تهیه مسکن کارگری را از اولویت های جامعه کارفرمایان استان خواند.

خرید و فروش امتیاز واحدهای مسکن ملی غیر...

معاون مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی کردستان گفت: فروش امتیاز واحدهای مسکن ملی غیر قانونی است و مشکلات حقوقی بسیاری را برای خریدار و فروشنده ایجاد خواهد کرد.

ابلاغ مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی به...

از سوی معاون اول رئیس‌جمهور؛ ابلاغ مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی به استان کهگیلویه و بویراحمد

جذب ۳برایر اعتبارات استانی از محل...

ساخت ۵۴۴ واحد مسکونی برای روستاییان سمنان سمنان مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان از جذب سه برایر اعتبارات استانی از محل اعتبارات ملی از سوی این نهاد خبر داد.

افزایش ۴۷ درصدی تورم قراردادهای تمدیدی...

افزایش 47 درصدی تورم قراردادهای تمدیدی اجاره‌بهای مسکنمرکز آمار ایران از افزایش ۴۷ درصدی تورم قراردادهای تمدیدی اجاره‌بهای مسکن در تابستان امسال نسبت به فصل مشابه سال گذشته خبر داد.

تخریب ۸۰ درصدی واحدهای مسکونی در ۲۵...

مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: ارزیابی‌های انجام شده در ۲۵ روستا نشان می‌دهد حدود ۸۰ درصد واحدهای مسکونی در زلزله اخیر به‌طور کامل تخریب‌شده که احداثی تشخیص داده شده است.اتمام ارزیابی‌ها طی دو روز آینده

جزئیات زلزله خوزستان_ تخریب ۱۰۰ درصدی...

بامداد امروز (۱۷ مهر) زلزله‌ای به بزرگی ۵ ریشتر استان خوزستان، حوالی قلعه خواجه، را لرزاند و ساعت ۹:۳۵ نیز پس‌لرزه‌ای به قدرت ۴.۶ ریشتر رخ داد. این زلزله باعث تخریب برخی منازل مسکونی و مصدومیت ۳ نفر تاکنون شده است.