بازار املاک / نحوه ثبت نام وام مسکن 1404

نحوه ثبت نام وام مسکن 1404

وام مسکن مددجویان بهزیستی تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان و با نرخ سود ۴ درصد به مددجویان بهزیستی برای خرید، احداث و تأمین ودیعه مسکن در سال 1404 اعطا میشود.

نحوه ثبت نام وام مسکن مددجویان بهزیستی در سال 1404
سرپرست معاونت تأمین و توسعه مسکن بهزیستی از اعطای کمک‌هزینه مسکن بهزیستی شامل تسهیلات بانکی تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان با نرخ سود ۴ درصد و کمک بلاعوض تا ۳۰۰ میلیون تومان به مددجویان بهزیستی خبر داد.

وی افزود: این تسهیلات شامل تسهیلات بانکی تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان با نرخ سود ۴ درصد و کمک بلاعوض تا ۳۰۰ میلیون تومان به مددجویان بهزیستی خبر داد. 

که مجموع آن حداکثر به ۷۰۰ میلیون تومان می‌رسد؛ این مبلغ به‌صورت یکجا پرداخت نمی‌شود و بهره‌مندی از سقف کامل، منوط به احراز شرایط مددجویان است.

این حمایت‌ها برای خرید، احداث و تأمین ودیعه مسکن در نظر گرفته شده و تسهیلات بانکی مطابق ضوابط بانک عامل، تنها یک‌بار به هر مددجو و با دوره بازپرداخت ۱۰ تا ۱۲ سال پرداخت می‌شود؛ تضامین لازم نیز بر عهده بانک‌هاست.

امکان استفاده هم‌زمان از وام‌های عمومی
دریافت کمک‌هزینه مسکن بهزیستی، مانعی برای استفاده هم‌زمان از تسهیلات عمومی مسکن نیست و مددجویان می‌توانند از وام‌های عمومی با نرخ ۲۳ درصد در کنار تسهیلات ترجیحی ۴درصدی استفاده کنند؛ 

تسهیلات ودیعه نیز براساس میزان رهن و اجاره تعیین می‌شود.| تسنیم

سازمان بهزیستی اعلام کرد که تسهیلات مسکن ۴ درصدی و کمک بلاعوض تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان، مانعی برای استفاده مددجویان از وام‌های عمومی مسکن نیست و مشروط به احراز شرایط پرداخت می‌شود.

سرپرست معاونت تأمین و توسعه مسکن مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور، با اشاره به برخی برداشت‌های نادرست درباره کمک‌هزینه مسکن مددجویان، جزئیات این حمایت‌ها را تشریح کرد.

محمود حسین‌آبادی گفت: کمک‌هزینه مسکن سازمان بهزیستی شامل تسهیلات بانکی تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان با نرخ سود ۴ درصد و کمک بلاعوض تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان است که در مجموع حداکثر ۷۰۰ میلیون تومان را در بر می‌گیرد.

 این رقم به‌معنای پرداخت یکجای ۷۰۰ میلیون تومان نیست، بلکه ترکیبی از تسهیلات بانکی و کمک بلاعوض بوده و برخورداری از سقف کامل، منوط به احراز شرایط مددجویان است.

وی با بیان اینکه این حمایت‌ها برای خرید، احداث و تأمین ودیعه مسکن در نظر گرفته شده است، افزود: تسهیلات مسکن محرومان مطابق ضوابط بانکی پرداخت می‌شود و تأمین تضامین لازم بر عهده بانک عامل است.

 این تسهیلات تنها یک‌بار به هر مددجو تعلق می‌گیرد و دوره بازپرداخت آن بین ۱۰ تا ۱۲ سال خواهد بود.

حسین‌آبادی درباره نحوه پرداخت کمک‌های بلاعوض نیز تصریح کرد: این کمک‌ها برای خرید و ودیعه مسکن به‌صورت یکجا پرداخت می‌شود و در حوزه احداث مسکن، متناسب با پیشرفت فیزیکی واحدها، در سه مرحله اسکلت و سقف، سفت‌کاری و نازک‌کاری در اختیار مددجویان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: منابع مالی تسهیلات مسکن در چارچوب سقف مصوب قانون بودجه و براساس توزیع استانی به استان‌ها ابلاغ می‌شود و اعتبارات کمک‌های بلاعوض نیز از محل بودجه سازمان بهزیستی و با تأمین سازمان برنامه و بودجه کشور پرداخت خواهد شد.

سرپرست معاونت تأمین و توسعه مسکن سازمان بهزیستی تأکید کرد: دریافت کمک‌هزینه مسکن بهزیستی، مانعی برای بهره‌مندی مددجویان از تسهیلات عمومی مسکن و ودیعه مسکن نیست و امکان استفاده هم‌زمان از تسهیلات عمومی با نرخ سود معمول ۲۳ درصد و تسهیلات ترجیحی بهزیستی با نرخ سود ۴ درصد وجود دارد.

وی در پایان درباره تسهیلات ودیعه مسکن اظهار داشت: میزان وام پرداختی متناسب با مبلغ رهن و اجاره و براساس ضوابط بانک عامل تعیین می‌شود و سازمان بهزیستی در این زمینه تفاوتی میان استان‌ها قائل نیست، چرا که هزینه مصالح و ساخت‌وساز در سطح کشور اختلاف معناداری ندارد.

افزایش تعهد بیمه نامه مخاطرات طبیعی...

مدیرکل بیمه ایران در گیلان مطرح کرد گیلان مدیرکل بیمه ایران در گیلان، از افزایش حق بیمه تعیین شده در سال جاری خبر داد و بیان کرد: تعهد بیمه ایران در حوزه مخاطرات طبیعی طی امسال ۱۰۰ میلیون تومان شامل ۶۰ میلیون برای ساختمان و ۴۰ میلیون برای اثاثیه است.

قیمت مسکن در استرالیا طی ماه اکتبر به...

قیمت مسکن در استرالیا طی ماه اکتبر به بالاترین رقم خود رسید و موجب شد فشارها بر بانک مرکزی این کشور برای بالا بردن نرخ بهره افزایش یابد.

ریزش برج مسکونی در نیجریه قربانی گرفت/...

در پی ریزش مرگبار ساختمانی چند طبقه در نیجریه، شش تن جان باخته و بیش از ۱۰۰ تن دیگر نیز مفقود شده اند. رئیس خدمات اورژانس شهر لاگوس نیجریه، پایتخت اقتصادی این کشور امروز (سه شنبه) اعلام کرد که در پی ریزش ساختمان یک برج مسکونی و در حال ساخت در این شهر، دست کم شش تن جان خود را از دست دادند.

معاون راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان:...

زاهدان- معاون راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: با تدابیر به عمل آمده و پیگیری های استاندار، با الحاق ۱۱۳ هکتار به محدوده شهر زاهدان زمین احداث واحدهای مسکونی طرح جهش مسکن تامین شد.

علت رسوب فایل‌های نوساز در بازار مسکن

اگرچه از تعداد آپارتمان‌های نوساز عرضه شده به بازار مسکن طی حداقل دو ماه اخیر کاسته شده است، اما معدود آپارتمان‌های نوساز که همچنان در بازار فروش باقی مانده‌اند، اتفاقا فایل‌های «خوش قیمت» به شمار می‌آیند.

نرخ اجاره مسکن در لرستان افزایش ۲...

رئیس اتحادیه نمایشگاه اتومبیل و مشاورین املاک لرستان: لرستان- حسینی، رئیس اتحادیه نمایشگاه اتومبیل و مشاورین املاک لرستان گفت: امسال قیمت اجاره مسکن در استان نسبت به سال گذشته بیش از دو برابر افزایش یافته است.

مانور امدادی اسکان اضطراری در اهواز...

ایسنا/خوزستان مانور امدادی اسکان اضطراری هلال احمر به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در اهواز برگزار شد.

چشم انداز بازار مسکن تا پایان سال

در حالی که به دلیل کاهش جابه جایی ها و آغاز نام نویسی طرح نهضت ملی مسکن، تعداد خرید و فروش واحدهای مسکونی کاهش یافته، برخی فروشندگان نیز قیمت ها را به شدت کاهش داده اند. بررسی‌های میدانی حاکی از بازگشت رکود سنگین به بازار خرید و فروش مسکن در روزهای اخیر است. به نظر می‌رسد یکی از دلایل آن، آغاز نام نویسی نهضت ملی مسکن است.

بنیاد برکت ۵۴ مدرسه و ۴۰۰ خانه...

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از تعمیر و بازسازی ۵۴ مدرسه و ۴۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده در زلزله اندیکا خبر داد.

بیش از ۵۳۴ هزار مسکن ملی در سراسر کشور...

معاونت مسکن و ساختمان در گزارشی با اعلام این مطلب که بیش از ۵۳۴ هزار واحد مسکن ملی در سراسر کشور در حال اجراست از تکمیل و تحویل ۲ میلیون و ۶۱ هزار واحد مسکونی مهر از ابتدای اجرای طرح تاکنون خبر داد و تعداد واحدهای نیمه‌تمام را ۱۴۳ هزار واحد برشمرد.

۱۵۰۰۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن در...

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد از تحویل خانه های طرح اقدام ملی مسکن در یزد و مهریز در چند هفته آینده و برنامه ریزی کلنگ زنی حدود ۱۵۰۰۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در استان در آینده نزدیک خبر داد.

بانک‌ها مسکن را دوست دارند

از یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی خالی که وزارت راه و شهرسازی شناسایی کرده بخش قابل توجهی از آنها متعلق به بانکها است که تعداد دقیق آن اعلام نشده اما گفته می‌شود برای کسب سود خریداری یا ساخته شده است. مسئولان وزارت راه و شهرسازی می‌گویند بخش قابل توجهی از یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد خالی شناسایی شده مربوط به شرکتهای حقوقی اعم از دستگاههای دولتی و بانکها است.

اعلام شرط انبوه‌سازی چینی‌ها در ایران

مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس با اعلام شرط ورود شرکت‌های چینی در طرح نهضت ملی مسکن، گفت: توقف طرح مسکن مهر قیمت مسکن را چند ۱۰۰ درصد افزایش داد.

قیمت‌ها در بازار مسکن شکسته می‌شوند

دولت سعی کرده با طرح‌های مسکنی که در دستور کار خود قرار داده بار دیگر گامی در جهت رونق مسکن بردارد که امیدوار هستیم بتواند با همکاری تمامی بخش‌ها این بازار جان دوباره گیرد.

چه راهکارهایی برای پیشگیری از سرقت...

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ گفت: شهروندان نباید اجناس قیمتی خود را داخل انباری‌ها قرار دهند.

۱۲ کشور اروپایی شهرک سازی های جدید...

وزارت خارجه آلمان و ۱۱ کشور اروپایی دیگر در بیانیه ای مشترک خواستار توقف اجرای طرح شهرک سازی های جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری شدند. سخنگویان وزارت خارجه ۱۲ کشور اروپایی در بیانیه ای مشترک از رژیم صهیونیستی خواستند تا از طرح ساخت هزاران واحد مسکونی جدید در کرانه باختری صرف نظر کند.

سرنوشت قیمت مسکن تا پایان سال

رئیس اتحادیه مشاوران املاک در گفتگو با «بازار» مطرح کرد بانک مرکزی و مرکز آمار در بازار تشنج ایجاد می کنند

قیمت خانه ویلایی در کرج

قیمت خانه ویلایی در کرج بسیار متنوع است و یک خانه نوساز با متراژ ۲۲۰ متر در منطقه حسین اباد با قیمت ۳.۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان به فروش می رسد .

زنان در طرح جدید مسکن صاحبخانه می‌شوند

در طرح جدید دولت و مجلس برای بازار مسکن، چند گروه از زنان نیز با داشتن شرایطی می‌توانند در سامانه ثمن وزارت راه ثبت‌نام کنند. چند روزی می‌شود که ثبت‌نام طرح جدید مسکن آغاز شده و متقاضیان با مراجعه به سامانه ثمن به آدرس https://saman.mrud.ir/ می‌توانند در این طرح جدید مسکن درخواست خود را ثبت کنند.

دلایل عدم توفیق مصوبه میزان مجاز افزایش...

مستاجران سال به سال مجبور هستند، واحد مسکونی خود را به مناطق ارزان قیمت تر ببرند و این مسئله فشار زیادی را برای آن‌ها به همراه دارد.مسئله بیانگر وضعیت نامناسب بازار مسکن اجاره‌ای است. به هر ترتیب آمارهای رسمی و گزارش‌های غیررسمی نشان می‌دهد که سال گذشته مصوبه ستاد کرونا چندان جدی گرفته نشده است.

حباب مسکن در شهرهای بزرگ جهان

در نتیجه بحران کرونا طی دو سال اخیر، مسکن به عنوان یک مقصد امن سرمایه گذاری به شدت در سراسر جهان محبوب شد و قیمت ها نیز در نتیجه افزایش تقاضا شروع به بالا رفتن کردند. بانک یو بی اس با توجه به متغیرهایی نظیر نرخ تورم، ارزش پول ملی، تعادل بین عرضه و تقاضا و نیز چشم انداز آتی بخش مسکن اقدام به تخمین میزان حباب قیمت مسکن در ۲۵ شهر بزرگ دنیا کرده است.