بازار املاک / خرید بیمه جنگ برای خودرو و مسکن

خرید بیمه جنگ برای خودرو و مسکن

در پی تحمیل شرایط جنگی در کشور، بیمه مرکزی اعلام کرد که شرکت‌های بیمه می‌توانند پوشش خسارت‌های ناشی از جنگ را در بیمه‌نامه‌ها ارائه کنند

با این حال پیگیری‌ها نشان می‌دهد ارائه این پوشش برای شرکت‌های بیمه الزامی نیست و برخی شرکت‌های خصوصی نیز هنوز چنین خدمتی ارائه نمی‌کنند.

در حالی که در صنعت بیمه جهان به طور معمول خسارت‌های ناشی از جنگ در تعهدات بیمه‌ای قرار نمی‌گیرد، 

بیمه مرکزی در پی شرایط اخیر کشور و پس حمله و تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، اعلام کرد که شرکت‌های بیمه می‌توانند در صورت تمایل پوشش‌های مرتبط با جنگ را نیز در بیمه‌نامه‌های خود به متقاضیان ارائه کنند.

با این حال پیگیری‌ها از برخی شرکت‌های بیمه خصوصی نشان می‌دهد که تعدادی از این شرکت‌ها اعلام کرده‌اند هنوز امکان ارائه چنین پوششی را در محصولات بیمه‌ای خود ندارند. 

برخی از این شرکت‌ها نیز عنوان می‌کنند ابلاغ مشخصی برای اجرای این موضوع دریافت نکرده‌اند.


در مقابل اما نمایندگان و کارگزاران یک شرکت بیمه دولتی اعلام کردند که از قبل نیز امکان ارائه پوشش خسارت‌های ناشی از جنگ را در برخی بیمه‌نامه‌ها داشته‌اند و در حال حاضر متقاضیان می‌توانند این پوشش را دریافت کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد هزینه خرید این پوشش بسته به نوع دارایی و شرایط بیمه‌نامه متفاوت است. 

به عنوان مثال، برای خودرویی با ارزش حدود یک میلیارد تومان که فاقد بیمه بدنه باشد، متقاضی باید حدود هشت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان پرداخت کند تا علاوه بر پوشش‌های اصلی بیمه بدنه، پوشش خسارت ناشی از جنگ را هم دریافت کند.

از این مبلغ حدود پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان مربوط به پوشش‌های اصلی بیمه بدنه است و مابقی به پوشش جنگ اختصاص دارد. 

البته در صورتی که مالک خودرو از تخفیف‌های بیمه بدنه برخوردار باشد، این تخفیف‌ها در محاسبه هزینه نهایی لحاظ می‌شود؛ به‌ گونه‌ای که برخی بیمه‌گذاران حتی تا ۷۰ درصد تخفیف نیز دارند، در حالی که افرادی که تخفیفی ندارند باید کل مبلغ را پرداخت کنند.

همچنین بررسی‌ها درباره بیمه املاک نشان می‌دهد برای یک واحد مسکونی در مرکز شهر تهران به ارزش حدود ۱۶ تا ۱۸ میلیارد تومان، هزینه خرید پوشش خسارت ناشی از جنگ حدود هشت تا ۱۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.

پیگیری‌ها از بیمه مرکزی درباره دلیل ارائه نشدن این پوشش توسط برخی شرکت‌های خصوصی نیز حاکی از آن است که تنها بیمه اجباری برای شرکت‌های بیمه، بیمه شخص ثالث است و این بیمه نیز شامل پوشش خسارت‌های ناشی از جنگ نمی‌شود.

بر این اساس، شرکت‌های بیمه می‌توانند در صورت تمایل پوشش جنگ را در بیمه‌نامه‌های خود ارائه کنند و از نظر بیمه مرکزی نیز ارائه این پوشش بلامانع است،

 اما الزام قانونی برای ارائه آن وجود ندارد و بیمه مرکزی نیز نمی‌تواند شرکت‌ها را به ارائه چنین پوششی مجبور کند. در عین حال، در بسیاری از کشورهای جهان نیز پوشش خسارت‌های ناشی از جنگ به طور معمول در بیمه‌نامه‌های رایج وجود ندارد.

چرا قیمت مسکن در شرایط تورمی امروز بالا...

اگرچه در ماه‌های اخیر سرعت رشد قیمت مسکن و اجاره نسبت به سایر گروه‌های هزینه‌ای کاهش یافته، اما بررسی سهم هزینه‌های مختلف در سبد خانوار نشان می‌دهد این کا هش لزوما به‌معنای توقف فشار بر هزینه‌کرد مردم نیست.

بازار مسکن در خواب زمستانی فرو رفته

بررسی بازار مسکن نشان می‌دهد تمایل موجران و مستاجران نسبت به تمدید و اعمال تخفیف در قراردادها افزایش پیدا کرده است

تسه ارزان شد و بازار وام مسکن نفس کشید

بررسی بازار فرابورس نشان می‌دهد قیمت هر برگ اوراق حق تقدم مسکن به نرخ‌های فروردین امسال عقبگرد داشته است.

بازار مسکن وارد مرحله جدید شد

بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد تغییرات محدودی بوده و معاملات واحدهای کوچک، به‌ویژه واحدهایی با متراژ کمتر، کمی فعال شده است،

فاصله تاریخی درآمد و قیمت مسکن

بازار مسکن با رشد بی‌وقفه قیمت‌ها و فاصله فزاینده درآمد خانوارها، خانه‌دار شدن برای دهک‌های متوسط و پایین را با وجود افزایش 43 درصدی حقوق به رؤیایی دوردست تبدیل کرده است.

بازار مسکن‌های کوچک رونق گرفت

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد افزایش معاملات واحد‌های با متراژ کم شده است.

پرداخت وام در بانک مسکن مسدود شد

پرداخت انواع تسهیلات مسکن از سوی بانک مسکن به دلیل «ناتراز معرفی شدن» این بانک دولتی از سوی بانک مرکزی، متوقف شد.

الان وقت خرید خانه است؟

بازار مسکن در آستانه ورود به سال جدید با جهش نرخ ارز و رشد 75 درصدی قیمت دلار نسبت به زمستان گذشته روبروست.

سقف وام ارزان‌قیمت مسکن مشخص شد

سقف تسهیلات ارزان‌قیمت ودیعه و خرید مسکن مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی با مصوبه مجلس تعیین شد.

پیش‌ بینی شوکه‌ کننده از قیمت مسکن در...

ازار مسکن نسبت به سایر بازارهای موازی عقب مانده است، در صورت تحقق ثبات سیاسی به تدریج خود را با سطح این بازارها هماهنگ خواهد کرد.

آخرین خبر از وضعیت قیمت مسکن

هنوز مسکن نسبت به تورم و بخصوص بازارهای ارز و طلا عقب است و این عقب ماندگی باید جبران شود

زمانِ طلایی خرید مسکن

بازار مسکن در ماه‌های اخیر با ترکیبی از رکود طولانی و شیب ملایم افزایش قیمت مواجه بوده است؛

سونامی قیمت در بازار مسکن در راه است

افزایش رفت‌وآمد به بنگاه‌های املاک در ماه‌های پایانی سال، بیش از آنکه نشانه رونق بازار مسکن باشد، حاصل اشباع و بی‌اعتمادی در بازارهای موازی طلا و ارز است.

فرار خریداران از بازار مسکن

رییس انجمن انبوه‌سازان تهران با اشاره به افزایش شدید هزینه‌های ساخت گفت: امروز هزینه ساخت با دلار 130 هزار تومانی محاسبه می‌شود، اما فروش آپارتمان با قیمت‌هایی انجام می‌شود که تناسبی با این هزینه‌ها ندارد.

پیش بینی قیمت مسکن در بازار راکد ساخت و...

بسیاری از سازندگان در این بازار راکد، علاقه‌ای به شروع کار جدید ندارند.

قفل بازار مسکن باز شد

بازار ملک و مسکن در کشور، همچنان در باتلاقی از رکود تورمی گرفتار شده است؛

خبر خوش برای متقاضیان وام مسکن

قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات امروز فرابورس به محدوده ۱۲۸ هزار تومان کاهش یافت؛

بازار مسکن در کما، مردم به طلا پناه...

بحران و رکود مسکن، قدرت خرید را در بازار به شدت کاهیده است

یخ بازار مسکن در حال آب شدن است؟

دبیر انجمن انبوه‌سازان گفت: به نظر می‌رسد رکود حاکم بر خریدوفروش مسکن تغییر سیکل داده و قهر خریداران با بازار مسکن نسبت به فصل گذشته و ابتدای سال کاهش یافته است.

اجاره‌بها در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟

جهت‌های متفاوت دو متغیر کلیدی بازار اجاره مسکن در سال جاری، «تورم اجاره ۱۴۰۵» را سوال‌برانگیز کرده است.

رقم جدید میزان پرداخت وام ودیعه مسکن

آمار میزان پرداخت وام ودیعه مسکن منتشر شد.گزارشی تازه از میزان پرداخت وام ودیعه مسکن منتشر شد.