بازار املاک / مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند گفت: طی جلسه‌ای، زمین های ۱۳۵ هکتاری بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمین های تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد تعیین تکلیف شد.


مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد
در سال ۱۳۷۵ بنیاد تعاون سپاه با خرید تضمینی از مسکن و شهرسازی طی قراردادی ۸۷۸ قطعه زمین که ۶۳ قطعه مازاد بر سهم خود فروخته بود، قطعات به نام دولت صادر شد.

در این اختلاف مشکل زمین، سند ۷۷۸ نفر صادر نشده و تاکنون بیش از ۲۵ سال بلاتکلیف مانده است.

مشکل زمین نیروی انتظامی در محدوده یکصد هزار متر و تفکیک در ۲۳ هزار متر آن از دیگر مشکلات زمین است این شهرستان بوده که از سال ۱۳۴۷ که بلاتکلیف مانده است.

همچنین مشکلات تعاونی سه گانه  مسکن دادگستری منابع طبیعی و ثبت اسناد که ۱۲۱ قطعه به مردم واگذار شده و ساخت و ساز صورت گرفته امروز برای واگذاری سند با مشکل روبرو شده که در این جلسه مطرح و بر اساس توافقاتی تعیین تکلیف شد.

در این راستا  نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در  روند جلسه ای جهت تعیین تکلیف این زمین ها در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: ۱۳۵هکتار از زمین‌های این منطقه که بیش از ۲۵ سال پیش به مردم واگذار و در ثبت و صدور با مشکل روبرو شده از جمله مباحث این جلسه بود که با دعوت از هیات مدیره سازمان ملی زمین و اداره کل مسکن و شهرسازی و...تلاش شد تا تکلیف مالکیت ۷۷۸ ملک مشخص شود.

محمدمهدی فروردین افزود: با این مشکل مردم در خصوص ملک شخصی خریداری شده خود نمی توانستند تصمیم گیری کنند و ۲۵ سال به این مردم نگرانی هایی وارد شده است.

وی  ادامه داد: تاخیر و نگرانی بیش از دو دهه دوره مسئولانی که برای رفع مشکلات مردم پا در عرصه خدمت گذاشته اند و به میدان آمده زمان بسیار  طولانی است.

فروردین اضافه کرد: امروز دولت و مجلس انقلابی برای کاهش رفع مشکلات و نگرانی‌های مردم تمام وقت به میدان آمده تا گرهی از مشکلات مردم باز کنند.

وی بیان داشت: بر اساس منویات مقام معظم رهبری ما حق نداریم حتی یک روز کار مردم را به تاخیر اندازیم و این تفکر در اندیشه رئیس‌جمهور انقلابی یافت می‌شود و به جد پیگیر رفع مشکلات و دغدغه های مردم می باشد.

نماینده مردم فیروزآباد قیروکارزین و  فراشبند ابراز داشت: مسئولان نباید دست روی دست گذاشته تا مشکلات مردم انباشته و دردی از درد مردم دوا نشود.

فروردین خاطرنشان کرد: امید است این تصمیم‌گیری مقدمه راهی باشد که مردم را به دولت انقلابی و مردمی امیدوار کند.

وی تصریح کرد: در این جلسه زمینهای ۱۳۵ هکتاری شمال بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمینهای تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد با توافق اداره کل راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن بنیاد تعاون سپاه و دیگر ادارات تعیین تکلیف شده و با انعقاد قرارداد فی مابین، اسناد مالکیت مالکان صادر می‌شود.

در ادامه فرماندار شهرستان فیروزآباد اظهار داشت: جهت بررسی زمین های فاز ۳ با حضور نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس شورای اسلامی، هیئت ‌مدیره سازمان ملی مسکن و معاونین مسکن و املاک اداره کل راه و شهرسازی، نمایندگان بنیاد تعاون سپاه و دیگر مسئولان محلی کنار هم گرد آمده تا مشکلات زمین را مرتفع کنند.

وی افزود: در تعیین تکلیف انتقال قطعات سهم بنیاد تعاون سپاه و سهم شهرداری قرارداد با توجه به مباحث مطرح شده و مستندات اماده سازی شده و از آنجایی که تعداد ۶۳ قطعه مسکونی از ناحیه بنیاد تعاون سپاه از سهمیه دولت به مردم واگذار شد، مقرر شد نحوه پرداخت مطالبات دولت به شرح اعلامی در محاسبات فی مابین بر اساس تکلیف و پس از اتخاذ تصمیم در خصوص انتقال سند اقدام گردد.

حسین آرگیو در خصوص سهم ۱۰ درصدی شهرداری در طرح ۱۳۵ هکتاری ادامه داد: مقرر شد جلسه ای در محل دفتر معاونت مسکن اداره کل راه و شهرسازی تشکیل و مجدد بررسی شود و در خصوص سهام قانونی شهرداری طبق صورتجلسه مالکان سهام محاسبه به عمل و در صورت عدم تسویه حساب پرداخت گردد.

فرماندار شهرستان فیروزآباد در خصوص تکمیل موضوع عملیات آماده سازی ناشی از قرارداد منعقد شده با شهرداری اعم از رفع نواقص و آسفالت اضافه کرد: تعداد قطعات باقیمانده از سهم شهرداری بابت تکمیل آماده سازی موضوع قرارداد تحویل به شهرداری و در قبال آن شهرداری فیروزآباد نسبت به تکمیل آماده سازی اقدام کند.

وی با اشاره به درخواست فرماندهی انتظامی استان فارس با توجه به صورت جلسه منعقد شده، بیان داشت: مقرر شد مطابق صورتجلسه سال ۱۳۸۳  فرماندهی انتظامی فارس و مسکن و شهرسازی مراتب به صورت هیئت نمایندگی توسط اداره کل راه و شهرسازی فارس به سازمان ملی زمین و مسکن با پیشنهاد معاوضه به صورت معادل سازی پس از تغییر کاربری قطعه فضای سبز به مسکونی و در صورت اخذ تعهد نامه رسمی و تایید و تنفیذ و درصورت قطعه معوضه در مالکیت نیروی انتظامی با توجه به مستندات مشروط به پرداخت سهم شهرداری توسط نیروی انتظامی به صورت خام جهت اخذ مجوز هیئت مدیره مطرح گردد. 

آرگیو همچنین در خصوص تعاونی‌های سه‌گانه منابع طبیعی اداره ثبت و دادگستری تصریح کرد: با توجه به اخذ بهای دولتی توسط سازمان مسکن و شهرسازی وقت و تسویه حساب باید مراتب طی مصوبه هیئت نمایندگی به سازمان ملی زمین و مسکن جهت اخذ مجوز منعکس تا مجوز لازم صادر گردد.

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزاباد

رقم جدید وام اعلام شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی حداقل سه هزار و پانصد هزار میلیارد ریال (۳.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به قرض الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن و دیگر موارد ذکرشده در قوانین فوق اختصاص دهد.

میزان وسرعت پرداخت وام مسکن بهبود می...

مجلس در حال بررسی پیشنهادی است که براساس آن،همه بانک ها باید ۲۰ درصد منابع خود را در اختیار بانک مسکن قرار دهندتا میزان وسرعت پرداخت وام مسکن بهبود یابد

پرداخت وام به خریداران مسکن ملی

با توجه به قانون جهش تولید مسکن و ماده (۴) این قانون مبنی بر تخصیص ۲۰ درصد از تسهیلات شبکه بانکی به بخش مسکن و با توجه به تخصصی بودن این بانک در حوزه مسکن، برای اجرای طرح‌های حمایتی دولت در حوزه مسکن، کمک به افزایش توان اعتباری و مالی بانک مسکن امری ضروری است.

پیش بینی قیمت مسکن تا شب عید

این روزها بازار مسکن در شرایطی بی‌رمق و رکودی به سر می‌برد که بسیاری از فعالان و کارشناسان به دنبال راهکاری برای خروج از این بحران هستند. برخی معتقدند عبور نرخ دلار از مرز ۸۰ هزار تومان و افزایش قیمت حامل‌های انرژی می‌تواند محرکی برای شکستن این رکود باشد.

وام اجاره خانه برای ۳ گروه در سال ۱۴۰۳

وام اجاره برای ۳ گروه در سال ۱۴۰۳ مبلغی متفاوت دارد.

کاهش قریب‌الوقوع قیمت مسکن

سامانه املاک و اسکان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دولت در حوزه به شمار می‌رود که دولت از طریق آن می‌تواند اقدام به برنامه ریزی در بخش‌های مختلف مسکن کند . بازار مسکن یکی از مهم‌ترین بازارهای اقتصادی کشور به شمار می‌رود بنابراین برای رونق این بازار باید یک سامانه جامع و کاملی وجود داشته باشد تا از طریق آن بتوان بازار مسکن را به سنت رونق هدایت شود.

پیش‌بینی‌ها از سعود و نزول قیمت مسکن

با به اوج رسیدن بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به نظر می‌رسد از هم اکنون گمانه زنی‌ها و پیش بینی‌ها از میزان کسری بودجه و نرخ تورم بیش از همه چیز جلب توجه و مورد توجه مردم و کارشناسان قرار بگیرد.

دولت به داد اجاره‌نشینان رسید!

زمان لازم برای ثبت قراردادها در سامانه خودنویس کمتر از یک ساعت است که این ویژگی به‌عنوان یک مزیت بزرگ برای متقاضیان محسوب می‌شود.

آغاز ثبت نام مسکن رایگان و دولتی برای...

«مسکن ملی » یکی از مسئولیت‌های مهم دولت جدید است که به‌دلیل «پیش‌فروش واحدهای مسکونی دولتی‌ساز» در این طرح، امروز تنها گزینه موجود برای دولت، تکمیل و تحویل این مساکن محسوب می شود.

بانک‌ها با خرید و فروش ملک مسکن را گران...

بانک‌ها در راستای افزایش رتبه و اخذ تاییدیه از سوی بانک مرکزی، اقدام به خرید و انباشت ملک و آپارتمان کردند که این روند نقطه عطفی بر گرانی مسکن در بازار مصرفی بود.

شرایط جدید وام مسکن به مبلغ ۷۵۰ میلیون...

تصویبنامه هیئت وزیران اصلاح ماده ۳ آیین‌نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران را به تصویب رساند. بر اساس این مصوبه، بانک مرکزی موظف است تسهیلات مسکن با نرخ ۴ درصد و مدت بازپرداخت ۲۰ ساله برای حداقل ۱۰۰ هزار نفر از ایثارگران مشمول در سال ۱۴۰۳ تأمین کند.

بانک ها عامل «گران شدن ملک» هستند

یک کارشناس بازار مسکن گفت: خرید ملک توسط بانک‌ها نقطه عطفی برای گرانی مسکن بود، در نتیجه بنگاه داری بانک‌ها موجب آسیب رسیدن به بازار مسکن خواهد شد.

سود نجومی در جیب اجاره نشین ها

سامانه "ایران املاک"، که از سال ۱۳۸۸ به عنوان اولین سامانه ثبت قراردادهای ملکی در کشور فعالیت خود را آغاز کرد، پس از ۱۴ سال بدون تغییر اساسی، همچنان به عنوان یک ابزار مهم در بازار مسکن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیش بینی قیمت مسکن تا پایان فروردین...

آینده بازار مسکن با توجه به احتمال اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران طی ماه‌های آینده، یکی از مسائلی است که در روز‌های گذشته به شدت توسط کارشناسان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است

خبر مهم وام خریداران مسکن ملی

شهرام ملکی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، درباره بسته شدن پرونده مسکن مهر پردیس گفت: مسئولیت ما این است که از تعطیلی پروژه‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر جلوگیری کنیم و روند اجرایی این پروژه‌ها ادامه یابد. این موضوع از طریق جلسات منظم که خانم وزیر در سطح ملی برگزار می‌کنند، پیگیری می‌شود.

ارائه تسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان...

در سال ۱۴۰۳ تسهیلات ویژه مسکن محرومان با هدف تامین مسکن اعم از خرید،احداث و پرداخت ودیعه در نظر گرفته شده است.

رکود سنگین در بازار مسکن

آنطور که کارشناسان بازار مسکن می‌گویند رکود این بازار در ۱۶ سال اخیر بی‌سابقه بوده و خرید ملک نسبت به ۱۰ سال گذشته، ۳ برابر سخت‌تر شده است!

افزایش وام مسکن رسما کلید خورد

در طرح مسکن ملی، نقش بانک‌ها و پیش‌خریداران به‌طور قابل توجهی تغییر کرده است. بانک‌ها که قرار بود ۷۰ درصد هزینه ساخت مسکن را تأمین کنند، تاکنون نتواسته‌اند یا شاید نخواسته‌اند این وظیفه را به درستی انجام دهند. طبق آمار رسمی، بانک‌ها تنها ۱۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به پروژه‌های مسکن ملی پرداخت کرده‌اند، در حالی که مردم، یعنی ۸۰۰ هزار خانوار ثبت‌نام‌کننده، مجموعاً ۳۰۰ هزار میلیارد تومان آورده نقدی پرداخت کرده‌اند.

اطلاعاتی که متقاضیان نهضت ملی مسکن ...

اخیراً فرزانه صادر مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که در ۵ سال گذشته فقط ۲۰ هزار واحد مسکونی تحویل شده است و بقیه واحدها در مراحل مختلف فونداسیون، سفت‌کاری، نازک‌کاری و … است.

هشدار جدی به خریداران مسکن

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: قولنامه در دادگاه‌ها مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد و از رؤسای اتحادیه املاک خواهش دارم به مشاوران املاک این مسئله را تذکر دهند.

قیمت تمام شده ساخت واحد‌های نهضت ملی...

عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: میزان آورده متقاضیان در نهضت ملی مسکن به بیش از ۸۰۰ میلیون تومان رسیده که با تسهیلات ساخت قیمت تمام شده به یک میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان می‌رسد.