بازار املاک / وجود ۱۲ میلیون خانه خالی در کشور

وجود ۱۲ میلیون خانه خالی در کشور

دشتی خبر داد: وجود ۱۲ میلیون خانه خالی در کشورنماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی از وجود ۱۲ میلیون خانه خالی در کشور خبر داد.

محمدرضا دشتی، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در جمع طلاب اردکانی مقیم قم، جهش تولید مسکن را از کارهای بر زمین مانده کشور در حوزه اقتصاد دانست و گفت: وجود ۱۲ میلیون خانه خالی در کشور قیمت مسکن را به صورت افسار گسیخته‌ای دستخوش تغییر قرار داده است.

او اصلاح ساختار بانک مرکزی، تسهیل صدور مجوز کسب و کارها و اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها را از کارهای بزرگ مجلس یازدهم دانست و یادآور شد: طرح حمایت از خانواده و جمعیت، طرحی بود که از سالیان قبل با پایمردی کمیسیون فرهنگی نهایی و به صورت برنامه ۵ ساله اجرا می گردد تا پس از احصای مشکلات و رفع ایرادات به صورت قانون جامع تبدیل گردد.

نماینده مردم اردکان در مجلس به موضوع رتبه بندی معلمان اشاره و با بیان این که عدم همخوانی تراز بودجه تورم زاست، خاطرنشان کرد: بودجه سال آینده کشور باید به صورت دقیق بررسی گردد و مجلس موظف است تا با نظر کارشناسی، تمام عرصه‌های بودجه را بررسی نموده و در فرایند تصویب قرار دهد.

او با اشاره به این که حقوق کارکنان دولت و اوراق پیش فروشی دولت قبل، مشکلاتی را پیش روی دولت فعلی قرار داده است، اذعان داشت: بررسی طرح دلار ۴۲۰۰ تومانی در کشور انتظار تورمی ایجاد کرده است.

دشتی به تلاش شبانه‌روزی روسای قوای سه‌گانه در برطرف سازی مشکلات اقتصادی کشور اشاره کرد و یادآور شد: طرح رتبه بندی معلمان و افزایش حقوق‌های بی سر و سامان، اگر عملیاتی سازی شود، منجر به خلق پول، کسری بودجه و شکل گیری تورم خواهد بود.

نماینده مردم اردکان در مجلس افزود: طرح رتبه‌بندی معلمان مرحله دیگری از سرآغاز دومینوی همسان‌سازی حقوق کارکنان دولتی و شکل‌گیری موج عظیمی از تورم در کشور است.

او در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالات طلاب و فضلای اردکان به دغدغه‌های و مشکلات اقتصادی ملت پاسخ گفت.

دشتی با بیان این که بر اساس اسناد آمایش کشور در استان‌های کویری نباید کارخانه های آبخواه همچون: کارخانه فولاد و پتروشیمی تاسیس می شد، اظهار داشت: بر اساس طرح‌های ارائه شده، نیاز است تا مواد معدنی به سمت مناطق آبی انتقال داده شود.

او در ادامه ضمن تأکید بر اهمیت تبعات زیست محیطی، به تبعات اجتماعی طرح‌های اقتصادی اشاره کرد و یادآور شد: با حضور اعضای فراکسیون محیط زیست مجلس در شهر اردکان، مشکلات زیست محیطی این شهر، راه یزد طبس، محرومیت خرانق و بافت قدیم عقدا بررسی شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان این که با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و یکی از دانشگاه های آلمان ریشه آلودگی هوای اردکان بررسی شده است، اظهار داشت: بیشترین آلودگی هوای اردکان به ترتیب ناشی از فعالیت نیروگاه‌های برق و مصرف گاز مایع در آنها، کارخانه‌ها، خودروها و مصارف خانگی است.

او با بیان این که با مهار آلودگی‌های سوختی می‌توان سوخت « e-fuel» و سوخت نسل آینده را تولید نمود، یادآور شد: امیدواریم بتوانیم با به دام اندازی گازهای سوختی و مهار آن، ضمن کسب درآمد، مقابل آلودگی هوا ایستادگی نماییم.

دشتی با بیان این که شفافیت بی‌پایه، بنیه نظارتی مجلس را ضعیف و مشکلاتی را پیش روی حوزه های انتخابیه نمایندگان ایجاد خواهد کرد، یادآور شد: رای نظارتی نمایندگان مجلس مخصوصا در حوزه صلاحیت به وزرای دولت، می تواند تبعات سیاست‌ورزانه‌ای نسبت به حوزه انتخابیه داشته باشد.

او در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه در کنار تقویت گردشگری طبی، می توان گردشگری مذهبی را نیز گسترش داد، اظهار داشت: گردشگری مذهبی و معرفی مناسک خاص اقوام ایرانی، فرصتی است که ضمن تقویت ارتباطات فرهنگی، اقتصاد کشور را تقویت و هجمه‌های بین‌المللی علیه ایران را کاهش می‌دهد.


به گزارش شفقنا به نقل از مرکز خبر حوزه

مستاجران تهرانی به‌کدام مناطق پناه...

مالک یک خانه دوخوابه و معمولی در مرکز تهران ۲۰۰ میلیون پول پیش می‌گیرد و رقم اجاره را ماهی ۱۰ میلیون تعیین کرده است. با نصف این بودجه در جنوب تهران گزینه‌های بهتری وجود دارد

تسهیل‌گری شهرداری در بخش خصوصی مسکن

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری تهران در ساخت مسکن نقش تسهیل گر دارد در خصوص زمان بندی اتمام پروژه های مسکونی شهرداری تهران اظهار داشت: در مورد پیشرفت فیزیکی و زمان اتمام پروژه های مسکونی مرتبط با شهرداری باید از نهادهای متولی پرس و جو کرد.

کاهش قیمت مسکن در برخی از نقاط پایتخت

طی روزهای اخیر در حالی برخی از رسانه ها بر ریزش قیمت برخی واحدهای مسکونی در بازار مسکن تاکید کرده اند که بررسی حاکی از آن است که این ریزش محدود قیمتها بیش از هر چیز ریشه در کاهش قدرت خرید متقاضیان مسکن که سبب رکود معاملات شده است دارد.

صنعتی‌سازی راهکار حل مشکلات مسکن است

دبیر انجمن تولیدکنندگان و فن آوران صنعتی ساختمان با یادآوری این موضوع که صنعتی سازی راهکار برون رفت از مشکلات بخش مسکن است در عین حال بر لزوم الگوبرداری از کشور ترکیه برای احیای بافتهای ناکارآمد شهری تاکید کرد و گفت: این انجمن نشست مشترکی با متصدیان حوزه ساخت و ساز در کشور ترکیه انجام و قرار شده است که در توانمند سازی بافتهای فرسوده شهر استانبول همکاری داشته باشد.

کاهش یک میلیارد تومانی مسکن در پردیس

درحالی اوایل امسال قیمت یک واحد مسکن مهر در شهر پردیس به مرز ۴ میلیارد تومان رسیده بود که قیمت پیشنهادی همین واحد در زمان حاضر کمتر از ۳ میلیارد تومان است.

نباید کیفیت در پروژه‌های مسکن، فدای...

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه دقت و کیفت در پروژه های شهرداری تهران نباید فدای سرعت شود تاکید کرد: با توجه به مشکلات مربوط به حوزه مسکن، ورود شهرداری تهران به ساخت مسکن ضروری بوده است، اما کیفیت ساخت نباید فدای بهره برداری از پروژه های عمرانی شود.

تنها راه رفع بحران مسکن، اصلاح...

طی روزهای اخیر در حالی برخی از نمایندگان مجلس و فعالان حوزه مسکن، با اتکاء به "طرح کنترل و ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی" بر فراهم شدن زمینه مهار قیمت ها در بازار مسکن تاکید دارند که بر خلاف آنچه که عنوان می شود تا زمانی که رویه های معیوب این بازار اصلاح نشود به هیچ وجه نمی توان به ساماندهی این بازار دلخوش بود.

سرعت فرآیند ایمن‌سازی ساختمان‌های...

نائب رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه حرکت ایمن سازی ساختمانهای ناایمن لاک پشتی است تاکید کرد: در شورای شهر تهران موضوع تعامل با قوه قضائیه در حال پیگیری است تا به فرآیند موثر و صحیحی دست پیدا کنیم.

قیمت تمام شده مسکن ملی مقطوع نخواهد بود

مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران از اعلام نهایی قیمت تمام شده مسکن ملی در استان تهران تا ۴۸ ساعت آینده خبر داد و در عین حال تاکید کرد که این قیمت کاملا کارشناسی و بر اساس جمع بندی اعضای حاضر در جلسه شورای مسکن استان تهران تعیین شده است.

تا زمانی‌که بافتهای فرسوده وجود دارند...

مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری با اشاره به اینکه آمارهای عنوان شده از سوی رسانه ها در خصوص کاهش ساخت وساز در بافت فرسوده صحت ندارد تاکید کرد: با وجود بافتهای فرسوده نیازی نیست در بیابان خانه بسازیم.

نظارت شهرداری‌ها بر عملکرد مهندسان ناظر

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران بر لزوم بازنگری در قوانین حوزه ساخت و ساز تاکید کرد و خواستار سپردن فرآیند نظارت بر عملکرد مهندسان ناظر به شهرداری شد.

صنعتی سازی و افزایش عمر مفید ساختمان‌ها

شهردار تهران با اشاره به اینکه حرکت به سمت صنعتی سازی مسکن از جمله راهکارهای افزایش عمر مفید ساختمان ها است در عین حال پایین بودن سن بناهای ساختمانی را فاجعه بار قلمداد کرد که به گفته وی سبب هدر رفت سرمایه های ملی می شود.

امید به خانه دار شدن با فروش متری مسکن...

در حالی خرید خانه در تهران دیگر رویاست اما فروش متری مسکن در بورس کمی امید ها را بالا برده است.

انتقاد معاون وزیر راه از تطویل فرآیند...

معاون وزیر راه و شهرسازی برای چندمین بار نسبت به طولانی شدن زمان صدور پروانه ساختمانی انتقاد کرد و سازمان نظام مهندسی ساختمان را به عنوان یکی از عوامل اطاله زمان صدور مجوزهای ساختمانی عنوان کرد.

در نهضت ملی مسکن با عقب افتادگی مواجه...

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه در نهضت ملی مسکن با عقب افتادگی مواجه هستیم در عین حال نسبت به عدم همکاری بانکها با نهضت ملی مسکن انتقاد کرد.

راهکارهایی برای ساماندهی بازار...

نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه سال گذشته تهرانی‌ها ۴۶ تا ۵۵ درصد افزایش ‌نرخ اجاره‌بها داشتند، گفت: قیمت مسکن در تهران طی ۱۷ سال ۵۲ برابر شده است.

مسکن همدان، قیمت‌های نجومی و سربه فلک...

این روزها مردم برای داشتن یک خانه اجاره‌ای، کاری از پیش نمی‌برند وای به حال داشتن یک سقف از همین رو به نظر می‌رسد در این وانفسای قیمت مسکن در همدان نمایندگان مردم و مسئولان ارشد باید بی‌معطلی کاری کنند و ضمن اقدام جهادی نظارت پیشه سازند.

تسهیلات نوسازی بافتهای فرسوده

در حالیکه گفته می‌شود بسته تشویقی نوسازی بافت‌های فرسوده می‌تواند در درازمدت به سیاستی پررونق برای تولید مسکن در بافت فرسوده تبدیل شود اما شواهد حاکی از آن است که با گذشت حدود دو ماه و نیم از ابتدای سال جاری هنوز برنامه تسهیلات بانک‌ها در بافت فرسوده ابلاغ نشده است.

سکته قیمت در بازار مسکن

بازار معاملات مسکن طی روزهای سپری‌شده از خرداد با «چرخش انتظارات» همراه شد؛ اما این تغییر معنادار با کدام محرک‌ها رقم خورد؟

ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن باید پایش...

رئیس شورای اسلامی شورای شهر تهران در واکنش به حواشی مطرح شده در خصوص اسامی ساختمان های ناایمن گفت: ایمن سازی ساختمانهای ناایمن باید مورد پایش قرار بگیرد.

قیمت ساخت مسکن ۱۴۰۲

بررسی‌‌‌های کارشناسی نشان می‌دهد بخش عمده رشد قابل‌توجه هزینه ساخت مسکن در سال‌جاری به تورم بالای مصالح ساختمانی بازمی‌گردد و سهم دستمزد کارگران ساختمانی در این موضوع کمتر است. به این ترتیب دولت باید تمرکز خود را بر مهار تورم مصالح ساختمانی معطوف و به این ترتیب از رشد بیش از پیش هزینه‌‌‌های ساختمانی در فصول آتی سال ۱۴۰۲ جلوگیری کند.