بازار املاک / مسکن را از عوامل تاثیرگذار بر کاهش زاد و ولد

مسکن را از عوامل تاثیرگذار بر کاهش زاد و ولد

رئیس بنیاد مسکن، پیری جمعیت از دغدغه‌های مهم است، مسکن را از عوامل تاثیرگذار بر کاهش زاد و ولد دانست و بر لزوم همکاری همه بخش‌ها و همت مسئولات برای رفع مشکل تامین مسکن تاکید کرد.اکبر نیکزاد در جلسه بررسی ساخت ۲۵۰۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی در صدرا، ضمن بیان اینکه بحث مسکن خانواده‌ها را دچار مشکلات عدیده کرده است، گفت: چند سالی است در بحث مسکن ورود جدی شده و مردم تا حدودی از فشار مسکن خارج شده‌اند.

رئیس بنیاد مسکن کشور با اشاره به اینکه ازدواج جوانان به بحث تامین مسکن آنها گره خورده، عنوان کرد: این موضوع در شورای عالی مسکن مطرح شد و با دستور رئیس جمهور و طرح نهضت ملی مسکن این مشکل حل شد و افراد مجردی که قصد دارند تا دو سال آینده ازدواج کنند می‌توانند در این طرح ثبت نام کنند.

نیکزاد افزود: امیدواریم با اجرای طرح اقدام ملی و همچنین طرح نهضت ملی تولید مسکن بتوانیم در حوزه ساخت مسکن شهری، خدمات خوبی به اقشار کم درآمد جامعه ارائه دهیم.

او همچنین به بحث صدور پروانه ساختمانی توسط شهرداری‌ها اشاره کرد و اضافه کرد: قانون، تعرفه ۳۰ درصد تخفیف صدور پروانه ساختمانی را اجبار کرده که بعضی از شوراها و شهرداری‌های استان علاوه بر این میزان درصد، در راستای کمک به خانه دار شدن افراد ۲۰، ۳۰ درصد دیگر نیز مصوب کردند.


سرپرست شرکت عمران صدرا نیز به ارائه گزارش عملکرد این شرکت در بخش مسکن پرداخت و گفت: سه پروژه در حوزه مسکن از دولت‌های قبل تاکنون مطرح شده است. اولین پروژه، طرح مسکن مهر بود که تقریبا رو به اتمام است و دوم طرح اقدام ملی مسکن که تاکنون ۱۲ هزار متقاضی مسکن ثبت نام و پالایش شده که از این تعداد می‌توانیم برای ۵۰ درصد آن برای ساخت مسکن، زمین تامین کنیم و برای ۶ هزار نفر باقی مانده زمینی در شهر صدرا وجود ندارد که به آن اختصاص دهیم.

عزیزالله روشن افزود: ۱۸۰ هزار نفر طرح نهضت ملی مسکن در استان فارس ثبت نام کردند که ۱۰۱ هزار نفر آن در شهر صدراست که پس از پالایش بایستی زمین مورد نیاز آن تامین شود اما متاسفانه زمین برای ساخت این تعداد طرح نهضت ملی مسکن در شهر صدرا مقدور نیست و دغدغه ما این است که با توجه به سرریز جمعیت نتوانیم پاسخگوی تامین مسکن این تعداد متقاضی باشیم و باید در شهر صدرا فکر اساسی کرد.

او به انعقاد تفاهم نامه ۲۵۰۰ واحد مسکونی بین شرکت عمران صدرا و اداره کل بنیاد مسکن استان فارس اشاره و خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه برای ساخت ۲۵۰۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی در قالب ۸ قطعه زمین مسکونی در محدوده قانونی شهر به مساحت ۳۸ هکتار به روش بنیاد ساخت (کارگزاری) به بنیاد مسکن فارس واگذار شد.

محمود رضایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس نیز در این جلسه ضمن رضایت از طراحی ارائه شده توسط بنیاد مسکن، از شهردار صدرا خواست که برای صدور پروانه ساختمانی برای ۲۵۰۰ واحد مسکن اقدام ملی تعیین تکلیف کند که مدیرکل بنیاد مسکن بداند در پایان پروژه پروانه ساختمانی برای واحدها مسکونی صادر می‌شود.

شهردار صدرا نیز گفت: در بحث پروانه طرح مسکن اقدام ملی با نظر مثبت اعضای شورا اسلامی شهر ۶۵ درصد تخفیف در نظر گرفته شده و ما آمادگی این را داریم در مرحله اول، موافقت اصولی را صادر و در مرحله بعد اقدام به صدور پروانه کنیم.


به گزارش ساختمان آنلاین

جزئیات وام‌هایی که با تولد فرزند سوم به...

مجلس برای خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر تسهیلات و امتیازات خاصی در نظر گرفته است. از پرداخت تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی تا پرداخت ۱۲۰ میلیون تومان وام مازاد خرید خانه در نظر گرفته است.

استاندار خراسان شمالی تاکید کرد؛ لزوم...

لزوم اتمام ساخت ۱۴۳ واحد زلزله‌زده خراسان شمالی تا پایان آبان بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: سکونت در ۱۴۳ واحد مسکونی زلزله زده میسر نیست و اکنون روند بازسازی این واحدها در مرحله سقف زنی قرار دارد که با انسجام بیشتر باید تا پایان آبان تکمیل شود.

آِیت الله مدرسی: تامین مسکن مهمترین...

امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به وضعیت آشفته بازار اجاره بها در حوزه مسکن و تامین سرپناه مردم گفت: تامین مسکن انتظار جدی مردم مسئولان است.

چند نفر در طرح مسکن ملی ثبت نام کردند

وزارت راه و شهرسازی تازه‌ترین آمار ثبت‌نام در سامانه نهضت ملی مسکن را اعلام کرد که بر اساس آن ۷۵۱ هزار و ۳۸۵ نفر تا کنون در سامانه ثمن نام نویسی کرده اند.

بررسي آرايه‌هاي چوبي با هنر چوتاشي در...

با سرپرستی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران بررسی آرایه‌های چوبی با هنر چوتاشی در بیش از 250 بنای آیینی و مسکونی شاخص مازندران انجام شد. دفترمازندران درشهرستان بابلسر، آرایه‌های چوبی با هنر چوتاشی در بیش از 250 بنای آیینی و مسکونی شاخص مازندران در یک پروژه تحقیقاتی بنیاد ملی نخبگان با سرپرستی دکتر مصطفی رستمی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران مورد بررسی فنی و هنری قرار گرفت.

افزایش تعهد بیمه نامه مخاطرات طبیعی...

مدیرکل بیمه ایران در گیلان مطرح کرد گیلان مدیرکل بیمه ایران در گیلان، از افزایش حق بیمه تعیین شده در سال جاری خبر داد و بیان کرد: تعهد بیمه ایران در حوزه مخاطرات طبیعی طی امسال ۱۰۰ میلیون تومان شامل ۶۰ میلیون برای ساختمان و ۴۰ میلیون برای اثاثیه است.

قیمت مسکن در استرالیا طی ماه اکتبر به...

قیمت مسکن در استرالیا طی ماه اکتبر به بالاترین رقم خود رسید و موجب شد فشارها بر بانک مرکزی این کشور برای بالا بردن نرخ بهره افزایش یابد.

ریزش برج مسکونی در نیجریه قربانی گرفت/...

در پی ریزش مرگبار ساختمانی چند طبقه در نیجریه، شش تن جان باخته و بیش از ۱۰۰ تن دیگر نیز مفقود شده اند. رئیس خدمات اورژانس شهر لاگوس نیجریه، پایتخت اقتصادی این کشور امروز (سه شنبه) اعلام کرد که در پی ریزش ساختمان یک برج مسکونی و در حال ساخت در این شهر، دست کم شش تن جان خود را از دست دادند.

معاون راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان:...

زاهدان- معاون راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: با تدابیر به عمل آمده و پیگیری های استاندار، با الحاق ۱۱۳ هکتار به محدوده شهر زاهدان زمین احداث واحدهای مسکونی طرح جهش مسکن تامین شد.

علت رسوب فایل‌های نوساز در بازار مسکن

اگرچه از تعداد آپارتمان‌های نوساز عرضه شده به بازار مسکن طی حداقل دو ماه اخیر کاسته شده است، اما معدود آپارتمان‌های نوساز که همچنان در بازار فروش باقی مانده‌اند، اتفاقا فایل‌های «خوش قیمت» به شمار می‌آیند.

نرخ اجاره مسکن در لرستان افزایش ۲...

رئیس اتحادیه نمایشگاه اتومبیل و مشاورین املاک لرستان: لرستان- حسینی، رئیس اتحادیه نمایشگاه اتومبیل و مشاورین املاک لرستان گفت: امسال قیمت اجاره مسکن در استان نسبت به سال گذشته بیش از دو برابر افزایش یافته است.

مانور امدادی اسکان اضطراری در اهواز...

ایسنا/خوزستان مانور امدادی اسکان اضطراری هلال احمر به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در اهواز برگزار شد.

چشم انداز بازار مسکن تا پایان سال

در حالی که به دلیل کاهش جابه جایی ها و آغاز نام نویسی طرح نهضت ملی مسکن، تعداد خرید و فروش واحدهای مسکونی کاهش یافته، برخی فروشندگان نیز قیمت ها را به شدت کاهش داده اند. بررسی‌های میدانی حاکی از بازگشت رکود سنگین به بازار خرید و فروش مسکن در روزهای اخیر است. به نظر می‌رسد یکی از دلایل آن، آغاز نام نویسی نهضت ملی مسکن است.

بنیاد برکت ۵۴ مدرسه و ۴۰۰ خانه...

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از تعمیر و بازسازی ۵۴ مدرسه و ۴۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده در زلزله اندیکا خبر داد.

بیش از ۵۳۴ هزار مسکن ملی در سراسر کشور...

معاونت مسکن و ساختمان در گزارشی با اعلام این مطلب که بیش از ۵۳۴ هزار واحد مسکن ملی در سراسر کشور در حال اجراست از تکمیل و تحویل ۲ میلیون و ۶۱ هزار واحد مسکونی مهر از ابتدای اجرای طرح تاکنون خبر داد و تعداد واحدهای نیمه‌تمام را ۱۴۳ هزار واحد برشمرد.

۱۵۰۰۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن در...

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد از تحویل خانه های طرح اقدام ملی مسکن در یزد و مهریز در چند هفته آینده و برنامه ریزی کلنگ زنی حدود ۱۵۰۰۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در استان در آینده نزدیک خبر داد.

بانک‌ها مسکن را دوست دارند

از یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی خالی که وزارت راه و شهرسازی شناسایی کرده بخش قابل توجهی از آنها متعلق به بانکها است که تعداد دقیق آن اعلام نشده اما گفته می‌شود برای کسب سود خریداری یا ساخته شده است. مسئولان وزارت راه و شهرسازی می‌گویند بخش قابل توجهی از یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد خالی شناسایی شده مربوط به شرکتهای حقوقی اعم از دستگاههای دولتی و بانکها است.

اعلام شرط انبوه‌سازی چینی‌ها در ایران

مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس با اعلام شرط ورود شرکت‌های چینی در طرح نهضت ملی مسکن، گفت: توقف طرح مسکن مهر قیمت مسکن را چند ۱۰۰ درصد افزایش داد.

قیمت‌ها در بازار مسکن شکسته می‌شوند

دولت سعی کرده با طرح‌های مسکنی که در دستور کار خود قرار داده بار دیگر گامی در جهت رونق مسکن بردارد که امیدوار هستیم بتواند با همکاری تمامی بخش‌ها این بازار جان دوباره گیرد.

چه راهکارهایی برای پیشگیری از سرقت...

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ گفت: شهروندان نباید اجناس قیمتی خود را داخل انباری‌ها قرار دهند.

۱۲ کشور اروپایی شهرک سازی های جدید...

وزارت خارجه آلمان و ۱۱ کشور اروپایی دیگر در بیانیه ای مشترک خواستار توقف اجرای طرح شهرک سازی های جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری شدند. سخنگویان وزارت خارجه ۱۲ کشور اروپایی در بیانیه ای مشترک از رژیم صهیونیستی خواستند تا از طرح ساخت هزاران واحد مسکونی جدید در کرانه باختری صرف نظر کند.