بازار املاک / مُسکنی برای مَسکن

مُسکنی برای مَسکن

آذربایجان غربی یکی از مهم ترین دل مشغولی های کنونی بسیاری از خانواده های کشورمان موضوع مسکن است، به طوری که اغلب با موضوع قیمت های نجومی برای خرید یا اجاره بهای سرسام آور روبه رو هستند.در این بین قشر کم درآمد بیشترین آسیب را از تورم موجود در مسکن می بینند.

معضل گرانی مسکن، زندگی ام را تلخ کرده است

س – مرحمتی با بیان اینکه همسرش کارگر یک شرکت تولیدی است، که تا چندی پیش زندگی خوبی داشتند ولی به خاطر برخی از مشکلات در شرکت تعدیل نیرو شده و در حال حاضر خانه نشین است، به ایسنا گفت: قبلا هم اجاره بها برای ما سنگین بود ولی چون همسرم شاغل بود به هر سختی می‌توانستیم مبلغ اجاره را پرداخت کنیم.

این بانو که خانه دار نیز است، گفت: در حال حاضر علی رغم اینکه صاحب خانه اطلاع دارد که همسرم بیکار شده است، ولی برای بالا بردن اجاره فشار وارد می‌کند و اصرار دارد اگر نمی توانیم بپردازیم پس خانه را تخلیه کنیم.

وی با بیان اینکه یک دختر دانشجو و یک پسر 12 ساله بیمار دارم، اضافه کرد: از هر طرف در فشار هستیم، حال آنکه زندگی‌مان را با عشق و علاقه شروع کرده بودیم ولی این مشکلات باعث شده است که بین من و همسرم اختلاف پیش آید تا جایی که روزها و هفته ها باهمدیگر قهر می‌کنیم به طوری که آن خانه گرم با روابط محبت آمیز یک محیط خشن و ناآرام شده است.

به خاطر ناتوانی در تامین مسکن، 5 سال است که نامزد هستم

ف - محمدی یکی از افرادی که به امید دریافت کمک هزینه دریافت مسکن به کمیته امداد مراجعه کرده است، گفت: 5 سال است که ازدواج کرده ام ولی به دلیل اینکه برای اجاره منزل مناسب قادر نیستم نمی توانم مراسم عروسی ام برگزار کنم.

وی با بیان اینکه بدون خانه و کاشانه نمی توان زندگی مشترک را شروع کرد، گفت: خانواده پدری خودم و همسرم هیچ کدام بضاعت مالی آنچنانی ندارند، که بتوانند، به ما کمک کنند، بدون خانه و سقف هم نمی‌توان برای آغاز یک زندگی قدمی برداشت.

این جوان که کارگر فصلی است، اضافه کرد: ما برای خرید مسکن حتی فکر هم نمی کنیم، چه رسد برنامه ریزی بکنیم، ولی امیدوار هستیم از محلی به ما کمکی بشود تا بتوانیم سر خانه و زندگی‌مان برویم.

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان مسکن مددجویی

مدیر کمیته امداد امام خمینی میاندوآب چوپان نژاد در گفت و گو با ایسنا گفت: با مشارکت بسیج سازندگی سپاه میاندوآب برای خانه دار کردن قشر بی بضاعت وارد همکاری شده ایم که در این راستا 10 واحد مسکونی مددجویی در یکی از اعیاد ملی مذهبی افتتاح خواهد شد، این واحدها به کسانی تعلق می گیرد که به معنای واقعی کلمه محروم هستند و پشتیبانی برای دریافت تسهیلات ندارند.

وی به شکل گیری همکاری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان برای خانه دار کردن مددجویان اشاره کرد و گفت: ۳۰ میلیون تومان بنیاد مسکن و ۳۰ میلیون تومان نیز کمیته امداد برای هر واحد مسکونی به صورت بلاعوض هزینه می کند و ۱۰۰ میلیون تومان هم تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود، که اگر کفایت نکند، کمیته امداد تسهیلات قرض الحسنه ۳۰ میلیون تومان دیگری اختصاص می دهد.

وی با بیان اینکه وام های قرض الحسنه با بازپرداخت ۲۰ ساله به خانواده ها پرداخت می شود، گفت: ۵۵ خانواده در این راستا به بنیاد مسکن معرفی شده اند.

این مسئول با بیان اینکه عمده این احداث ها در روستاها یا شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت انجام خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم، این پروژه ها تا پایان سال جاری تکمیل شده و به خانواده ها تحویل داده شود.

وی گفت: برای توانمندسازی خانواده ها در تلاش هستیم و امروزه مثل سابق یک پرونده ۱۰ یا ۱۵ ساله برای خانواده ها مفتوح نمی شود، بلکه یک بازه زمانی ۶ ماهه برای مددجویان از جمله زنان سرپرست خانوار مشخص می کنیم، سپس برای توانمندسازی و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و رفع مشکلات اساسی آنها از جمله مسکن و اشتغال اقدام می کنیم، تا افراد متکی به خود پرورش پیدا کنند.

وی ضمن ابراز تاسف از اینکه وضعیت اقتصادی کشور شرایط را برای خدمات رسانی دشوار کرده است، گفت: با این مبالغی که تحت عنوان تسهیلات قرض الحسنه برای ساخت مسکن پرداخت می شود، به سختی می توان امیدوار بود یک فرد برای احداث مسکن موفق شود، به طوری که این مبالغ بیشتر حالت تسکین دهنده را دارد نه درمان !

این مسئول ضمن ابراز تاسف از اینکه تورم نه تنها به قشر کم برخوردار بلکه به طیف تولیدکننده نیز لطمه می زند، گفت: وقتی از بزرگترین واحدهای تولیدی شهر بازدید می کنیم، کارآفرین ها این گونه عنوان می کنند که برای تهیه مواد اولیه باید مبلغی هم روی فروش خود بگذارند، یعنی در عمل خبری از سود و بهره وجود ندارد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب از مسئولان رفع مشکلات اقتصادی فعلی را خواستار شد و گفت: اکنون در جنگ اقتصادی به سر می بریم، که امیدوار هستیم از آن سربلند بیرون بیاییم.
مسکن یکی از مهم ترین دغدغه های خانواده ها در هر جامعه است، ولی شرایط در کشور ما به گونه ای رقم خورده است، که این موضوع از دغدغه به یک نگرانی عظیم و مشکل غیرقابل حل تغییر حالت داده است.
بنابراین می طلبد که دولت با عنایت به شعارهای انتخاباتی وارد گود شده و برای حل این معضل آستین همت بالا بزند.

لینک خبر:

https://qwp.ir/mW-a

پرداخت وام به خریداران مسکن ملی

با توجه به قانون جهش تولید مسکن و ماده (۴) این قانون مبنی بر تخصیص ۲۰ درصد از تسهیلات شبکه بانکی به بخش مسکن و با توجه به تخصصی بودن این بانک در حوزه مسکن، برای اجرای طرح‌های حمایتی دولت در حوزه مسکن، کمک به افزایش توان اعتباری و مالی بانک مسکن امری ضروری است.

پیش بینی قیمت مسکن تا شب عید

این روزها بازار مسکن در شرایطی بی‌رمق و رکودی به سر می‌برد که بسیاری از فعالان و کارشناسان به دنبال راهکاری برای خروج از این بحران هستند. برخی معتقدند عبور نرخ دلار از مرز ۸۰ هزار تومان و افزایش قیمت حامل‌های انرژی می‌تواند محرکی برای شکستن این رکود باشد.

وام اجاره خانه برای ۳ گروه در سال ۱۴۰۳

وام اجاره برای ۳ گروه در سال ۱۴۰۳ مبلغی متفاوت دارد.

کاهش قریب‌الوقوع قیمت مسکن

سامانه املاک و اسکان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دولت در حوزه به شمار می‌رود که دولت از طریق آن می‌تواند اقدام به برنامه ریزی در بخش‌های مختلف مسکن کند . بازار مسکن یکی از مهم‌ترین بازارهای اقتصادی کشور به شمار می‌رود بنابراین برای رونق این بازار باید یک سامانه جامع و کاملی وجود داشته باشد تا از طریق آن بتوان بازار مسکن را به سنت رونق هدایت شود.

پیش‌بینی‌ها از سعود و نزول قیمت مسکن

با به اوج رسیدن بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به نظر می‌رسد از هم اکنون گمانه زنی‌ها و پیش بینی‌ها از میزان کسری بودجه و نرخ تورم بیش از همه چیز جلب توجه و مورد توجه مردم و کارشناسان قرار بگیرد.

دولت به داد اجاره‌نشینان رسید!

زمان لازم برای ثبت قراردادها در سامانه خودنویس کمتر از یک ساعت است که این ویژگی به‌عنوان یک مزیت بزرگ برای متقاضیان محسوب می‌شود.

آغاز ثبت نام مسکن رایگان و دولتی برای...

«مسکن ملی » یکی از مسئولیت‌های مهم دولت جدید است که به‌دلیل «پیش‌فروش واحدهای مسکونی دولتی‌ساز» در این طرح، امروز تنها گزینه موجود برای دولت، تکمیل و تحویل این مساکن محسوب می شود.

بانک‌ها با خرید و فروش ملک مسکن را گران...

بانک‌ها در راستای افزایش رتبه و اخذ تاییدیه از سوی بانک مرکزی، اقدام به خرید و انباشت ملک و آپارتمان کردند که این روند نقطه عطفی بر گرانی مسکن در بازار مصرفی بود.

شرایط جدید وام مسکن به مبلغ ۷۵۰ میلیون...

تصویبنامه هیئت وزیران اصلاح ماده ۳ آیین‌نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران را به تصویب رساند. بر اساس این مصوبه، بانک مرکزی موظف است تسهیلات مسکن با نرخ ۴ درصد و مدت بازپرداخت ۲۰ ساله برای حداقل ۱۰۰ هزار نفر از ایثارگران مشمول در سال ۱۴۰۳ تأمین کند.

بانک ها عامل «گران شدن ملک» هستند

یک کارشناس بازار مسکن گفت: خرید ملک توسط بانک‌ها نقطه عطفی برای گرانی مسکن بود، در نتیجه بنگاه داری بانک‌ها موجب آسیب رسیدن به بازار مسکن خواهد شد.

سود نجومی در جیب اجاره نشین ها

سامانه "ایران املاک"، که از سال ۱۳۸۸ به عنوان اولین سامانه ثبت قراردادهای ملکی در کشور فعالیت خود را آغاز کرد، پس از ۱۴ سال بدون تغییر اساسی، همچنان به عنوان یک ابزار مهم در بازار مسکن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیش بینی قیمت مسکن تا پایان فروردین...

آینده بازار مسکن با توجه به احتمال اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران طی ماه‌های آینده، یکی از مسائلی است که در روز‌های گذشته به شدت توسط کارشناسان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است

خبر مهم وام خریداران مسکن ملی

شهرام ملکی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، درباره بسته شدن پرونده مسکن مهر پردیس گفت: مسئولیت ما این است که از تعطیلی پروژه‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر جلوگیری کنیم و روند اجرایی این پروژه‌ها ادامه یابد. این موضوع از طریق جلسات منظم که خانم وزیر در سطح ملی برگزار می‌کنند، پیگیری می‌شود.

ارائه تسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان...

در سال ۱۴۰۳ تسهیلات ویژه مسکن محرومان با هدف تامین مسکن اعم از خرید،احداث و پرداخت ودیعه در نظر گرفته شده است.

رکود سنگین در بازار مسکن

آنطور که کارشناسان بازار مسکن می‌گویند رکود این بازار در ۱۶ سال اخیر بی‌سابقه بوده و خرید ملک نسبت به ۱۰ سال گذشته، ۳ برابر سخت‌تر شده است!

افزایش وام مسکن رسما کلید خورد

در طرح مسکن ملی، نقش بانک‌ها و پیش‌خریداران به‌طور قابل توجهی تغییر کرده است. بانک‌ها که قرار بود ۷۰ درصد هزینه ساخت مسکن را تأمین کنند، تاکنون نتواسته‌اند یا شاید نخواسته‌اند این وظیفه را به درستی انجام دهند. طبق آمار رسمی، بانک‌ها تنها ۱۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به پروژه‌های مسکن ملی پرداخت کرده‌اند، در حالی که مردم، یعنی ۸۰۰ هزار خانوار ثبت‌نام‌کننده، مجموعاً ۳۰۰ هزار میلیارد تومان آورده نقدی پرداخت کرده‌اند.

اطلاعاتی که متقاضیان نهضت ملی مسکن ...

اخیراً فرزانه صادر مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که در ۵ سال گذشته فقط ۲۰ هزار واحد مسکونی تحویل شده است و بقیه واحدها در مراحل مختلف فونداسیون، سفت‌کاری، نازک‌کاری و … است.

هشدار جدی به خریداران مسکن

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: قولنامه در دادگاه‌ها مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد و از رؤسای اتحادیه املاک خواهش دارم به مشاوران املاک این مسئله را تذکر دهند.

قیمت تمام شده ساخت واحد‌های نهضت ملی...

عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: میزان آورده متقاضیان در نهضت ملی مسکن به بیش از ۸۰۰ میلیون تومان رسیده که با تسهیلات ساخت قیمت تمام شده به یک میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

شرایط معافیت مالیاتی ۱۰۰ درصدی اجاره‌...

بر اساس ماده یک قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره، موجران در صورتی که با مستأجران خود قرارداد سه‌ساله منعقد کنند، ۱۰۰ درصد از مالیات معاف خواهند بود

متقاضیان ملی مسکن؛ اولویت تحویل با چه...

طبق برنامه ریزی جدید تمامی متقاضیانی که صاحب فرزند هستند و در قالب طرح جوانی جمعیت قرار می‌گیرند در اولویت تخصیص واحد مسکونی هستند، اما اولویت مربوط به افرادی است که آورده خود را زودتر تکمیل کرده باشند.