بازار املاک / نهضت ملی مسکن

نهضت ملی مسکن

طرح "نهضت ملی مسکن" راهی برای آرامش بازار مسکن در لرستان؛ دستگاه‌های اجرایی استان برای تامین زمین همکاری کنند.راهی برای آرامش بازار مسکن در لرستان؛ دستگاه‌های اجرایی استان برای تامین زمین همکاری کنندگروه استان‌ها- مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه با اجرای "طرح نهضت ملی مسکن" دراستان شاهد کنترل افزایش قیمت مسکن و اجاره‌بها خواهیم بود گفت: دستگاه‌های اجرایی استان درتامین زمین همکاری و طبق قانون زمین‌هایی که در اختیار دارند معرفی کنند.

وحید کرم الهی درگفت‌و گو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد، با بیان اینکه مسئله مسکن یکی ازمسائل مهم و نیازهای اساسی مردم است اظهارداشت:

 در حال حاضر درارتباط با مسئله مسکن در زمینه هزینه ساخت، خرید واجاره در جامعه ما مشکلات محسوسی وجود دارد و قشرزیادی از جامعه را با مشکل روبرو کرده است.
همین راستا وزارت راه و شهرسازی به طورعام و ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها ماموریت دارند با منابع موجود وظرفیت‌های قانونی که فراهم شده در راستای کاهش مشکل مسکن جامعه تلاش کنند.

یکی از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم طرح نهضت ملی است که درقالب قانون جهش تولید مسکن از شهریورامسال به تایید مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان رسیده و جهت اجرا به وزارت راه و شهرسازی و کلیه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه قیمت مسکن مانند کالاهای دیگر ارتباط تنگاتنگی با عرضه و تقاضا دارد عنوان کرد: به دلیل جهشی که در اجاره‌بها و قیمت مسکن در جامعه بروزپیدا کرده ادارات کل راه و شهرسازی در قالب قانون جهش تولید مسکن به دنبال تولید مسکن هستند.

در استان لرستان براساس مطالعات دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی انجام شده از 4 میلیون مسکنی که بناست درکشور ساخته شود دربخشی که مشمول طرح جامع حمایتی مسکن به صورتی که زمین مورد نیاز توسط دولت تامین و درقالب اجاره 99 ساله در اختیار مردم قراربدهد که دراستان هدف گذاری شده طی 4 سال حدود  88 هزار واحد مسکونی دراحداث شود.

از اول مهرماه سامانه ثبت نام ملی مسکن دراستان باز شده ومردم همچنان درحال ثبت نام هستند که پس ازنیازسنجی دقیق متقاضیان درکلیه  شهرهای مختلف استان متقاضیان ثبت نام می‌کنند و به دنبال تامین زمین در سراسراستان هستیم.

تاکنون 83 هزار نفر در استان لرستان در سامانه ملی مسکن ثبت نام کردند.
 این سامانه به صورت هوشمند با توجه به لینک‌هایی که با سایر سامانه‌های سازمان ثبت اسناد،  فرم «ج» و سامانه ثبت احوال دارد سه شرط از چهار شرط  قانونی نداشتن مالکیت از سال 84 به بعد، نداشتن سابقه فرم«ج»، متاهل بودن و سابقه 5 سال سکونت درشهرمورد تقاضا اعلام شده توسط وزارت راه و شهرسازی بررسی می‌شود.
البته در حال حاضربراساس تصمیم گرفته شده افراد مجرد نیز می‌توانند در این طرح ثبت نام کنند.

مدیرکل راه وشهرسازی لرستان خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های طرح نهضت ملی مسکن در استان لرستان بحث تامین زمین مورد نیاز برای ساخت مسکن است 
 با توجه به رصدی که انجام داده‌ایم ازابتدای شروع ثبت نام تاکنون 46 هزارنفر ازافرادی که درسامانه ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند.
 سه شرط لازم استفاده ازاین طرح را داشته‌اند که حدود هزار و 300 هکتار زمین مورد نیاز است ولی تاکنون 583هکتار تامین شده و از این میزان 434 هکتار مربوط به شهرستان بروجرد است.
در سایر شهرهای استان مشکل تامین زمین داریم.


زمین برای ساخت بیش از 15 هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در کرمانشاه نیاز است

وزیر راه در اسلام‌آباد غرب: هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه مسکن سال آینده در نظر گرفته شده است

وی اظهار داشت: به طور یقین  با تولید مسکن  در قالب طرح نهضت ملی مسکن به شکل انبوه در استان شاهد کنترل افزایش قیمت مسکن و اجاره بها خواهیم بود .
 با توجه به اینکه ظرفیت های قانونی خوبی پیش بینی شده ازکلیه دستگاه‌های اجرایی استان انتظارداریم در تهیه و تامین زمین این طرح بزرگ اداره کل راه و شهرسازی را یاری و طبق ماده 10 و 12 قانون جهش تولید مسکن احصاء شده زمین‌هایی که در اختیار دارند معرفی کنند.

یکی ازبخش های مهم تولید مسکن در طرح نهضت ملی مسکن ساماندهی تولید مسکن در بافت‌های فرسوده ،محلات هدف بازآفرینی و سکونتگاه های غیر رسمی است است.
 طوری که افراد ساکن در این مناطق با شرط داشتن پروانه ساخت و سند می‌توانند ازتسهیلات نهضت ملی مسکن به صورت خود مالکی استفاده کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه شهرهای خرم آباد، بروجرد، الیگودرز، کوهدشت و دورود دارای محلات کد دار بازآفرینی هستند عنوان کرد: 

درشهر خرم‌آباد حدود 10 هزار واحد مسکونی در سکونتگاه‌های غیر رسمی زندگی می‌کنند که مشکل اصلی آنها نداشتن سند است .
 متاسفانه با توجه به شرط  داشتن سند برای استفاده ازتسهیلات نهضت ملی مسکن نمی‌توانند این از این تسهیلات استفاده کنند.

حدود 25 درصد ساکنان شهرهای استان لرستان در سکونتگاه‌های غیر رسمی زندگی می‌کنند که ساماندهی این سکونتگاه‌ها کار یک سازمان و دستگاه خاص نیست بلکه نیازمند یک حرکت فرابخشی و فرا سازمانی توسط شهرداری ها، ادارات کل راه و شهرسازی، وزارت کشور و دفاتر تسهیل گری است.

لینک خبر :

https://qwp.ir/nf-a 

دلایل عدم توفیق مصوبه میزان مجاز افزایش...

مستاجران سال به سال مجبور هستند، واحد مسکونی خود را به مناطق ارزان قیمت تر ببرند و این مسئله فشار زیادی را برای آن‌ها به همراه دارد.مسئله بیانگر وضعیت نامناسب بازار مسکن اجاره‌ای است. به هر ترتیب آمارهای رسمی و گزارش‌های غیررسمی نشان می‌دهد که سال گذشته مصوبه ستاد کرونا چندان جدی گرفته نشده است.

حباب مسکن در شهرهای بزرگ جهان

در نتیجه بحران کرونا طی دو سال اخیر، مسکن به عنوان یک مقصد امن سرمایه گذاری به شدت در سراسر جهان محبوب شد و قیمت ها نیز در نتیجه افزایش تقاضا شروع به بالا رفتن کردند. بانک یو بی اس با توجه به متغیرهایی نظیر نرخ تورم، ارزش پول ملی، تعادل بین عرضه و تقاضا و نیز چشم انداز آتی بخش مسکن اقدام به تخمین میزان حباب قیمت مسکن در ۲۵ شهر بزرگ دنیا کرده است.

قیمت‌ها در بازار مسکن نامتعارف هستند

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با توصیه به مالکان برای پایین آوردن قیمت مسکن گفت: بازار نه فقط ظرفیت پرش قیمت ندارد بلکه بسیاری از نرخ‌های فعلی هم نامتعارف است و نمی‌شود که هرکس هر قیمتی دلش خواست برای آپارتمان خود تعیین کند؛ نرخ‌های موجود در سامانه‌های ملکی باید توسط دستگاه‌های ناظر رسیدگی شود.

خانه های مسکن ملی کجا ساخته می‌شوند

اسامی شهرهایی که قرار است در آنها واحدهای مسکونی طرح جدید دولت سیزدهم احداث شوند، اعلام شد.

پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت...

عجیب است که مالکان در سایت ها قیمت های ۱۵۰ میلیون تومان در هر متر مربع تعیین می‌کنند. این رویه در سامانه‌های ملکی باید توسط دستگاه‌های ناظر رسیدگی شود.

عملیات آغاز ساخت ۴۰۱ واحد مسکونی...

عملیات آغاز ساخت ۴۰۱ واحد مسکونی محرومان در مانه و سملقان با حضور نماینده ولی فقیه در استان آغاز شد.

کدام گروه از مجردها می‌توانند در طرح...

قصد دولت سیزدهم بر این است که با ساخت چهار میلیون واحد مسکونی، کسری مسکن در کشور را جبران کند. بر اساس تصمیم اولین جلسه شورای عالی مسکن، کار با ساخت دو میلیون مسکن شده است. کدام گروه از مجردها می‌توانند در طرح «نهضت ملی مسکن» ثبت‌نام کنند؟

نامه بذرپاش به رئیس کل بانک مرکزی...

رئیس‌کل دیوان محاسبات کشور در نامه‌ای به رئیس‌کل بانک مرکزی با تاکید بر لزوم اهتمام بیش از پیش بانک مرکزی به ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت زمین و مسکن، توجه ویژه نظام بانکی برای ساخت یا خرید حداقل ۱۵۰ هزار واحد مسکونی جهت اقشار مستضعف را خواستار شد.

آیا خرید خانه قولنامه‌ای معتبر است؟

حتما تا حالا در مورد قولنامه و معاملاتی که به‌صورت قولنامه انجام می‌شود، زیاد شنیده‌اید. احتمالا خودتان هم معامله قولنامه‌ای انجام دادید.

کلنگ زنی ساخت 48 واحد مسکن مددجویان...

کردستان مدیر کل کمیته امداد کردستان از کلنگ‌زنی ساخت 48 واحد مسکن مددجویان سروآباد خبر دارد.

به دنبال افزایش قدرت خرید مردم هستیم

قالیباف: با همکاری دولت به دنبال افزایش قدرت خرید مردم هستیم رییس مجلس شورای اسلامی گفت که با همکاری دولت تلاش داریم افزایش ماهانه نقدینگی را کنترل کنیم تا بالا نرود که همین امر باعث افزایش قدرت خرید می شود.

شاخص کرایه مسکن در یک سال اخیر چقدر رشد...

بر اساس اطلاعات بانک مرکزی، شاخص کرایه مسکن در شهریورماه سال ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته ۴۵.۷ درصد افزایش داشته که بیانگر وضعیت نامناسب بازار مسکن اجاره‌ای است.

شرایط خرید مسکن رئیسی اعلام شد

متقاضیان طرح جهش تولید مسکن از ساعت ۱۲ ظهر امروز می‌توانند با مراجعه به سامانه ثمن اقدام به ثبت نام در بزرگ ترین طرح عمرانی کشور کنند.

دو ماهنامه “معمار”، شماره ۱۲۹، مهر و...

دو ماهنامه معمار شماره ۱۲۹ مهر و آبان ۱۴۰۰ قیمت: ۵۰/۰۰۰ تومان

آغاز ثبت‌نام سهمیه ۱۵ هزار واحدی زنجان...

زنجان معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: در طرح جهش تولید مسکن، ساخت سالانه ۱۵ هزار واحد مسکونی در سال پیش‌بینی شده است.

تجمع مالباختگان مجتمع آفتاب ری مقابل...

صبح امروز تعدادی از مالباختگان پروژه مسکونی آفتاب ری که فروش واحدهای آن در سال ۹۵ به صورت پیش فروش کلید خورد و خریداران آن در سال ۹۸ متوجه کلاهبرداری شدند در مقابل دادسرای شهرری تجمع کردند.

وضعیت بازار مسکن در منطقه ۶ پایتخت

بررسی فایل‌های فروش آپارتمان‌های مسکونی منطقه شش تهران در یک ماه گذشته که در یکی از استارت‌آپ‌های جست‌و‌جوی املاک ثبت شده، نشان می‌دهد با وجود کم بودن فایل‌های نوساز، همچنان تب فروش بالاست و هر چند از شدت فایل شدن آپارتمان‌ها -که از ابتدای مهر اوج گرفته بود- کاسته شده، اما عمده فروشندگان کماکان قیمت‌هایی متعادل و حتی کمتر از میانگین محله پیشنهاد می‌دهند.

«سامانه املاک و اسکان» همچنان مورد بی...

با اراده قوی دولت، ساخت بیش از یک میلیون واحد مسکونی امکان پذیر است عضو سابق شورای عالی مسکن، توجه ویژه به سامانه املاک و اسکان را از اولویت‌های نخست وزارت راه راه و شهرسازی دانست و پیرامون این مسئله خاطر نشان کرد: وظیفه اصلی وزارت راه و شهرسازی، مدیریت و کنترل بازار است و نه ساخت و ساز مسکن.

مددجویان پشت نوبت «مسکن» تا ۴ سال آینده...

معاون امور مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که ۱۶۰ هزار مددجوی پشت نوبت دریافت مسکن در قالب طرح «ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی» دولت، صاحب مسکن می‌شوند.

کنترل بازار اجاره مسکن نیازمند قانون...

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تصویب آیین نامه اجاره داری در هیئت دولت، تحول بزرگی در بازار اجاره بها ایجاد خواهد کرد، گفـت: کنترل بازار اجاره مسکن نیازمند قانون است.

مسکن ترکیه در ۲ سناریوخریدهای ایرانی در...

داده‌های مرکز آمار اقتصادی ترکیه نشان می‌دهد ایرانی‌ها در سپتامبر ۲۰۲۱، بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ خانه در این کشور خریداری کردند که حدود ۵/ ۲برابر میانگین حجم خرید ماهانه همین گروه طی ۵ سال گذشته بوده است.