بازار املاک / معاملات مسکن همچنان روند خوبی ندارد

معاملات مسکن همچنان روند خوبی ندارد

جدیدترین گزارش بانک مرکزی از معاملات بازار مسکن در مردادماه نشان می دهد که قیمت مسکن در مردادماه ۱۴۰۳ نسبت به آذرماه ۱۴۰۲، با رشد ۴۷ درصدی همراه بوده است.

فرمان معاملات مسکن به دست خریداران افتاده است

یکی از اصلی‌ترین تغییراتی که فناوری در صنعت ملک ایجاد کرده است، استفاده گسترده از اینترنت و پلتفرم‌های آنلاین است. 

این پلتفرم‌ها به مشتریان و متخصصان املاک امکان می‌دهند تا به راحتی و با دسترسی آسان به اطلاعات، مشخصات و تصاویر ملک‌ها را مشاهده کرده و معاملات خود را انجام دهند. این امر باعث سهولت و سرعت بیشتر در فرآیند خرید و فروش و اجاره ملک می‌شود و به مشتریان امکان می‌دهد در زمان و مکان مناسب خود به معامله بپردازند.


ابوالفضل نوروزی مدیر کل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که به نظر می رسد در برنامه وزارت راه و شهرسازی افزایش تعداد پلتفرم های حوزه مسکن باشد؟ 

آیا این اقدام می تواند به نفع بخش مسکن باشد؟ گفت: صنعت املاک شامل فعالیت‌هایی نظیر خرید، فروش، اجاره و مدیریت املاک مسکونی و تجاری است. به هر حال فرآیندهای مرتبط با صنعت ملک به طور اساسی به صورت سنتی و دستی انجام می‌شدند و قطعا با ورود تکنولوژی و فناوری ها و پلتفرم‌ها دسترسی به اطلاعات بسیار آسان تر خواهد شد.

او ادامه داد: افزایش پلتفرم‌های حوزه مسکن باعث ایجاد رقابت می‌شود بنابراین پلتفرم‌های حوزه مسکن افزایش می‌یابد. پلتفرم‌های دیگری نیز در حوزه مسکن برای رفاه مردم افزوده می‌شود؛

 چرا که همانطور که می دانید پلتفرم‌های حوزه مسکن باعث ایجاد رقابت می‌شود. اما مهمترین نکته این است که تمامی این سکوها به سامانه ثبت الکترونیکی املاک متصل شوند.

دیر کل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که آیا قیمت مسکن در ماه های گذشته دچار تغییر و تحول شده است؟ 

گفت: در مورد پلتفرم های حوزه مسکن اگر بخواهیم تاکیدی داشته باشیم این است که همانگونه که در بحث کارت به کارت بانکی از پلتفرم‌های مختلف استفاده می‌کنیم، درباره معاملات املاک نیز بر اساس تبصره ۲ ماده ۳ الزام به ثبت، سکوهای مختلف خصوصی و دولتی و می‌توانند در حوزه به مشارکت بپردازند.

نوروزی افزود: جدیدترین گزارش بانک مرکزی از معاملات بازار مسکن در مردادماه نشان می دهد که قیمت مسکن در مردادماه ۱۴۰۳ نسبت به آذرماه ۱۴۰۲، با رشد ۴۷ درصدی همراه بوده است. اما معاملات مسکن همچنان روند خوبی ندارد.


بانک مرکزی اعلام کرد: بررسی تحولات معاملات بازار مسکن شهر تهران‌ در مرداد امسال‌ تاییدکننده تداوم ثبات نسبی در این ماه است.


متوسط قیمت یک متر مربع بنای واحد مسکونی معامله شده در شهر تهران در مرداد نسبت به ماه قبل رشد ۱.۲ درصدی را نشان می‌دهد. در این ماه از مجموع ۲۲ منطقه شهر تهران، ۹ منطقه رشد ماهانه منفی را تجربه کرده اند.


همچنین رشد نقطه به نقطه قیمت یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده در شهر تهران در مرداد سال ۱۴۰۳ به ۱۶.۸ درصد رسید که در مقایسه با رشد این مولفه در مقطع زمانی مشابه سال قبل کاهش چشم‌گیری را نشان می‌دهد.


لازم به ذکر رشد مولفه مزبور در مرداد نسبت به ماه مشابه سال قبل از آن معادل ۷۷.۴ درصد بوده است.



ساخت مسکن، اولویت دولت سیزدهم / رئیسی :...

رئیس جمهور منتخب بر اولویت و فوریت تامین زمین برای ساخت مسکن تاکید کرد و گفت: هم مسکن مهر و هم طرح ساخت ۵۳۰ هزار واحد مسکونی باید تکمیل شود.

سرانجام پرونده مسکن مهر

مسکن مهر چقدر نقدینگی خلق کرد؟ / سرانجام پرونده مسکن مهر

وزیر راه: معادل ۵۵ درصد قیمت مسکن‌ملی،...

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با هدف تسهیل دستیابی جامعه هدف به مسکن، ۵۵ درصد قیمت مسکن ملی وام داده می‌شود، گفت: مسکن مهر را تکمیل کردیم و به دولت سیزدهم انتقال داده نمی‌شود

طاهرخانی خبر داد: وام ملی مسکن ۲۵۰...

معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش وام طرح ملی مسکن به ۲۵۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: این تسهیلات با توجه به هزینه ساخت هر متر مربع چهار میلیون تومان، حدود ۵۰ درصد هزینه‌های ساخت واحدهای طرح مذکور را تامین می‌کند.

مالیات مصوب بر خانه های خالی از سکنه

طی دو مرحله از قانون تصویب شده‌ی مجلس، در ارتباط با خانه‌های خالی از سکنه هم‌اکنون خبری که پیش روی شماست به گزارش ملک هفت و به نقل از اقتصاد آنلاین و تسنیم از تایید طرح نهایی چگونگی برخورداری مالیات خانه‌های خالی از سکنه توسط شورای نگهبان خبر می‌دهد

تورم 22 درصدی سال 1400 چه بر سر بازار...

بانک مرکزی طی بیانیه‌ای، چارچوب هدف‌گذاری نرخ تورم را اعلام و هدف نرخ تورم را برای یک‌سال آینده ۲۲ درصد، با دامنه مثبت و منفی دو واحد درصد تعیین کرد یس کل بانک مرکزی از آمادگی این بانک برای اجرای هدف‌گذاری نرخ تورم خبر داد. در قالب این هدف‌گذاری، قطب نمای اصلی سیاست‌های پولی و ارزی بانک مرکزی، "تورم هدف" خواهد بود و برای تحقق آن، از ابزار مدیریت نرخ سود در بازار باز استفاده خواهد شد.

شرایط و نحوه ثبت نام دومین مرحله طرح...

ثبت نام طرح ملی مسکن 1400,ثبت نام طرح ملی مسکن تهران,ثبت نام طرح ملی مسکن چابهار,ثبت نام طرح ملی مسکن کرمانشاه,ثبت نام طرح ملی مسکن اصفهان,ثبت نام طرح ملی مسکن مشهد,ثبت نام طرح ملی مسکن بم,ثبت نام طرح ملی مسکن زاهدان,ثبت نام,طرح ملی مسکن کارگران در سال 1400,شرایط ثبت نام طرح ملی مسکن,پیگیری ثبت نام مسکن ملی,ثبت نام سری دوم مسکن ملی,سامانه ثبت نام طرح ملی مسکن 1400,ثبت نام طرح ملی مسکن تهران سایت,قبول شدگان طرح ملی مسکن,مرحله چهارم ثبت نام مسکن ملی,نتیجه ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن

یک پیش بینی متفاوت از قیمت مسکن در سال...

اقتصادنیوز : رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک کشور گفت: ما معتقدیم که قیمت ملک حداقل باید 30 درصد کاهش پیدا کند اما بعضی بساز و بفروش ها نمی خواهند باور کنند که قیمت ملک روندی کاهش دارد.

سقف افزایش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۰ اعلام...

معاون دفتر اقتصادی وزارت راه و شهرسازی در خصوص تمدید خودکار اجاره‌نامه‌ها و سقف افزایش اجاره‌بها توضیحاتی داد.

هفت راه برای خریدن خانه ارزان

خانه دار شدن و خریدن خانه یکی از معضلات جوانان امروزی است. اگر شما هم به دنبال راه هایی برای خریدن خانه هستید به شما راه های زیر را پیشنهاد می کنیم

پیش بینی های جدید از افزایش قیمت مسکن...

به گزارش رکنا، بانک مرکزی چند روز پیش گزارش وضعیت بازار مسکن در فروردین امسال را منتشر کرد که حکایت از آن داشت که در فروردین امسال متوسط قیمت مسکن که در اسفند ماه سال گذشته برای نخستین بار به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود، به زیر ۳۰ میلیون تومان بازگشته و کاهش ۳.۱ درصدی متوسط قیمت مسکن ثبت شده است

پیش‌بینی کاشناسان از قیمت مسکن در...

برخی کارشناسان اقتصاد مسکن معتقدند: کاهش ۳ درصدی متوسط قیمت مسکن در فروردین ماه امسال، می تواند سرآغاز توقف رشد جهش گونه قیمت مسکن در سال جاری باشد. بانک مرکزی چند روز پیش گزارش وضعیت بازار مسکن در فروردین امسال را منتشر کرد که حکایت از آن داشت که در فرودین امسال متوسط قیمت مسکن که در اسفند ماه سال گذشته برای نخستین بار به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود، به زیر ۳۰ میلیون تومان بازگشته و کاهش ۳.۱ درصدی متوسط قیمت مسکن ثبت شده است