بازار املاک / داستان پرغصه اجاره بها در اصفهان و وعده‌های که محقق نشد

داستان پرغصه اجاره بها در اصفهان و وعده‌های که محقق نشد

داستان پرغصه اجاره بها در اصفهان و وعده‌های که محقق نشد

گروه استان‌ها-هر چند وعده‌هایی داده شده بود که با طرح‌هایی مثل مالیات بر خانه‌های خالی، قیمت مسکن و اجاره کنترل شود اما این وعده‌ها محقق نشد و قیمت‌ها هم افزایش نجومی پیدا کرد و مستاجران با مشکل مواجه شدند. - اخبار استانها -


هر چند وعده‌هایی داده شده بود که با طرح‌هایی مثل مالیات بر خانه‌های خالی قیمت مسکن و اجاره بها کنترل شود اما این وعده‌ها محقق نشد و قیمت‌ها هم افزایش نجومی پیدا کرد و مستاجران را با مشکل مواجه کرد.

 اجاره و رهن بیداد می‌کند هر سال گران‌تر و امسال دیگر خارج از توان مستاجران شده است. آنها انتظار حمایت دارند چون از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه هستند. فعالیت در بازار اجاره خانه یک فعالیت اقتصادی است و از این بابت نیاز به نظارت دستگاه‌های مسئول دارد. هر سال مساله تکراری اجاره بها مطرح می‌شود اما هچنان راهکار دائمی برای حل این مشکل اندیشیده نشده است.
گزارشی از اجاره بها در استان اصفهان

محمدی با ناراحتی در مورد مبلغ اجاره خانه، گفت: اجاره‌ها سرسام‌آور است و از صبح تا حالا دنبال یک خانه متناسب با بودجه‌ام می‌گردم ولی هنوز موفق نشده‌ام.

سبحانی اظهار داشت: سال گذشته ماهی یک میلیون تومان اجاره خانه می‌دادم ولی الان به من مبلغ 5 میلیون را می‌گویند، من چگونه از عهده پرداخت 5 برابری اجاره بربیایم؟

نبوی با بیان اینکه به بنگاه گفته یک خانه 30 میلیون تومانی برای او پیدا کند، افزود: بنگاه‌دار می‌گوید با این مبلغ به هیچ وجه نمی‌توانی خانه رهن کنی، پس من چه کار کنم؟

علوی در مورد مبلغ ودیعه خانه، گفت: الان 300، 200 میلیون باید پول برای ودیعه باید بپردازیم در حالی که چهار سال پیش برادر من با 350 میلیون تومان یک خانه خرید.

قنبری که بنگاه مسکن دارد، تصریح کرد: به قدری اجاره‌ها بالا رفته که ما هم رویمان نمی‌شود به مشتری مبلغ را بگوییم، چند روز پیش یک عروس و داماد برای اجاره خانه اینجا آمدند وقتی قیمت‌ها را دیدند با گریه از مغازه بیرون رفتند و من هم خیلی ناراحت شدم اما هیچ کاری نمی‌توانستم برایشان بکنم.

شهیدی که دو پسر چهل و دو ساله و سی و نه ساله دارد، گفت: پسران من برای اینکه نمی‌توانند خانه اجاره کنند ازدواج نمی‌کنند منزل خودمان هم کوچک و یک طبقه است و نمی‌توانیم برایشان کاری بکنیم.


دبیر کانون انجمن‌های صنعت احداث استان اصفهان، با اشاره به علت افزایش سرسام آور اجاره بها، اظهار داشت: متاسفانه در دولت قبل طبق آمارهایی که داشتیم باید یک میلیون واحد مسکونی در سال به بازار عرضه می‌شد، منتها در 5 سال اول دولت آقای روحانی طبق نظر وزیر وقت هیچ مسکنی ساخته نشد.

سجاد سبحانی افزود: بنابراین تقاضای 5 میلیون واحد مسکونی افزوده شد و اثراتش را در این بازار شاهد هستیم، متاسفانه کل طرح ملی مسکن هم یک میلیون و 70 هزار واحد مسکونی تعریف شد که در قبال این 8 میلیون واحد مسکونی که در این 8 سال باید ساخته می‌شد جوابگو نیست.

دبیر کانون انجمن‌های صنعت احداث استان اصفهان با بیان انباشتی که ناشی از تقاضا به وجود آمده، اظهار داشت: باید به سمت ساخت مسکن با دوام پیش برویم.

وی ادامه داد: به طور متوسط اگر قیمت یک متر مربع یک آپارتمان را در اصفهان 15 میلیون تومان در نظر بگیریم یک آپارتمان 80 متری حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان پول نیاز دارد، حالا اگر بانک‌ها اقساط 20 ماهه هم بابت خرید مسکن بدهند این خانواده باید ماهی 5 میلیون تومان قسط وام پرداخت کنند و اصلا با درآمد یک خانواده هم‌خوانی ندارد.

یکی از مشکلات عمده‌ای که مردم به ویژه جوانان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، مشکل اجاره بها و اجاره نشینی است. در واقع افرادی که نتوانسته‌اند خود صاحب خانه شوند و کمک‌ها و تسهیلات دولتی هم نتوانسته کمک شایانی به آنها بکند قطعا دچار مشکلات فراوانی در زندگی هستند. امید است با خانه‌دار شدن همه افراد در جامعه، اجاره‌نشینی به صورت کامل منحل شده و به دست خاطرات سپرده شود و صاحبان املاک نیز با سرمایه‌گذاری در صنعت باعث چرخش اقتصاد کشور شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان

  • اتاق اصناف مصوبه حمایت از مستأجران را به مشاوران املاک ابلاغ کرد

    اتاق اصناف مصوبه حمایت از مستأجران را...

    اتاق اصناف ایران در اطلاعیه‌ای مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص اجاره املاک مسکونی را ابلاغ کرد.

  • خبرخوش برای مستاجران/مصوبه ستاد ملی کرونا درباره شرایط اجاره املاک مسکونی در سال ۱۴۰۰

    خبرخوش برای مستاجران/مصوبه ستاد ملی...

    متن کامل بند ۱ مصوبات جلسه ۷۲ ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با موضوع حمایت از خانوارها در زمینه اجاره املاک مسکونی

  • انتقاد یک کارشناس مسکن از ساده‌اندیشی‌ها در حوزه ساخت‌وساز

    انتقاد یک کارشناس مسکن از...

    بنیه مالی خانوار را بالا ببرید انتقاد یک کارشناس مسکن از ساده‌اندیشی‌ها در حوزه ساخت‌وساز/ بنیه مالی خانوار را بالا ببرید

  • افزایش نرخ سود وام مسکن

    افزایش نرخ سود وام مسکن

    شکستن رکورد هزینه وام در تابستان هزینه وام مسکن در روز 17 مرداد ماه رکورد خود در تابستان را شکسته و برای نخستین بار در این فصل به کانال 61 هزار تومان وارد شد. این اتفاق سبب شد تا نرخ سود وام مسکن ارتقا یافته و به 20.9 درصد برسد.

  • آخرین وضعیت بازار مسکن

    آخرین وضعیت بازار مسکن

    معاملات نصف شد بررسی تحولات بازار مسکن در مردادماه ۱۴۰۰ حاکی از آن است که رکود این بخش سنگین‌تر شده و میزان معاملات مسکن نصف شده است.

  • قیمت مسکن در آمریکا نسبت به سال گذشته 23 درصد رشد داشته است.

    قیمت مسکن در آمریکا نسبت به سال گذشته...

    مسکن در آمریکا گران شد به دنبال کاهش شدید در بخش عرضه مسکن، متوسط رشد قیمت خانه ها در بزرگ ترین اقتصاد جهان در سه ماهه دوم امسال به بالاترین سطح خود در طول تاریخ معاصر این کشور رسیده است. نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد قیمت مسکن در آمریکا ۲۳ درصد اندازه گیری شده که این رقم نسبت به بازه مشابه به فصل قبل ۰.۸ درصد افزایش داشته است.

  • سرقت ماسه‌های ساحلی برای ساخت ویلا!

    سرقت ماسه‌های ساحلی برای ساخت ویلا!

    برخی در شهرهای شمالی از ماسه‌های ساحلی برای ساخت خانه استفاده می‌کنند. دبیر انجمن انبوه‌سازان تهران با تایید این خبر می‌گوید: قیمت زمین در شهرهای شمالی جذاب و ساخت و سازهای غیر اصولی رونق گرفته است. عده‌ای از ماسه سواحل برداشت غیرقانونی دارند تا برای بلوک چینی یا دیوار چینی ساختمان‌های غیرمجاز استفاده ‌کنند.

  • بی‌خبری مردم و دشواری ثبت اطلاعات، مشکلات اصلی «سامانه املاک و اسکان» / وزارت راه تبلیغ مناسبی نکرد

    بی‌خبری مردم و دشواری ثبت اطلاعات،...

    رئیس اتحادیه املاک کشور گفت: به وزارت راه و شهرسازی گفتم که این سامانه و نحوه استفاده از آن را در تلویزیون و کانال‌ها آموزش دهید تا مردم مطلع شوند و بتوانند ثبت نام کند، اما متاسفانه به توصیه ما عمل نکردند.

  • چه کسانی منتظر دریافت برگه‌های مالیات سنگین برای خانه باشند؟

    چه کسانی منتظر دریافت برگه‌های مالیات...

    به نظر می‌رسد با اتمام مهلت ۱۲۰ روز قانونی برای تثبیت خالی بودن واحد مسکونی، به زودی سازمان امور مالیاتی برای مالکان خانه‌های بدون کاربر برگه‌های مالیاتی صادر کند. محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی این روزها مرتباً عنوان می‌کند که یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی خالی از سکنه به سازمان امور مالیاتی در راستای اجرای ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم که به قانون مالیات بر خانه‌های خالی مشهور شده، معرفی شده‌اند.

  • چه تعداد از مسکن مهر هنوز تکمیل نشده است؟

    چه تعداد از مسکن مهر هنوز تکمیل نشده...

    معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر، فقط تکمیل ۳۰ تا ۴۰ هزار واحد آن باقی مانده است که تا اواخر شهریور یا مهر سال جاری، به پایان می‌رسد.

  • کمبود فایل در بازار اجاره

    کمبود فایل در بازار اجاره

    جست وجوی موتورهای جستجوی آگهی‌های ملکی از کاهش نسبی فایل اجاره نزد واسطه‌ها و مشاورین املاک، حکایت دارد.

  • قیمت یک خانه نقلی در تهران چند؟

    قیمت یک خانه نقلی در تهران چند؟

    در چند روز اخیر قیمت تعدادی خانه نقلی در نقاط مختلف تهران که برای فروش به آژانس های املاک سپرده شده بودند مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به شرایط اقتصادی موجود خرید خانه های بزرگ سخت شده است و بیشتر خرید ها به سمت و سوی خانه های نقلی و کوچک حرکت کرده است

  • مستاجران بدون خانه و قیمت‌های نجومی

    مستاجران بدون خانه و قیمت‌های نجومی

    رسول جهانگیری رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: بازار مسکن درحال رکود تورمی است، یعنی تورم به اندازه‌ای افزایش پیدا کرده که خرید و فروش دچار رکود شده است.

  • تعطیلی ادارات و بانک ها

    تعطیلی ادارات و بانک ها

    تعطیلی دو هفتگی سراسر کشور 16 مرداد تا 31 مرداد 1400 به علت کرونا

  • برای تسلیم اظهارنامه صاحبان املاک اجاری تا آخر مرداد فرصت دارید

    برای تسلیم اظهارنامه صاحبان املاک اجاری...

    معاون اشخاص حقیقی اداره کل امور مالیاتی آذربایجان‌غربی با اشاره به تمدید مهلت ارائه اظهارنامه صاحبان املاک اجاری گفت: صاحبان املاک اجاری اعم از مسکونی، تجاری و اداری تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند اظهارنامه مربوط به سال ۱۳۹۹ خود را به سازمان امور مالیاتی تسلیم کنند .

  • موافقت بانک مرکزی با عرضه املاک بانک‌ها در بورس کالا

    موافقت بانک مرکزی با عرضه املاک بانک‌ها...

    مدیرعامل بورس کالا در نامه‌ای به مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی از موافقت بانک مرکزی برای عرضه املاک و مستغلات مازاد بانک‌ها در بورس خبر داد.

  • سقوط قیمت مسکن در راه است؟

    سقوط قیمت مسکن در راه است؟

    سقوط قیمت مسکن در راه است؟ قیمت هر مترمربع مسکن که پارسال به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود با شروع سال ۱۴۰۰ به زیر ۳۰ میلیون تومان کاهش داشته است اما آیا این روند ادامه دارد؟

  • اتفاقی عجیب در بازار مسکن / فروشندگان بازگشتند / خانه ارزان نشد

    اتفاقی عجیب در بازار مسکن / فروشندگان...

    در اواسط بهار امسال وزیر راه و شهرسازی مدعی شده بود قیمت مسکن حباب دارد و باید منتظر ارزانی قیمت مسکن بود. با این حال روند قیمت مسکن از خرداد ماه امسال مجددا در گزارش‌های بانک مرکزی صعودی گزارش شده است.

  • ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک برگ تبدیل می‌شود

    ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک...

    مدیرکل ثبت اسناد اردبیل: اردبیل- مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی به صورت مجلد در دست مردم است که تلاش می‌کنیم آنها را به اسناد تک برگی تبدیل کنیم.

  •  پرداخت وام ۲۰۰ میلیونی خرید مسکن به زنان / شرایط دریافت وام چیست؟

    پرداخت وام ۲۰۰ میلیونی خرید مسکن به...

    قرار است زنان سرپرست خانوار با ۳۰ میلیون تومان صاحبخانه شوند. دولت قرار است به زنان سرپرست خانوار وام ۲۰۰ میلیونی خرید مسکن بدهد و ۶۰ میلیون کمک بلاعوض. اما با این همه، قیمت مسکن چنان جهشی داشته که با تمام این حمایت‌ها فقط می‌توان ۱۰ متر خانه در تهران خرید!

  • خبر جدید درباره مسکن فرهنگیان

    خبر جدید درباره مسکن فرهنگیان

    معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: با همکاری وزارت راه و شهرسازی، در ۳۱ استان کشور و ۲۵۱ شهر، زمین مورد نیاز برای ۴۳ هزار و ۷۷۵ واحد مسکونی معلمان تأمین شده است و ۲۵ هزار فرهنگی واجد شرایط مسکن، در مرحله افتتاح حساب، واریز وجه، تکمیل موجودی و اتصال به پروژه‌ها هستند.