بازار املاک / فراخوان وزیر به خانه اولی ها

فراخوان وزیر به خانه اولی ها

وزیر راه و شهرسازی شرط اصلی ورود متقاضیان مسکن به طرح ساخت یک میلیون مسکن در سال را اعلام کرد.

 بانک مسکن-هیبنا، رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی شرط اصلی ورود متقاضیان مسکن، به طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی (مجموعا چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال فعالیت دولت سیزدهم) را تشریح کرد و به این افراد برای ورود به این طرح فراخوان داد.

رستم قاسمی روز گذشته اعلام کرد: همه افرادی که فاقد مسکن هستند و فرم جیم آن ها قرمز است برای ثبت نام در طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی اقدام کنند. این ثبت نام از طریق سامانه ای خواهد بود که آدرس اینترنتی آن به منظور دسترسی متقاضیان واجد شرایط از سوی وزارت راه و شهرسازی اعلام خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی در این اعلام عمومی از مردم فاقد مسکن درخواست کرده است که دغدغه ای برای تامین مسکن نداشته باشند چرا که به واسطه اجرای طرح ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال می توان متقاضیان فاقد مسکن را که از طریق مکانیزم بازار قادر به تامین نیاز خود در این بازار نیستند صاحبخانه کرد. بنابراین از همه افرادی که فرم جیم آن ها قرمز است یعنی فاقد مسکن هستند و سابقه مالکیت ندارند درخواست کرده تا با ورود به طرح ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، از مزایای این طرح که خانه دار شدن است استفاده کنند.

در واقع بنا بر اعلام وزیر راه وشهرسازی اولویت این طرح خانه اولی ها هستند.

قاسمی همچنین به دیگر برنامه وزارت راه و شهرسازی در دولت جدید یعنی خلع ید واسطه ها از بازار مصالح اصلی و پرکاربرد ساختمانی اشاره کرده است. به گفته وی دولت سیزدهم و مدیریت جدید وزارت راه وشهرسازی در تلاش است تا در اجرای طرح های تامین مسکن تامین مستقیم مصالح پرکاربردی مانند سیمان و میلگرد را در دستور کار قرار دهد تا از طریق حذف واسطه گری و خرید مستقیم مصالح از کارخانه های تولیدکننده هزینه تولید مسکن کاهش یابد و واحدهای مسکونی با کمترین هزینه وقیمت تمام شده حداقلی به دست مردم برسد.

وزیر راه شهرسازی همچنین با اشاره به ظرفیت های قانونی که در این مسیر به وزارت راه وشهرسازی،دولت و مردم کمک خواهد کرد، ابراز کرد: با تصویب قانون جدید جهش و رونق تولید مسکن که از سوی مجلس مصوب و به تازگی از طرف شورای نگهبان تایید شده است، همچنین ظرفیت های قانونی مناسبی برای پیشبرد طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی در اختیار دولت و وزارت راه و شهرسازی قرار خواهد گرفت که در نهایت این امکانات قانونی واجرایی به نفع مردم و در مسیر خانه دار شدن آن ها خواهد بود. یکی از مهمترین مزایای تصویب این طرح، امکان واگذاری اراضی، پرداخت تسهیلات یارانه ای و همچنین کمک هایی است که در مسیر پیشبرد این طرح مهیا شده است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به نقش بنیاد مسکن در ساخت واحدهای مسکونی در شهرهای با جمعیت کمتر از ۱۰۰ هزار نفر اشاره کرده و افزود: در بسیاری از شهرها مسوولیت ساخت واحدهای مسکونی برعهده بنیاد مسکن قرار دارد.

گفتنی است مدیر عامل بانک مسکن و دیگر مدیران این بانک نیز در موارد متعدد برای پیشبرد طرح های تامین مسکن به نفع خانوارهای فاقد مسکن در جهت پرداخت تسهیلات و انجام فرآیندهای بانکی وتامین مالی پروژِه ها در جریان همکاری با دولت و وزارت راه وشهرسازی اعلام آمادگی کرده اند.

به گزارش پیام فوری 

85 خانواده زلزله‌زده کوهرنگی در چادرهای...

فرماندار شهرستان کوهرنگ از اسکان موقت 85 خانواده در چادرهای هلال‌احمر در پی زلزله و پس‌لرزه‌های اخیر در این شهرستان خبر داد.

ثبت بیشترین افزایش قیمت مسکن انگلیس در...

متوسط قیمت خانه در انگلیس به بالای ۲۴۲ هزار پوند رسیده است.

تهیه مسکن کارگری از اولویت‌های جامعه...

یزد سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با بیان این که بخش قابل توجهی از حقوق و دستمزد کارگران برای اجاره بها صرف می‌شود، تهیه مسکن کارگری را از اولویت های جامعه کارفرمایان استان خواند.

خرید و فروش امتیاز واحدهای مسکن ملی غیر...

معاون مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی کردستان گفت: فروش امتیاز واحدهای مسکن ملی غیر قانونی است و مشکلات حقوقی بسیاری را برای خریدار و فروشنده ایجاد خواهد کرد.

ابلاغ مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی به...

از سوی معاون اول رئیس‌جمهور؛ ابلاغ مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی به استان کهگیلویه و بویراحمد

جذب ۳برایر اعتبارات استانی از محل...

ساخت ۵۴۴ واحد مسکونی برای روستاییان سمنان سمنان مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان از جذب سه برایر اعتبارات استانی از محل اعتبارات ملی از سوی این نهاد خبر داد.

افزایش ۴۷ درصدی تورم قراردادهای تمدیدی...

افزایش 47 درصدی تورم قراردادهای تمدیدی اجاره‌بهای مسکنمرکز آمار ایران از افزایش ۴۷ درصدی تورم قراردادهای تمدیدی اجاره‌بهای مسکن در تابستان امسال نسبت به فصل مشابه سال گذشته خبر داد.

تخریب ۸۰ درصدی واحدهای مسکونی در ۲۵...

مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: ارزیابی‌های انجام شده در ۲۵ روستا نشان می‌دهد حدود ۸۰ درصد واحدهای مسکونی در زلزله اخیر به‌طور کامل تخریب‌شده که احداثی تشخیص داده شده است.اتمام ارزیابی‌ها طی دو روز آینده

جزئیات زلزله خوزستان_ تخریب ۱۰۰ درصدی...

بامداد امروز (۱۷ مهر) زلزله‌ای به بزرگی ۵ ریشتر استان خوزستان، حوالی قلعه خواجه، را لرزاند و ساعت ۹:۳۵ نیز پس‌لرزه‌ای به قدرت ۴.۶ ریشتر رخ داد. این زلزله باعث تخریب برخی منازل مسکونی و مصدومیت ۳ نفر تاکنون شده است.

معرفی تولید کنندگان برتر میلگرد ایران

لیست تولید کنندگان میلگرد ایران را قرار داده شده است تا شناخت مناسبی نسبت به آن ها پیدا کنید. همچنین در انتها یک روش مطمئن برای خرید میلگرد از کارخانه های فولادی مشهور ایران معرفی خواهد شد.

مسکن در نیمه اول ۱۴۰۰ چطور گران شد؟

برآیند تغییرات قیمتی نشان می‌دهد که در نیمه اول سال ۱۴۰۰، رشد ۴.۷ درصدی قیمت مسکن اتفاق افتاده است.

افزایش قیمت اوراق مسکن

قیمت این اوراق در تیر و مرداد و شهریور سال جاری نیز به ترتیب ۷۳ هزار و ۱۰۰، ۷۳ هزار و ۴۰۰ و ۷۴ هزار و ۳۰۰تومان است و این گزارش بر اساس قیمت شهریور ماه نوشته شده است.

خسارت 60 درصدی به واحد های مسکونی...

زلزله 30 تا 60 درصد به واحد های مسکونی،مراکز خدماتی و تاسیسات در شهرستان کوهرنگ خسارت وارد کرد.

کدام دسته از خبرنگاران و اصحاب هنر...

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر خبرنگار و هنرمندی قبل‌تر از امکانات دولتی برای خانه‌دار شدن استفاده کرده باشد و یا مالک خصوصی باشد نمی‌تواند مشمول تفاهمنامه ساخت مسکن بین وزارت راه و وزارت ارشاد شود.

زلزله به ۲۰۰ منزل مسکونی در ایذه خسارت...

سرپرست فرمانداری ایذه گفت: زلزله ۵.۷ ریشتری صبح روز دوشنبه، به ۲۰۰ واحد مسکونی در شهرستان ایذه خسارت وارد کرد.

بهره‌برداری از 147 واحد مسکونی روستایی...

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی گفت: به مناسبت روز روستا 147 واحد مسکونی در روستاهای استان آماده بهره برداری است.

فعلا منتظر کاهش تورم در دولت رئیسی...

افزایش تورم و گرانی فزاینده قیمتها منتشر می شود نوشت:تورم مانند تب، نشانه بیماری و پیامد آن است و نه خود بیماری.

سقف جدید تسهیلات خرید و ساخت خانه به...

بانک عامل بخش مسکن از ابلاغ مصوبه شورای پول و اعتبار درباره افزایش سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن از محل اوراق به تمامی شعب بانک در سراسر کشور خبر داد.

خانه » اخبار » قیمت خانه در محدوده...

هر متر مربع یک دستگاه واحد مسکونی ۱۳۵ متری، با عمر بنای ۱۵ سال، واقع در منطقه قیطریه تهران، نبش اتوبان صدر به مبلغ ۶۵ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد

مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵...

نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند گفت: طی جلسه‌ای، زمین های ۱۳۵ هکتاری بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمین های تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد تعیین تکلیف شد.

رقم اقساط و بازپرداخت تسهیلات مسکن و...

طبق مصوبه بانک مرکزی سقف تسهیلات از محل اوراق گواهی حق‌تقدم در شهر تهران برای زوجین از ۲۰۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان افزیش یافت و مبلغ این وام به صورن انفرادی از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان رسید. افزایش سقف تسهیلات «ساخت و خرید مسکن» و «جعاله مسکن» از محل اوراق گواهی حق‌تقدم در یک‌هزار و سیصد و بیستمین جلسه شورای پول و اعتبار در تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ تصویب و پس از چندی به بانک مسکن ابلاغ شد.