بازار املاک / فراخوان وزیر به خانه اولی ها

فراخوان وزیر به خانه اولی ها

فراخوان وزیر به خانه اولی ها

وزیر راه و شهرسازی شرط اصلی ورود متقاضیان مسکن به طرح ساخت یک میلیون مسکن در سال را اعلام کرد.

 بانک مسکن-هیبنا، رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی شرط اصلی ورود متقاضیان مسکن، به طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی (مجموعا چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال فعالیت دولت سیزدهم) را تشریح کرد و به این افراد برای ورود به این طرح فراخوان داد.

رستم قاسمی روز گذشته اعلام کرد: همه افرادی که فاقد مسکن هستند و فرم جیم آن ها قرمز است برای ثبت نام در طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی اقدام کنند. این ثبت نام از طریق سامانه ای خواهد بود که آدرس اینترنتی آن به منظور دسترسی متقاضیان واجد شرایط از سوی وزارت راه و شهرسازی اعلام خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی در این اعلام عمومی از مردم فاقد مسکن درخواست کرده است که دغدغه ای برای تامین مسکن نداشته باشند چرا که به واسطه اجرای طرح ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال می توان متقاضیان فاقد مسکن را که از طریق مکانیزم بازار قادر به تامین نیاز خود در این بازار نیستند صاحبخانه کرد. بنابراین از همه افرادی که فرم جیم آن ها قرمز است یعنی فاقد مسکن هستند و سابقه مالکیت ندارند درخواست کرده تا با ورود به طرح ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، از مزایای این طرح که خانه دار شدن است استفاده کنند.

در واقع بنا بر اعلام وزیر راه وشهرسازی اولویت این طرح خانه اولی ها هستند.

قاسمی همچنین به دیگر برنامه وزارت راه و شهرسازی در دولت جدید یعنی خلع ید واسطه ها از بازار مصالح اصلی و پرکاربرد ساختمانی اشاره کرده است. به گفته وی دولت سیزدهم و مدیریت جدید وزارت راه وشهرسازی در تلاش است تا در اجرای طرح های تامین مسکن تامین مستقیم مصالح پرکاربردی مانند سیمان و میلگرد را در دستور کار قرار دهد تا از طریق حذف واسطه گری و خرید مستقیم مصالح از کارخانه های تولیدکننده هزینه تولید مسکن کاهش یابد و واحدهای مسکونی با کمترین هزینه وقیمت تمام شده حداقلی به دست مردم برسد.

وزیر راه شهرسازی همچنین با اشاره به ظرفیت های قانونی که در این مسیر به وزارت راه وشهرسازی،دولت و مردم کمک خواهد کرد، ابراز کرد: با تصویب قانون جدید جهش و رونق تولید مسکن که از سوی مجلس مصوب و به تازگی از طرف شورای نگهبان تایید شده است، همچنین ظرفیت های قانونی مناسبی برای پیشبرد طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی در اختیار دولت و وزارت راه و شهرسازی قرار خواهد گرفت که در نهایت این امکانات قانونی واجرایی به نفع مردم و در مسیر خانه دار شدن آن ها خواهد بود. یکی از مهمترین مزایای تصویب این طرح، امکان واگذاری اراضی، پرداخت تسهیلات یارانه ای و همچنین کمک هایی است که در مسیر پیشبرد این طرح مهیا شده است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به نقش بنیاد مسکن در ساخت واحدهای مسکونی در شهرهای با جمعیت کمتر از ۱۰۰ هزار نفر اشاره کرده و افزود: در بسیاری از شهرها مسوولیت ساخت واحدهای مسکونی برعهده بنیاد مسکن قرار دارد.

گفتنی است مدیر عامل بانک مسکن و دیگر مدیران این بانک نیز در موارد متعدد برای پیشبرد طرح های تامین مسکن به نفع خانوارهای فاقد مسکن در جهت پرداخت تسهیلات و انجام فرآیندهای بانکی وتامین مالی پروژِه ها در جریان همکاری با دولت و وزارت راه وشهرسازی اعلام آمادگی کرده اند.

به گزارش پیام فوری 

  • مسکن ترکیه در ۲ سناریوخریدهای ایرانی در بازار مسکن ترکیه

    مسکن ترکیه در ۲ سناریوخریدهای ایرانی در...

    داده‌های مرکز آمار اقتصادی ترکیه نشان می‌دهد ایرانی‌ها در سپتامبر ۲۰۲۱، بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ خانه در این کشور خریداری کردند که حدود ۵/ ۲برابر میانگین حجم خرید ماهانه همین گروه طی ۵ سال گذشته بوده است.

  • رشد قیمت مسکن در جنوب تهران شکسته شد

    رشد قیمت مسکن در جنوب تهران شکسته شد

    در آخرین ماه تابستان منطقه ۱۸، ۱۳ و یک بیشترین رشد قیمت را نسبت به مرداد ماه داشتند.

  • قیمت اوراق مسکن در استان‌ها چقدر است؟

    قیمت اوراق مسکن در استان‌ها چقدر است؟

    سقف تسهیلات خرید مسکن برای مراکز استان و شهرهای با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای مجردها به ۱۶۰ و برای زوجین به ۳۲۰ میلیون تومان رسیده است اوراق مسکن

  • زندگی در چادر به خاطر گرانی مسکن

    زندگی در چادر به خاطر گرانی مسکن

    سکونت یک پدر و پسر در چادری در جنگل های اطراف ایلام منتشر شد که در آن فرزند خانواده می گوید به دلیل ناتوانی در پرداخت هزینه اجاره مجبور به زندگی در چادر شده اند.

  • ایرانی‌ها رکورد خرید خانه در ترکیه را دوباره شکستند

    ایرانی‌ها رکورد خرید خانه در ترکیه را...

    علت اوج‌گیری خرید مسکن توسط خارجیان از جمله ایرانی‌ها در ترکیه می‌تواند به افت ارزش لیر و تورم مهار شده مسکن در این کشور برگردد. افت ارزش لیر ترکیه فروش مسکن به خارجی‌ها را بیشتر امکان‌پذیر کرده است.

  • جنجال قصر ۱۸۰۰ متری در لواسان؛ ۲ میلیارد ودیعه‌، ۲۵۰ میلیون هم اجاره ماهانه

    جنجال قصر ۱۸۰۰ متری در لواسان؛ ۲...

    تصویری از قیمت اجاره یک خانه ۱۸۰۰ متری در لواسان در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که واکنش‌های زیادی را به همراه داشت.

  • ایرانی‌ها و عراقی ‌ها بزرگ‌ترین خریداران خانه در ترکیه

    ایرانی‌ها و عراقی ‌ها بزرگ‌ترین...

    استانبول محبوب ترین مقصد خرید خانه برای شهروندان خارجی از جمله ایرانی‌ها در ترکیه است.

  • چرا بانک مسکن به بازنشستگان وام نمی‌دهد؟

    چرا بانک مسکن به بازنشستگان وام...

    بانک مسکن تکلیف خود مبنی بر پرداخت ۴۰ هزار فقره تسهیلات خرید و ساخت مسکن از محل اقساط بازگشتی مسکن مهر به بازنشستگان را انجام نداد.

  • مالیات کمرشکن بر لوکس‌ها؛ ۵ میلیون تومان مالیات برای خانه ۱۵ میلیاردی

    مالیات کمرشکن بر لوکس‌ها؛ ۵ میلیون...

    پیمانه اقتصادی بورس سقوط کرد؛ وزیر اقتصاد مهمترین حمایت دولت از بازار سرمایه را اعلام کرد/ این سه کسب‌وکار از بند انحصار آزاد شدند

  • لزوم اتصال شهرهای جنوبی فارس به راه آهن

    لزوم اتصال شهرهای جنوبی فارس به راه آهن

    نماینده مردم لارستان،خنج،گراش و اوز پیش از سفر رئیس جمهور به استان فارس، در گفتگویی با وزیر راه و شهرسازی بر لزوم توجه به پروژه های راه و شهرسازی و مسکن در حوزه انتخابیه خود تأکید کرد.

  • چینی ها برای ساخت مسکن به ایران می آیند

    چینی ها برای ساخت مسکن به ایران می آیند

    عضو کمیسیون عمران مجلس ضمن مخالفت با مذاکره وزارت راه با چینی‌ها برای ساخت انبوه‌ مسکن در ایران، گفت:‌انبوه‌سازان ایرانی توان ساخت یک میلیون مسکن را دارند.

  •  ۱۱۰ هزار معلول «خانه» ندارند/درخواستی از دولت برای واگذاری مسکن رایگان به معلولان

    ۱۱۰ هزار معلول «خانه» ندارند/درخواستی...

    مدیرعامل انجمن حمایت از حقوق معلولان ایران اعلام کرد که بیش از ۱۱۰ هزار معلول در کشور فاقد مسکن هستند.

  • روایت اکونومیست از تله تنظیم بازار مسکن

    روایت اکونومیست از تله تنظیم بازار مسکن

    بازار جهانی مسکن برای عبور از تورم با یک تله روبه‌رو است که آسیب‌پذیرترین خریداران مصرفی را تهدید می‌کند. «اکونومیست» با بررسی تصمیمات احتمالی سیاستگذاران پولی در کشورهایی که دچار رشد تند قیمت مسکن شده‌اند، هشدار داد.

  • 85 خانواده زلزله‌زده کوهرنگی در چادرهای هلال‌احمر مستقر شدند

    85 خانواده زلزله‌زده کوهرنگی در چادرهای...

    فرماندار شهرستان کوهرنگ از اسکان موقت 85 خانواده در چادرهای هلال‌احمر در پی زلزله و پس‌لرزه‌های اخیر در این شهرستان خبر داد.

  • ثبت بیشترین افزایش قیمت مسکن انگلیس در ۱۴ سال اخیر

    ثبت بیشترین افزایش قیمت مسکن انگلیس در...

    متوسط قیمت خانه در انگلیس به بالای ۲۴۲ هزار پوند رسیده است.

  • تهیه مسکن کارگری از اولویت‌های جامعه کارفرمایان استان یزد است

    تهیه مسکن کارگری از اولویت‌های جامعه...

    یزد سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با بیان این که بخش قابل توجهی از حقوق و دستمزد کارگران برای اجاره بها صرف می‌شود، تهیه مسکن کارگری را از اولویت های جامعه کارفرمایان استان خواند.

  • خرید و فروش امتیاز واحدهای مسکن ملی غیر قانونی است

    خرید و فروش امتیاز واحدهای مسکن ملی غیر...

    معاون مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی کردستان گفت: فروش امتیاز واحدهای مسکن ملی غیر قانونی است و مشکلات حقوقی بسیاری را برای خریدار و فروشنده ایجاد خواهد کرد.

  • ابلاغ مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی به استان کهگیلویه و بویراحمد

    ابلاغ مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی به...

    از سوی معاون اول رئیس‌جمهور؛ ابلاغ مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی به استان کهگیلویه و بویراحمد

  • جذب ۳برایر اعتبارات استانی از محل اعتبارات ملی

    جذب ۳برایر اعتبارات استانی از محل...

    ساخت ۵۴۴ واحد مسکونی برای روستاییان سمنان سمنان مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان از جذب سه برایر اعتبارات استانی از محل اعتبارات ملی از سوی این نهاد خبر داد.

  • افزایش ۴۷ درصدی تورم قراردادهای تمدیدی اجاره‌بهای مسکن

    افزایش ۴۷ درصدی تورم قراردادهای تمدیدی...

    افزایش 47 درصدی تورم قراردادهای تمدیدی اجاره‌بهای مسکنمرکز آمار ایران از افزایش ۴۷ درصدی تورم قراردادهای تمدیدی اجاره‌بهای مسکن در تابستان امسال نسبت به فصل مشابه سال گذشته خبر داد.

  • تخریب ۸۰ درصدی واحدهای مسکونی در ۲۵ روستای زلزله‌زده اندیکا

    تخریب ۸۰ درصدی واحدهای مسکونی در ۲۵...

    مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: ارزیابی‌های انجام شده در ۲۵ روستا نشان می‌دهد حدود ۸۰ درصد واحدهای مسکونی در زلزله اخیر به‌طور کامل تخریب‌شده که احداثی تشخیص داده شده است.اتمام ارزیابی‌ها طی دو روز آینده