بازار املاک / مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند گفت: طی جلسه‌ای، زمین های ۱۳۵ هکتاری بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمین های تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد تعیین تکلیف شد.


مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد
در سال ۱۳۷۵ بنیاد تعاون سپاه با خرید تضمینی از مسکن و شهرسازی طی قراردادی ۸۷۸ قطعه زمین که ۶۳ قطعه مازاد بر سهم خود فروخته بود، قطعات به نام دولت صادر شد.

در این اختلاف مشکل زمین، سند ۷۷۸ نفر صادر نشده و تاکنون بیش از ۲۵ سال بلاتکلیف مانده است.

مشکل زمین نیروی انتظامی در محدوده یکصد هزار متر و تفکیک در ۲۳ هزار متر آن از دیگر مشکلات زمین است این شهرستان بوده که از سال ۱۳۴۷ که بلاتکلیف مانده است.

همچنین مشکلات تعاونی سه گانه  مسکن دادگستری منابع طبیعی و ثبت اسناد که ۱۲۱ قطعه به مردم واگذار شده و ساخت و ساز صورت گرفته امروز برای واگذاری سند با مشکل روبرو شده که در این جلسه مطرح و بر اساس توافقاتی تعیین تکلیف شد.

در این راستا  نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در  روند جلسه ای جهت تعیین تکلیف این زمین ها در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: ۱۳۵هکتار از زمین‌های این منطقه که بیش از ۲۵ سال پیش به مردم واگذار و در ثبت و صدور با مشکل روبرو شده از جمله مباحث این جلسه بود که با دعوت از هیات مدیره سازمان ملی زمین و اداره کل مسکن و شهرسازی و...تلاش شد تا تکلیف مالکیت ۷۷۸ ملک مشخص شود.

محمدمهدی فروردین افزود: با این مشکل مردم در خصوص ملک شخصی خریداری شده خود نمی توانستند تصمیم گیری کنند و ۲۵ سال به این مردم نگرانی هایی وارد شده است.

وی  ادامه داد: تاخیر و نگرانی بیش از دو دهه دوره مسئولانی که برای رفع مشکلات مردم پا در عرصه خدمت گذاشته اند و به میدان آمده زمان بسیار  طولانی است.

فروردین اضافه کرد: امروز دولت و مجلس انقلابی برای کاهش رفع مشکلات و نگرانی‌های مردم تمام وقت به میدان آمده تا گرهی از مشکلات مردم باز کنند.

وی بیان داشت: بر اساس منویات مقام معظم رهبری ما حق نداریم حتی یک روز کار مردم را به تاخیر اندازیم و این تفکر در اندیشه رئیس‌جمهور انقلابی یافت می‌شود و به جد پیگیر رفع مشکلات و دغدغه های مردم می باشد.

نماینده مردم فیروزآباد قیروکارزین و  فراشبند ابراز داشت: مسئولان نباید دست روی دست گذاشته تا مشکلات مردم انباشته و دردی از درد مردم دوا نشود.

فروردین خاطرنشان کرد: امید است این تصمیم‌گیری مقدمه راهی باشد که مردم را به دولت انقلابی و مردمی امیدوار کند.

وی تصریح کرد: در این جلسه زمینهای ۱۳۵ هکتاری شمال بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمینهای تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد با توافق اداره کل راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن بنیاد تعاون سپاه و دیگر ادارات تعیین تکلیف شده و با انعقاد قرارداد فی مابین، اسناد مالکیت مالکان صادر می‌شود.

در ادامه فرماندار شهرستان فیروزآباد اظهار داشت: جهت بررسی زمین های فاز ۳ با حضور نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس شورای اسلامی، هیئت ‌مدیره سازمان ملی مسکن و معاونین مسکن و املاک اداره کل راه و شهرسازی، نمایندگان بنیاد تعاون سپاه و دیگر مسئولان محلی کنار هم گرد آمده تا مشکلات زمین را مرتفع کنند.

وی افزود: در تعیین تکلیف انتقال قطعات سهم بنیاد تعاون سپاه و سهم شهرداری قرارداد با توجه به مباحث مطرح شده و مستندات اماده سازی شده و از آنجایی که تعداد ۶۳ قطعه مسکونی از ناحیه بنیاد تعاون سپاه از سهمیه دولت به مردم واگذار شد، مقرر شد نحوه پرداخت مطالبات دولت به شرح اعلامی در محاسبات فی مابین بر اساس تکلیف و پس از اتخاذ تصمیم در خصوص انتقال سند اقدام گردد.

حسین آرگیو در خصوص سهم ۱۰ درصدی شهرداری در طرح ۱۳۵ هکتاری ادامه داد: مقرر شد جلسه ای در محل دفتر معاونت مسکن اداره کل راه و شهرسازی تشکیل و مجدد بررسی شود و در خصوص سهام قانونی شهرداری طبق صورتجلسه مالکان سهام محاسبه به عمل و در صورت عدم تسویه حساب پرداخت گردد.

فرماندار شهرستان فیروزآباد در خصوص تکمیل موضوع عملیات آماده سازی ناشی از قرارداد منعقد شده با شهرداری اعم از رفع نواقص و آسفالت اضافه کرد: تعداد قطعات باقیمانده از سهم شهرداری بابت تکمیل آماده سازی موضوع قرارداد تحویل به شهرداری و در قبال آن شهرداری فیروزآباد نسبت به تکمیل آماده سازی اقدام کند.

وی با اشاره به درخواست فرماندهی انتظامی استان فارس با توجه به صورت جلسه منعقد شده، بیان داشت: مقرر شد مطابق صورتجلسه سال ۱۳۸۳  فرماندهی انتظامی فارس و مسکن و شهرسازی مراتب به صورت هیئت نمایندگی توسط اداره کل راه و شهرسازی فارس به سازمان ملی زمین و مسکن با پیشنهاد معاوضه به صورت معادل سازی پس از تغییر کاربری قطعه فضای سبز به مسکونی و در صورت اخذ تعهد نامه رسمی و تایید و تنفیذ و درصورت قطعه معوضه در مالکیت نیروی انتظامی با توجه به مستندات مشروط به پرداخت سهم شهرداری توسط نیروی انتظامی به صورت خام جهت اخذ مجوز هیئت مدیره مطرح گردد. 

آرگیو همچنین در خصوص تعاونی‌های سه‌گانه منابع طبیعی اداره ثبت و دادگستری تصریح کرد: با توجه به اخذ بهای دولتی توسط سازمان مسکن و شهرسازی وقت و تسویه حساب باید مراتب طی مصوبه هیئت نمایندگی به سازمان ملی زمین و مسکن جهت اخذ مجوز منعکس تا مجوز لازم صادر گردد.

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزاباد

  • ۱۳۶ واحد مسکونی در غرب مازندران دچار آبگرفتگی شد

    ۱۳۶ واحد مسکونی در غرب مازندران دچار...

    مدیر کل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: بروز سیلاب ناشی بارش‌های رگباری که از چهارشنبه شب در مناطق مختلف این استان آغاز شد و تا جمعه شب نیز ادامه داشت، باعث آبگرفتگی ۱۳۶ واحد مسکونی در شهرستان‌های غربی این استان شد.

  • آخر هفته گذشته یک برج مسکونی ۱۷ طبقه در «شمال»، با جرقه آتش در یکی از طبقات فوقانی، ظرف ۱۲ ساعت تبدی

    آخر هفته گذشته یک برج مسکونی ۱۷ طبقه در...

    مطابق آنچه خبرگزاری‌های محلی استان مازندران اعلام کردند، عصر چهارشنبه گذشته، برج مسکونی «رامیلا» واقع در یک شهرک در شهرستان چالوس دچار آتش‌سوزی در یکی از طبقات بالا می‌شود که علت یا منشأ آتش را هم کابل‌های برق ساختمان اعلام کرده‌اند.

  • روزنامه‌های اقتصادی امروز در یک نگاه؛ ‌مسیر گمشده رشد اقتصادی

    روزنامه‌های اقتصادی امروز در یک نگاه؛...

    روزنامه دنیای اقتصاد در صفحه نخست امروز خود با تیتر «متهم نامرئی گرانی مسکن‌» به بررسی مشکلات مسکن در بازار پرداخت و نوشت: رصد بازار مسکن ایران از دوربین جهانی، ضمن تصویر نمای دیگری از ابعاد «فقر مسکن»، هویت متهم نامرئی و عامل ساختگی «گرانی مسکن» را برای سیاست‌گذار مشخص کرد.

  • بورس‌های جهانی نگران از افزایش قیمت مسکن

    بورس‌های جهانی نگران از افزایش قیمت...

    افزایش سریع قیمت مسکن در آمریکا و انگلیس باعث ریزش بیشتر شاخص های مهم بورسی در جهان شد. افزایش سریع قیمت ها به ویژه در بخش مسکن باعث نگرانی سیاست گذاران و فعالان بازارهای مالی شده است. پس از انتشار خبر رکوردشکنی قیمت مسکن در انگلیس، حالا در آمریکا نیز میشل بومان- مدیر بانک مرکزی این کشور- با ابراز نگرانی نسبت به افزایش مداوم قیمت مسکن گفته است با پیشی گرفتن تقاضا بر عرضه در بخش مسکن، تورم می تواند سرکش تر و مهار آن سخت تر شود.

  • نگرانی مدیر بانک مرکزی آمریکا از قیمت مسکن

    نگرانی مدیر بانک مرکزی آمریکا از قیمت...

    مدیر ارشد فدرال رزرو هشدار داد با بالا باقی ماندن قیمت مسکن، کار این نهاد برای مهار تورم دشوار خواهد شد. به نقل از اسپوتنیک، میشل بومان با ابراز نگرانی نسبت به افزایش مداوم قیمت مسکن در آمریکا گفته است با پیشی گرفتن تقاضا بر عرضه در بخش مسکن، تورم می تواند سرکش تر و مهار آن سخت تر شود. وی با بیان اینکه شاهد اختلالات کم سابقه ای در بخش مسکن هستیم افزود: در کوتاه مدت انتظار دارم روند قیمت ها کماکان صعودی باشد.

  • قیمت‌‌ها در مسکن مهر رشت میلیاردی شد

    قیمت‌‌ها در مسکن مهر رشت میلیاردی شد

    مسکن مهر رشت کاربری ویلا پیدا کرده و حالا نه تنها گران‌تر از مسکن مهر تهران خرید و فروش می‌شود که با بهای برخی از این واحدها می‌توان در شهر تهران صاحب خانه شد.

  • دفاتر املاک متخلف با همکاری پلیس پلمب می‌شوند

    دفاتر املاک متخلف با همکاری پلیس پلمب...

    رییس اتحادیه مشاوران املاک گفت: برخی دفاتر املاک که تخلفاتی مثل عدم ارایه کد رهگیری، اضافه دریافت یا دریافت بیعانه را مرتکب می‌شوند در همکاری بازرسان اتحادیه و نیروی انتظامی با آنها برخورد می‌شود که اخیرا ۶۹۳ مورد تذکر به این واحدها داده شده است.

  • دومین فراخوان نام نویسی جهت شرکت در آزمون تخصصی دفاتر مشاور املاک کیش

    دومین فراخوان نام نویسی جهت شرکت در...

    طبق دستور دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور در خصوص تسهیل شرایط شرکت در آزمون تخصصی مشاوران املاک و اصلاح شیوه نامه مربوطه، سازمان منطقه آزاد کیش در نظر دارد بر اساس شرایط جدید آزمون تخصصی برگزار کند.

  • معادلات بازار مسکن تغییر پیدا کرده است

    معادلات بازار مسکن تغییر پیدا کرده است

    پس از کاهش ۰.۲ درصدی قیمتهای قطعی مسکن در مهرماه، بررسی آخرین وضعیت بازار مسکن شهر تهران در آبان ماه از کاهش ۱.۳ درصدی قیمتهای پیشنهادی، افت ۳.۲ درصدی نرخ اجاره و افزایش ۱۲ درصدی تمایل برای فروش حکایت دارد.بازار مسکن شهر تهران در ۳۰ روز منتهی به ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۰ با کاهش ۱.۳ درصدی قیمتهای پیشنهادی مواجه شده است. پس از افزایش نسبی نرخهای پیشنهادی در سه ماهه تابستان، قیمتهای قطعی در مهرماه ۰.۲ درصد کاهش پیدا کرد. آخرین وضعیت بازار در نیمه آبان ماه نیز گویای آن است که قیمت آگهی‌ها طی یک ماه اخیر ۱

  • منابع بانک‌ها برای رونق بازار مسکن اندک است

    منابع بانک‌ها برای رونق بازار مسکن اندک...

    حسین‌زاده :چند پیشنهاد برای رونق بازار مسکن رئیس سابق بانک ملی گفت: منابع مالی بانک‌ها در خصوص ارائه تسهیلات مالی به بخش مسکن به‌شدت محدود است.

  • واگذاری خانه‌های خالی به افراد نیازمند

    واگذاری خانه‌های خالی به افراد نیازمند

    یک کارشناس بازار مسکن گفت: باید توجه داشت که کشور با ۲.۵ میلیون واحد مسکونی خالی از سکنه و با میانگین هر واحد ۱۰۰ متر مربع و قیمت هر متر مربع ۱۰ میلیون تومان ، سرمایه ای حدود ۲۵۰۰ تریلیون تومان را بلا استفاده گذاشته است و به دنبال هزینه مجدد به همین میزان و حتی بیشتر در این زمینه است.

  • درس چینی برای بخش مسکن/ راز ورشکستگی احتمالی اورگرند در عدم پیش فروش مسکن بود

    درس چینی برای بخش مسکن/ راز ورشکستگی...

    همه مردم نمی‌توانند مسکن مورد نیاز را خریداری یا اجاره کنند. با وجود بازار رهن (بازار خرید اعتباری بلندمدت مسکن در قبال توثیق مسکن) بزرگ، برای بسیاری از مردم، خرید مسکن، مثل ایران، در استطاعت نیست.

  • غیر قانونی بودن خرید و فروش امتیاز مسکن اقدام ملی

    غیر قانونی بودن خرید و فروش امتیاز مسکن...

    مدیرعامل شرکت عمران پردیس گفت: خرید و فروش امتیاز مسکن اقدام ملی غیر قانونی است.

  • چهارمین شهر گران دنیا در مسکن

    چهارمین شهر گران دنیا در مسکن

    مقایسه قیمت مسکن در ۴۸۶ شهر دنیا نشان می‌دهد، تهران با شاخص ۴۸٫۴ چهارمین شهر جهان با کمترین قدرت خرید خانوارها را دارد.

  • در شش ماهه نخست سال جاری عملیات عمرانی بیش از 3 هزار واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد در اصفهان

    در شش ماهه نخست سال جاری عملیات عمرانی...

    مدیر تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان عملیات عمرانی بیش از 3هزار واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد در اصفهان خبر داد.

  • رستم قاسمی: آورده مردم در قانون جهش تولید مسکن اندک است

    رستم قاسمی: آورده مردم در قانون جهش...

    وزیر راه و شهرسازی با اشاره به توافق وزارتخانه‌های راه و صمت برای پیش‌خرید مصالح ساختمانی، گفت: با اجرای نهضت ملی مسکن، کشور را به کارگاه ساختمان تبدیل می‌کنیم.

  • 80 واحد مسکونی و تجاری بابلسر دچار خسارت آبگرفتگی شد

    80 واحد مسکونی و تجاری بابلسر دچار...

    بخشدار بهنمیر شهرستان بابلسر از خسارت سیل به 50 واحد مسکونی و تجاری حوزه شهری و 30 واحد مسکونی روستایی در این بخش خبر داد.

  • ابرتورم در کمین

    ابرتورم در کمین

    در میان افزایش قیمت کالاهای اساسی، بالا رفتن قیمت مسکن اما همچنان خبرسازترین است و بسیاری از اقشار ضعیف را از تهران راهی شهرستان کرده.

  • جزئیات وام‌هایی که با تولد فرزند سوم به خانوارها تعلق می‌گیرد

    جزئیات وام‌هایی که با تولد فرزند سوم به...

    مجلس برای خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر تسهیلات و امتیازات خاصی در نظر گرفته است. از پرداخت تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی تا پرداخت ۱۲۰ میلیون تومان وام مازاد خرید خانه در نظر گرفته است.

  • استاندار خراسان شمالی تاکید کرد؛ لزوم اتمام ساخت ۱۴۳ واحد زلزله‌زده خراسان شمالی تا پایان آبان

    استاندار خراسان شمالی تاکید کرد؛ لزوم...

    لزوم اتمام ساخت ۱۴۳ واحد زلزله‌زده خراسان شمالی تا پایان آبان بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: سکونت در ۱۴۳ واحد مسکونی زلزله زده میسر نیست و اکنون روند بازسازی این واحدها در مرحله سقف زنی قرار دارد که با انسجام بیشتر باید تا پایان آبان تکمیل شود.

  • آِیت الله مدرسی: تامین مسکن مهمترین مطالبه مردم از دولت انقلابی است

    آِیت الله مدرسی: تامین مسکن مهمترین...

    امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به وضعیت آشفته بازار اجاره بها در حوزه مسکن و تامین سرپناه مردم گفت: تامین مسکن انتظار جدی مردم مسئولان است.