بازار املاک / مددجویان پشت نوبت «مسکن» تا ۴ سال آینده خانه‌ دار می‌شوند

مددجویان پشت نوبت «مسکن» تا ۴ سال آینده خانه‌ دار می‌شوند

مددجویان پشت نوبت «مسکن» تا ۴ سال آینده خانه‌ دار می‌شوند

معاون امور مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که ۱۶۰ هزار مددجوی پشت نوبت دریافت مسکن در قالب طرح «ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی» دولت، صاحب مسکن می‌شوند.

ذوالفقار یزدانمهر در نشستی با خبرنگاران در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه مسکن مددجویی، با بیان اینکه خوشبختانه جهشی در بحث ساخت مسکن در چند سال اخیر شکل گرفته است، گفت: ۱۶۰ هزار مددجوی پشت نوبت دریافت مسکن در قالب طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی دولت مردمی صاحب مسکن می‌شوند. از این تعداد ۱۲۰ هزار خانوار ساکن در شهرها و ۴۰ هزار مددجو ساکن روستاها هستند.

وی با بیان اینکه این برنامه چهارساله است که در آن تسهیلات بانکی ارزان قیمت با کارمزد ۴ درصد و تامین بخشی از سهم آورده به ‌صورت کمک بلاعوض، اعمال معافیت از پرداخت هزینه‌های صدور پروانه، حق انشعابات آب، برق، گاز و فاضلاب و همچنین خدمات نظام مهندسی و زمین رایگان مواردی است که مورد حمایت در این بحث است،


اظهار کرد: این واحدها در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر و روستاها با محوریت بنیاد مسکن و در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار جمعیت با محوریت وزارت راه و شهرسازی و از طریق کارگزاران ذیل آن وزارتخانه احداث می‌شود.

به گفته معاون امور مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی، از ابتدای تشکیل سازمان بهزیستی تاکنون ۱۴۳ هزار واحد مسکونی برای مددجویان واجد شرایط تامین شده و عملیات ساخت ۳۴ هزار واحد هم در سال جاری در حال تسهیل‌گری است که بخش عمده آن تا پایان سال تحویل خواهد شد.

یزدانمهر ادامه داد: تعهد سازمان بهزیستی براساس برنامه و بودجه تحویل سالیانه ۷۶۰۰ واحد بود که خوشبختانه با راهبری ریاست سازمان و همبستگی و تلاش شبانه‌روزی که شکل گرفت، سال گذشته ۱۶ هزار و ۹۰۰ واحد تسهیل‌گری کردیم و تحویل دادیم و امسال هم بخش عمده‌ای از ۳۴ هزار واحد تحویل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در بحث مسکن به صورت ویژه تمرکزی بر بحث مسکن خانوارهای دارای دو معلول به بالا داشتیم، افزود: ۱۴ هزار و ۳۰۰ واحد در قالب جهاد همبستگی با مشارکت بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، وزارت راه و شهرسازی و انجمن خیرین مسکن‌ساز آغاز شد 

که تا امروز ۱۱ هزار و ۶۰۰ واحد آن تحویل جامعه هدف شده و ۲۷۰۰ واحد نیز در دست پیگیری و ساخت است که از ۱۱ هزار و ۶۰۰ واحدی که تحویل داده شده، ۱۴۰۰ واحد آن با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام مشارکت شده که تاکنون ۲۹ میلیارد تومان کمک بلاعوض توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و بنیاد برکت داشتیم که ۱۴۰۰ واحد تحویل جامعه هدف داده شد.

معاون امور مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی گفت: در طرح مسکن خانوارهای بالای دو معلول، ۱۴۰ میلیون تومان کمک بلاعوض برای خانوارهای شهری و تا ۸۵ میلیون تومان کمک بلاعوض برای خانوارهای روستایی شکل می‌گیرد که از ۱۴۰ میلیون تومان کمک بلاعوض، ۸۴ میلیون تومان توسط بنیاد مستضعفان، ۳۰ میلیون تومان توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، ۱۷ میلیون تومان توسط سازمان بهزیستی و ۹ میلیون تومان توسط بنیاد مسکن به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود و ۱۰۰ میلیون تومان نیز وام بهسازی و نوسازی در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر به صورت قرض‌الحسنه و با بازپرداخت ۲۰ ساله توسط بنیاد مسکن پرداخت می‌شود.

یزدانمهر اظهار کرد: امیدواریم با عملیاتی شدن ۱۶۰ هزار واحد که فصل نوینی در بحث تامین مسکن جامعه هدف است بتوانیم کل افراد پشت نوبت را پوشش دهیم. تعداد کل افراد پشت نوبت ۱۶۰ هزار نفر است که با تفاهم‌نامه‌ای که بین سازمان بهزیستی و وزارت مسکن و شهرسازی در شورای عالی مسکن نهایی شد، خوشبختانه ما هیچ پشت نوبتی تا چهار سال آینده در بحث مسکن نخواهیم داشت.


به گزارش ایسنا

  •  جوان نوشت: ۳۰ میلیارد تومان رهن یکساله واحد درتهران؛ بی‌رحمی در فاصله طبقاتی

    جوان نوشت: ۳۰ میلیارد تومان رهن یکساله...

    روزنامه جوان در مطلبی با عنوان «ترویج بیگانگی و بی‌رحمی در فاصله طبقاتی برج‌ها!» این گونه آورده است: سال‌های نه‌چندان دور، خانه‌هایی با رهن کامل گزینه مناسبی برای کارگران و کارمندان به حساب می‌آمد، اما در سال‌های اخیر، جهش قیمت مسکن به ویژه در کلانشهر‌ها سبب شده تا رهن خانه‌ها قیمت‌های سرسام‌آوری پیدا کند و شرایط برای اقشار متوسط و ضعیف جامعه هر روز بدتر از قبل شود. در چنین شرایطی هستند کسانی که هزینه‌های چند میلیارد تومانی بابت رهن خانه‌های لاکچری تهران پرداخت می‌کنند،

  • در ۲سال آینده با همکاری کمیته امداد و بسیج

    در ۲سال آینده با همکاری کمیته امداد و...

    ساخت۴۰هزار واحد مسکونی برای نیازمندان در مناطق روستایی کشور کمیته امداد و بسیج، در ۲سال آینده ۴۰هزار واحد مسکونی برای نیازمندان در مناطق روستایی کشور خواهد ساخت.

  • قیمت عجیب ویلا‌های لاکچری در مازندران

    قیمت عجیب ویلا‌های لاکچری در مازندران

    جهش قیمت مسکن در ۱.۵ سال اخیر سبب شده تا قیمت ویلا در شهر‌های شمالی و به ویژه استان مازندران نرخ‌ها چند برابر شود.

  • ضرورت مقاوم سازی ۱۰ هزار واحد مسکونی در البرز

    ضرورت مقاوم سازی ۱۰ هزار واحد مسکونی در...

    معاون امور بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز گفت: از مجموع ۱۰۳ هزارو ۵۰۰ واحد مسکونی در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت استان ، حدود ۱۰ هزار واحد آنها نیازمند مقاوم سازی و بهسازی هستند.

  • چگونگی خرید آپارتمان در تهران با مشوق جدید بانکی/ این خانه را ۵۰۰ میلیون تومان بخرید؟

    چگونگی خرید آپارتمان در تهران با مشوق...

    با وام ۴۸۰ میلیون تومانی اوراق مسکن که حالا پس از مشوق جدید سیستم بانکی درخصوص نصف شدن هزینه خرید تسهیلات احتمالا تقاضا برای دریافت این وام افزایش می‌یابد، می‌توان حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینه یک آپارتمان کوچک را در محله‌های ارزان قیمت تهران پوشش داد.

  • مگر سطح رفاه در ایران و آمریکا برابر است که بخواهیم خودمان را با آنها مقایسه کنیم؟

    مگر سطح رفاه در ایران و آمریکا برابر...

    هیچ یک از شبه‌سلبریتی‌های ایرانی، هنوز نظری درباره عوامل وقوع این تراژدی بزرگ در آمریکا منتشر نکرده‌اند! کیهان نوشت: رسانه‌ها تصاویری تکان‌دهنده از ویرانی ایالت کنتاکی آمریکا در اثر طوفان منتشر کرده‌اند

  • بهترین خبر ممکن درباره وام مسکن

    بهترین خبر ممکن درباره وام مسکن

    عضو هیئت مدیره بانک عامل بخش مسکن از کاهش ۵۰ درصدی هزینه دریافت وام مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم تسهیلات خبر داد. در دو هفته اخیر قیمت اوراق تسهیلات مسکن در پی ورود دلالان و سفته بازان به این بازار، به قیمت‌ های نجومی ۱۱۳ هزار تومان رسیده است که سبب شده بود تا هزینه دریافت وام ۴۸۰ میلیون تومانی خرید مسکن زوجین تهرانی به ۱۰۸ میلیون تومان برسد.

  • افزایش چشم‌گیر هزینه وام مسکن

    افزایش چشم‌گیر هزینه وام مسکن

    قیمت هر برگ اوراق مسکن از ۱۰۰ هزار تومان گذشت! هر برگ از اوراق تسهیلات مسکن بانک مسکن تیرماه سال گذشته با قیمت ۱۰۷ هزار و ۲۰۰ تومان، مردادماه سال گذشته با قیمت ۱۰۷ هزار و ۴۰۰ تومان و شهریورماه سال گذشته نیز با قیمت ۱۰۷ هزار تومان داد و ستد می‌شود.

  • بیضایی: جای تدوین و اجرای قوانین مالیات در بودجه نیست

    بیضایی: جای تدوین و اجرای قوانین مالیات...

    در گفتگو مطرح شد مالیات مسکن روی کلیت دارایی‌ها کارکرد داردکارشناس بازار مسکن گفت: اگر دولت به دنبال فعال سازی مالیات حوزه‌ی مسکن است بهتر است دارایی‌ها را مشمول مالیات کند و برای دارایی‌ها بسته‌های خاص مالیاتی ارائه کند.

  •   افزایش چشم‌گیر هزینه وام مسکن

    افزایش چشم‌گیر هزینه وام مسکن

    جزئیات قیمت اوراق مسکن در تهران و سایر استان‌ها قیمت اوراق تسهیلات مسکن در روزهای اخیر افزایش چشمگیری داشته است و هر برگه گواهی ۵۰۰ هزار تومان تسهیلات مسکن به بیش از ۱۰۰ هزار تومان رسیده است. این در حالیست که اگر زوجین تهرانی بخواهند از تسهصیلات ۴۸۰ میلیون تومانی استفاده کنند باید حدود ۱۰۰ میلیون اوراق بخرند.

  • پنت‌هاوس الهیه، گران‌تر از خانه ایلان‌ ماسک!

    پنت‌هاوس الهیه، گران‌تر از خانه ایلان‌...

    در بازار ملک چند روزی است که کاشف به عمل آمده یک پنت‌هاوس در منطقه الهیه تهران به قیمتی معادل ۱۵ میلیون دلار آمریکا قیمت‌گذاری شده است و تشتک بسیاری را پرانده است.

  • نرخ سود وام مسکن مهر در چه صورت ۱۸ درصد محاسبه می‌شود؟

    نرخ سود وام مسکن مهر در چه صورت ۱۸ درصد...

    بر اساس جزو ۴ بند الف تبصره ۱۱ لایحه بودجه ۱۴۰۱، مالکان واحدهای تکمیل شده مسکن مهر که دارای خدمات زیربنایی هستند موظفند تا پایان خرداد ۱۴۰۱ برای دریافت دفترچه اقساط مسکن مهر و تبدیل به فروش اقساطی کردن

  • اقساط تسهیلات ساخت طرح نهضت ملی مسکن چقدر است؟

    اقساط تسهیلات ساخت طرح نهضت ملی مسکن...

    محمدحسن علمداری عضو هیات‌مدیره بانک مسکن جزییاتی از نحوه بازپرداخت تسهیلات ساخت طرح نهضت ملی مسکن را با تسهیلات ابلاغی جدید از سوی بانک مرکزی، اعلام کرد.

  • نقشه مصوب و مکمل مجلس برای دلالان مسکن چیست؟

    نقشه مصوب و مکمل مجلس برای دلالان مسکن...

    مصوبه اخیر مجلس (الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول) که برای بار دوم از سوی شورای نگهبان برگشت خورده، مشاوران املاک را از تنظیم سند عادی (مبایعه‌نامه) منع و نوع جدیدی از قراردادهای ملکی را تعریف کرده است.

  • قالیباف قانون «جهش تولید مسکن» را ابلاغ کرد

    قالیباف قانون «جهش تولید مسکن» را ابلاغ...

    رییس مجلس شورای اسلامی‌ در نامه‌ای به رییس‌جمهور، قانون جهش تولید مسکن را ابلاغ کرد.

  • چگونه وام تعمیرات مسکن بگیریم؟

    چگونه وام تعمیرات مسکن بگیریم؟

    وام جعاله یا وام تعمیرات مسکن در اغلب بانک‌های ایران پرداخت می‌شود و البته در هر بانک ارقام متفاوتی دارد. برخلاف وام خرید مسکن که توسط معدود بانک‌های کشور پرداخت می‌شود، اغلب بانک‌ها وام جعاله یا همان وام تعمیرات مسکن را پرداخت می‌کنند. وام جعاله بانک مسکن درحال‌حاضر حداکثر ۸۰ میلیون تومان است که با سود ۱۸ درصد پرداخت می‌شود و افراد به دو روش سپرده‌گذاری در بانک مسکن یا خرید اوراق تسهیلات وام مسکن، این تسهیلات را از این بانک دریافت کنند.

  • دستگاههای دولتی؛ مالکان بزرگ خانه‌های خالی

    دستگاههای دولتی؛ مالکان بزرگ خانه‌های...

    از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی خالی که تا کنون شناسایی شده ۹۰۰ هزار واحد مربوط به اشخاص حقوقی است که باید مشمول مالیات می‌شد اما ماههاست که تحقق این موضوع معطل ایجاد یک سامانه رابط بین وزارت راه و سازمان امور مالیاتی است که باید توسط وزارت ارتباطات ایجاد شود اما بنا به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی هنوز این ارتباط برقرار نشده است.

  • قیمت آپارتمان در منطقه یک تهران

    قیمت آپارتمان در منطقه یک تهران

    خریداران خانه در منطقه یک عموما از قشری هستند که محدودیت بودجه برای آن‌ها به اندازه متقاضیان مسکن در سایر مناطق مطرح نیست و در نتیجه هنگام خرید ملک ترجیح می‌دهند خانه نوساز یا تازه ساز دو سه سال ساخت خریداری کنند.

  • اجرای طرح بازدید رایگان دودکش منازل در مراغه

    اجرای طرح بازدید رایگان دودکش منازل در...

    مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مراغه گفت: طرح بازدید رایگان دودکش منازل مسکونی و استفاده ایمن از وسایل گازسوز این شهر در حال اجرا است.

  • تصاویری از گران‌ترین خانه‌های فوتبالیست‌ها

    تصاویری از گران‌ترین خانه‌های...

    زندگی فوتبالیست‌ها پر از تجملات است؛ برخی پول‌شان را صرف خرید ماشین می‌کنند و کلکسیون می‌سازند و برخی ترجیح می‌دهند ثروت‌شان را در برای خرید ملک و خانه هزینه کنند. ا

  • دولت مصمم به ساخت ۴ میلیون مسکن است

    دولت مصمم به ساخت ۴ میلیون مسکن است

    عضو هیئت‌‎‌ رئیسه مجلس گفت: شاهد عزم دولت از جمله شخص رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی هستیم که به صورت روزانه برای اجرایی شدن پروژه ساخت ۴میلیون مسکن در ۴ سال تلاش می‌کنند.