بازار املاک / مددجویان پشت نوبت «مسکن» تا ۴ سال آینده خانه‌ دار می‌شوند

مددجویان پشت نوبت «مسکن» تا ۴ سال آینده خانه‌ دار می‌شوند

مددجویان پشت نوبت «مسکن» تا ۴ سال آینده خانه‌ دار می‌شوند

معاون امور مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که ۱۶۰ هزار مددجوی پشت نوبت دریافت مسکن در قالب طرح «ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی» دولت، صاحب مسکن می‌شوند.

ذوالفقار یزدانمهر در نشستی با خبرنگاران در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه مسکن مددجویی، با بیان اینکه خوشبختانه جهشی در بحث ساخت مسکن در چند سال اخیر شکل گرفته است، گفت: ۱۶۰ هزار مددجوی پشت نوبت دریافت مسکن در قالب طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی دولت مردمی صاحب مسکن می‌شوند. از این تعداد ۱۲۰ هزار خانوار ساکن در شهرها و ۴۰ هزار مددجو ساکن روستاها هستند.

وی با بیان اینکه این برنامه چهارساله است که در آن تسهیلات بانکی ارزان قیمت با کارمزد ۴ درصد و تامین بخشی از سهم آورده به ‌صورت کمک بلاعوض، اعمال معافیت از پرداخت هزینه‌های صدور پروانه، حق انشعابات آب، برق، گاز و فاضلاب و همچنین خدمات نظام مهندسی و زمین رایگان مواردی است که مورد حمایت در این بحث است،


اظهار کرد: این واحدها در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر و روستاها با محوریت بنیاد مسکن و در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار جمعیت با محوریت وزارت راه و شهرسازی و از طریق کارگزاران ذیل آن وزارتخانه احداث می‌شود.

به گفته معاون امور مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی، از ابتدای تشکیل سازمان بهزیستی تاکنون ۱۴۳ هزار واحد مسکونی برای مددجویان واجد شرایط تامین شده و عملیات ساخت ۳۴ هزار واحد هم در سال جاری در حال تسهیل‌گری است که بخش عمده آن تا پایان سال تحویل خواهد شد.

یزدانمهر ادامه داد: تعهد سازمان بهزیستی براساس برنامه و بودجه تحویل سالیانه ۷۶۰۰ واحد بود که خوشبختانه با راهبری ریاست سازمان و همبستگی و تلاش شبانه‌روزی که شکل گرفت، سال گذشته ۱۶ هزار و ۹۰۰ واحد تسهیل‌گری کردیم و تحویل دادیم و امسال هم بخش عمده‌ای از ۳۴ هزار واحد تحویل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در بحث مسکن به صورت ویژه تمرکزی بر بحث مسکن خانوارهای دارای دو معلول به بالا داشتیم، افزود: ۱۴ هزار و ۳۰۰ واحد در قالب جهاد همبستگی با مشارکت بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، وزارت راه و شهرسازی و انجمن خیرین مسکن‌ساز آغاز شد 

که تا امروز ۱۱ هزار و ۶۰۰ واحد آن تحویل جامعه هدف شده و ۲۷۰۰ واحد نیز در دست پیگیری و ساخت است که از ۱۱ هزار و ۶۰۰ واحدی که تحویل داده شده، ۱۴۰۰ واحد آن با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام مشارکت شده که تاکنون ۲۹ میلیارد تومان کمک بلاعوض توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و بنیاد برکت داشتیم که ۱۴۰۰ واحد تحویل جامعه هدف داده شد.

معاون امور مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی گفت: در طرح مسکن خانوارهای بالای دو معلول، ۱۴۰ میلیون تومان کمک بلاعوض برای خانوارهای شهری و تا ۸۵ میلیون تومان کمک بلاعوض برای خانوارهای روستایی شکل می‌گیرد که از ۱۴۰ میلیون تومان کمک بلاعوض، ۸۴ میلیون تومان توسط بنیاد مستضعفان، ۳۰ میلیون تومان توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، ۱۷ میلیون تومان توسط سازمان بهزیستی و ۹ میلیون تومان توسط بنیاد مسکن به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود و ۱۰۰ میلیون تومان نیز وام بهسازی و نوسازی در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر به صورت قرض‌الحسنه و با بازپرداخت ۲۰ ساله توسط بنیاد مسکن پرداخت می‌شود.

یزدانمهر اظهار کرد: امیدواریم با عملیاتی شدن ۱۶۰ هزار واحد که فصل نوینی در بحث تامین مسکن جامعه هدف است بتوانیم کل افراد پشت نوبت را پوشش دهیم. تعداد کل افراد پشت نوبت ۱۶۰ هزار نفر است که با تفاهم‌نامه‌ای که بین سازمان بهزیستی و وزارت مسکن و شهرسازی در شورای عالی مسکن نهایی شد، خوشبختانه ما هیچ پشت نوبتی تا چهار سال آینده در بحث مسکن نخواهیم داشت.


به گزارش ایسنا

  • ساخت مسکن، اولویت دولت سیزدهم / رئیسی : دولت باید از بخش خصوصی حمایت کند

    ساخت مسکن، اولویت دولت سیزدهم / رئیسی :...

    رئیس جمهور منتخب بر اولویت و فوریت تامین زمین برای ساخت مسکن تاکید کرد و گفت: هم مسکن مهر و هم طرح ساخت ۵۳۰ هزار واحد مسکونی باید تکمیل شود.

  • سرانجام پرونده مسکن مهر

    سرانجام پرونده مسکن مهر

    مسکن مهر چقدر نقدینگی خلق کرد؟ / سرانجام پرونده مسکن مهر

  • وزیر راه: معادل ۵۵ درصد قیمت مسکن‌ملی، وام داده می‌شود

    وزیر راه: معادل ۵۵ درصد قیمت مسکن‌ملی،...

    وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با هدف تسهیل دستیابی جامعه هدف به مسکن، ۵۵ درصد قیمت مسکن ملی وام داده می‌شود، گفت: مسکن مهر را تکمیل کردیم و به دولت سیزدهم انتقال داده نمی‌شود

  • طاهرخانی خبر داد: وام ملی مسکن ۲۵۰ میلیون تومان شد

    طاهرخانی خبر داد: وام ملی مسکن ۲۵۰...

    معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش وام طرح ملی مسکن به ۲۵۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: این تسهیلات با توجه به هزینه ساخت هر متر مربع چهار میلیون تومان، حدود ۵۰ درصد هزینه‌های ساخت واحدهای طرح مذکور را تامین می‌کند.

  • مالیات مصوب بر خانه های خالی از سکنه

    مالیات مصوب بر خانه های خالی از سکنه

    طی دو مرحله از قانون تصویب شده‌ی مجلس، در ارتباط با خانه‌های خالی از سکنه هم‌اکنون خبری که پیش روی شماست به گزارش ملک هفت و به نقل از اقتصاد آنلاین و تسنیم از تایید طرح نهایی چگونگی برخورداری مالیات خانه‌های خالی از سکنه توسط شورای نگهبان خبر می‌دهد

  • تورم 22 درصدی سال 1400 چه بر سر بازار مسکن ایران می آورد؟

    تورم 22 درصدی سال 1400 چه بر سر بازار...

    بانک مرکزی طی بیانیه‌ای، چارچوب هدف‌گذاری نرخ تورم را اعلام و هدف نرخ تورم را برای یک‌سال آینده ۲۲ درصد، با دامنه مثبت و منفی دو واحد درصد تعیین کرد یس کل بانک مرکزی از آمادگی این بانک برای اجرای هدف‌گذاری نرخ تورم خبر داد. در قالب این هدف‌گذاری، قطب نمای اصلی سیاست‌های پولی و ارزی بانک مرکزی، "تورم هدف" خواهد بود و برای تحقق آن، از ابزار مدیریت نرخ سود در بازار باز استفاده خواهد شد.

  • شرایط و نحوه ثبت نام دومین مرحله طرح ملی مسکن سال 1400

    شرایط و نحوه ثبت نام دومین مرحله طرح...

    ثبت نام طرح ملی مسکن 1400,ثبت نام طرح ملی مسکن تهران,ثبت نام طرح ملی مسکن چابهار,ثبت نام طرح ملی مسکن کرمانشاه,ثبت نام طرح ملی مسکن اصفهان,ثبت نام طرح ملی مسکن مشهد,ثبت نام طرح ملی مسکن بم,ثبت نام طرح ملی مسکن زاهدان,ثبت نام,طرح ملی مسکن کارگران در سال 1400,شرایط ثبت نام طرح ملی مسکن,پیگیری ثبت نام مسکن ملی,ثبت نام سری دوم مسکن ملی,سامانه ثبت نام طرح ملی مسکن 1400,ثبت نام طرح ملی مسکن تهران سایت,قبول شدگان طرح ملی مسکن,مرحله چهارم ثبت نام مسکن ملی,نتیجه ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن

  • یک پیش بینی متفاوت از قیمت مسکن در سال 1400

    یک پیش بینی متفاوت از قیمت مسکن در سال...

    اقتصادنیوز : رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک کشور گفت: ما معتقدیم که قیمت ملک حداقل باید 30 درصد کاهش پیدا کند اما بعضی بساز و بفروش ها نمی خواهند باور کنند که قیمت ملک روندی کاهش دارد.

  • سقف افزایش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۰ اعلام شد

    سقف افزایش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۰ اعلام...

    معاون دفتر اقتصادی وزارت راه و شهرسازی در خصوص تمدید خودکار اجاره‌نامه‌ها و سقف افزایش اجاره‌بها توضیحاتی داد.

  • هفت راه برای خریدن خانه ارزان

    هفت راه برای خریدن خانه ارزان

    خانه دار شدن و خریدن خانه یکی از معضلات جوانان امروزی است. اگر شما هم به دنبال راه هایی برای خریدن خانه هستید به شما راه های زیر را پیشنهاد می کنیم

  • پیش بینی های جدید از افزایش قیمت مسکن در تابستان

    پیش بینی های جدید از افزایش قیمت مسکن...

    به گزارش رکنا، بانک مرکزی چند روز پیش گزارش وضعیت بازار مسکن در فروردین امسال را منتشر کرد که حکایت از آن داشت که در فروردین امسال متوسط قیمت مسکن که در اسفند ماه سال گذشته برای نخستین بار به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود، به زیر ۳۰ میلیون تومان بازگشته و کاهش ۳.۱ درصدی متوسط قیمت مسکن ثبت شده است

  •  پیش‌بینی کاشناسان از قیمت مسکن در آینده

    پیش‌بینی کاشناسان از قیمت مسکن در...

    برخی کارشناسان اقتصاد مسکن معتقدند: کاهش ۳ درصدی متوسط قیمت مسکن در فروردین ماه امسال، می تواند سرآغاز توقف رشد جهش گونه قیمت مسکن در سال جاری باشد. بانک مرکزی چند روز پیش گزارش وضعیت بازار مسکن در فروردین امسال را منتشر کرد که حکایت از آن داشت که در فرودین امسال متوسط قیمت مسکن که در اسفند ماه سال گذشته برای نخستین بار به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود، به زیر ۳۰ میلیون تومان بازگشته و کاهش ۳.۱ درصدی متوسط قیمت مسکن ثبت شده است