بازار املاک / دفاتر املاک متخلف با همکاری پلیس پلمب می‌شوند

دفاتر املاک متخلف با همکاری پلیس پلمب می‌شوند

دفاتر املاک متخلف با همکاری پلیس پلمب می‌شوند

رییس اتحادیه مشاوران املاک گفت: برخی دفاتر املاک که تخلفاتی مثل عدم ارایه کد رهگیری، اضافه دریافت یا دریافت بیعانه را مرتکب می‌شوند در همکاری بازرسان اتحادیه و نیروی انتظامی با آنها برخورد می‌شود که اخیرا ۶۹۳ مورد تذکر به این واحدها داده شده است.

 مصطفی‌قلی خسروی در نشستی با حضور بازرسان اتحادیه مشاوران املاک تهران و خبرنگاران اظهار کرد: نیروی انتظامی در برخورد با دفاتر املاک متخلفی که از سوی بازرسان اتحادیه مشاوران املاک، تخلف آنها محرز می‌شود همکاری مناسبی با ما دارد که از آنها کمال تشکر را دارم. تمام امنیت ما در کشور به برکت نیروی انتظامی، این افراد مومن و پرتلاش است.

وی افزود: بر اساس منشور ضوابط و مقررات دستورالعمل اجرایی مشاوران املاک، تکالیف در ۱۶ بند مشخص شده که بازرسان اتحادیه به آن توجه می‌کنند. برخی از این موارد شامل عدم رویت اصل سند و مدارک هویتی متعاملین، عدم اخذ کد رهگیری، دریافت مبلغ اضافه برای کد رهگیری، تنظیم قرارداد صوری، اضافه دریافت، تنظیم قرارداد برای ملکی که سندش در بازداشت است، استفاده از کارتخوان واحد صنفی و اخذ بیعانه است که اتحادیه به این موارد حساس است و از طریق ۲۰۰ بازرس شهر تهران با آنها برخورد می‌کند. در هر منطقه از شهر تهران ۸ تا ۱۰ بازرس داریم.

رییس اتحادیه مشاوران املاک تاکید کرد: از ۲۴ مهرماه ۱۴۰۰ به مدت یک هفته ۶۹۳ واحد صنفی در شهر تهران اخطار دریافت کرده‌اند که نیروی انتظامی با آنها برخورد کرده است.

خسروی با بیان اینکه بعضا از صحبتهایی که در جمع دوستانه صورت می گیرد سوءبرداشت می‌شود گفت: در یک نشست صمیمانه بنده عرض کردم پلیس کارش حساس است و برخی پلیس‌ها شیشه خرده دارند که منظورم پلیس آمریکا و انگلیس بود اما بخاطر شرایط بد جسمی نتوانستم کلام را ادامه دهم. در ادامه می‌خواستم عرض کنم پلیس ما نیروی انتظامی به معنای نظم‌دهنده است که متاسفانه امکان تکمیل جمله فراهم نشد. از این صحبت برداشتهای منفی شده که همین جا از نیروی انتظامی عذرخواهی می‌کنم. پدر خود بنده پلیس بوده و اگر خدای نکرده جسارتی به نیروی انتظامی بشود به پدر من هم منتسب خواهد شد. بنابراین همواره باید به سبزپوشان نیروی انتظامی احترام بگذاریم.

وی همچنین با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس از صنف مشاوران املاک گفت: بعضی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی که همگی باسواد و اندیشمند هستند خواستار ساماندهی اتحادیه املاک شدند که ما نیز در زمینه ساماندهی و اصلاح، مشکلی نداریم. به هر حال خودپالایشی منجر به پیشرفت می‌شود که از آن استقبال می‌کنیم. بنابراین از نمایندگان محترم دعوت می‌کنم به اتحادیه تشریف بیاورند تا اگر قرار است برای صنف مشاوران املاک، قوانین و مقرراتی را تنظیم کنند حرف ما را هم بشنوند و از نظرات کارشناسان و دلسوزان صنف استفاده کنند.


رییس اتحادیه مشاوران املاک خاطرنشان کرد: با شناختی که از آقای قالیباف ریاست مجلس دارم ایشان را فردی می‌شناسم که از نظرات کارشناسان استفاده می‌کنند. ضمن احترام به همه نمایندگان مجلس، بنده عرض می‌کنم موضوع تعیین حقوق ثابت برای مشاوران املاک، امکان‌پذیر نیست و باید در این زمینه همفکری بیشتری با ما صورت بگیرد.


خسروی در بخش دیگری از صحبتهای خود، جایگاه رییس اتاق اصناف ایران را بالا دانست و گفت: پیش از این فردی که بنده برای او احترام قائلم به ریاست کمیسیون املاک منصوب شده بود که تخصصش در زمینه دیگری بود. در این خصوص رایزنی و نامه‌نگاری کردیم که خوشبختانه رییس اتاق ایران به این پیشنهادات ما جواب مثبت داد و آقای جهانگیری را که ریاست اتحادیه املاک اصفهان بود به ریاست کمیسیون املاک برگزیدند. با شناختی که از آقای جهانگیری دارم ایشان فردی مومن، خردمند و متواضع است که امیدواریم حضور او منشأ خیر و برکت برای صنف املاک در سراسر کشور باشد.


به گزارش ساختمان آنلاین

  • بازار مسکن زیر فشار تاریخی

    بازار مسکن زیر فشار تاریخی

    در ماه‌های اخیر، در حالی که بازار ارز و طلا با جهش‌های پی‌درپی در کانون توجه سرمایه‌گذاران قرار گرفته‌اند، بخش مسکن همچنان در سایه رکودی عمیق و طولانی‌مدت باقی مانده است.

  • پیش‌بینی  از قیمت مسکن در دی و بهمن

    پیش‌بینی از قیمت مسکن در دی و بهمن

    به دلیل نوسانات افزایشی قیمت ارز و طلا، برخی کسانی که امروز متقاضی بالقوه بازار مسکن هستند ترجیح می‌دهند مستاجر بمانند ولی طلا و ارز خریداری کنند؛

  • نحوه ثبت نام وام مسکن 1404

    نحوه ثبت نام وام مسکن 1404

    وام مسکن مددجویان بهزیستی تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان و با نرخ سود ۴ درصد به مددجویان بهزیستی برای خرید، احداث و تأمین ودیعه مسکن در سال 1404 اعطا میشود.

  • تورم اجاره مسکن کاهش یافت

    تورم اجاره مسکن کاهش یافت

    گزارش جدید مرکز آمار ایران حاکی است، در یکسال منتهی به آذر ۱۴۰۴ تورم مسکن، ‌آب، برق و گاز نسبت به یکسال منتهی به آبان امسال ۲ دهم درصد کاهش یافته است.

  • اجاره‌بها از تورم سبقت گرفت

    اجاره‌بها از تورم سبقت گرفت

    بازار اجاره مسکن تهران در آذر ۱۴۰۴ وارد فاز تازه‌ای از بحران شده است؛ داده‌های میدانی نشان می‌دهد میانگین اجاره‌بهای هر متر مربع در پایتخت به بازه بی‌سابقه ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان رسیده؛

  • تغییرات در بازار مسکن ورق بازگشت و تحولات آغاز شد

    تغییرات در بازار مسکن ورق بازگشت و...

    نسبت «قیمت به اجاره مسکن» به‌عنوان یک دماسنج اصلی بازار معاملات آپارتمان‌های تهران، در آخرین به‌روزرسانی این دستگاه سنجش اوضاع، در فاصله بسیار پایین از «نقطه اوج تاریخی» قرار گرفته و حتی از «سطح میانگین تاریخی» هم پایین‌تر آمده‌است؛

  • جزئیات وام ۴۰۰ میلیون تومانی مستأجران

    جزئیات وام ۴۰۰ میلیون تومانی مستأجران

    شرط اصلی بهره‌مندی از این وام، نداشتن سابقه مالکیت مسکن و معرفی توسط نهادهای ذی‌ربط است.

  • واگذاری مسکن اجاره ای دولت به مستاجران

    واگذاری مسکن اجاره ای دولت به مستاجران

    فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، نیمه ماه جاری جزئیات طرح «استیجار عمومی» را اعلام کرد.

  • پیش بینی بازار مسکن در زمستان 1404 و سال آینده

    پیش بینی بازار مسکن در زمستان 1404 و...

    احتمالاً میزان افزایش اجاره‌بها نسبت به رشد قیمت مسکن بیشتر خواهد بود.

  • رشد ۶ درصدی قیمت مسکن

    رشد ۶ درصدی قیمت مسکن

    نوروز امسال عامل تعیین‌کننده در بازار مسکن نخواهد بود؛

  • مسکن در یک ماه گذشته ۶ درصد رشد قیمت داشته است

    مسکن در یک ماه گذشته ۶ درصد رشد قیمت...

    جاماندگان بازار ارز به مسکن پناه بردند رکود ادامه دارد.

  • پایان رکود مسکن نزدیک است

    پایان رکود مسکن نزدیک است

    بازار مسکن پس از ماه‌ها رکود، نشانه‌های جدی از تحرک و افزایش تقاضا نشان می‌دهد.

  • نسل Z صاحبخانه می‌شود؟

    نسل Z صاحبخانه می‌شود؟

    بازار مسکن آن‌قدر دور از دسترس نسل زد شده که بسیاری از جوانان دیگر حتی برای خانه‌دار شدن تلاش نمی‌کنند

  • پیش بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۵

    پیش بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۵

    احتمالاً میزان افزایش اجاره‌بها نسبت به رشد قیمت مسکن بیشتر خواهد بود.

  • زمان خرید مسکن رسید

    زمان خرید مسکن رسید

    بازار مسکن ایران در ماه‌های اخیر بیش از هر چیز با دو نشانه متناقض شناخته می‌شود: رکود عمیق در معاملات و تداوم فشار قیمتی.

  • تحلیل اقتصاددان از آینده بازار مسکن در ایران

    تحلیل اقتصاددان از آینده بازار مسکن در...

    قیمت مسکن طی سه هفته گذشته، براساس سطح میانگین، کمتر از یک‌درصد، نسبت به متوسط قیمت آبان، افزایش پیدا کرده، اما معاملات به شکل محسوسی بیشتر شده است.

  • کارمندان صاحب‌خانه می‌شوند؟

    کارمندان صاحب‌خانه می‌شوند؟

    توجه دولت به نیازهای اساسی کارمندان، به‌ویژه در حوزه مسکن، به یکی از مهم‌ترین موضوعات رفاهی و اجتماعی تبدیل شده است؛ اقدامی که می‌تواند نه‌تنها کیفیت زندگی کارکنان را ارتقا دهد، بلکه اعتماد عمومی به سیاست‌های حمایتی دولت را نیز تقویت کند.

  • نقش بی‌اثر وام مسکن در خانه‌دار شدن

    نقش بی‌اثر وام مسکن در خانه‌دار شدن

    اقساط سنگین و بی‌تعهدی بانک‌ها در حوزه مسکن، دوره انتظار خانه‌دار شدن مردم را به حدود ۱۰۰ سال رسانده است.

  • وجود ۲.۶ میلیون واحد مسکونی فرسوده در کشور

    وجود ۲.۶ میلیون واحد مسکونی فرسوده در...

    نوسازی و مقاوم‌سازی این واحد‌ها انتخاب نیست، بلکه یک الزام است، چرا که حدود ۷ میلیون نفر در این بافت‌ها زندگی می‌کنند و در برابر زلزله‌های پنج و شش ریشتری آسیب‌پذیر هستند.

  • زمان ثبت‌نام مسکن استیجاری اعلام شد

    زمان ثبت‌نام مسکن استیجاری اعلام شد

    معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که منابع خرید 10 هزار مسکن استیجاری از طریق فروش یا تهاتر املاک لوکس وزارت راه و شهرسازی تامین می‌شود،

  • وام خرید مسکن توهمی بزرگ

    وام خرید مسکن توهمی بزرگ

    رکود در بازار مسکن با قیمت بالا، تورم و وام‌های ناکافی، ساخت و ساز را متوقف کرده است.