بازار املاک / مُسکنی برای مَسکن

مُسکنی برای مَسکن

مُسکنی برای مَسکن

آذربایجان غربی یکی از مهم ترین دل مشغولی های کنونی بسیاری از خانواده های کشورمان موضوع مسکن است، به طوری که اغلب با موضوع قیمت های نجومی برای خرید یا اجاره بهای سرسام آور روبه رو هستند.در این بین قشر کم درآمد بیشترین آسیب را از تورم موجود در مسکن می بینند.

معضل گرانی مسکن، زندگی ام را تلخ کرده است

س – مرحمتی با بیان اینکه همسرش کارگر یک شرکت تولیدی است، که تا چندی پیش زندگی خوبی داشتند ولی به خاطر برخی از مشکلات در شرکت تعدیل نیرو شده و در حال حاضر خانه نشین است، به ایسنا گفت: قبلا هم اجاره بها برای ما سنگین بود ولی چون همسرم شاغل بود به هر سختی می‌توانستیم مبلغ اجاره را پرداخت کنیم.

این بانو که خانه دار نیز است، گفت: در حال حاضر علی رغم اینکه صاحب خانه اطلاع دارد که همسرم بیکار شده است، ولی برای بالا بردن اجاره فشار وارد می‌کند و اصرار دارد اگر نمی توانیم بپردازیم پس خانه را تخلیه کنیم.

وی با بیان اینکه یک دختر دانشجو و یک پسر 12 ساله بیمار دارم، اضافه کرد: از هر طرف در فشار هستیم، حال آنکه زندگی‌مان را با عشق و علاقه شروع کرده بودیم ولی این مشکلات باعث شده است که بین من و همسرم اختلاف پیش آید تا جایی که روزها و هفته ها باهمدیگر قهر می‌کنیم به طوری که آن خانه گرم با روابط محبت آمیز یک محیط خشن و ناآرام شده است.

به خاطر ناتوانی در تامین مسکن، 5 سال است که نامزد هستم

ف - محمدی یکی از افرادی که به امید دریافت کمک هزینه دریافت مسکن به کمیته امداد مراجعه کرده است، گفت: 5 سال است که ازدواج کرده ام ولی به دلیل اینکه برای اجاره منزل مناسب قادر نیستم نمی توانم مراسم عروسی ام برگزار کنم.

وی با بیان اینکه بدون خانه و کاشانه نمی توان زندگی مشترک را شروع کرد، گفت: خانواده پدری خودم و همسرم هیچ کدام بضاعت مالی آنچنانی ندارند، که بتوانند، به ما کمک کنند، بدون خانه و سقف هم نمی‌توان برای آغاز یک زندگی قدمی برداشت.

این جوان که کارگر فصلی است، اضافه کرد: ما برای خرید مسکن حتی فکر هم نمی کنیم، چه رسد برنامه ریزی بکنیم، ولی امیدوار هستیم از محلی به ما کمکی بشود تا بتوانیم سر خانه و زندگی‌مان برویم.

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان مسکن مددجویی

مدیر کمیته امداد امام خمینی میاندوآب چوپان نژاد در گفت و گو با ایسنا گفت: با مشارکت بسیج سازندگی سپاه میاندوآب برای خانه دار کردن قشر بی بضاعت وارد همکاری شده ایم که در این راستا 10 واحد مسکونی مددجویی در یکی از اعیاد ملی مذهبی افتتاح خواهد شد، این واحدها به کسانی تعلق می گیرد که به معنای واقعی کلمه محروم هستند و پشتیبانی برای دریافت تسهیلات ندارند.

وی به شکل گیری همکاری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان برای خانه دار کردن مددجویان اشاره کرد و گفت: ۳۰ میلیون تومان بنیاد مسکن و ۳۰ میلیون تومان نیز کمیته امداد برای هر واحد مسکونی به صورت بلاعوض هزینه می کند و ۱۰۰ میلیون تومان هم تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود، که اگر کفایت نکند، کمیته امداد تسهیلات قرض الحسنه ۳۰ میلیون تومان دیگری اختصاص می دهد.

وی با بیان اینکه وام های قرض الحسنه با بازپرداخت ۲۰ ساله به خانواده ها پرداخت می شود، گفت: ۵۵ خانواده در این راستا به بنیاد مسکن معرفی شده اند.

این مسئول با بیان اینکه عمده این احداث ها در روستاها یا شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت انجام خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم، این پروژه ها تا پایان سال جاری تکمیل شده و به خانواده ها تحویل داده شود.

وی گفت: برای توانمندسازی خانواده ها در تلاش هستیم و امروزه مثل سابق یک پرونده ۱۰ یا ۱۵ ساله برای خانواده ها مفتوح نمی شود، بلکه یک بازه زمانی ۶ ماهه برای مددجویان از جمله زنان سرپرست خانوار مشخص می کنیم، سپس برای توانمندسازی و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و رفع مشکلات اساسی آنها از جمله مسکن و اشتغال اقدام می کنیم، تا افراد متکی به خود پرورش پیدا کنند.

وی ضمن ابراز تاسف از اینکه وضعیت اقتصادی کشور شرایط را برای خدمات رسانی دشوار کرده است، گفت: با این مبالغی که تحت عنوان تسهیلات قرض الحسنه برای ساخت مسکن پرداخت می شود، به سختی می توان امیدوار بود یک فرد برای احداث مسکن موفق شود، به طوری که این مبالغ بیشتر حالت تسکین دهنده را دارد نه درمان !

این مسئول ضمن ابراز تاسف از اینکه تورم نه تنها به قشر کم برخوردار بلکه به طیف تولیدکننده نیز لطمه می زند، گفت: وقتی از بزرگترین واحدهای تولیدی شهر بازدید می کنیم، کارآفرین ها این گونه عنوان می کنند که برای تهیه مواد اولیه باید مبلغی هم روی فروش خود بگذارند، یعنی در عمل خبری از سود و بهره وجود ندارد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب از مسئولان رفع مشکلات اقتصادی فعلی را خواستار شد و گفت: اکنون در جنگ اقتصادی به سر می بریم، که امیدوار هستیم از آن سربلند بیرون بیاییم.
مسکن یکی از مهم ترین دغدغه های خانواده ها در هر جامعه است، ولی شرایط در کشور ما به گونه ای رقم خورده است، که این موضوع از دغدغه به یک نگرانی عظیم و مشکل غیرقابل حل تغییر حالت داده است.
بنابراین می طلبد که دولت با عنایت به شعارهای انتخاباتی وارد گود شده و برای حل این معضل آستین همت بالا بزند.

لینک خبر:

https://qwp.ir/mW-a

  • قیمت‌ها در بازار مسکن نامتعارف هستند

    قیمت‌ها در بازار مسکن نامتعارف هستند

    رئیس اتحادیه مشاوران املاک با توصیه به مالکان برای پایین آوردن قیمت مسکن گفت: بازار نه فقط ظرفیت پرش قیمت ندارد بلکه بسیاری از نرخ‌های فعلی هم نامتعارف است و نمی‌شود که هرکس هر قیمتی دلش خواست برای آپارتمان خود تعیین کند؛ نرخ‌های موجود در سامانه‌های ملکی باید توسط دستگاه‌های ناظر رسیدگی شود.

  • خانه های مسکن ملی کجا ساخته می‌شوند

    خانه های مسکن ملی کجا ساخته می‌شوند

    اسامی شهرهایی که قرار است در آنها واحدهای مسکونی طرح جدید دولت سیزدهم احداث شوند، اعلام شد.

  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت مسکن

    پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت...

    عجیب است که مالکان در سایت ها قیمت های ۱۵۰ میلیون تومان در هر متر مربع تعیین می‌کنند. این رویه در سامانه‌های ملکی باید توسط دستگاه‌های ناظر رسیدگی شود.

  • عملیات آغاز ساخت ۴۰۱ واحد مسکونی محرومان در مانه و سملقان

    عملیات آغاز ساخت ۴۰۱ واحد مسکونی...

    عملیات آغاز ساخت ۴۰۱ واحد مسکونی محرومان در مانه و سملقان با حضور نماینده ولی فقیه در استان آغاز شد.

  • کدام گروه از مجردها می‌توانند در طرح «نهضت ملی مسکن» ثبت‌نام کنند

    کدام گروه از مجردها می‌توانند در طرح...

    قصد دولت سیزدهم بر این است که با ساخت چهار میلیون واحد مسکونی، کسری مسکن در کشور را جبران کند. بر اساس تصمیم اولین جلسه شورای عالی مسکن، کار با ساخت دو میلیون مسکن شده است. کدام گروه از مجردها می‌توانند در طرح «نهضت ملی مسکن» ثبت‌نام کنند؟

  • نامه بذرپاش به رئیس کل بانک مرکزی درباره وام مسکن

    نامه بذرپاش به رئیس کل بانک مرکزی...

    رئیس‌کل دیوان محاسبات کشور در نامه‌ای به رئیس‌کل بانک مرکزی با تاکید بر لزوم اهتمام بیش از پیش بانک مرکزی به ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت زمین و مسکن، توجه ویژه نظام بانکی برای ساخت یا خرید حداقل ۱۵۰ هزار واحد مسکونی جهت اقشار مستضعف را خواستار شد.

  • آیا خرید خانه قولنامه‌ای معتبر است؟

    آیا خرید خانه قولنامه‌ای معتبر است؟

    حتما تا حالا در مورد قولنامه و معاملاتی که به‌صورت قولنامه انجام می‌شود، زیاد شنیده‌اید. احتمالا خودتان هم معامله قولنامه‌ای انجام دادید.

  •  کلنگ زنی ساخت 48 واحد مسکن مددجویان سروآبادی

    کلنگ زنی ساخت 48 واحد مسکن مددجویان...

    کردستان مدیر کل کمیته امداد کردستان از کلنگ‌زنی ساخت 48 واحد مسکن مددجویان سروآباد خبر دارد.

  • به دنبال افزایش قدرت خرید مردم هستیم

    به دنبال افزایش قدرت خرید مردم هستیم

    قالیباف: با همکاری دولت به دنبال افزایش قدرت خرید مردم هستیم رییس مجلس شورای اسلامی گفت که با همکاری دولت تلاش داریم افزایش ماهانه نقدینگی را کنترل کنیم تا بالا نرود که همین امر باعث افزایش قدرت خرید می شود.

  • شاخص کرایه مسکن در یک سال اخیر چقدر رشد داشته است

    شاخص کرایه مسکن در یک سال اخیر چقدر رشد...

    بر اساس اطلاعات بانک مرکزی، شاخص کرایه مسکن در شهریورماه سال ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته ۴۵.۷ درصد افزایش داشته که بیانگر وضعیت نامناسب بازار مسکن اجاره‌ای است.

  • شرایط خرید مسکن رئیسی اعلام شد

    شرایط خرید مسکن رئیسی اعلام شد

    متقاضیان طرح جهش تولید مسکن از ساعت ۱۲ ظهر امروز می‌توانند با مراجعه به سامانه ثمن اقدام به ثبت نام در بزرگ ترین طرح عمرانی کشور کنند.

  • دو ماهنامه “معمار”، شماره ۱۲۹، مهر و آبان ۱۴۰۰

    دو ماهنامه “معمار”، شماره ۱۲۹، مهر و...

    دو ماهنامه معمار شماره ۱۲۹ مهر و آبان ۱۴۰۰ قیمت: ۵۰/۰۰۰ تومان

  • آغاز ثبت‌نام سهمیه ۱۵ هزار واحدی زنجان در طرح جهش تولید مسکن

    آغاز ثبت‌نام سهمیه ۱۵ هزار واحدی زنجان...

    زنجان معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: در طرح جهش تولید مسکن، ساخت سالانه ۱۵ هزار واحد مسکونی در سال پیش‌بینی شده است.

  • تجمع مالباختگان مجتمع آفتاب ری مقابل دادسرای شهرری

    تجمع مالباختگان مجتمع آفتاب ری مقابل...

    صبح امروز تعدادی از مالباختگان پروژه مسکونی آفتاب ری که فروش واحدهای آن در سال ۹۵ به صورت پیش فروش کلید خورد و خریداران آن در سال ۹۸ متوجه کلاهبرداری شدند در مقابل دادسرای شهرری تجمع کردند.

  • وضعیت بازار مسکن در منطقه ۶ پایتخت

    وضعیت بازار مسکن در منطقه ۶ پایتخت

    بررسی فایل‌های فروش آپارتمان‌های مسکونی منطقه شش تهران در یک ماه گذشته که در یکی از استارت‌آپ‌های جست‌و‌جوی املاک ثبت شده، نشان می‌دهد با وجود کم بودن فایل‌های نوساز، همچنان تب فروش بالاست و هر چند از شدت فایل شدن آپارتمان‌ها -که از ابتدای مهر اوج گرفته بود- کاسته شده، اما عمده فروشندگان کماکان قیمت‌هایی متعادل و حتی کمتر از میانگین محله پیشنهاد می‌دهند.

  •  «سامانه املاک و اسکان» همچنان مورد بی اعتنایی وزیر راه و شهرسازی

    «سامانه املاک و اسکان» همچنان مورد بی...

    با اراده قوی دولت، ساخت بیش از یک میلیون واحد مسکونی امکان پذیر است عضو سابق شورای عالی مسکن، توجه ویژه به سامانه املاک و اسکان را از اولویت‌های نخست وزارت راه راه و شهرسازی دانست و پیرامون این مسئله خاطر نشان کرد: وظیفه اصلی وزارت راه و شهرسازی، مدیریت و کنترل بازار است و نه ساخت و ساز مسکن.

  • مددجویان پشت نوبت «مسکن» تا ۴ سال آینده خانه‌ دار می‌شوند

    مددجویان پشت نوبت «مسکن» تا ۴ سال آینده...

    معاون امور مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که ۱۶۰ هزار مددجوی پشت نوبت دریافت مسکن در قالب طرح «ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی» دولت، صاحب مسکن می‌شوند.

  • کنترل بازار اجاره مسکن نیازمند قانون است

    کنترل بازار اجاره مسکن نیازمند قانون...

    معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تصویب آیین نامه اجاره داری در هیئت دولت، تحول بزرگی در بازار اجاره بها ایجاد خواهد کرد، گفـت: کنترل بازار اجاره مسکن نیازمند قانون است.

  • مسکن ترکیه در ۲ سناریوخریدهای ایرانی در بازار مسکن ترکیه

    مسکن ترکیه در ۲ سناریوخریدهای ایرانی در...

    داده‌های مرکز آمار اقتصادی ترکیه نشان می‌دهد ایرانی‌ها در سپتامبر ۲۰۲۱، بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ خانه در این کشور خریداری کردند که حدود ۵/ ۲برابر میانگین حجم خرید ماهانه همین گروه طی ۵ سال گذشته بوده است.

  • رشد قیمت مسکن در جنوب تهران شکسته شد

    رشد قیمت مسکن در جنوب تهران شکسته شد

    در آخرین ماه تابستان منطقه ۱۸، ۱۳ و یک بیشترین رشد قیمت را نسبت به مرداد ماه داشتند.

  • قیمت اوراق مسکن در استان‌ها چقدر است؟

    قیمت اوراق مسکن در استان‌ها چقدر است؟

    سقف تسهیلات خرید مسکن برای مراکز استان و شهرهای با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای مجردها به ۱۶۰ و برای زوجین به ۳۲۰ میلیون تومان رسیده است اوراق مسکن