بازار املاک / سبد هزینه خانوار‌های شهری ۴۸ درصد مربوط به مسکن

سبد هزینه خانوار‌های شهری  ۴۸ درصد مربوط به مسکن

سبد هزینه خانوار‌های شهری ۴۸ درصد مربوط به مسکن

وزیر راه و شهرسازی گفت: ۴۸ درصد از سبد هزینه خانوار‌های شهری مربوط به مسکن است و در شهر‌های بزرگ این رقم به ۶۰ درصد سبد خانوار می‌رسد. قاسمی امروز یکشنبه در مراسم گلنگ زنی ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن در کرمانشاه از وجود ۹ میلیون جوان ازدواج نکرده در کشور خبر داد : مشکل بخش قابل توجهی از این جوانان برای ازدواج، موانع اقتصادی بویژه نداشتن مسکن است که ما در این راستا ثبت‌نام مجرد‌ها در طرح نهضت ملی مسکن را پیش‌بینی کردیم.

وی همچنین خبر داد: به خانوار‌هایی که سه تا چهار فرزند داشته باشند، زمین مجانی برای ساخت مسکن داده می‌شود.
گام اول ساخت دو میلیون مسکن را طی دو سال آینده در کشور در قالب طرح نهضت ملی مسکن در برنامه قرار دارد، افزود: پیش از پایان گام اول هم گام دوم را آغاز خواهیم کرد، اما طبیعی است حرکت در گام اول سخت‌تر خواهد بود.
وی با بیان اینکه برای هر استان یک سقف مشخص در ساخت مسکن داریم، گفت: به استان‌ها ابلاغ شده که شروع عملیات اجرایی در گام نخست در یک برنامه دو ساله باشد.

قاسمی با بیان اینکه حدود یک میلیون واحد مسکن مهر بر روی زمین‌های دولتی ساخته شده است، گفت: بنا داریم کل واحد‌های مسکونی در طرح نهضت مسکن را در بر روی زمین‌های دولتی بسازیم.
آماده‌سازی مقدمات طرح مسکن مهر حدود چهار سال به طول انجامید، اما در طرح جهش نهضت تولید مسکن طی چند ماه آماده‌سازی‌ها را انجام دادیم و هم‌اکنون بیش از دو میلیون واحد مسکونی آماده زیر بار رفتن و آغاز عملیات اجرایی است و یک میلیون و چهارصد هزار هکتار زمین نیز برای این منظور آماده استفاده شده است.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، اگر شناسایی حدود ۶۰۰ هزار هکتار زمین جدید غیر از مناطق روستایی انجام شود، دیگر برای ساخت واحد مسکونی در مناطق شهری مشکلی نخواهیم داشت.
وزیر راه و شهرسازی گفت: در زمینه تامین زمین گام‌های خوبی برداشته شده و اکنون تاسیس بانک زمین هم در مراحل نهایی قرار دارد.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی باید به‌صورت واقعی و با تمام توان انجام شود و هیچ اقدام نمایشی نباید در این زمینه وجود داشته باشد، اظهار داشت: متقاضیان خانه‌دار شدن بسیار زیاد هستند و باید تلاش کنیم که حتی بیش از چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال آینده در کشور بسازیم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به هماهنگی با بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات برای ساخت این واحد‌ها هم گفت: این‌موضوع کار بسیار سنگین و زمانبری بود که طی چند ماه گذشته انجام شد و علاوه بر آن با بیمه و مالیات نیز هماهنگی و رایزنی‌های لازم صورت گرفته است.

قاسمی با بیان اینکه ما اشکالات و نقص‌های مسکن مهر را در طرح نهضت ملی مسکن برطرف کرده‌ایم، یادآور شد: تراکم مسکن مهر ۱۲۰ واحد در هکتار بود که ما این را در طرح نهضت ملی مسکن به یک‌سوم کاهش داده‌ایم و فاصله بلوک‌ها را زیاد کرده‌ایم مثلاً در شهر‌هایی که ساختمان چهار طبقه وجود ندارد، اجازه ساخت آپارتمان چهار طبقه ندادیم تا هم فضا و ساختار شهر را حفظ کنیم و هم فضای تنفس و زندگی راحت تری را برای مردم به وجود بیاوریم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به همکاری مجلس برای تامین مالی صندوق ملی مسکن اظهار کرد: در قانون جهش تولید، همزمان با ساخت مسکن تمام زیرساخت‌های لازم نیز ساخته می‌شود و ما در واقع به‌جای ساخت مسکن، شهر می‌سازیم.

وی با بیان اینکه هر کس در نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کند، ما موظف به تامین نیاز‌های او هستیم، اظهار داشت: برآورد ما این است که حدود ۵۰۰ هزار نفر از کل مجموعه نیرو‌های مسلح فاقد مسکن هستند که در این زمینه توافق‌نامه لازم امضا شده تا نیرو‌های مسلح خودشان مسکن مورد نیازشان را بسازند و اگر در جایی هم زمین لازم وجود نداشته باشد ما آن را تامین خواهیم کرد.

به گفته قاسمی، نیرو‌های مسلح تاکنون عملیات اجرایی حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی را آغاز کرده‌اند که نشان‌دهنده یک توافق و همکاری جمعی در زمینه طرح نهضت ملی مسکن است.

وی همچنین با اشاره به توافق ساخت ۱۰۰هزار واحد مسکونی بین وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: همچنین در حال بستن یک توافق خوب با سازمان اوقاف و امور خیریه هستیم تا تمام زمین‌های اوقاف که امکان استفاده در طرح نهضت ملی مسکن را دارند، در اختیار این طرح قرار گیرد.

قاسمی تاکید کرد: تامین زمین نه‌فقط برای چهار میلیون واحد مسکونی که برای آینده‌ای فراتر از آن در دستور کار است و ما آینده بلندمدت شهر‌ها و استان‌ها را می‌بینیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که ۴۸ درصد از سبد خانوار‌های شهری، هزینه‌های مربوطه به مسکن است، گفت: در شهر‌های بزرگ این رقم به ۶۰ درصد سبد خانوار می‌رسد.

قاسمی از تمام مسوولان استانی خواست که طرح نهضت ملی را در دستور کار جدی قرار دهند و با برگزاری منظم جلسات و پیگیری مصوبات شورای‌عالی مسکن و نیز تامین زمین مورد نیاز در راستای پیشبرد این طرح بکوشند.

وی افزود: هم‌اکنون گام اول برای بارگذاری دو میلیون مسکن برداشته شده و اگر طبق برنامه‌ها پیش برویم می‌توانیم گام دوم را با سرعت مناسب و در زمان لازم برداریم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ما نگران نیاز به وام‌ها و تسهیلات مورد نیاز در طرح نهضت ملی مسکن نیستیم، گفت: مشکل اصلی هم‌اکنون تامین اعتبار صندوق ملی مسکن و تامین زیرساخت‌های طرح‌های ساخت مسکن است، زیرا اگر این اتفاق رخ ندهد با مشکل مواجه می‌شویم.

قاسمی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ۱۸ هزار و ۴۷۷ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در استان کرمانشاه اظهار داشت: ساخت ۱۱۶ هزار واحد مسکونی طی چهار سال آینده در استان کرمانشاه در نظر گرفته شده است و اگر توان و امکان ساخت بیش‌از آن وجود داشته باشد، هیچ محدودیتی در این زمینه نخواهیم داشت.

وی خاطر نشان کرد: در سفر رئيس جمهوری به این استان که در آینده نزدیک انجام خواهد شد ساخت حدود ۲۰ هزار واحد مسکونی دیگر نیز شروع خواهد شد.

لینک خبر :

https://qwp.ir/na-a

  • کمبود فایل در بازار اجاره

    کمبود فایل در بازار اجاره

    جست وجوی موتورهای جستجوی آگهی‌های ملکی از کاهش نسبی فایل اجاره نزد واسطه‌ها و مشاورین املاک، حکایت دارد.

  • قیمت یک خانه نقلی در تهران چند؟

    قیمت یک خانه نقلی در تهران چند؟

    در چند روز اخیر قیمت تعدادی خانه نقلی در نقاط مختلف تهران که برای فروش به آژانس های املاک سپرده شده بودند مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به شرایط اقتصادی موجود خرید خانه های بزرگ سخت شده است و بیشتر خرید ها به سمت و سوی خانه های نقلی و کوچک حرکت کرده است

  • داستان پرغصه اجاره بها در اصفهان و وعده‌های که محقق نشد

    داستان پرغصه اجاره بها در اصفهان و...

    گروه استان‌ها-هر چند وعده‌هایی داده شده بود که با طرح‌هایی مثل مالیات بر خانه‌های خالی، قیمت مسکن و اجاره کنترل شود اما این وعده‌ها محقق نشد و قیمت‌ها هم افزایش نجومی پیدا کرد و مستاجران با مشکل مواجه شدند. - اخبار استانها -

  • مستاجران بدون خانه و قیمت‌های نجومی

    مستاجران بدون خانه و قیمت‌های نجومی

    رسول جهانگیری رئیس اتحادیه مشاوران املاک اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: بازار مسکن درحال رکود تورمی است، یعنی تورم به اندازه‌ای افزایش پیدا کرده که خرید و فروش دچار رکود شده است.

  • تعطیلی ادارات و بانک ها

    تعطیلی ادارات و بانک ها

    تعطیلی دو هفتگی سراسر کشور 16 مرداد تا 31 مرداد 1400 به علت کرونا

  • برای تسلیم اظهارنامه صاحبان املاک اجاری تا آخر مرداد فرصت دارید

    برای تسلیم اظهارنامه صاحبان املاک اجاری...

    معاون اشخاص حقیقی اداره کل امور مالیاتی آذربایجان‌غربی با اشاره به تمدید مهلت ارائه اظهارنامه صاحبان املاک اجاری گفت: صاحبان املاک اجاری اعم از مسکونی، تجاری و اداری تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند اظهارنامه مربوط به سال ۱۳۹۹ خود را به سازمان امور مالیاتی تسلیم کنند .

  • موافقت بانک مرکزی با عرضه املاک بانک‌ها در بورس کالا

    موافقت بانک مرکزی با عرضه املاک بانک‌ها...

    مدیرعامل بورس کالا در نامه‌ای به مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی از موافقت بانک مرکزی برای عرضه املاک و مستغلات مازاد بانک‌ها در بورس خبر داد.

  • سقوط قیمت مسکن در راه است؟

    سقوط قیمت مسکن در راه است؟

    سقوط قیمت مسکن در راه است؟ قیمت هر مترمربع مسکن که پارسال به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود با شروع سال ۱۴۰۰ به زیر ۳۰ میلیون تومان کاهش داشته است اما آیا این روند ادامه دارد؟

  • اتفاقی عجیب در بازار مسکن / فروشندگان بازگشتند / خانه ارزان نشد

    اتفاقی عجیب در بازار مسکن / فروشندگان...

    در اواسط بهار امسال وزیر راه و شهرسازی مدعی شده بود قیمت مسکن حباب دارد و باید منتظر ارزانی قیمت مسکن بود. با این حال روند قیمت مسکن از خرداد ماه امسال مجددا در گزارش‌های بانک مرکزی صعودی گزارش شده است.

  • ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک برگ تبدیل می‌شود

    ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک...

    مدیرکل ثبت اسناد اردبیل: اردبیل- مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی به صورت مجلد در دست مردم است که تلاش می‌کنیم آنها را به اسناد تک برگی تبدیل کنیم.

  •  پرداخت وام ۲۰۰ میلیونی خرید مسکن به زنان / شرایط دریافت وام چیست؟

    پرداخت وام ۲۰۰ میلیونی خرید مسکن به...

    قرار است زنان سرپرست خانوار با ۳۰ میلیون تومان صاحبخانه شوند. دولت قرار است به زنان سرپرست خانوار وام ۲۰۰ میلیونی خرید مسکن بدهد و ۶۰ میلیون کمک بلاعوض. اما با این همه، قیمت مسکن چنان جهشی داشته که با تمام این حمایت‌ها فقط می‌توان ۱۰ متر خانه در تهران خرید!

  • خبر جدید درباره مسکن فرهنگیان

    خبر جدید درباره مسکن فرهنگیان

    معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: با همکاری وزارت راه و شهرسازی، در ۳۱ استان کشور و ۲۵۱ شهر، زمین مورد نیاز برای ۴۳ هزار و ۷۷۵ واحد مسکونی معلمان تأمین شده است و ۲۵ هزار فرهنگی واجد شرایط مسکن، در مرحله افتتاح حساب، واریز وجه، تکمیل موجودی و اتصال به پروژه‌ها هستند.

  •  قیمت اجاره مسکن در مشهد / مناطق ارزان مشهد برای اجاره‌نشینی کدامند؟

    قیمت اجاره مسکن در مشهد / مناطق ارزان...

    بر اساس قیمت و نرخ اجاره مسکن در مشهد، لیستی از متوسط قیمت اجاره مسکن در برخی از مناطق مشهد به دست آمده است.

  • ترکیه همچنان از ملک سود می‌برد / چند واحد جدید به ایرانی‌ها رسید؟

    ترکیه همچنان از ملک سود می‌برد / چند...

    رئیس خانه اقتصاد ایران و ترکیه می‌گوید که با وجود تغییراتی که اقتصاد دنیا پس از شیوع کرونا تجربه کرده، همچنان مسکن یکی از مهم‌ترین پیشران‌های اقتصاد این کشور به شمار می‌رود و ایرانی‌ها نیز از مشتریان خرید ملک در ترکیه هستند.

  • هزینه ساخت مسکن ۲ برابر شد

    هزینه ساخت مسکن ۲ برابر شد

    مرکز آمار از شاخص قیمت میانگین مصالح ساختمانی در شهر تهران از رشد ۱۰۱ درصدی هزینه ساخت مسکن خبر می‌دهد که نشان دهنده ۲ برابر شدن هزینه‌های ساخت مسکن نسبته به سال گذشته است.

  • خانه های ولیعصر و سعادت آباد هم قیمت شدند

    خانه های ولیعصر و سعادت آباد هم قیمت...

    قیمت آپارتمان در تهران با عمر بنای بین یک تا ۲۵ سال را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید.

  • دولت کم‌کاری خود را به گردن مشاوران املاک انداخت

    دولت کم‌کاری خود را به گردن مشاوران...

    رییس اتحادیه مشاوران املاک با انتقاد از دستورالعملهای ستاد کرونا مبنی بر تعطیلی و بازگشایی مکرر دفاتر املاک گفت: در شرایطی که معاملات در رکود شدید به سر می‌برد تعطیلات کرونایی وضعیت معیشتی مشاوران املاک را بدتر کرده و بسیاری از همکاران ما به رانندگی تاکسی‌های اینترنتی، میوه‌فروشی و حتی دستفروشی رو آورده‌اند.

  • با افزایش قیمت مسکن، بازسازی جای خرید و فروش را گرفت

    با افزایش قیمت مسکن، بازسازی جای خرید و...

    موج جهش قیمت مسکن باعث خروج سنگین «خانه‌اولی»ها از بازار خرید شد اما «متقاضیان تبدیل آپارتمان» را به بازار جدید منتقل کرد. رکود «تبدیل خانه» باعث رونق «تعمیر خانه» شده است. مشتریان شرکت‌های بازسازی آپارتمان طی یکسال اخیر تا ۲ برابر افزایش یافته به‌طوری‌که با هجوم تقاضا هزینه تعمیر ساختمان ۵۲ درصد رشد کرده است. تحقیقات میدانی نشان می‌دهد، یک معادله برای محاسبه هزینه هر مترمربع تعمیر و بازسازی با اقلام متوسط رو به بالا وجود دارد. تعمیرات شامل ۹ مرحله اصلی می‌شود.

  • سرنوشت مسکن در دولت سیزدهم؛ رونق یا رکود؟

    سرنوشت مسکن در دولت سیزدهم؛ رونق یا...

    یک کارشناس اقتصاد مسکن گفت:دولت سیزدهم نباید وعده سه تا چهار ساله برای حل مشکلات بخش مسکن بدهد؛ زیرا حتی اگر با یک برنامه‌ریزی اصولی حرکت کنیم ثبات بازار مسکن حداقل ۱۰ سال طول می‌کشد. دولت رئیسی فقط باید بستر را آماده کند تا دولت آینده بتواند به رفع مشکل مسکن بپردازد.

  • ساخت مسکن، اولویت دولت سیزدهم / رئیسی : دولت باید از بخش خصوصی حمایت کند

    ساخت مسکن، اولویت دولت سیزدهم / رئیسی :...

    رئیس جمهور منتخب بر اولویت و فوریت تامین زمین برای ساخت مسکن تاکید کرد و گفت: هم مسکن مهر و هم طرح ساخت ۵۳۰ هزار واحد مسکونی باید تکمیل شود.

  • سرانجام پرونده مسکن مهر

    سرانجام پرونده مسکن مهر

    مسکن مهر چقدر نقدینگی خلق کرد؟ / سرانجام پرونده مسکن مهر