بازار املاک / نهضت ملی مسکن

نهضت ملی مسکن

نهضت ملی مسکن

طرح "نهضت ملی مسکن" راهی برای آرامش بازار مسکن در لرستان؛ دستگاه‌های اجرایی استان برای تامین زمین همکاری کنند.راهی برای آرامش بازار مسکن در لرستان؛ دستگاه‌های اجرایی استان برای تامین زمین همکاری کنندگروه استان‌ها- مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه با اجرای "طرح نهضت ملی مسکن" دراستان شاهد کنترل افزایش قیمت مسکن و اجاره‌بها خواهیم بود گفت: دستگاه‌های اجرایی استان درتامین زمین همکاری و طبق قانون زمین‌هایی که در اختیار دارند معرفی کنند.

وحید کرم الهی درگفت‌و گو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد، با بیان اینکه مسئله مسکن یکی ازمسائل مهم و نیازهای اساسی مردم است اظهارداشت:

 در حال حاضر درارتباط با مسئله مسکن در زمینه هزینه ساخت، خرید واجاره در جامعه ما مشکلات محسوسی وجود دارد و قشرزیادی از جامعه را با مشکل روبرو کرده است.
همین راستا وزارت راه و شهرسازی به طورعام و ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها ماموریت دارند با منابع موجود وظرفیت‌های قانونی که فراهم شده در راستای کاهش مشکل مسکن جامعه تلاش کنند.

یکی از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم طرح نهضت ملی است که درقالب قانون جهش تولید مسکن از شهریورامسال به تایید مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان رسیده و جهت اجرا به وزارت راه و شهرسازی و کلیه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه قیمت مسکن مانند کالاهای دیگر ارتباط تنگاتنگی با عرضه و تقاضا دارد عنوان کرد: به دلیل جهشی که در اجاره‌بها و قیمت مسکن در جامعه بروزپیدا کرده ادارات کل راه و شهرسازی در قالب قانون جهش تولید مسکن به دنبال تولید مسکن هستند.

در استان لرستان براساس مطالعات دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی انجام شده از 4 میلیون مسکنی که بناست درکشور ساخته شود دربخشی که مشمول طرح جامع حمایتی مسکن به صورتی که زمین مورد نیاز توسط دولت تامین و درقالب اجاره 99 ساله در اختیار مردم قراربدهد که دراستان هدف گذاری شده طی 4 سال حدود  88 هزار واحد مسکونی دراحداث شود.

از اول مهرماه سامانه ثبت نام ملی مسکن دراستان باز شده ومردم همچنان درحال ثبت نام هستند که پس ازنیازسنجی دقیق متقاضیان درکلیه  شهرهای مختلف استان متقاضیان ثبت نام می‌کنند و به دنبال تامین زمین در سراسراستان هستیم.

تاکنون 83 هزار نفر در استان لرستان در سامانه ملی مسکن ثبت نام کردند.
 این سامانه به صورت هوشمند با توجه به لینک‌هایی که با سایر سامانه‌های سازمان ثبت اسناد،  فرم «ج» و سامانه ثبت احوال دارد سه شرط از چهار شرط  قانونی نداشتن مالکیت از سال 84 به بعد، نداشتن سابقه فرم«ج»، متاهل بودن و سابقه 5 سال سکونت درشهرمورد تقاضا اعلام شده توسط وزارت راه و شهرسازی بررسی می‌شود.
البته در حال حاضربراساس تصمیم گرفته شده افراد مجرد نیز می‌توانند در این طرح ثبت نام کنند.

مدیرکل راه وشهرسازی لرستان خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های طرح نهضت ملی مسکن در استان لرستان بحث تامین زمین مورد نیاز برای ساخت مسکن است 
 با توجه به رصدی که انجام داده‌ایم ازابتدای شروع ثبت نام تاکنون 46 هزارنفر ازافرادی که درسامانه ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند.
 سه شرط لازم استفاده ازاین طرح را داشته‌اند که حدود هزار و 300 هکتار زمین مورد نیاز است ولی تاکنون 583هکتار تامین شده و از این میزان 434 هکتار مربوط به شهرستان بروجرد است.
در سایر شهرهای استان مشکل تامین زمین داریم.


زمین برای ساخت بیش از 15 هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در کرمانشاه نیاز است

وزیر راه در اسلام‌آباد غرب: هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه مسکن سال آینده در نظر گرفته شده است

وی اظهار داشت: به طور یقین  با تولید مسکن  در قالب طرح نهضت ملی مسکن به شکل انبوه در استان شاهد کنترل افزایش قیمت مسکن و اجاره بها خواهیم بود .
 با توجه به اینکه ظرفیت های قانونی خوبی پیش بینی شده ازکلیه دستگاه‌های اجرایی استان انتظارداریم در تهیه و تامین زمین این طرح بزرگ اداره کل راه و شهرسازی را یاری و طبق ماده 10 و 12 قانون جهش تولید مسکن احصاء شده زمین‌هایی که در اختیار دارند معرفی کنند.

یکی ازبخش های مهم تولید مسکن در طرح نهضت ملی مسکن ساماندهی تولید مسکن در بافت‌های فرسوده ،محلات هدف بازآفرینی و سکونتگاه های غیر رسمی است است.
 طوری که افراد ساکن در این مناطق با شرط داشتن پروانه ساخت و سند می‌توانند ازتسهیلات نهضت ملی مسکن به صورت خود مالکی استفاده کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه شهرهای خرم آباد، بروجرد، الیگودرز، کوهدشت و دورود دارای محلات کد دار بازآفرینی هستند عنوان کرد: 

درشهر خرم‌آباد حدود 10 هزار واحد مسکونی در سکونتگاه‌های غیر رسمی زندگی می‌کنند که مشکل اصلی آنها نداشتن سند است .
 متاسفانه با توجه به شرط  داشتن سند برای استفاده ازتسهیلات نهضت ملی مسکن نمی‌توانند این از این تسهیلات استفاده کنند.

حدود 25 درصد ساکنان شهرهای استان لرستان در سکونتگاه‌های غیر رسمی زندگی می‌کنند که ساماندهی این سکونتگاه‌ها کار یک سازمان و دستگاه خاص نیست بلکه نیازمند یک حرکت فرابخشی و فرا سازمانی توسط شهرداری ها، ادارات کل راه و شهرسازی، وزارت کشور و دفاتر تسهیل گری است.

لینک خبر :

https://qwp.ir/nf-a 

  • بازار مسکن زیر فشار تاریخی

    بازار مسکن زیر فشار تاریخی

    در ماه‌های اخیر، در حالی که بازار ارز و طلا با جهش‌های پی‌درپی در کانون توجه سرمایه‌گذاران قرار گرفته‌اند، بخش مسکن همچنان در سایه رکودی عمیق و طولانی‌مدت باقی مانده است.

  • پیش‌بینی  از قیمت مسکن در دی و بهمن

    پیش‌بینی از قیمت مسکن در دی و بهمن

    به دلیل نوسانات افزایشی قیمت ارز و طلا، برخی کسانی که امروز متقاضی بالقوه بازار مسکن هستند ترجیح می‌دهند مستاجر بمانند ولی طلا و ارز خریداری کنند؛

  • نحوه ثبت نام وام مسکن 1404

    نحوه ثبت نام وام مسکن 1404

    وام مسکن مددجویان بهزیستی تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان و با نرخ سود ۴ درصد به مددجویان بهزیستی برای خرید، احداث و تأمین ودیعه مسکن در سال 1404 اعطا میشود.

  • تورم اجاره مسکن کاهش یافت

    تورم اجاره مسکن کاهش یافت

    گزارش جدید مرکز آمار ایران حاکی است، در یکسال منتهی به آذر ۱۴۰۴ تورم مسکن، ‌آب، برق و گاز نسبت به یکسال منتهی به آبان امسال ۲ دهم درصد کاهش یافته است.

  • اجاره‌بها از تورم سبقت گرفت

    اجاره‌بها از تورم سبقت گرفت

    بازار اجاره مسکن تهران در آذر ۱۴۰۴ وارد فاز تازه‌ای از بحران شده است؛ داده‌های میدانی نشان می‌دهد میانگین اجاره‌بهای هر متر مربع در پایتخت به بازه بی‌سابقه ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان رسیده؛

  • تغییرات در بازار مسکن ورق بازگشت و تحولات آغاز شد

    تغییرات در بازار مسکن ورق بازگشت و...

    نسبت «قیمت به اجاره مسکن» به‌عنوان یک دماسنج اصلی بازار معاملات آپارتمان‌های تهران، در آخرین به‌روزرسانی این دستگاه سنجش اوضاع، در فاصله بسیار پایین از «نقطه اوج تاریخی» قرار گرفته و حتی از «سطح میانگین تاریخی» هم پایین‌تر آمده‌است؛

  • جزئیات وام ۴۰۰ میلیون تومانی مستأجران

    جزئیات وام ۴۰۰ میلیون تومانی مستأجران

    شرط اصلی بهره‌مندی از این وام، نداشتن سابقه مالکیت مسکن و معرفی توسط نهادهای ذی‌ربط است.

  • واگذاری مسکن اجاره ای دولت به مستاجران

    واگذاری مسکن اجاره ای دولت به مستاجران

    فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، نیمه ماه جاری جزئیات طرح «استیجار عمومی» را اعلام کرد.

  • پیش بینی بازار مسکن در زمستان 1404 و سال آینده

    پیش بینی بازار مسکن در زمستان 1404 و...

    احتمالاً میزان افزایش اجاره‌بها نسبت به رشد قیمت مسکن بیشتر خواهد بود.

  • رشد ۶ درصدی قیمت مسکن

    رشد ۶ درصدی قیمت مسکن

    نوروز امسال عامل تعیین‌کننده در بازار مسکن نخواهد بود؛

  • مسکن در یک ماه گذشته ۶ درصد رشد قیمت داشته است

    مسکن در یک ماه گذشته ۶ درصد رشد قیمت...

    جاماندگان بازار ارز به مسکن پناه بردند رکود ادامه دارد.

  • پایان رکود مسکن نزدیک است

    پایان رکود مسکن نزدیک است

    بازار مسکن پس از ماه‌ها رکود، نشانه‌های جدی از تحرک و افزایش تقاضا نشان می‌دهد.

  • نسل Z صاحبخانه می‌شود؟

    نسل Z صاحبخانه می‌شود؟

    بازار مسکن آن‌قدر دور از دسترس نسل زد شده که بسیاری از جوانان دیگر حتی برای خانه‌دار شدن تلاش نمی‌کنند

  • پیش بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۵

    پیش بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۵

    احتمالاً میزان افزایش اجاره‌بها نسبت به رشد قیمت مسکن بیشتر خواهد بود.

  • زمان خرید مسکن رسید

    زمان خرید مسکن رسید

    بازار مسکن ایران در ماه‌های اخیر بیش از هر چیز با دو نشانه متناقض شناخته می‌شود: رکود عمیق در معاملات و تداوم فشار قیمتی.

  • تحلیل اقتصاددان از آینده بازار مسکن در ایران

    تحلیل اقتصاددان از آینده بازار مسکن در...

    قیمت مسکن طی سه هفته گذشته، براساس سطح میانگین، کمتر از یک‌درصد، نسبت به متوسط قیمت آبان، افزایش پیدا کرده، اما معاملات به شکل محسوسی بیشتر شده است.

  • کارمندان صاحب‌خانه می‌شوند؟

    کارمندان صاحب‌خانه می‌شوند؟

    توجه دولت به نیازهای اساسی کارمندان، به‌ویژه در حوزه مسکن، به یکی از مهم‌ترین موضوعات رفاهی و اجتماعی تبدیل شده است؛ اقدامی که می‌تواند نه‌تنها کیفیت زندگی کارکنان را ارتقا دهد، بلکه اعتماد عمومی به سیاست‌های حمایتی دولت را نیز تقویت کند.

  • نقش بی‌اثر وام مسکن در خانه‌دار شدن

    نقش بی‌اثر وام مسکن در خانه‌دار شدن

    اقساط سنگین و بی‌تعهدی بانک‌ها در حوزه مسکن، دوره انتظار خانه‌دار شدن مردم را به حدود ۱۰۰ سال رسانده است.

  • وجود ۲.۶ میلیون واحد مسکونی فرسوده در کشور

    وجود ۲.۶ میلیون واحد مسکونی فرسوده در...

    نوسازی و مقاوم‌سازی این واحد‌ها انتخاب نیست، بلکه یک الزام است، چرا که حدود ۷ میلیون نفر در این بافت‌ها زندگی می‌کنند و در برابر زلزله‌های پنج و شش ریشتری آسیب‌پذیر هستند.

  • زمان ثبت‌نام مسکن استیجاری اعلام شد

    زمان ثبت‌نام مسکن استیجاری اعلام شد

    معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که منابع خرید 10 هزار مسکن استیجاری از طریق فروش یا تهاتر املاک لوکس وزارت راه و شهرسازی تامین می‌شود،

  • وام خرید مسکن توهمی بزرگ

    وام خرید مسکن توهمی بزرگ

    رکود در بازار مسکن با قیمت بالا، تورم و وام‌های ناکافی، ساخت و ساز را متوقف کرده است.