بازار املاک / طرح نهضت ملی مسکن صنعتی سازی شد

 طرح نهضت ملی مسکن صنعتی سازی شد

طرح نهضت ملی مسکن صنعتی سازی شد

استاندار سیستان و بلوچستان بر صنعتی سازی واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در این استان با هدف ارتقای کیفیت، کاهش هزینه ساخت و مدت زمان اتمام پروژه ها تاکید کرد. حسین مدرس خیابانی در ششمین جلسه شورای تامین مسکن استان که با محوریت طرح نهضت ملی مسکن برگزار گردید شرکت های دانش بنیان در رونق تولید نهضت ملی مسکن نقش مهمی را می توانند ایفا نمایند. از آنجایی که یکی از نیازهای کنونی برای مدیریت نیاز مسکن در جامعه وارد کردن فناوری به عرصه ساخت و ساز برای شتاب بخشیدن به اجرای پروژه هاست ضروری است کارخانه س

 سهمیه استان سیستان و بلوچستان در طرح نهضت ملی مسکن در افق چهارساله ۲۸۰ هزار واحد مسکونی است که تحقق آن علاوه بر خانه دار شدن اقشار کم در آمد تحولات اقتصادی و اشتغال بخش قابل توجهی از افراد جویای کار استان را به همراه دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان بر شناسایی پروژه های مسکن متوقف مانده در استان، استفاده از ظرفیت های داخلی استان نظیر نیروی انسانی و مصالح ساختمانی در اجرای پروژهای طرح نهضت ملی مسکن و همچنین مدنظر قرار گرفتن آموزش فنی حرفه ای در تمامی مشاغل مرتبط با حوزه مسکن و تامین مسکن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی و جانبازان بالای ۷۰ درصد استان تاکید کرد.

مدیر کل راه و شهرسازی و دبیر شورای تامین مسکن استان سیستان وبلوچستان نیز در این جلسه گفت: پیشرفت فیزیکی کل واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در حوزه تحت پوشش دو اداره کل راه و شهرسازی شمال و جنوب و بنیاد مسکن افزون بر ۲۹ درصد است که در مجموع در کل استان زمینه ساز اشتغال حدود چهار هزار و ۵۰۰ نفر گردیده است.

همچنین در مرحله جدید ثبت نام طرح نهضت ملی مسکن نیز در سراسر سیستان و بلوچستان ۱۸۷ هزار و ۱۸۹ نفر از مهر تا اسفند ماه سال گذشته اقدام به نام نویسی کرده اند که تاکنون اطلاعات ۲۶ هزار و ۹۰۵ نفر تایید نهایی شده است.

وی با قدرانی از مساعدت بانک مسکن در پرداخت تسهیلات تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار تاکنون ۶ هزار و ۲۴۳ متقاضی طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان به بانک معرفی شده اند که از این حیث نیز این استان در تراز برتر قرار گرفته است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تاکنون سازندگان جهت دریافت تسهیلات بیش از ۵۷۳ میلیارد تومان قرارداد مشارکت با بانک مسکن منعقد  کردند که ۲۰۰ میلیارد تومان آن به پروژه ها تزریق و باعث شتاب در اجرای پروژه ها شده است.

  • خرید بیمه جنگ برای خودرو و مسکن

    خرید بیمه جنگ برای خودرو و مسکن

    در پی تحمیل شرایط جنگی در کشور، بیمه مرکزی اعلام کرد که شرکت‌های بیمه می‌توانند پوشش خسارت‌های ناشی از جنگ را در بیمه‌نامه‌ها ارائه کنند

  • چرا قیمت مسکن در شرایط تورمی امروز بالا نمی رود؟

    چرا قیمت مسکن در شرایط تورمی امروز بالا...

    اگرچه در ماه‌های اخیر سرعت رشد قیمت مسکن و اجاره نسبت به سایر گروه‌های هزینه‌ای کاهش یافته، اما بررسی سهم هزینه‌های مختلف در سبد خانوار نشان می‌دهد این کا هش لزوما به‌معنای توقف فشار بر هزینه‌کرد مردم نیست.

  • بازار مسکن در خواب زمستانی فرو رفته

    بازار مسکن در خواب زمستانی فرو رفته

    بررسی بازار مسکن نشان می‌دهد تمایل موجران و مستاجران نسبت به تمدید و اعمال تخفیف در قراردادها افزایش پیدا کرده است

  • تسه ارزان شد و بازار وام مسکن نفس کشید

    تسه ارزان شد و بازار وام مسکن نفس کشید

    بررسی بازار فرابورس نشان می‌دهد قیمت هر برگ اوراق حق تقدم مسکن به نرخ‌های فروردین امسال عقبگرد داشته است.

  • بازار مسکن وارد مرحله جدید شد

    بازار مسکن وارد مرحله جدید شد

    بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد تغییرات محدودی بوده و معاملات واحدهای کوچک، به‌ویژه واحدهایی با متراژ کمتر، کمی فعال شده است،

  • فاصله تاریخی درآمد و قیمت مسکن

    فاصله تاریخی درآمد و قیمت مسکن

    بازار مسکن با رشد بی‌وقفه قیمت‌ها و فاصله فزاینده درآمد خانوارها، خانه‌دار شدن برای دهک‌های متوسط و پایین را با وجود افزایش 43 درصدی حقوق به رؤیایی دوردست تبدیل کرده است.

  • بازار مسکن‌های کوچک رونق گرفت

    بازار مسکن‌های کوچک رونق گرفت

    عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد افزایش معاملات واحد‌های با متراژ کم شده است.

  • پرداخت وام در بانک مسکن مسدود شد

    پرداخت وام در بانک مسکن مسدود شد

    پرداخت انواع تسهیلات مسکن از سوی بانک مسکن به دلیل «ناتراز معرفی شدن» این بانک دولتی از سوی بانک مرکزی، متوقف شد.

  • الان وقت خرید خانه است؟

    الان وقت خرید خانه است؟

    بازار مسکن در آستانه ورود به سال جدید با جهش نرخ ارز و رشد 75 درصدی قیمت دلار نسبت به زمستان گذشته روبروست.

  • سقف وام ارزان‌قیمت مسکن مشخص شد

    سقف وام ارزان‌قیمت مسکن مشخص شد

    سقف تسهیلات ارزان‌قیمت ودیعه و خرید مسکن مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی با مصوبه مجلس تعیین شد.

  • پیش‌ بینی شوکه‌ کننده از قیمت مسکن در ۱۴۰۵

    پیش‌ بینی شوکه‌ کننده از قیمت مسکن در...

    ازار مسکن نسبت به سایر بازارهای موازی عقب مانده است، در صورت تحقق ثبات سیاسی به تدریج خود را با سطح این بازارها هماهنگ خواهد کرد.

  • آخرین خبر از وضعیت قیمت مسکن

    آخرین خبر از وضعیت قیمت مسکن

    هنوز مسکن نسبت به تورم و بخصوص بازارهای ارز و طلا عقب است و این عقب ماندگی باید جبران شود

  • زمانِ طلایی خرید مسکن

    زمانِ طلایی خرید مسکن

    بازار مسکن در ماه‌های اخیر با ترکیبی از رکود طولانی و شیب ملایم افزایش قیمت مواجه بوده است؛

  • سونامی قیمت در بازار مسکن در راه است

    سونامی قیمت در بازار مسکن در راه است

    افزایش رفت‌وآمد به بنگاه‌های املاک در ماه‌های پایانی سال، بیش از آنکه نشانه رونق بازار مسکن باشد، حاصل اشباع و بی‌اعتمادی در بازارهای موازی طلا و ارز است.

  • فرار خریداران از بازار مسکن

    فرار خریداران از بازار مسکن

    رییس انجمن انبوه‌سازان تهران با اشاره به افزایش شدید هزینه‌های ساخت گفت: امروز هزینه ساخت با دلار 130 هزار تومانی محاسبه می‌شود، اما فروش آپارتمان با قیمت‌هایی انجام می‌شود که تناسبی با این هزینه‌ها ندارد.

  • پیش بینی قیمت مسکن در بازار راکد ساخت و ساز

    پیش بینی قیمت مسکن در بازار راکد ساخت و...

    بسیاری از سازندگان در این بازار راکد، علاقه‌ای به شروع کار جدید ندارند.

  • قفل بازار مسکن باز شد

    قفل بازار مسکن باز شد

    بازار ملک و مسکن در کشور، همچنان در باتلاقی از رکود تورمی گرفتار شده است؛

  • خبر خوش برای متقاضیان وام مسکن

    خبر خوش برای متقاضیان وام مسکن

    قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات امروز فرابورس به محدوده ۱۲۸ هزار تومان کاهش یافت؛

  • بازار مسکن در کما، مردم به طلا پناه بردند!

    بازار مسکن در کما، مردم به طلا پناه...

    بحران و رکود مسکن، قدرت خرید را در بازار به شدت کاهیده است

  • یخ بازار مسکن در حال آب شدن است؟

    یخ بازار مسکن در حال آب شدن است؟

    دبیر انجمن انبوه‌سازان گفت: به نظر می‌رسد رکود حاکم بر خریدوفروش مسکن تغییر سیکل داده و قهر خریداران با بازار مسکن نسبت به فصل گذشته و ابتدای سال کاهش یافته است.

  •  اجاره‌بها در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟

    اجاره‌بها در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟

    جهت‌های متفاوت دو متغیر کلیدی بازار اجاره مسکن در سال جاری، «تورم اجاره ۱۴۰۵» را سوال‌برانگیز کرده است.